Vi sparede 1500 på 6 dage i Prag på samme hotel i forhold til booking og hotels. Alt gik efter bogen og vi fik tildelt et stort værelse væk fra støj hvilket vi havde ønsket
Trip.com formår rent faktisk at hjælpe én når flyselskaberne fejler og annullerer/ændrer ens flybillet. Min kæreste og jeg fik pludselig ændret vores billetter af Turkish Airlines så de var ubruel... Se mere
MERCI A STEEVE GRACE A LUI JAI PU REGLER MON PROBLEME TRES PROFESSIONNEL ET JUSQU AU BOUT IL RAPPELER POUR MACCOMPAGNER AGENT TRES PERFORMENT ET RECOMANDE
Vi bookede hotel via trip for første gang. Alt var super nemt, dog lidt svært ift. morgenmads valg, da nogle steder kun var 1 ud af 3 dage. Men da vi først løste denne mulighed, var det let. Indkvarte... Se mere
Trip.com's world-class 24/7 multilingual customer support, as well as additional centres in Edinburgh, Tokyo and Seoul, help to 'create the best travel experience' for its millions of customers worldwide.
Trip.com are committed to making sure our users
Our service-guarantee means that we’ve always got your back
There are multiple service channels for you to reach us easily
Get rewards when you book, and save on future trips

Singapore
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hyggeligt hotel midt i Brønderslev. God morgenmads buffet.

Besvarelse fra Trip.com
Hold jer væk fra trip.com vi strandede i Stockholm og fik ingen hjælp af trip.com de annullerede vores billetter og måtte købe nye så vi kunne komme hjem til CPH. De ødelagde vores rejse til USA i påsken. Vi kom aldrig afsted. Fusker firma, de havde udstedt 2 billetter så vi kunne ikke få hjælpe fra noget flyselskab pga. en forsinkelse. Vi ringede over 20 gange i løbet af weekenden mens vi bare sad i Arlanda lufthavnen i 3 dage, og de ville ringe tilbage det skete aldrig, da vi endelig fik fat i en supervisor :) lovede han at de vil tilbagebetale udgifter til hotel og andre omkostninger vi måtte have haft indenfor 48 timer. Vi har ALDRIG set en krone fra dem og vi står med en ekstra regning på over 20.000 kr. for mistet lejebil, hoteller samt ekstra flybilletter til og komme hjem til København igen. PAS PÅ TRIP.COM skal du kontakte dem så bare glem det. Skulle man være heldig at træffe en person, så lig ikke røret på. Man får aldrig fat i den samme person igen, de er lige optaget eller gået hjem. TRIP.COM kan ødelægge en familie ferie totalt. betal hellere lidt ekstra og book ved nogen andre. Her er ingen INGEN hjælp at hente. Selv ikke om man har en rejseforsikring.

Besvarelse fra Trip.com
Desværre fortsætter føljetonen med trip.com og det bookingkaos jeg oplevede d. 1. oktober. Først da jeg ankom til mit hotel fandt jeg ud af, at den ene af mine mislykkede forsøg på booking gennem mobil alligevel var blevet gennemført (hvilket jeg aldrig fik notifikation om).
Og derfor stod jeg så med to værelser ved hotelankomst og havde betalt for to værelser. Hotellet kunne ikke give mig penge retur for det ekstra værelse, men bad mig kontakte Expedia, der ejer trip.com. To telefonnummer. Og to gange hvor man ikke ville hjælpe mig. Og så efterfølgende en række mailkorrespondancer med trip.com, hvor de først vil udrede fejlen og give mig penge retur, så kræver ekstra oplysninger, og så til sidst ender med efterfølgende at skrive, at jeg ikke kan få pengene retur, fordi der er tale om en "non-refundable" booking, og fordi hotellet angiveligt har sagt til dem, at jeg har brugt begge rum under mit ophold.
Jeg har nu skrevet tilbage med diverse dokumentation, inklusiv. en mail fra hotellet om, at jeg på intet tidspunkt har været mere en een person, og at jeg KUN har brugt et værelse under hele mit ophold.
Alt sammen på grund af forsøg på booking af værelse via mobil aldrig ville gå igennem, men gik ind i et tilsyneladende "loop", men hvor min computer kort tid efter kunne gennemføre en transaktion. Og så viser det sig sørme, at een ud af fire forsøg på mobiltransaktion alligevel var gået igennem. Uden at jeg fik notifikation herom.
Det har kostet mig ca. 1000 kr ekstra og en masse frustration og masser af tid på at korrespondere frem og tilbage og bevise X eller Y. Eller give trip.com information som de allerede selv har i deres systemer. Det eneste gode jeg har at sige om hele den her oplevelse, er om hotelpersonalet på det hotel jeg overnattede på! De har gjort hvad de kunne. Og næste gang booker jeg direkte ved hotellet.
UPDATE, d. 21. oktober:
jeg har jo længe været i dialog med jer hos Trip.com af anden kanal, så jeg finder det uhensigtsmæssigt, at I skriver til mig her på Trustpilot med anvisning om korrekt ID-nummer m.m.
Jeg ved ikke hvem "Anne" er, men den sidste jeg har haft direkte telefonkontakt med var fra support i Kina, og vedkommende hed i hvert fald ikke "Anne". Og jeg afventer at høre yderligere fra den person.

Besvarelse fra Trip.com
La fraqua2, dejligt hotel, hjørne værelse perfekt udsigt, venlig betjening, og god morgenmad.
Tilstødende restaurant, dejlig mad, venlig betjening.
Byen, en dejlig bjergby,smalle gader, er ikke for brede biler, og dårligt gående.
Musee og trevélez skinkefabrik, en fin oplevelse

Besvarelse fra Trip.com
Let og overkommelig hjemmeside. Vi bestilte billetter gennem jer og alt gik fint til.

Besvarelse fra Trip.com
Skidt, at de ikke har den service, at oplyse en om, at man SKAL checke ind på flyselskabets hjemmeside.
Tværtimod anbefaler de bare, at man ankommer mindst 2 timer før afgang til check in.
Wizz Air forlanger, at du allersenest checker ind 4 timer før

Besvarelse fra Trip.com
Trip.com var de billigste med værelsespris på det hotel jeg søgte, og det var nem at bestille.

Besvarelse fra Trip.com
Compré unos billetes a Estambul y Turkish Airlines nos anuló el vuelo por el covid.
Llamé a trip.com y me atendieron rápida y amablemente. Me solicitaron ellos mismos el reembolso y en un mes ya lo tengo en la cuenta.... Mi experiencia con ellos ha sido buena además de los precios que me ofrecieron al comprar los billetes....