Fik i gave en plante (Jerikos Rose), hvor jeg søgte yderligere oplysninger om pasning. Det oplyste telefonnummer virkede ikke, og gentagne mails forblev ubesvaret. Kan tilslutte mig andres negativ... Se mere
Meget skuffende oplevelse. Jeg bestilte varer hos Tropical-Scandi, men de blev aldrig leveret. Trods flere henvendelser og en rykker mail har jeg ikke modtaget noget svar. Det er heller ikke muligt... Se mere
Lige som mange andre har jeg købt flere poser frø, hvoraf kun få frø er spiret og nogle poser slet ingen. Først efter mail og flere telefon opringninger har firmaet lovet at refundere en af de kø... Se mere
Det værste jeg endnu har oplevet! Bestilte to poser Toscana jordbær der skulle have lyserøde blomster og betalte de 139kr. Fik en fin vejledning med frøposerne og fulgte ALLE instrukser. Der kom 2... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Aldrig aldrig mere.
Jeg har lige købt en hel masse planter og lidt løg. De blev sendt i en stor kasse med postnord. Man havde ikke så meget intelligens, at man kunne finde på at sætte en pil på kassen, at denne side skal op. så det hele var væltet rundt i kassen (der lå skud, blade, jord + vand overalt. Mange af de passiflora jeg købte, havde så været pakket ud, for at komme noget plastic og tape på til at holde på vand??? det tape og plastic, var pakket sådan omkring, at der faktisk ikke er et skud tilbage på planten, og de fleste af bladene er faldet af. Så jeg håber da så sandelig de er flerårige, da de ikke har en kinamands chance for at nå og komme i år :-( Man skulle måske også tage og skrive på hjemmesiden, at det er tilsvarende de produkter man kan købe i supermarkeder der står i en lille papbeholder og typisk koster 20,- (og når du så åbner papbeholderen, så står der en lille uanselig plante). men nej.... jeg har for lidt over 1.000 kroner af noget jeg ikke ved hvad jeg nu skal bruge til, og er i den grad skuffet og føler mig snydt. Så jeg vil anbefale andre at holde tegnebogen i ro, og købe deres ting et sted, hvor de faktisk ved hvordan man behandler planter. Der var så også lovet krukkegødning med, når man købte 4 planter... jeg købte vist 14 men fik ikke noget. Så er også blevet snydt der.
Kan anbefales
Købte nogle frø. De kom med posten med udskrevne sider om hvordan hver frø skal håndteres. Hvilket er meget dejligt da jeg er lidt i tvivl om hvordan hvert frø skal håndteres.
Har købt her flere gange og har altid…
Har købt her flere gange og har altid haft en god oplevelse!
Hurtig levering og gode produkter
Købte nogle bonsai frø
Købte nogle bonsai frø. Jeg følte det var et godt køb. De var forholdsvis billige og jeg fik mange frø for pengene.
Men da vi så skulle plante dem, gjorde vi som der stod i vejledningen, angående at de skulle ligge i rumvarmt vand natten over.
Så det gjorde vi så. Dagen efter plantede vi dem i noget såjord og placerede dem i et køligt rum udenfor direkte sollys.
Frøene begyndte aldrig at spirre, istedet kom der små insekter i jorden.
Vi prøvede samme prodedure med nogle nye frø og desværre var det samme resultat.
Jeg skrev en mail til kundeservice. Der gik noget tid uden jeg havde fået svar, så jeg ringede ind, for at rykke for min mail.
Vi havde en skrev et par mails frem og tilbage, men lige pludselig stopper svarene med at komme og har intet hørt lige siden.
Opdatering :
Jeg har været i kontakt med sælgeren, pr. mail, og han har sendt mig 2 liter jord. Hvoraf den ene liter er såjord og den anden liter er kokosfibre.
Opdatering:
Trods flere forsøg, med at plante frøene, er det ikke blevet til så meget som et enkelt skud.
Dårlige frø og dårlig service!
Frøene blev fint leveret, men intet har spiret efter nu 6 måneder - intet! Vejledningen er fulgt til punkt og prikke og vi er vant til at dyrke planter fra frø, både i udestue, drivhus og på friland. Desuden elendig svartid (og svar), da vi på en pæn måde henvender os om de dårlige frø. Tropica Scandi virker amatøragtige og kan på ingen måde anbefales.
Uvidende om, hvad de sælger
Jeg købte for noget tid siden drosera rotundifolia frø hos jer.
Problemet er bare, at de planter, jeg har fået ud af frøene IKKE er rotundifolia, men derimod drosera tokaiensis, som er en japansk art (en naturlig hybrid mellem rotundifolia og spatulata).
Det var vigtigt for mig, at jeg netop plantede hjemmehørende arter, så er det sgu rimelig ærgerligt at have en japansk plante i vindueskarmen. Jeg synes, at hvis man sælger frø så skal man sgu også have lidt forstand på, hvad der kommer ud af det.
Super tilfreds de to gange jeg har…
Super tilfreds de to gange jeg har handlet her. Super god service 👍
Fejl på oplyst fragt
Da jeg bestilte varer, var det med en oplyst fragt til 25kr.
Tilsyneladende var der fejl i systemet, Jeg måtte betale 75kr i fragt. Havde jeg vidst porto ville blive 75kr,
havde jeg aldrig afgivet min ordre.
Urimeligt at jeg som kunde skal betale for firmaets fejl.
Desuden er varerne afsendt til 2 forskellige adresser. Ingen fidus at vælge hjemmeadresse som forsendelsessted når man alligevel senere skal afhente resten af ordren i pakkecentral
Min ørkenrose folder sig fint ud, men bliver ikke "frodig" at se på, øv.
Mit pæretræ er blot 2 blade,
I det store hele ikke en handel med tilfredshed. Jeg kommer ikke igen
Meget venlige og hjælpsomme
Meget venlige og hjælpsomme. Hurtig levering. Kan kun anbefales
Fremragende service ,blev sendt dagen…
Fremragende service ,blev sendt dagen efter bestilling,fik grundig vejledning med til alle frø, vil handle der igen...
Absolut topklasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Absolut topklasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fik mine bestilte planter og lamper dagen efter de blev bestilt.
Både planter og lampen er nøjagtig som beskrevet på siden 👍
Hverken første eller sidste gang jeg handler her 😉
Alle pakker med frø jeg har købt hos…
Alle pakker med frø jeg har købt hos tropical scandi har jeg haft god succes med at få til at spire.
Priser og Leveringstiden er fornuftig så jeg vil klart anbefale denne side
Helt igennem tilfreds
Helt igennem tilfreds ingen problemer modtog et væksthus der var gået i stykker skrev en mail med billede og modtog hurtigt et nyt hus og en pose frø
Gode produkter
Gode produkter - og god kontakt med firma. God personlig betjening, hurtige løsninger hvis der er fejl og venlige mennesker.
Vil klart handle der igen!
Har bestilt varer til levering til…
Har bestilt varer til levering til Posthus Føtex men blev sendt til andet
posthus selv om der stod at varen skulle sendes til Føtex derfra sendes
den til Super Brugsen tilbage til afsender mange henvendelser pr. E-mail
og tlf. ingen respons heller tilbagebetaling af ens penge derfor er der oprettet en sag i min bank. V.M.
Bestilt varer som ikke er blevet…
Bestilt varer som ikke er blevet afsendt. Tropica Scandi er heller ikke til at få fat i.
Har bestilt varer og betalt med…
Har bestilt varer og betalt med Mobilepay men varerne er ikke blevet afsendt. Har siden skrevet en mail uden at få svar. Har nu bedt om tilbageførsel af betalingen og venter spændt.
Altid en fantastisk oplevelse
Altid en fantastisk oplevelse at handle hos tropica-scandi!
Har købt en del palmefrø
Har købt en del palmefrø - kokosmuld og spire kasser - hurtig forsendelse - varerne var helt ok - der er spiret ca halvdelen af frøene - men der er en mere undervejs nu - så selv flere måneder efter spirer der stadigvæk frø - så også her er tålmodighed en dyd - men alt i alt en rigtig fin deal - jeg har fået det jeg forventede og i en fremragende kvalitet. Har efterfølgende handlet flere frø og potter til udplantning.
MEGET TILFREDS. SUPER STED AT HANDLE.
Jens-Ole