Trip.com Anmeldelser

200.185

4,4

Vi sparede 1500 på 6 dage i Prag på samme hotel i forhold til booking og hotels. Alt gik efter bogen og vi fik tildelt et stort værelse væk fra støj hvilket vi havde ønsket

Trip.com formår rent faktisk at hjælpe én når flyselskaberne fejler og annullerer/ændrer ens flybillet. Min kæreste og jeg fik pludselig ændret vores billetter af Turkish Airlines så de var ubruel... Se mere

MERCI A STEEVE GRACE A LUI JAI PU REGLER MON PROBLEME TRES PROFESSIONNEL ET JUSQU AU BOUT IL RAPPELER POUR MACCOMPAGNER AGENT TRES PERFORMENT ET RECOMANDE

Vi bookede hotel via trip for første gang. Alt var super nemt, dog lidt svært ift. morgenmads valg, da nogle steder kun var 1 ud af 3 dage. Men da vi først løste denne mulighed, var det let. Indkvarte... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Flybilletbureau
  3. Flybilletsøgemaskine
  4. Hotel
  5. Rejsebureau
  6. Rejsesøgemaskine

Om Trip.com

Trip.com is a rapidly growing international one-stop travel service provider, available in 24 languages across 39 countries and regions in 35 local currencies. Trip.com has an extensive hotel and flight network consisting of more than 1.7 million hotels in 220 countries and regions and over 2 million individual flight routes connecting more than 5,000 cities around the globe.

Trip.com's world-class 24/7 multilingual customer support, as well as additional centres in Edinburgh, Tokyo and Seoul, help to 'create the best travel experience' for its millions of customers worldwide.

Trip.com are committed to making sure our users

Get Reasurring Service

Our service-guarantee means that we’ve always got your back

Get Efficient Support

There are multiple service channels for you to reach us easily

Get Rewarded For Traveling

Get rewards when you book, and save on future trips

Worldwide Coverage
More than 1.7 million hotels and flights from over 600 airlines covering 3,400 airports in 220 countries and regions around the globe.
Trusted Online Travel Leader
30 million authentic reviews
Travel Worry Free
One-stop multilingual service & effortless booking management

200 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(200.185)

49.154 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Et godt og pænt sted

Et godt og pænt sted, fin morgenmad

12. november 2022

Hi tove winther,

Thank you so much for your positive review! I am ecstatic to know that you are satisfied with your stay. Please know that we want to provide a hassle free booking to our customers. We intend to continue providing excellent service to all our customers by striving to improve every day. Please continue to use our website or app to find the best deals suitable for your needs. Thank you for your time! Have a wonderful day!

Andy

Hyggeligt hotel midt i Brønderslev

Hyggeligt hotel midt i Brønderslev. God morgenmads buffet.

12. november 2022

Hi Susanne Christensen,

Thank you so much for your lovely words. I am glad that the hotel you stayed at and how the staff treated you was up to your expectation. Kindly note that we always want to ensure our customer's satisfaction when booking a room with us. Please know that we intend to continue providing excellent service to all our customers by striving to improve every day. Please continue to use our website or app to find the best deals suitable for your needs. Thank you for your time! Have a wonderful day!

Jess
Trip.com

Hold jer væk fra trip.com vi strandede…

Hold jer væk fra trip.com vi strandede i Stockholm og fik ingen hjælp af trip.com de annullerede vores billetter og måtte købe nye så vi kunne komme hjem til CPH. De ødelagde vores rejse til USA i påsken. Vi kom aldrig afsted. Fusker firma, de havde udstedt 2 billetter så vi kunne ikke få hjælpe fra noget flyselskab pga. en forsinkelse. Vi ringede over 20 gange i løbet af weekenden mens vi bare sad i Arlanda lufthavnen i 3 dage, og de ville ringe tilbage det skete aldrig, da vi endelig fik fat i en supervisor :) lovede han at de vil tilbagebetale udgifter til hotel og andre omkostninger vi måtte have haft indenfor 48 timer. Vi har ALDRIG set en krone fra dem og vi står med en ekstra regning på over 20.000 kr. for mistet lejebil, hoteller samt ekstra flybilletter til og komme hjem til København igen. PAS PÅ TRIP.COM skal du kontakte dem så bare glem det. Skulle man være heldig at træffe en person, så lig ikke røret på. Man får aldrig fat i den samme person igen, de er lige optaget eller gået hjem. TRIP.COM kan ødelægge en familie ferie totalt. betal hellere lidt ekstra og book ved nogen andre. Her er ingen INGEN hjælp at hente. Selv ikke om man har en rejseforsikring.

8. april 2022

Hello Akudim,

Thank you for your feedback. I apologize for any unsatisfactory service you received from our website, and we regret to learn about your refund concern. I know my apologies wouldn't be enough, and please allow us to help you further with your concern. Rest assured that we will address your concerns accordingly and contact you directly. I hope we can still redeem ourselves to you. Thank you so much for your kind understanding.

Scarlett
Trip.com

Trip.com føljeton: desværre fortsætter føljetonen med…

Desværre fortsætter føljetonen med trip.com og det bookingkaos jeg oplevede d. 1. oktober. Først da jeg ankom til mit hotel fandt jeg ud af, at den ene af mine mislykkede forsøg på booking gennem mobil alligevel var blevet gennemført (hvilket jeg aldrig fik notifikation om).

Og derfor stod jeg så med to værelser ved hotelankomst og havde betalt for to værelser. Hotellet kunne ikke give mig penge retur for det ekstra værelse, men bad mig kontakte Expedia, der ejer trip.com. To telefonnummer. Og to gange hvor man ikke ville hjælpe mig. Og så efterfølgende en række mailkorrespondancer med trip.com, hvor de først vil udrede fejlen og give mig penge retur, så kræver ekstra oplysninger, og så til sidst ender med efterfølgende at skrive, at jeg ikke kan få pengene retur, fordi der er tale om en "non-refundable" booking, og fordi hotellet angiveligt har sagt til dem, at jeg har brugt begge rum under mit ophold.

Jeg har nu skrevet tilbage med diverse dokumentation, inklusiv. en mail fra hotellet om, at jeg på intet tidspunkt har været mere en een person, og at jeg KUN har brugt et værelse under hele mit ophold.

Alt sammen på grund af forsøg på booking af værelse via mobil aldrig ville gå igennem, men gik ind i et tilsyneladende "loop", men hvor min computer kort tid efter kunne gennemføre en transaktion. Og så viser det sig sørme, at een ud af fire forsøg på mobiltransaktion alligevel var gået igennem. Uden at jeg fik notifikation herom.

Det har kostet mig ca. 1000 kr ekstra og en masse frustration og masser af tid på at korrespondere frem og tilbage og bevise X eller Y. Eller give trip.com information som de allerede selv har i deres systemer. Det eneste gode jeg har at sige om hele den her oplevelse, er om hotelpersonalet på det hotel jeg overnattede på! De har gjort hvad de kunne. Og næste gang booker jeg direkte ved hotellet.

UPDATE, d. 21. oktober:
jeg har jo længe været i dialog med jer hos Trip.com af anden kanal, så jeg finder det uhensigtsmæssigt, at I skriver til mig her på Trustpilot med anvisning om korrekt ID-nummer m.m.

Jeg ved ikke hvem "Anne" er, men den sidste jeg har haft direkte telefonkontakt med var fra support i Kina, og vedkommende hed i hvert fald ikke "Anne". Og jeg afventer at høre yderligere fra den person.

6. oktober 2022

Hi Nette,

Thank you for your feedback. I apologize for any unsatisfactory you received from us regarding your stay. Please be guided that this is not the service we want you to receive from our side. We are here to help you in any way possible. I've contacted you directly to get your booking details, and please make sure to provide your correct 11 digits Trip.com booking number for further assistance. Thank you so much for your kind understanding.

Anne

La fraqua2

La fraqua2, dejligt hotel, hjørne værelse perfekt udsigt, venlig betjening, og god morgenmad.
Tilstødende restaurant, dejlig mad, venlig betjening.
Byen, en dejlig bjergby,smalle gader, er ikke for brede biler, og dårligt gående.
Musee og trevélez skinkefabrik, en fin oplevelse

19. oktober 2022

Hi Birthe boye eng,

Thank you for your positive feedback. We are happy to know that you like the hotel we bring to our customers through our application. Rest assured that we will continue to provide more and better deals and offers every time for our customers. Please keep using our application and see you on your next journey with us! Again, thank you !

Anne

Newyork

Good experience

3. oktober 2022

Hi MOHAMMAD UPPAL,

Thank you for your positive feedback. We are happy to know that you like the hotel we bring to our customers through our app. Rest assured that we will continue doing so. Also, we will continue to provide more and better deals and offers every time for our customers. Please keep using our app and see you on your next journey with us! Again, thank you!

Regards,

Mavic

Let og overkommelig hjemmeside

Let og overkommelig hjemmeside. Vi bestilte billetter gennem jer og alt gik fint til.

16. juli 2022

Hi Bjarne Nielsen,

Thank you for taking the time to leave us this positive review. We are glad to know you are satisfied with our application. Our user-friendly application will also help provide a range of options you can select from to plan your desired travel or vacation. We are looking forward to your next journey with us for another fantastic experience. Have a beautiful day.

Regards,

Cecilia

Dårlig information

Skidt, at de ikke har den service, at oplyse en om, at man SKAL checke ind på flyselskabets hjemmeside.
Tværtimod anbefaler de bare, at man ankommer mindst 2 timer før afgang til check in.
Wizz Air forlanger, at du allersenest checker ind 4 timer før

26. maj 2022

Hello Annette,

Thank you for sharing your experience. We're sincerely sorry for the inconvenience, and this is not the service we want you to have. I understand you have some concerns about your booking. Please be guided that your concern is well received, and we would love to help you further.

To do so, I've contacted you directly for your booking details. Kindly note that we need to locate your booking for further assistance. Please check your inbox and provide your correct 11-digit Trip.com booking number at your most convenient time. Thank you for your support and understanding!

Cecilia
Trip.com

Trip.com var de billigste med…

Trip.com var de billigste med værelsespris på det hotel jeg søgte, og det var nem at bestille.

11. maj 2022

Hi Karin Hervig,

Thank you so much for your supportive feedback. I am glad that you are satisfied with our service and price. As always we want to provide the most extraordinary convenience and excellent price to all our customers. Rest assured that we will continue to provide those reasonable offers. Please continue to use our website or app to find the best deals suitable for your needs. Thank you for your time! Have a wonderful day!

Andy

Trip to phuket

6. maj 2022

Hi mui ling/chua,

Thank you for your feedback! Please know that we aim to provide the best price to our customers every day. I am happy to know that we got you interested with our tier reward system. You can always check our website or app for more reward system that might suit you. Thank you again for your trust! Have a great day!

Rei
Trip.com

Compré unos billetes a Estambul y…

Compré unos billetes a Estambul y Turkish Airlines nos anuló el vuelo por el covid.
Llamé a trip.com y me atendieron rápida y amablemente. Me solicitaron ellos mismos el reembolso y en un mes ya lo tengo en la cuenta.... Mi experiencia con ellos ha sido buena además de los precios que me ofrecieron al comprar los billetes....

17. juli 2020

Hola María José,

Gracias por tomarse el tiempo de comentar su reciente experiencia con Trip.com. Valoramos a nuestros clientes y nos esforzamos para asegurarnos de que las expectativas de cada uno de ellos se superen.

Saludos cordiales,
Javier
Trip.com

Vis anmeldelser på alle sprog. (200.185 anmeldelser)