Jeg har igennem adskillige måneder fulgt Triba konceptet med det formål at reducere mit blodsukker. Dette er sket bl.a. ved en LCHF (low carb high fat) diæt. Jeg har undervejs brugt en kontinuerlig bl... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Fri dig selv for byrderne fra type 2-diabetes med Tribas forløb der fokuserer på de underlæggende årsager og rigtig kost.
Ragnagade 7, 2100, København Ø, Danmark
Triba teamet er til stor hjælp og støtte i processen med at, få blodsukkeret i balance og blive fri for medicin. Jeg er tryg ved deres vejledning både når de anbefaler at tage nye skridt med kosten og når jeg skal holde igen, så kroppen kan nå at følge med.
Tak til Triba og til mange gode input og opmuntringer i Facebook gruppen 🙏

Besvarelse fra Triba
Triaba er troværdige, respektfulde og fagligt mere end kompetente. De redder menneskeliv med deres vejledning.
Vh Hanne Skjold

Besvarelse fra Triba
Jeg må indrømme at jeg var meget skeptisk i starten og troede ikke på konceptet. Men min erfaring er at hvis man går "all in" og følger alle de gode råd Triba giver, så vil man se resultater allerede efter den første måned. Resultaterne bliver endnu bedre efter. Det er en motivation for at fortsætte og et bevis at det man gør virker. Min konklusion efter erfaringer på egen krop er at konceptet virker.

Besvarelse fra Triba
Jeg har været medlem ved Triba siden den 2/11-2024.
Jeg spiser næsten kun efter principperne og har indtil nu reduceret mit langtidsblodsukker fra 46 til 35 og er blevet reduceret i medicin. Uden Triba var jeg ikke kommet så langt

Besvarelse fra Triba
Hos Triba får jeg relevant og brugbar viden og får den støtte, jeg har brug for. Der er mulighed for at stille de spørgsmål, jeg har til kompetente og opdaterede fagfolk, både på mail, på chat og live på webinarerne.
Der er mulighed for, at dele mine erfaringer med ligesindede og samtidig lære af deres. Dette skabes der rum for på live webinarerne både i plenum og i mindre grupper og i Facebook gruppen. Dette er både motiverende og lærerigt for mig.
Triba har med deres kompetente medarbejdere skabt et fagligt stærkt hold, som med sin positive og lette tilgang, effektivt, forstående og omsorgsfuldt opmuntrer og støtter den enkelte, der hvor vedkommende er i sit liv med diabetes 2.

Besvarelse fra Triba
Jeg har nu i 9 måneder kaldt mig for "ex-diabetiker" Efter 4-5 måneder med TRIBAs diæt havde lægen fjernet den daglige sprøjte og den sidste pille. Samtidig tabte jeg mere end 11 kg - og sparer mange tusind kroner årligt.
Jeg har det rigtig fint og holder min diæt, som TRIBA anbefalede: ingen sukker eller stivelse, men godt med udvalgte grøntsager.
Jeg bager selv mit "frø"brød, som andre også rigtig godt kan lide.
Når jeg skal ud at spise, undersøger jeg om jeg kan få grøntsager - hvis ikke, tager jeg bare en gryde klargjorte grøntsager med.
Det er selvfølgelig "hårdt" at gå forbi et fad med hjemmebagt lækker kage, men det har jeg nu vænnet mig til.
Ærgeligt at jeg ikke vidste alt dette for 7 år siden hvor jeg fik diagnosen diabetes-2

Besvarelse fra Triba
I 2016 begyndt at være meget træt om dagen jeg sov nemt 10 timer og og når jeg stod op om morgen var jeg stadig træt det var så der jeg tænke at det måske var en god ide lige at få et læge check der blev det så opdaget at jeg hade sukker syge jeg fik så metformin det holdt et år så blev jeg sat op i piller og sådan blevet det ved ved den sidste gang de ville hæve min medicin var mit blodsukker 56 og stadig på vej opså nu skulle jeg skulle så til at tage rybelsus så jeg nu fik jardiance og metformin plus rybelsus jeg høre så om en bogen spis dig fri for type 2 diabetes af jane kudsk efter at have læst bogen melder jeg mig ind i triba det var så her alt det sjove starte det meste forgår på webinare og i staten få du en samtale med en læge og en diætist der er med til at lægge en plan for det vider forløb efter de første 3 måneder var mit blodsukker faldet fra 56 til 46 jeg kan huske at jeg tænke det var sku nemt så kan jeg godt slække lidt på reglerne så jeg jeg snuppe lige en lille pose slik lidt morgenmad hvidt brød og mere fest bob bob så faldt hammen ved næste måling lå sukker indholdet på 52 øv forfra ved næste mållig 48 hmm så her ved den sidste måling lå den på 38 jeg har det Rigtig godt nu efter jeg er begyndt på triba jeg sover normalt er ikke træt som et ondt år mere mit blodtryk er også blevet rigtig godt og så lige en side gevinst jeg her tabt 9 kg uden at ænder andet en kosten og det er nemt du bliver båret i gennem hele forløbet der er også en lukket facebook gruppen for alle triba medlem et rigtig godt forum er man i tvivl om en ting så bare brug grupen efter at mit blodsukker er kommet ned på 38 starter jeg nedtrapning af medicin ved næste læge besøg så er du træt af af alle de forbandet bivirkninger ved forhøjet sukker blodsukker så gå ind på triba og book en samtale med jane kudsk og fine ud af hvad det hele går ud på

Besvarelse fra Triba
Jeg meldte mig ind i 6 mdrs forløb ved Triba efter at have fulgt Jane Kudsk på hendes facebookside Spis dig fri for type 2 diabetes v/Jane Kudsk og Team Triba og hørt et af hendes gratis webinarer. Jeg har haft prediabetes og vil sikre mig aldrig at få det. De bedste anbefalinger. Masser af viden om hvorfor blodsukker reagerer som det gør. Hvad der er godt at spise for at holde stabilt blodsukker og der følger tit vægttab med som ekstra bonus hvis man har brug for det. Man får samtale med diætist og læge. Alle meget kompetente og engagerende i at hjælpe. Jeg har været til Triba træf, som var gratis for os i forløb. En lørdag fra 10 - 16. Fantastisk dag. Med masser af hygge og god viden og lækker og sund mad. I forløbet er der samtaler mellem Jane og andre specialister, feks psykolog der ved noget om hvad man skal være OBS på ifm at spise. Jeg vil anbefale alle der har brug for hjælp med diabetes og prediabetes at booke en uforpligtende samtale hos Triba

Besvarelse fra Triba
Rigtig godt koncept/viden. Løbende små kurser så det bliver overskueligt. Tryghed ved at der er diætist og læger der guider en igennem forløbet.
Jeg har været medicin fri i 3 måneder og gået fra et langtids blodsukker på 55 mmol til 45 mmol.

Besvarelse fra Triba
Jeg har været medlem af Triba i godt et år nu, og selvom jeg for længst har gennemført det 6 måneders forløb og fået mit blodsukker langt under grænsen for diagnosen diabetes og stoppet med medicin, har jeg ikke på noget tidspunkt overvejet at melde mig ud af fællesskabet, slå en streg i sandet og sige, ”Det var så det. Nu er jeg i mål”. Med en livsstilssygdom som Diabetes 2 har vi ikke en målstreg, vi skal over. Det handler om at opnå en varig ny livsstil, nye vaner, nye rutiner, nye mål løbende. For nogle er det nemt at droppe sukker og andre kulhydrater fra den ene dag til den anden. For andre er det nemmere at tage det i små skridt. Og Triba hjælper den enkelte rigtig godt med de behov og tempo, der passer den enkelte.
Det er så inspirerende og positivt at kunne spejle sig i de andre medlemmer, som er i samme situation som en selv. Man har et fællesskab, hvor der er en gensidig forståelse i mellem hinanden på et plan, som jeg meget sjældent møder andre steder – familie, venner, kollegaer mm. Derfor er det rart at have et sted, hvor man kan tage en snak med en af Tribas dygtige diætister, læger osv eller et af de andre medlemmer. Her kan man gå til sagens kerne lige med det samme og få en god dialog og høste på andres erfaringer og også føle, at man kan bidrage med noget til de andre. Det er virkelig et fællesskab, som jeg værdsætter rigtig meget.
Det har inspireret mig til at sætte mig nogle nye mål hele tiden, som jeg slet ikke havde turdet håbe på, da jeg startede. Selvom jeg har været i gang i over et år nu og mit blodsukker bliver ved med at falde, så er der fortsat mange ting, jeg ikke har prøvet af endnu. Ting som altsammen kan hjælpe med at sænke blodsukkeret. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv virkelig længe!

Besvarelse fra Triba
Meget interessant og givende ny viden på Triba kurset, hvor jeg har deltaget i 5 måneder.
Jeg har fået reduceret mit hgbA1c ned til 38 og samtidig reduceret medicin betydeligt. Forventer nu at kunne blive helt fri for medicin.
Startede ud med et hgbA1c på 111 for et år siden. Har typen LADA.
Har også været inspireret af Anette Sams bog: kålhydrater, som også er et oplæg på kurset.
Lotte

Besvarelse fra Triba
Triba har givet mig god motivation og støtte i min vej til at spise mig fri fra DB2. Jeg er lykkelig over at det virkelig gør en forskel, at ændre kostvaner og livsstil.
Jeg har jo slet ikke fået hjælp af læge og diabetes sygeplejerske. Efter at jeg har skåret ned på kulhydraterne, er mit langtidsblodsukker faldet, og min medicin (Metformin) er reduceret. Jeg supplerer med 1 kapsel BERBERIN HCL (anbefalet af Triba læge). Min fordøjelse er dermed også blevet meget bedre.

Besvarelse fra Triba
Gennem hele forløbet har jeg oplevet en suveræn opbakning til mit forløb. Kan kun sige det nytter at ændre spisevaner. Mit bs gik fra 65 til 49 på 3 måneder. Alle i Triba har været meget støttende. Oplevede at der blev taget kontakt til min, havde måske været stille i en periode. det viser for mig, at Triba er interesseret i deres "kunder". Jeg har oplevet opbakning, hvor min læge blot ville give mere medicin. For nu siger jeg; det er muligt og spise sig til lavere BS. Tak for støtten, specielt til Michelle.

Besvarelse fra Triba
Jeg har været medlem hos Triba siden d.1.6.24. Og følger deres anbefalinger mht kost og livsstil.
Jeg har tabt 12 kg og er helt ude af Metformin og kolesterolmedicin.
Jeg kan kun anbefale Triba til andre med type 2 diabetis.
Man har alle muligheder for at deltage i et trygt forum med god vejledning og opbakning.

Besvarelse fra Triba
Har fået den hjælp og støtte vejledning
Og opbakning.
Det har været guld værd, og kurser
Bestemt penge være, og de er altid med på side line, svar på spørgsmål og man kan altid få hjælp til at komme videre.
Har tab mig 10 kg er gået fra 2 piller til en, kan kun anbefale Triba, de gøre et stort arbejde. Super sød positiv oplevelse.

Besvarelse fra Triba
Har været utrolig glad for at være med i TRIBA - spis dig ud af diabetes 2. Man får mange læge informationer, som er nyttige i dagligdagen.
Kirsten, Haderslev

Besvarelse fra Triba
Da jeg var en lille dreng for ca. 60 år siden, havde vi i familien en onkel Einer. Han havde været sømand, og i børneperspektiv var han en stor stærk mand med flotte tatoveringer, majspibe og fortællinger om de skibe, som han byggede i flasker.
Det var som regel spændende at besøge ham og moster Clara.
Pludselig en dag sad Einer i kørestol, for hans ene ben var blevet amputeret. Da jeg nysgerrigt spurgte hvorfor, fik jeg at vide at det var fordi Einer havde sukkersyge.
Så var det sådan, Einer havde kun et ben, men kun lige indtil en dag han heller ikke havde det andet ben. Og igen fik jeg at vide at det var fordi han havde sukkersyge.
Pludselig var onkel Einer der ikke mere. Jeg fik at vide, at han var død fordi han havde haft sukkersyge.
Denne oplevelse har altid siddet i mig, så da jeg fik at vide, at jeg havde diabetes 2, tænkte jeg, at jeg under ingen omstændigheder ville ende som onkel Einer.
Jeg læste meget på nettet om diabetes 2, insulinresistens, behandling og fremtidsudsigter. På trods af at udviklingen har gjort behandlingen af diabetes 2 væsentlig bedre gennem de ca. 60 år, der er gået, var det alligevel forstemmende fremtidsudsigter, jeg havde.
I min søgen efter en kur faldt jeg tilfældigt over Triba. Jeg så webinarer og købte bogen, som jeg læste en lørdag. De forklaringer og veje til genoprettelse af mit blodsukker, som blev forelagt, gav mening, og jeg meldte mig til.
Jeg startede i maj måned, og selvom jeg nok ikke har været den, der mest har brugt Tribas webinarer m.v., har det været en støtte at vide, at jeg altid kunne hente hjælp og inspiration.
Jeg har fulgt Tribas anvisninger siden starten af maj, mit blodsukker faldet fra 94 mmol/mol til 44 mmol/mol, og jeg har tabt +15 kg.
Har det været svært?, nej, men der har da været afsavn. At skulle spise uden pasta, kartofler, ris, brød og ikke mindst undvære sødt til kaffen etc. er en omvæltning, men den er til at overvinde, uden at man helt taber humøret.
Jeg har altid kunne lide at lave mad, og det er som regel mig, der står for den side af det huslige herhjemme. Jeg begyndte derfor at finde opskrifter – både hos Triba, men også keto opskrifter på nettet. Opskrifterne har jeg brugt til inspiration, og jeg har sjældent fulgt dem slavisk, men lavet mine egne variationer ud fra, hvad jeg havde i køleskabet og fryseren.
I dag har jeg en god håndfuld opskrifter, som jeg veksler imellem til hverdag, så det bliver lidt nemt.
Det største afsavn jeg oplever er manglen på brød, og jeg eksperimenterer stadig, og leder efter en god opskrift. Jeg må dog erkende, at jeg spiser mindre og mindre af det lav-kulhydrat brød, jeg bager. I stedet spiser jeg eksempelvis peberfrugt med skinke og ost, hønsesalat eller hvad jeg nu finder af kulhydratfattigt pålæg og kød.
Min typiske menu for en hverdag ser sådan ud:
Morgen: ca. 1,5 dl ymer med ristede græskarkerner lidt blåbær og hindbær, 2 kvarte peberfrugt med skinke og god ost.
Frokost: 2 små skiver hjemmebagt brød med lavt kulhydratindhold. Herpå smør, ost, sennep og spegepølse. Desuden et æg og et godt stykke agurk eller en tomat for også at få noget friskt.
Aften: Kød (kyllinge-, okse-, lamme- eller svinekød), grønne bønner med hvidløg og soya eller kogt broccoli samt en fyldig salat. For at salaten skal være fyldig, kommer jeg tern af Masdamer ost og peanuts i, ligesom jeg laver en hvid dressing af 38% creme fraiche, fløde, ymer og krydderurter eller eksempelvis blå ost
Aftenkaffe: Lidt bær hvis jeg er lækkersulten, men det er nu ikke så tit, når jeg har spist god aftensmad.
Når Jeg er ude til middag, sørger jeg for ikke at være grov sulten, inden jeg tager afsted, og jeg nøjes med det tilbehør til maden, hvor der ikke indgår kulhydratholdige ingredienser.
Jeg har med stor undren konstateret, at mit fødeindtag er mindre nu, end hvad det var, før jeg lagde mine madvaner om, og det er nok derfor, jeg har tabt mig så meget, som jeg har på trods af, at jeg ikke føler sult.
Mit velbefindende i dag er større, end jeg kan huske længe. Det er nemmere at bevæge mig, jeg har mere energi, og jeg synes, at jeg sover bedre.
Selvom det er trist at få en kronisk sygdom, som insulinresistens er, kan det meget vel være det bedste, der er sket mig, fordi Triba gav mig troen på - og ikke mindst hjælpen til - at ændre min levevis. Jeg vil ikke tøve med at anbefale andre at deltage i Tribas forløb, hvis man får konstateret diabetes 2.
De varmeste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Triba
Jeg fik i foråret diagnosen Type 2 diabetes. Fra starten har jeg været indstillet på at gøre noget aktivt for at undgå medicin mv. Jeg googlede og læste en masse om emnet og faldt over "Spis dig fri for diabetes" og Jane Kudsk. Jeg startede i et 6 måneders forløb den 1. maj og har nu gennemgået 4 måneders kursus. Det har været utroligt inspirerende og udbytterigt, og hjælpen er altid nær, både fra Jane, læge eller diætist. hvis man støder på problemer eller har spørgsmål iøvrigt. OG DET VIRKER - mit langtidsblodsukker er faldet fra 5o til 39 på de 4 måneder og som tillægsgevinst har jeg tabt 13 kg. Jeg kan varmt anbefale at prøve Triba som alternativ til medicin (eller en del af den)
Anna Grethe Jensen

Besvarelse fra Triba
Meldte mig til triba kursus 1.4.24 efter at have læst om kurset på facebook. Har haft diabetes 2 siden februar 2000. 8.3.24 var jeg til 3 mdr kontrol hos lægen og mit blodsukkertal var på 62. Startede med at spise efter triba's anbefaling med få kulhydrater og gerne noget fedt og ved kontrol igen 14.6.24 var tallet faldet til 47. Savner rugbrød og kartofler, men bager stenalderbrød og kulhydratfattige boller. Dette fungerer fint. Og retterne i Jane's opskrifter er supergode. Har talt med diætist Michella, som altid er fuld af gode ideer til opskrifter, og talt med læge Regitze. Ja, der er både tilknyttet diætist og læger til Konceptet. Vil anbefale Triba kursus til alle, der gerne vil sænke blodsukkeret.