www.Trendr.dk Anmeldelser

2,1

Jeg håber for alt i verden, at I er klare over, at Trendr køber deres varer fra digitale markedspladser som f.eks. Wish, Geek og eBay. Så sender Trendr det videre - eller bestiller det direkte hjem -... Se mere

Bestilte en vare på siden, hvorefter jeg fik besked om at varen ville være mig i hænde indenfor 4 uger. Valgte derfor at annullere ordren og fandt efterfølgende ud af at jeg kunne bestille nøjagtigt... Se mere

Bestilte en stor bestilling squishies til mine børn. Det er åbenbart det nye fidget spinner halløj haha. Men her kunne jeg få en stor mængderabat og leveringstiden var ganske fornuftig. Stor hjælp fr... Se mere

Bestilte vare for 36 dage siden, og den er stadig ikke dukket op. Pengene blev trukket umiddelbart efter ordreafgivelse.Tracking virker ikke. Intet sted står der, at varen kommer fra Kina. Har skrevet... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

trendr.dk

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Utroværdig hjemmeside

Bestilte 15/11 2018 en vare på deres hjemmeside og ville få Express levering gratis + en kabel - super!
Så begynder jeg at modtaget mail med ekstra % hvis jeg bestiller nu men har allerede bestilt og betalt men endnu flere mails bliver tilsendt.
Jeg kontakter pr mail firmaet for at høre hvornår jeg kan forvente at få min vare leveret men der går flere dagen inden jeg modtager et ubrugeligt standart svar.
Jeg skriver yderligere en mail hvor jeg gør opmærksom på at mit tracking br ikke virker men har ikke fået svar.
Pengene er for længst trukket fra min konto men tro aldrig jeg får varen! - kunne jeg i det mindste så bare få mine penge retur.....

Opdatering: lyn hurtig fik jeg mail efter min anmeldelse men derefter nul kommunikation hver på sms, mail osv

27. november 2017

Hej Rasmussen

Jeg beklager meget den oplevelse du har haft i forbindelse med mangel på information gennem vores kundesupport. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med din ordre, så vi kan finde ud af hvor den bliver af. Vi går utrolig meget op i den enkelte kundes tilfredshed, og derfor beklager jeg endnu engang at du ikke har fået den hjælp du søgte i forbindelse med din ordre

Skriv endelig en sms til 40110456, eller ring, så vil jeg med glæde hjælpe endnu engang

/Markus

Lad være og handel ved Trendr.dk de levere ikke

Har bestilt et cover 13/9 og har stadig ikke modtaget varen. Jeg har skrevet til dem, første gang 25/10 der skrev de tilbage 3 dage efter at de beklagede og at de altid leverede inden for 50 dage..
Nu er der så gået 62 dage og de svarer ikke på mail. Har bedt om om få ordren annulleret.
LAD VÆRE OG KØB NOGET. Men de har selvfølgelig tjent fedt på og have trukket mine penge den 13/9 og stadig ikke sendt noget retur..

22. november 2017

Hej Lotte,

Vi har selvfølgelig refunderet dine penge 100% for din ordre :)

Vi oplevede nogle problemer med leveringen fra en af vores samarbejdspartnere, hvilket var årsagen til at du ikke fik modtaget dit cover Jeg beklager virkelig meget de komplikationer der opstod omkring din ordre, og selve support processen. Du har selvfølgelig fået refunderet dine penge 100%. Vi har i mellemtiden fra din ordre aflæggelse, ændret vores leverings system, så alle ordrer bliver sendt med express fragt og har fuld tracking fra afsendelse til modtagelse. Dette skaber bedre overblik for kunden og for os, og giver en hurtigere, bedre og mere sikker levering af kundens varer.

Hav en god dag, og en fantastisk jul

Bare nej

Bare nej.

Virkelig(!!) lang leveringstid og forkert vare.

21. november 2017

Hej Sisse,

Jeg vil med glæde tjekke op på hvad der er gået galt siden at du har modtaget forkert vare, i forhold til det du bestilte .Endelig ring eller send en SMS til 40110456, så jeg kan tjekke op på komplikationerne omkring din ordre :)

Hav en god dag :)
/Markus

Vi venter stadig i ugevis forgæves på …

Vi venter stadig i ugevis forgæves på levering.
Har forespurgt på kontakt site på hjemmesiden vedr leveringstid, men heller ikke svar dér. Vi har ikke kunne se en telefonisk henvendelses mulighed.
Vi er ved at opgive håbet; synd for min datter der løber forgæves til postkassen hver dag.
Hilsen
Elisabeth Lehner

19. november 2017

Jeg er ikke begejrstret!

Jeg er ikke begejrstret!

Modtog mange mails om at jeg kunne få så og så meget rabat ved at afslutte min ordre (som jeg allerede havde afsluttet). Jeg besvare mailen og får svar tilbage - super fint.

Leveringstiden var semi lang (3 uger)...

Jeg blev så tilbudt et gratis ladekabel, da jeg havde handlet for mere end 100 kr. Da jeg nu har modtaget mine bestilte panserglas er der ikke noget kabel. Dårlig stil at tilbyde det, uden at opfylde det.

Jeg har nu længe efter modtaget det tilbudte ladekabel... det er jo udemærket.
Men stadig ikke et sted jeg vil anbefale andre.

Deres panserglas holder dog okay, trods mine negative forventinger!

16. november 2017

REGN MED MOMS TIL SKAT!!!

Jeg købte to ting fra Trendr.dk, i starten af måneden. Nu har jeg lige fået et brev fra postnord om, at jeg skal betale moms for tingene. Der har ikke stået nogen steder, at det ikke er fra et EU-land, så derfor regner jeg da med, at der ikke kommer moms på:-( Hvis jeg skal have mine vare, så skal jeg betale 185kr.

Her 5 dage senere, har jeg fået refunderet pengene til moms. Rigtig god service :-)

27. oktober 2017

Hej Lene,
Jeg beklager utrolig meget at der er blevet pålagt ekstra omkostninger på din ordre. Vi har en garanti om at vores kunder ikke skal betale yderligere omkostninger, og at du selvfølgelig nok skal få det refunderet 100%. Vi har allered en samtale i gang, og dine penge vil blive refunderet snarest :)

Hav en dejlig dag :)

Virkelig utjekket

Virkelig utjekket. 2 mdr med levering af varen som ikke levede op til dens standart.

24. oktober 2017

Hej Theresa,
Jeg beklager ufatteligt meget den lange leveringstid, og at varen ikke levede op til forventningerne. Vi har 30 dages refunderings ret efter man modatger sine varer, så du kan altid returnere dem hvis det er :)
Skriv endelig en mail, en besked på Facebook eller ring til os :)

Hav en god weekend

Trendr...

Gode produkter! Med hurtig levering!

10. oktober 2017

Tusinde Tak Freja,

Det er dejligt at høre de rosende ord <3
Hav en skøn weekend

/Markus Evers

Dårlig svar og lang ventetid

Jeg bestilte 2 produkter. Det ene kom til tiden men det andet var der ikke. Jeg skriver og spørger hvorfor, og får bare af vide, at jeg skal læse det på hjemmesiden. Fair nok. Der står der kan gå 1-2 dage mellem de to produkters ankomst. Da der var gået en uge mellem skrev jeg til dem. Jeg fik svaret "det er vi kede af. Din vare kommer snart". Efter 2 uger skrev jeg så til dem igen. Jeg fik bare samme svar "det er vi kede af". De skriver aldrig andet, og man bliver mere og mere frustreret, fordi det der står på deres hjemmeside passer ikke, og du får ikke engang rabat, selvom du først får det 4 uger efter det andet produkt kom. Men nu er det kommet, og jeg er færdig med at bekymre mig om det mere.
Jeg er helt indforstået med, at deres levering tager lidt ekstra tid, og vi så får produkterne billigt. Men det var uacceptabelt, og produktet kom ikke som lovet.

5. oktober 2017

Bare ikke godt nok

De sendte både den forkerte vare i ringe indpakning og halvdelen af bestillingen dukkede aldrig op. Stol ikke på den her virksomhed!!

1. oktober 2017

Besvarelse fra www.Trendr.dk

Hej Sofie, Jeg er ufattelig ked af de omstændigheder du har været udsat for. Vi vil med glæde refundere og erstatte de varer du har-, og ikke har modtaget. Skriv en mail eller besked på Facebook til os, og så vil vi kigge på det :)

Hav en dejlig torsdag :)

Kan ikke anbefales

Virkelig dårlig side. Jeg bestilte et cover, der stod at det ville tage højest 3 uger om at komme frem fordi det bliver sendt fra Kina. Fair nok, men jeg synes det er uacceptabelt at det så først dukker op halvanden måned efter. Kan ikke anbefales at købe noget derinde fra. Der blev ovenikøbet heller ikke sendt nogen ordrebekræftelse eller noget, først da jeg kontaktede dem over besked, for de tog heller ikke telefonen. Jeg fik dog 2 gratis covers med express-fragt som "undskylding", det er jeg dog glad for. Selve de covers jeg bestilte er af rigtig godt materiale og jeg synes personligt selv at mine nye covers er rigtig flotte og gode:)

30. september 2017

Besvarelse fra www.Trendr.dk

Hej Caroline, vi er for det første super glad for din kommentar på vores dejlige covers <3
Jeg beklager personligt virkelig meget de komplikationer der skete med fragten. Det var også det der endte ud i de gratis covers du fik tilsendt.

Beklager den lange leveringstid, nogle gange er Postnord ikke de hurtigste til at behandle varerne.

Hav en dejlig dag

Tilfredshed i top!

Er meget tilfreds med servicen som er blevet givet! De var hurtige til at svare på mine spørgsmål og kvaliteten var bedre end forventet! positivt overrasket. Vi ses snart igen.

26. september 2017

Besvarelse fra www.Trendr.dk

Tusinde tak! Vi går utrolig meget op i kundeservice og kundetilfredshed!
Vi ser frem til at se den næste ordre fra dig ;)

Hav en dejlig dag

Billigt og smart!

Super fed hjemmeside som er nem at finde rundt i. De var super hurtige til at svare på spørgsmål, og produkterene var af overraskende høj kvalitet, kommer helt sikkert til at bruge dem igen!

26. september 2017

Jeg er lidt skeptisk omkring denne …

Jeg er lidt skeptisk omkring denne webside.. Jeg har bestil to covers for 1-2 uger siden, og når jeg så skriver i deres chat, er der ingen svar. Hvis jeg derimod vil tracke min ordre, så kommer jeg ind på en kinesisk hjemmeside, hvor der ingen mulighed er for tracking..
Undskyld, men jeg tror ikke på dette kan være sandt..

21. september 2017

Besvarelse fra www.Trendr.dk

Hej Pernille-Lykke jeg beklager meget vi ikke har fået vendt tilbage til dig, vi har været helt overvældet af et kæmpe boom i ordrer, så vi har har arbejdet på højtryk. Jeg besvarer din henvendelse vedrørende din tracking. Du får automatisk dit tracking nummer tilsendt over mail.

www.Trendr.dk

Virker underligt...

Det glæder mig at det virker til at der er mange der har positive oplevelser med hjemmesiden.
Jeg syns dog at sproget på hjemmesiden virker underligt. Der er dårlig grammatik og med store og små bogstaver midt i en sætning.
Jeg havde påtænkt mig at bestille men fortrød pga ovenstående, glemte at slette det i kurven, så fik jeg 3-4 mails om at jeg endelig gerne skulle bestille de produkter.
Så jeg nåede ik at indtaste diverse oplysninger, pga mistro.. det er bare min oplevelse af hjemmesiden.

Vh

20. september 2017

Besvarelse fra www.Trendr.dk

Hej Natacha, jeg er virkelig ked af at du har haft en mindre god oplevelse på vores hjemmeside. Vi er et momsregistreret firma, så vi er på ingen måde ude efter at snyde folk. De mails du har modtaget efterfølgende, er blot fordi du har haft indtastet din email, så modtager du nogle automatiske opfølgnings emails :)
Du er mere end velkommen til at skrive en email, SMS eller på Facebook, hvis du har nogle spørgsmål eller vi skal uddybe lidt omkring os selv :)

Hav en formidabel dag
/Markus K. Evers