Vi sparede 1500 på 6 dage i Prag på samme hotel i forhold til booking og hotels. Alt gik efter bogen og vi fik tildelt et stort værelse væk fra støj hvilket vi havde ønsket
Trip.com formår rent faktisk at hjælpe én når flyselskaberne fejler og annullerer/ændrer ens flybillet. Min kæreste og jeg fik pludselig ændret vores billetter af Turkish Airlines så de var ubruel... Se mere
MERCI A STEEVE GRACE A LUI JAI PU REGLER MON PROBLEME TRES PROFESSIONNEL ET JUSQU AU BOUT IL RAPPELER POUR MACCOMPAGNER AGENT TRES PERFORMENT ET RECOMANDE
Vi bookede hotel via trip for første gang. Alt var super nemt, dog lidt svært ift. morgenmads valg, da nogle steder kun var 1 ud af 3 dage. Men da vi først løste denne mulighed, var det let. Indkvarte... Se mere
Trip.com's world-class 24/7 multilingual customer support, as well as additional centres in Edinburgh, Tokyo and Seoul, help to 'create the best travel experience' for its millions of customers worldwide.
Trip.com are committed to making sure our users
Our service-guarantee means that we’ve always got your back
There are multiple service channels for you to reach us easily
Get rewards when you book, and save on future trips

Singapore
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har købet 2 flybilletter men har ikke fået den de siger der gå 8 dage før jeg få dem de lyver bare normalt for msn dem lige efter

Besvarelse fra Trip.com
Virkelig dårlig service. Man fatter ikke hvad de siger over telefonen, og når man ringer til dem de siger at vil ringe tilbage men det gøre de aldrig. Jeg har bestilt et hotel som ikke ligner det der vist på billeder. Dårlig oplevelse herfra.

Besvarelse fra Trip.com
Køb ikke billetter med mellemlanding!!!! De hjælper dig ikke ved forsinket fly og din ferie bliver ødelagt! Deres garanti med at hjælpe ved misconnections gælder kun hvis det er deres egen fejl, hvorimod hvis det er flyselskabet der aflyse eller forsinker så gør trip.com intet for hjælpe.
Jeg købte billetter til Athen med mellemlanding i Katowice (Polen). Jeg fik først at vide, at flyet var forsinket 6 timer, efter jeg var kommet igennem security (2 timer før afgang). Dette betød at jeg ikke ville kunne nå mit næste fly fra Katowice til Athen. Jeg får to valg muligheder af dem:
1) At vælge en anden afgang (to dage senere eller flere dage senere), hvor jeg skal betale for differencen på 1000-2000kr pr afgang. Dvs jeg skulle både betale 1-2k fra København til Katowice og 1-2k fra Katowice til Athen. Dvs. jeg skal betale 3000-4000kr ekstra for at komme afsted 2 dage senere på en planlagt ferie😵💫
2) Anden mulighed var at få penge tilbage for mine billetter fra cph-Katowice og fra Katowice- Athen (i alt 1700kr) og så skulle jeg selv købe en anden billet på selve dagen til 7000kr til at komme afsted 😵💫 jeg spørger om de så også ville refundere retur billetten, nu hvor jeg ikke kan tage afsted pga. deres forsinkelse og får at vide at det er ikke muligt.
Jeg spørger også, om det er muligt at de kan sætte mig på et andet fly hos et andet selskab således jeg kan nå at tage afsted og så mit hotel og billeje ikke går til spild. Men det ville de heller ikke gøre. Så yeah bare hold jer langt væk fra dem😊
Forfærdelig oplevelse. Booker aldrig fly igennem trip.com igen.
De sendte en mail om at vores fly var aflyst og at vi skal afbestille for at få refundering. Efter vi har booket et nyt fly og omlagt hele vores rejse, så finder vi ud af at det er løgn og at flyet faktisk ikke er aflyst ifølge flyselskabet.
Trip.com kostede os flere tusinde kroner i ekstra udgifter, som vi nok aldrig ser igen.
Kundeservice kan man heller ikke komme i kontakt med.

Besvarelse fra Trip.com
Rene,pæne værelser,dejlig sengog sengetøj.
En hyggeligrestaurent,sød og smilende personale,lækker aftensmad og et yderst flot morgenbuffet👍