Fik i gave en plante (Jerikos Rose), hvor jeg søgte yderligere oplysninger om pasning. Det oplyste telefonnummer virkede ikke, og gentagne mails forblev ubesvaret. Kan tilslutte mig andres negativ... Se mere
Meget skuffende oplevelse. Jeg bestilte varer hos Tropical-Scandi, men de blev aldrig leveret. Trods flere henvendelser og en rykker mail har jeg ikke modtaget noget svar. Det er heller ikke muligt... Se mere
Lige som mange andre har jeg købt flere poser frø, hvoraf kun få frø er spiret og nogle poser slet ingen. Først efter mail og flere telefon opringninger har firmaet lovet at refundere en af de kø... Se mere
Det værste jeg endnu har oplevet! Bestilte to poser Toscana jordbær der skulle have lyserøde blomster og betalte de 139kr. Fik en fin vejledning med frøposerne og fulgte ALLE instrukser. Der kom 2... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
"Vejledende" Produkt Beskrivelse
Produkt afsendt hurtigt.
Produkt kvalitet og pakning var god.
Dog levede produkt beskrivelsen ikke op til forventningerne og derfor kontaktede jeg support.
Opdatering:
Jeg har været i kontakt med support vedr. problemet - Det blev ikke håndteret tilfredsstillende og supporter var for personlig og undskyldningen var, at det er en lille virksomhed.
Buuum! - Bare i orden!
Helt i top fra korrespondance, bestilling, betaling, til levering med instruktioner til såning af frøene. Handler bestemt her næste gang
Super service og produkt
Min kone og jeg bestilte tre slags frø, der ankom inden for få dage. Den ene af de tre frø, var dog en forkert sort fra hvad vi havde bestilt. Jeg sendte en mail med billede af de forkerte frø, og samme dag fik jeg svar om, at de korrekte frø ville blive afsendt uden omkostninger. Så nu har vi fået fire pakker frø for tre's pris. Super god service og kommunikation. Fulde anbefalinger herfra.
Andreas Nissen
God service/dyr fragt
Bestilte en god portion frø oa., hurtig service og høflig kommunikation. Går stadig og vander mine bonsaitræer.
Har flere gange ville bestille mere men synes fragten er meget dyr. Køber gerne for et større beløb for at undgå fragt.
Super Super service ringede da jeg havde bestilt "forkert" og hjalp telefonisk inden de sendte.
Hjalp med at finde en anden "gave".
Super service!
Der var kommer noget svamp eller mug i min jerikos rose jeg næsten lige havde købt. Jeg sendte et billede til dem og beskrev det for dem i en mail. Uden brok eller beskyldninger om at jeg havde gjort noget forkert, så sendte de mig en ny, plus en masse frø til nogle virkelig smukke solsikker (solsikke teddybear).
Jeg elsker virksomheder der lige gør lidt ekstra for deres kunder!
Ingen brok her fra! :)
dyrt og dårlig spire%
handlede i foråret.
føler at det man betaler for er indpakning og fin vejledning til hver plante.
men hvad hjælper det hvis 3 ud 10 frø er knust inden de pakkes ind.
spiring procenten er utrolig ringe, så ringe at det er forkert af dem at sælge i 10 stks pakninger.
f.eks spirede ginko biloba slet ikke. Jeg har siden hen fået ginko frø, som er købt andet sted, til at spire.
Ikke tilfredsstillende mht. modtagelse af produkt og information undervejs
Den 28. sep. bestiller jeg frø og løg. Løg skulle tage ml. 5-10 dage.
De ankom 5 uger senere, da der var begyndt at komme frost. Og først efter at have skrevet til firmaet adskillige gange - nogle gange uden svar. Det var et højst utilfredsstillende forløb, og jeg kan absolut ikke anbefale at købe produkter hos firmaet. Det er ikke en seriøs måde at drive en webshop på.
Bravour
Bestilte et startsæt søndag omkring kl. 23:30, og så modtog jeg det næste dag, da de selv kørte ud til min arbejdsplads med det. Dejligt.
Giver hermed mine varmeste anbefalinger.
Vi har været fuldt ud tilfreds :)
Vi har handlet med firmaet. Det er en familie der er samlet om det her og vil det. De små sønner hjælper til ,alt det bedste de har lært. Det er et firma der vil være stolte af de de bedriver og får frem. Vi valgte meget forskelligt til vores orangeri. Det spirede fint .noget hurtigere end andet.men det kom fint. For os er det helt bestemt opfattelsen af,at de gør deres bedste for tilfredse kunder. For det er dem de skal leve af. Den gode reklame der breder sig.Den har de bestemt fortjent.Med deres store viden om hver plante og deres papirer med vejledning i hver eneste plante de sælger. Jeg ønsker jer alt godt i fremtiden. Linket har jeg delt i mine have grupper. med venlig hilsen KarinLThomsen fra Odense c
Fantastisk behandling
God behandling, hurtig leverance og god service med hurtige svar på spørgsmål.
Service
Altid god service også selvom man bare skriver en mail mange tak for det.
Kan klart anbefales.
Super god oplevelse. Jeg blev meget overrasket over de uddybende instruktioner der medfølger, hvilket gør alt meget lettere. Der er ikke blevet sparet på noget, og det er helt sikkert noget jeg vil bruge igen. Og hurtig levering skal selvfølgelig også nævnes.
Genneført
Forsvarligt indpakkede frø med flotte og nemme beskrivelser til hvordan planterne skal håndteres.
Jeg har søgt på nettet efter guider til de frø jeg har købt, og holdt dem op imod i dem fra Tropica Scandi, det giver en god bred forståelser for hvordan man skal gribe de "eksotiske frø" an!
Kan kun anbefale andre at handle her.
M.v.h. Thorkil
Super behandling, super kundeoplevelse
Som kunde føler man sig godt hjulpet her, får altid svar på spørgsmål pr. mail eller telefon, man bliver taget seriøst. Perfekt forsendelse af frø og andre vare.
Dejligt sted med super god service ud over det sædvanelige
Jeg må indrømme, at selv inden jeg har fået alle mine varer, har jeg ikke andet end været tilfreds med firmaet. Jeg kan kun varmt anbefale dem. De mere end lever op til god service. Vil med glæde handle her igen!
God service og spændende udvalg
Jeg har nu to gange handlet hos Tropica-Scandi, og har begge gange oplevet nem og hurtig ekspedition, samt varer af høj kvalitet. Hertil er webshoppen et alle tiders sted at gå på opdagelse efter nye, spændende planter. Alle mine varer er kommet med skrevne guides, hvilket har gjort det til en fornøjelse at komme igang.
Nemt, hurtigt, professionelt
Dejligt nem og overskuelig hjemmeside, stort udvalg, gode forklaringer og råd om de forskellige frø. Dog mangler der nogle forklaringer på enkelte varer, men det er småting.. jeg bestilte 2 pakker frø lørdag aften, og jeg havde dem tirsdag morgen, hvilket jeg synes er en udmærket leveringstid.
Derudover synes jeg at det er dejligt med en professionel vejledning, medfølgende til hver vare. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller varer derfra!
Hurtig levering og frø, der spirer!
Gik længe og overvejede om jeg turde købe frø online, efter at have læst diverse skrækhistorier om frø, der ikke spirer eller som viser sig at være fra en helt anden plante. Fik dog taget mig sammen til at prøve alligevel.
Jeg bestilte 3 forskellige pakker med frø fra kødædende planter, som jeg hurtigt modtog og såede efter at have studeret planteanvisninger på diverse fora og websites.
Nu, 3 uger efter jeg såede frøene, er helt bittesmå spirer fra de to af pakkerne (den sidste pakke skulle spire efter uge 4) begyndt at titte frem fra jorden. Så vidt jeg kan se, er det de rigtige planter. Så bliver det vel ikke bedre!
Efter min succesoplevelse bestilte jeg lidt flere frø i går, som jeg modtog i dag.
Tropica Scandi og deres leverandører virker meget seriøse, og jeg vil hellere end gerne anbefale dem til planteelskerne derude.
får det til at se ud som om at planter fra frø er noget alle kan finde ud af.
Hej.
Jeg har selv en høj interesse for planter og jeg har en kort uddannelse inden for gartneri, så jeg besluttede mig for at købe stort ind af tropiske frø. Dog løb jeg hurtigt ind i problemer, med at jeg ikke kunne få noget til at spire, andet end et få par typer frø som har en spire tid på under en uge. Det fik mig til at investere meget tid på at søge på nettet, for at finde ud af hvad jeg gjorde forkert(inklusiv rådene på tropica GMBH tysk hjemmeside), og efter meget overvejelse kontaktede jeg webshoppen for at høre om de havde nogle råd til at spire de frø som de havde solgt mig.
efter jeg havde fulgt disse råd, spirede frøene stadigt ikke. Hvad jeg står tilbage med, efter knapt 4 måneder og rigtig mange penge investeret, er knapt 6 planter. ud af de 15+ typer frø jeg har købt.
det eneste jeg kan sige er at planter fra frø, især tropiske planter, er KUN for erfarende enthusiaster, og det er langt fra så let som tropica scandi får det til at se ud på deres hjemmeside.
det som skulle være en "en hobby for livet, en voksende glæde" som tropica scandi selv skriver, har været en meget trist oplevelse. jeg ville anbefale at besøge et plantecenter og købe planter - ikke frø.