Trip.com Anmeldelser

200.185

4,4

Vi sparede 1500 på 6 dage i Prag på samme hotel i forhold til booking og hotels. Alt gik efter bogen og vi fik tildelt et stort værelse væk fra støj hvilket vi havde ønsket

MERCI A STEEVE GRACE A LUI JAI PU REGLER MON PROBLEME TRES PROFESSIONNEL ET JUSQU AU BOUT IL RAPPELER POUR MACCOMPAGNER AGENT TRES PERFORMENT ET RECOMANDE

Vi bookede hotel via trip for første gang. Alt var super nemt, dog lidt svært ift. morgenmads valg, da nogle steder kun var 1 ud af 3 dage. Men da vi først løste denne mulighed, var det let. Indkvarte... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Flybilletbureau
  3. Flybilletsøgemaskine
  4. Hotel
  5. Rejsebureau
  6. Rejsesøgemaskine

Om Trip.com

Trip.com is a rapidly growing international one-stop travel service provider, available in 24 languages across 39 countries and regions in 35 local currencies. Trip.com has an extensive hotel and flight network consisting of more than 1.7 million hotels in 220 countries and regions and over 2 million individual flight routes connecting more than 5,000 cities around the globe.

Trip.com's world-class 24/7 multilingual customer support, as well as additional centres in Edinburgh, Tokyo and Seoul, help to 'create the best travel experience' for its millions of customers worldwide.

Trip.com are committed to making sure our users

Get Reasurring Service

Our service-guarantee means that we’ve always got your back

Get Efficient Support

There are multiple service channels for you to reach us easily

Get Rewarded For Traveling

Get rewards when you book, and save on future trips

Worldwide Coverage
More than 1.7 million hotels and flights from over 600 airlines covering 3,400 airports in 220 countries and regions around the globe.
Trusted Online Travel Leader
30 million authentic reviews
Travel Worry Free
One-stop multilingual service & effortless booking management

200 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(200.185)

49.154 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det er let og hurtigt at finde billige…

Det er let og hurtigt at finde billige rejser. Og nemt at få transport og hotel via appen.

5. december 2025

Hi Jesper,

Thank you for your positive review. We are thrilled to hear that you had a smooth booking experience and that your satisfaction drives us to continuously improve our services. Your ongoing support is greatly appreciated, and we are excited to have the opportunity to serve you on your future journeys with us. Thank you once again for choosing us as your preferred option.

Avery

Det var meget nemt

Det var meget nemt

24. november 2025

Hi Jamile Maanaki,

We appreciate your kind words and are delighted to hear that you are satisfied with our service. At Trip.com, our team is dedicated to delivering the best customer service experience possible, and your feedback is invaluable to us. We eagerly look forward to the opportunity to continue providing you with exceptional service in the future. Thank you for choosing us.

Layla
Trip.com

Book aldrig fly hos trip.com

Book aldrig fly hos trip.com. Endnu engang blev jeg snydt af trip.com. Flyselskabet ændrede min fly afgang og til gengæld oplyste de at man kunne ændre sin billlet eller afbestille den og få refunderet beløbet. Jeg valgte at afbestille pga ændringen,men igen oplyste trip.com at flyselsket ikke ville refunderer beløbet alligevel,igen løgn,de har lavet samme nummer før. Utroligt at de hver gang vil snyde kunderne. BOOK ALDRIG HOS DEM,I KAN LET FÅ PROBLEMER. bookingnummer 1271076764281715

24. november 2025

Dear Henrik Steffensen,

Thank you for alerting us to this matter. We apologize sincerely for any inconvenience caused. Please be assured that we will check it further and reach out to you directly. Your feedback is highly valued, and we are taking it seriously. We appreciate your patience and understanding in this concern.

Victoria
Trip.com

Trip.com afbestilte min booking på…

Trip.com afbestilte min booking på ankomstdagen - så vi stod uden booking, selvom det var booket 1, 5 måned før. Dårlig oplevelse at står der og tro man har booket 2 værelser 2 nætter men så blive afbestilt. Benytter ikke trip.com igen

13. september 2025

Kære Karina Pedersen,

Tak for din feedback. Vi har forsøgt at kontakte dig, men har endnu ikke modtaget yderligere oplysninger.

Vi stræber efter at yde enestående service ved at lytte til vores kunders feedback og finde den bedste løsning i enhver situation. Hvis du har spørgsmål eller tvivl, er du velkommen til at kontakte os når som helst for yderligere hjælp. Tak!

Jane

Priserne ændrer sig undervejs

Jeg har nu to gange forsøgt at booke en rejse til Marrakesh for 6 personer om mere end 6 måneder.
Begge gange har jeg valgt forbindelser, som når man booke, viser sig at være udsolgte til prisen.

23. september 2025

Hello Morten Margolinsky,

Thank you for your feedback.
We are sorry to hear about your negative experience. Please be advised that we always strive to provide our customers with the best prices and deals. However, in some cases, prices may change due to circumstances beyond our control as a travel agency.
Price fluctuations are often driven by availability and demand and are determined by the airline. Therefore, it is our responsibility to notify you in a timely manner if the price changes.
We truly appreciate your feedback and will take it into account as we work to improve our service.

Viktorija

Booket hotel og betalt

Booket hotel og betalt, så starter de med at det hotellet er lukket (løgn) og henviser mig til et andet hotel, hvilket jeg acceptere, MEN hører intet få de nu finde et dårligere hotel til 50% mere i pris. De er umulige at få fat i og selvom mit booking nr. står klart og tydeligt i al korrespondance, så er det ikke "korrekt" siger chatten. Hold jer væk fra denne side!

8. september 2025

Tyveri 🤮🤮🤮👎

11. juni 2025

Kære Salman Almusawi,

Tak for din feedback. Vi har forsøgt at kontakte dig, men vi har ikke hørt tilbage fra dig. Vi bestræber os på at levere en fremragende service ved at lytte til vores kunders feedback og finde den bedste løsning i enhver situation. Hvis du har nogen tvivl eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os når som helst for yderligere assistance. Tak!

Morgan

Let at bestille

God internet

2. august 2025

Hi Lars Havkrog,

Thank you for sharing your feedback with us. We are delighted to know that you find our APP/Website convenient for our customers. Rest assured, we remain committed to maintaining and enhancing this level of service, consistently offering better deals and promotions for our customers' benefit.

Your continued support is highly appreciated, and we look forward to serving you again on your next journey with us. Thank you for choosing us as your preferred service provider.

Madeline
Trip.com

Let at anvende, gode priser og ikke mindst fantastisk service.

Skulle have en overnatning på Tropical Island i Tyskland. Sad nogle dage før og søgte på muligheder. Min kone viste mig en søgning på Trip.com. En APP jeg ikke var bekendt med. Vi læste lidt anmeldelser da vi var lidt usikre på den for os nye side. Men da vi kun kunne læse positivt, valgte vi at booke.
Da vi skulle tjekke ind på Tropical Island var vi også fint registreret. Dog opstod der problemer ift. betalingen. Vi havde allerede betalt via Trip.com, men det ville Tropical Island ikke accepterer. Og selv om vi kunne vise dem sort på hvidt, at der var betalt, så forlangte Tropical Island at vi betalte igen. Det gjorde vi så under protest. Forespurgt skulle vi skrive til Tropical Island for at få for meget betalt retur. Dette fandt vi senere ud af ikke kunne lade sig gøre og vi fik et arrogant svar at det ikke var deres problem, at vi i stedet skulle tage fat i Trip.com.
Dybt frustreret kontaktede vi så Trip.com gennem deres App. Inden for få minutter havde vi en tillidsfuld og fantastisk serviceminded medarbejder i telefonen, som guidede og hjalp med processen. Hele vejen igennem har Trip.com taget ansvaret på sig og sikret at Tropical Island tilbagebetalte os de penge vi havde betalt for meget. Det var tydeligt at også over for Trip.com var Tropical Island en besværlig størrelse at have med at gøre.
De to værelser vi havde betalt for gennem Trip.com var på 364,54 EU. Ved indtjekning betalte vi Tropical Island 155,64 EU pr. værelse. Det vil sige, at vi egentlig betalte 53,26 EU mere gennem Trip.com. Det skal tilføjes, at Trip.com var så absolut billigst ift. de søgninger vi lavede på Trivago, Booking.com og Tropical Islands egen hjemmeside. Har var Trip.com ca. 170 EU billigere på det tidspunkt.
Og ser vi på det problem vi så blev bragt i, af Tropical Island, så har Trip.com været helt fantastiske.
Det er en rejsehjemmeside som jeg varmt og helhjertet kan anbefale.
Tak til Trip.com.

21. juli 2025

Hi Dkpinoy Pinoy,

Thank you so much for your positive feedback. I am happy to know your compliment about our service. Our day is delighted by your encouraging words. Please keep using our app to find more deals that meet your needs well. I am hoping to see you on your next journey with us soon.

Ellie
Trip.com

Har i over 1 time forsøgt at bestille 4…

Har i over 1 time forsøgt at bestille 4 billetter til Vietnam, men bliver ved med at få beskeden om at billetterne ikke længere er ledige, og jeg skal søge igen.
Efter 10-20 sekunder inde i bestillingsprocessen sker det samme igen-og-igen-og igen.....
Håbløst :-/

—-

Har ikke hørt yderligere fra jer, selv om der står at I vil kontakte mig direkte 🤔

5. juni 2025

Kære Jesper Pedersen,

Vi beklager oprigtigt den oplevelse, du har haft. Flybilletternes lager og priser er dynamiske og kan ændre sig hurtigt på grund af efterspørgsel og flyselskabernes opdateringer. Dette kan desværre resultere i, at billetterne ikke længere er tilgængelige, selvom de blev vist som ledige kort forinden.Vi anbefaler, at du forsøger at opdatere siden eller prøve igen på et senere tidspunkt.

Tak for din tålmodighed og forståelse. Vi værdsætter din feedback og ser frem til at hjælpe dig med at finde de rette billetter til din rejse til Vietnam.

Riley

Hurtigt og effektivt

Nemt at bestille billetterne til udlandet og rigtig god information til og fra. Du kan stole på og det er penge værd

24. maj 2025

Hej lampa holm,

Tak for din detaljerede feedback! Jeg er begejstret for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vær sikker på, at vi altid stræber efter at levere den bedste kundeoplevelse muligt. Husk også, at vi altid er her for at hjælpe dig på enhver mulig måde. Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Endnu en gang, tak, og ha' en fantastisk dag!

Promino

Ingen problemer

Købte indenrigsbilletter i Kina og har intet at klage over. Nemt og billigt. Bruger gerne Trip.com igen.

31. marts 2025

Hej Lars Rasmussen,

Tak for din detaljerede feedback! Jeg er meget glad for at høre, at du er tilfreds med prisen. Vær opmærksom på, at vi altid stræber efter at give den bedste kundeoplevelse muligt. Husk også, at vi altid er her for at hjælpe dig på enhver mulig måde. Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Endnu engang tak, og hav en fantastisk dag!

Promino
Trip.com

Appen er brugervenlig og har i og med…

Appen er brugervenlig og har i og med stærke konkurrencedygtige priser. Kan varmt anbefales.

7. februar 2025

Hi David S,

Thank you so much for your kind words and positive feedback. We are thrilled to hear that you had such a great experience with us. Our team takes great pride in providing the best customer service and products possible, and your feedback serves as a great source of encouragement for us.

Thanks again for your feedback, have a wonderful day.

Max
Trip.com

Kan ikke komme i forbindelse med firmaet

Jeg har købt og betalt overnatning på go hotel 2 stk den ene til 12.3 og den anden til 29.4 men har kun fået bekræftelse på 12.3 jeg ved ikke vad der har hent med 29.4 jeg har betalt for begge lennart topp Jeg kan kun se agoda -reservation id 507772895
På overnatning den 12.3

3. februar 2025

Kære Lennart Topp,

Tak for din feedback. Vi beklager dybt ulejligheden, du har lidt. Bemærk venligst, at vi ikke har til hensigt at give dig besvær. Vær opmærksom på, at vi konstant arbejder på at forbedre vores service. Ved kontrol kan det reservationsnummer, du har angivet, ikke findes. Angiv venligst et 11- eller 16-cifret reservationsnummer for yderligere undersøgelse. Tak for dit samarbejde og forståelse!

Venlig hilsen,

Jane

Totalt ubrugeligt

Fandt en fin pris på en rundrejse fra København til Sacramento og retur fra Phoenix til København. Efter at have fundet rejsen og gået til booking siden, går der ca. 10 sekunder og så får jeg beskeden "denne pris er udsolgt". Jeg har prøvet 5 gange nu og det samme scenarie sker hver gang.
Jeg oplever også, at prisen ændrer sig mens jeg er ved at finde flybilletten. F.eks. har jeg oplevet at prisen er 7180,-, og så mens jeg er ved at booke, ændrer den sig til 9460,-.
Totalt ubrugeligt sted at bestille flybilletter :(

26. december 2024

Er blevet snydt ang en flyb billet,og…

Er blevet snydt ang en flyb billet,og køber derfor aldrig mere fly hos trip.com,var ellers lige begyndt at bruge dem,da jeg rejser året rundt. Ikke haft problem ang hotel endnu,men det kommer måske også

19. oktober 2024

Dear Henrik Steffen Nielsen,

Vi værdsætter din indsats for at informere os om dette problem. Vi undskylder oprigtigt for enhver ulejlighed, det måtte have forårsaget. Vi vil undersøge det nærmere og kontakte dig direkte. Din feedback er meget værdsat, og vi behandler det med største alvor. Vi takker dig for din tålmodighed og forståelse i denne sag.

Elizabeth
Trip.com

Det er nemt at bestille hotel eller fly…

Det er nemt at bestille hotel eller fly i Trip.com. Stræk anbefaledes!

Mvh
Aizhen

14. december 2024

Hi aizhen tu,

Thank you very much for taking the time to leave us positive feedback. It is our great pleasure to provide you with the best experience possible on our platform. We are glad to hear that you're satisfied with our application. Please know that your satisfaction is a great boost for us to keep improving our service. Our user-friendly application will also help provide a range of options you can select from to plan your desired travel or vacation at your convenience. We look forward to your next trip with us.

Thank you for choosing Trip.com. Have a wonderful day!

Frederic
Trip.com

God service og værdig behandling.

Trip.com formår rent faktisk at hjælpe én når flyselskaberne fejler og annullerer/ændrer ens flybillet. Min kæreste og jeg fik pludselig ændret vores billetter af Turkish Airlines så de var ubruelige. Trip.com sørgede for at de blev ændret igen GRATIS således at vores rejse forløb uhindret.

Det samme skete på vej hjem hos Cebu Pacific hvor Trip.com igen sørgede for at rette op på fejlen hos flyselskabet. Denne gang var det indchecket baggage den var gal med.

Vi kan kun abefale dette rejsebureau.

20. marts 2024

Hello Harald Nielsen,

Thank you for taking the time to leave us this positive comment, and your feedback is much appreciated. I am glad to know that you have enjoyed a smooth booking experience. Your satisfaction is a great boost for us to keep improving our service. Our user-friendly application will also help provide a range of options you can select from to plan your desired travel or vacation. We look forward to embarking on a beautiful journey with you soon. Have a nice day!

Luca
Trip.com

Vi havde booket hotel i Flensborg og…

Vi havde booket hotel i Flensborg og pengen blev hævnet med lynet hast, modtog pin kode og booking nr.

Ankommer til Flensborg og for at gå at vide at Trip.com skulke have sendt en mail om at de har haft IT problemer så nul værelse.
Hotellet ringer til Trip.com som snakker sort, hotellet havde også dagen før haft samme problem med Trip.com

Hotellet er så mega søde at hjælper med at finde et andet hotel. Tak god dem og til Tirp. Com

Nu kommer det helt sjove med Trip.com!
Bliver lige ringet op af en kvinde som ikke snakke ret godt Engelske som vil høre om det havde skabt problemer mht deres ikke så heldige booking, ja lille frue, det gjord det .
Så vil hun tilbyde 1000 points ved trip.com
Øh mon vi har lyst til ag bruge Trip.com nogen sinde igen.
Så spurgte om de ikke bare kun sende 25 euro som vi betalte for at parkere andet sted.
De er så heller ikke kommet
En gang klap hatte fra Østen tyve knægte
Hold jer væk fra Eu tak, mega dårlig stil 😡

24. juli 2024

Kære Jesper Meier,

Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette. Vi beklager oprigtigt enhver ulejlighed, dette måtte have forårsaget. Vær sikker på, at vi vil undersøge sagen nærmere og kontakte dig direkte. Vi er dedikerede til at levere den bedst mulige oplevelse for vores kunder. Vi værdsætter, at du tog dig tid til at kontakte os og dele din feedback.

Lyn

Rejs uden bekymringer

Det er simpelt og det virker. Opdateringer og information fra start til slut.

29. juli 2024

Hello Berit,