Fik i gave en plante (Jerikos Rose), hvor jeg søgte yderligere oplysninger om pasning. Det oplyste telefonnummer virkede ikke, og gentagne mails forblev ubesvaret. Kan tilslutte mig andres negativ... Se mere
Meget skuffende oplevelse. Jeg bestilte varer hos Tropical-Scandi, men de blev aldrig leveret. Trods flere henvendelser og en rykker mail har jeg ikke modtaget noget svar. Det er heller ikke muligt... Se mere
Lige som mange andre har jeg købt flere poser frø, hvoraf kun få frø er spiret og nogle poser slet ingen. Først efter mail og flere telefon opringninger har firmaet lovet at refundere en af de kø... Se mere
Det værste jeg endnu har oplevet! Bestilte to poser Toscana jordbær der skulle have lyserøde blomster og betalte de 139kr. Fik en fin vejledning med frøposerne og fulgte ALLE instrukser. Der kom 2... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Total ligeglad med kunder efter køb
Det oplyste telefonnummer virkede ikke, og gentagne mails forblev ubesvaret.
Kan tilslutte mig andres negative anmeldelser.
Hos dette firma er ordet "kundeservice" åbenbart et ukendt begreb.
I øvrigt er prisen for min plante flere gange højere, end man kan få planten til hos visse andre netbutikker, men "Tropica Scandi" påstår, at de er de eneste, som forhandler denne plante, hvilket tilsyneladende er løgn.
Meget skuffende oplevelse
Det er heller ikke muligt at komme i kontakt med virksomheden telefonisk. Manglende levering og fravær af kundeservice gør, at jeg på ingen måde kan anbefale Tropical-Scandi.
Tilslutter mig koret.
Umanerligt dårligt sted og handle.
Bestilte leca granulat 3 til 5 mm
Modtog Tja, det umiddelbart ikk’! Til at måle på.
Men et sted mellem fint grus, sand eller groft pulver.
Har utallige gange henvendt mig til firmaets indehaver, der godt kan se fejlen.
Og forsikre mig om vi nok skal få det løst.
Det sidste jeg har hørt, er der også var fejl i prissættelsen, det var for billigt.
Spirrings % = 0
Hvid passionsblomst 0 frø spirede, Rød passionsblomst 0 frø spirede, Blå passionsblomst 0 frø spirede, Ægte peber 0 frø spirede = 0 STJERNER
SVINDEL OG HUMBUG!
Købte Coco Chips og pimpsten
Købte Coco Chips og pimpsten. Blev sendt med det samme, perfekt til blomstermuld. Fik brugt så meget, at jeg har bestilt igen. I mellemtiden havde jeg sendt en mail med forespørgsel om chunky perlite. Får en mail fra Jens, som har talt med leverandøren. Der kunne ikke findes perlite, men Jens sendte et link til nogle andre chunky pimpsten og forklarede i mailen, at de er lige så gode. Vi sendte lidt mails frem og tilbage, med det resultat at han uden videre ændrer min ordre til noget andet. Alt sammen lige midt i påskeferien og med lynhurtigt svar, det er altså god kundeservice. Glæder mig til at modtage Coco Chips og chunky pimpsten. Det her bliver mit faste sted,at købe de to ting.
Svindel hold jer væk.
Svindel hold jer væk.
Ingen respons efter salg og ingen frø det virker.!
Hold jer langt væk.
Modtog væksthus med lille…
Modtog væksthus med lille transportskade. Lille revne i låget.
Ringede og fik uden videre tilsagn om nyt, oven i købet en anden model jeg hellere ville have.
Det tog så et par dage, men det er da bare fin service.
Deres tomatfrø spirer i øvfigt fint.
Dårlig service og for gamle frø
Jeg bestilte en masse forskellige frø, fik en ordrebekræftelse med det samme, og 4 dage efter havde jeg stadig ikke hørt nærmere, jeg skriver derfor til dem, og får intet svar, jeg ringer så dagen efter og får at vide at min bestilling må være gået tabt i deres system og at de vil rette op på det, først efter yderligere 2 dage får jeg en besked om at der er oprettet pakkelabel, men dagen efter er pakken stadig ikke indleveret, jeg ringer derfor igen til dem hvor jeg får at vide at den er leveret, hvilket jeg jo kan se at den ikke er, et par timer efter får jeg så en opdatering om at den er indleveret, og jeg tænker så lykkedes det alligevel, men da jeg så modtager pakken opdager jeg at halvdelen af de frø jeg har modtaget er over et år for gamle, jeg prøver dog alligevel at så dem alle, dog med meget dårlig resultat, kun ca. 10% er rent faktisk spiret.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse
REN FUSK
Det værste jeg endnu har oplevet!
Bestilte to poser Toscana jordbær der skulle have lyserøde blomster og betalte de 139kr. Fik en fin vejledning med frøposerne og fulgte ALLE instrukser. Der kom 2 helt almindelige skovjordbærplanter ud af det!
Har selvfølgelig klaget, men har ikke fået svar.
REN FUSK.
Elendige varer og elendig betjening
Først efter mail og flere telefon opringninger har firmaet lovet at refundere en af de køber frøposer.
De øvrige frøposer havde ikke nået sidste salgsdag. Derfor måtte det være min egen skyld.
Advarsel: køb ikke frø ved dette firma.
Usle varer og ussel betjening
Ekstremt dårlig oplevelse jeg bestilte…
Ekstremt dårlig oplevelse jeg bestilte en pakke med forskellige frø d.14/6 med bla. Mammut træ, bjergkande og sort flagermusblomst men jeg modtog kun mammut træ og bjergkande og en håndskrevet seddel hvor der stod at sort flagermusblomst ville blive eftersendt på trods af at der stod på hjemmesiden at de var på lager men jeg har d.27/8 stadigvæk ikke modtaget min sort flagermusblomst på trods af at jeg har ringet og rykket for den for over en måned siden så alt i alt en kedelig oplevelse.
Hurtig forsendelse, fint pakket, fair priser, og vigtigst af alt, nogle gode gedigne varer. Vil helt sikkert bestille fra siden igen 👍🏽
købte af 2 omgange
købte af 2 omgange, 10 - 12 pakker med frø, og der var 3 fra en pakke med 10 frø, der bleve til noget. Resten har været spil af penge...
Anvisningerne har været fuldt til punkt og prikke, så der køber jeg ALDRIG igen.
Må være meget gamle frø........
Snyd og humbug
Ingen success
Købte 4 forskellige sorter med henholdsvis 4 frø i to poser og omkring 30 i begge af de to sidste. Fulgte henvisningerne til punkt og prikke men efter nu 2 måneder har jeg givet op på at noget som helst kommer til at spirre. Det er plantet med frøjord i små plastikbeholdere til at holde på fugten.
Hurtig levering af fine frø.
Hurtig levering af fine frø.
Hvis man gør det rigtigt, er de ikke så svære at få til at spire...der er endda en god vejledning med.
Tak for god personlig service, jeg kommer tilbage efter flere...!
Gamle dårlige frø
Mit råd er at holde jer langt væk. Sidste år købte jeg over 50 frø i flere forskellige slags fra Tropica.de hvor størstedelen blev købt via tropica-scandi.dk. Blot to frø spirede, resten er rådnet op. Da jeg henvendte mig til den danske sælger blev jeg mødt af mistro og blev sågar kaldt en løgner da jeg prøvede at forklare at jeg har flere års erfaring med disse frø og planter, og da alle andre frø købt fra andre sælgere havde spiret, kunne problemet jo ikke være i min håndtering af frøene. Vedkomne bad mig endda at fremsende beviser for at jeg rent faktisk havde købt frø fra andre udbydere, samt deres (tropica.de) da hans påstand var at dette ikke var muligt. Men selvom jeg fremsendte "beviser" lød svaret stadig at jeg måtte have gjort noget galt, hvilket virkelig provokerende mig. Jeg vil derfor på det stærkeste opfordre alle at holde jer fra denne sælger og finde andre alternativer.
Dårlige frø
Købte nogle kaktus frø - omkring 10% spirede. Har siden fundet butikker i Tyskland og Holland, som ud over at have et større udvalg og lavere priser også giver 50-90% succes. Købte også frø til karryblade som jeg ikke efter flere forsøg havde held med - blot for at finde ud af at det er alment kendt at tørrede frø fra denne plante ikke kan spire, kun friske...
Ekstremt dårlige frø
Ekstremt dårlige frø. ud af alle de frø jeg såede kom der KUN 1 planter. Alle forskrifter fulgt.
Passionsblomst 25 frø kom der 1 plante
Papyrusgræs ca 300 frø kom der 0 (ingen) planter)
TRÆLS
Svindel
Jeg vil advare alle mod at købe frø hos Tropica-scandi. Det er døde frø, som ikke kan spire og hvad jeg vil kalde svindel.
Detes kundeservice er ikke-eksisterende, når man klager pr mail bliver der ikke svaret og telefonen går direkte på telefonsvarer.