www.Trendr.dk Anmeldelser

2,1

Jeg håber for alt i verden, at I er klare over, at Trendr køber deres varer fra digitale markedspladser som f.eks. Wish, Geek og eBay. Så sender Trendr det videre - eller bestiller det direkte hjem -... Se mere

Bestilte en stor bestilling squishies til mine børn. Det er åbenbart det nye fidget spinner halløj haha. Men her kunne jeg få en stor mængderabat og leveringstiden var ganske fornuftig. Stor hjælp fr... Se mere

Bestilte vare for 36 dage siden, og den er stadig ikke dukket op. Pengene blev trukket umiddelbart efter ordreafgivelse.Tracking virker ikke. Intet sted står der, at varen kommer fra Kina. Har skrevet... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

trendr.dk

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Køber aldrig fra Trendr igen!

Jeg har bestilt 3 ting fra dere hjemmeside d. 29/10-17.
Jeg har modtaget 1 af mine ting. Jeg har skrevet til dem for en eller to uger siden og de har stadig ikke svaret.
Penge lige ud af vinduet!!

16. januar 2018

Leveringen er langsom

Deres levering er simpelthen for langsom og man får intet at vide om sin pakkes rejse. Vil ikke bestille herfra igen- spildte penge.

12. januar 2018

Besvarelse fra www.Trendr.dk

Forkert - Alle pakker får tracking nummer, tracking guide og vi er til at træffe på mail alle ugens dage året rund!
Beklager din øv oplevelse omkring din ordre, skriv endelig hvis du har flere spørgsmål :)
Mail: hello@trendr.dk

køb ikke her fra!

Jeg bestilte nogen varer samlet, og fik at vide at der ville gå højst tre uger i leveringstid. Efter et par dage fik jeg en mail om at mine varer var klar til at blive sendt. Jeg fik to af varerne efter 3,5 uger men den sidste (som var den første der var klar til at blive sendt) kom ikke. Efter 4 uger skrev jeg til kundeservice, og de sendte mig en tracking kode, hvor der stod at min vare stadig ikke var blevet sendt! Pengene havde de dog allerede trukket fra min konto lang tid før. Efter det skrev jeg en 2 stjernet anmeldelse af dem herinde. Så henvendte de sig til mig på mail hvor de klagede over min anmeldelse! Efter 47 dage havde jeg min sidste vare. Jeg køber aldrig fra dem igen.

Nu når jeg går ind på hjemmesiden, står der ved de varer jeg købte, at de er på næsten 50% tilbud. Da jeg købte dem kostede de tilbudsprisen, men dengang var de ikke engang på tilbud. Jeg kan selvfølgelig ikke være sikker, men jeg fornemmer at de snyder en til at tro at man får mere for pengene

9. januar 2018

Hæver beløb straks men MEGET lang levering

Samme historie som andre. Køber en julegave 22/11 og varen vil blive leveret efter 14-23 dage - men garanteret før jul. De hæver beløbet 24. November og nu skriver vi 29/12 uden levering. Jeg har selv ringet og de lover levering i januar. Det er ikke godt nok.

29. december 2017

Besvarelse fra www.Trendr.dk

Hej Jan vi beklager den oplevelse du havde ved køb af julegaver
vi hæver pengene når ordren er afsendt

Bestilte fitness ur som skulle komme …

Bestilte fitness ur som skulle komme inden jul.
Trendr har trukket pengene på min konto, men jeg har ikke modtaget mit ur. Får så den besked, at mit ur først vil komme om 2-4 uger.
For det første hæver man ikke penge på kundens konto før man har sendt varen, og for det andet, er det så meget falsk reklame, at love kunden sin varer inden jul, når de ikke kan holde det, men pengene kan de godt hæve. Så jeg håber meget på, at jeg får mit ur jeg har betalt for. Har skrevet til dem på både messenger og e-mail, så nu venter vi 3 uger, og så skal der meget gerne ligge et ur til mig.
Og det blev så første, eneste og sidste gang jeg handler hos Trendr.dk

28. december 2017

Ufattelig langsom levering og dårlig kundeservice

Ufattelig langsom levering og manglende respons fra kundeservice.
Jeg bestilte 1 stk pc sleeve og ekstra tlille pung til oplader i november måned og har d.d. 28. December endnu ikke modtagekt det. Jeg ringede efter en måned og de sagde at Denver på vej men ville ud med hvor lang tid jeg skulle egne med der gik. Jeg fik at vide den kom fra Sverige.
Siden har jeg skrevet to gange og intet svar fået.
Ved ikke en gang omverden nogensinde dukker op.

28. december 2017

LAAAANG LEVERINGSTID

Bestilte en vare på siden, hvorefter jeg fik besked om at varen ville være mig i hænde indenfor 4 uger. Valgte derfor at annullere ordren og fandt efterfølgende ud af at jeg kunne bestille nøjagtigt samme vare til ca 1/6 del af prisen, og med samme leveringstid på aliexpress.com
Med andre ord er jeg i tvivl om hvorvidt trendr blot tjener deres penge ved at bestille varer på AliExpress og få dem sendt direkte til kunden.
(Trendr bedyrer fuldt deres uskyld og mener ikke at have kendskab til indkøb hos aliexpress)

25. december 2017

Bestilte et cover for 47 dage siden..

Bestilte et cover for 47 dage siden... det er stadigvæk ikke kommet og det gør det nok heller ikke... det er vidst et fup firma der prøver at snyde folk. Lad vær med at handle hos dem!!!!

19. december 2017

Forældet! Hurtigere Levering & Garanti

Vi er ikke et snyde firma, vi har over 6000 glade kunder, er et dansk firma samt er vi momsregistrerede. jeg kan godt se du har haft nogle problemer med leveringstiden. Dette lægger til grund i at det blev sendt med vores gamle leverings form, hvilket vi havde problemer med. Derfor får alle nu EXPRESS FRAGT Gratis, så varerne kommer meget hurtigere, og der følger tracking med så pakken nu også kan trackes hele vejen til kunden

God dag
/Markus Evers

👍🏻

Bestilte min vare, fik den knap en uge efter virkelig god service

Besvarelse fra www.Trendr.dk

Tusinde tak for de pæne ord,

vi håber du bliver glad for din vare :)

Hav en god nytår
/Markus

Bestilte den 24/11-17

Bestilte den 24/11-17, og har endnu ikke modtaget mine varer. Køber aldrig mere noget hos dem.
Modtog min ordre i går den 19/12-17. Jeg er rigtig glad for min vare, men mener ikke det kan være rigtig at leveringstiden skal være så lang. Måske skulle det være mere tydeligt på hjemmesiden, at leveringstiden kan være lang.

Længere leveringstid PGA. JULEPRES

Hej Sandra, jeg beklager dybt din længere leveringstid du så på dine varer. Det skyldtes presset fra julesalget, som nu er overstået. Vi går højt op i kundeservice alle ugens dage, så hvis du har nogle spørgsmål kan du altid skrive :)

Vi håber dog at se dig igen snart

God dag

Lad vær med at købe her!

Lad vær med at købe her!

Bestilte varer 27 oktober.. Det er nu den 18 december, og jeg har stadig ikke modtaget mine vare...
Har opsat mig på, at de aldrig kommer frem...

Besvarelse fra www.Trendr.dk

Fejl Levering, 100% Garanti.

Hej Louise, jeg vil meget gerne refundere eller sende nogle nye med vores nye standard leverings metode. Det er MEGET hurtigere og der er tracking hele vejen frem til dig, så du altid kan følge med i din pakkes vej til dig.
Leveringstiden har også yderligere været forlænget grundet julepresset på leverings firmaerne

Godt nytår

Ekstrem dårlig service og levering

Ekstrem dårlig service og levering, bestilte 2 covers og fik en gratis oplader med. Det bestilte jeg den 29. september 2017 og har stadig ikke modtaget nogen af mine varer. Det er nu den 14. december.
Først var de gået tabt i posten, og det var efter jeg havde ventet i lidt over en halvanden måned. Så skriver de til mig at de har sendt nye med Express fragt, hvilke burde tage 14-21 dage. Det var så den 22. november de gjorde det, det er 22 dage siden.
Ekstrem skuffet og kan sket ikke anbefale nogen slags køb hos denne hjemmeside! ØV.

14. december 2017

Besvarelse fra www.Trendr.dk

Forkert Levering - Express Levering Er Nu Standard & Gratis!

Hej Louise, jeg beklager utrolig meget de problemer ud har oplevet med leveringstiden. Kan se du er ramt ind i en stime af uheldige ting. Som du også selv skriver sendte vi nogle nye varer til dig på vores regning med express fragt. Dette var midt i julemåneden, hvor alle de givne fragtfirmaer er super pressede pga flere hundrede tusind pakker der kommer fra vores forskellige samarbejdspartnere.

Du kan bare skrive eller ringe til os og så tjekker jeg med glæde op på status for dine varer

For lang vente tid.

For lang vente tid.
For ca. en mdr. siden købte min lillebror og jeg, covers, men de er ikke kommet. Man får ikke nogen frakture/ ordebekræftelse, min lillebror er meget ked af at hans cover ikke er kommet endnu. Hver dag han kommer hjem fra skole spørger han om hans cover er kommet.

Kan ikke anbefales til andre

9. december 2017

Levrings form ændret - Altid gratis express fragt

Hej, som sagt har vi desværre oplevet en række forsinkelser grundet juleslaget og julepresset. Vi har 100% garanti for levering, og har nu ændret vores leverings form til altid at have gratis express fragt.
Du må meget gerne kontakte os og så kan vi kigge på hvor den befinder sig :)

Godt nytår

Gamermus - grønsagshakker: Same same!!!

Leveringstid på 15 dage - har lige hentet pakken på posthuset og har slet ikke fået det, jeg havde bestilt. Jeg har købt en gamermus og skulle hertil få et kabel gratis, men jeg åbner pakken og har fået en grønsagsspiralizer!!!!!! Min 11 årige søn åbnede glædesstrålende pakken og lignede herefter et stort spørgsmålstegn!!!!
Jeg har sendt mail til hjemmesiden og spurgt, hvad der lige er sket - men regner såmænd ikke med, det er en fejl!!! Jeg kan ikke anbefale nogen overhovedet at handle her og jeg vil selv være noget mere forsigtig fremover!!! :-((((((((

7. december 2017

Lad endelig være med at købe fra denne …

Lad endelig være med at købe fra denne hjemmeside!

Dårlig service, lang leveringstid og varerne er ikke tilfredsstillende overhovedet!
Markus Evers som ejer hjemmesiden bestiller varerne fra Kina - højst sandsynlig over Wish, da coverne bliver sendt separat og man ikke kan regne med leveringstiden - nøjagtig som med Wish.

Kvaliteten på coverne var dårlig og passede overhovedet ikke til det billede, som er på Trendr.dk

Bare en rigtig dårlig idé at købe gennem denne side.

7. december 2017

Sindssyg leveringstid :-(

Bestilte tre covers med levering indenfor 21-33 dage. Der er nu gået 40 dage og jeg har intet modtaget. Har sendt mails, hvor jeg får af vide, at det er PostNord som er langsomme til at behandle og levere varerne, men PostNord leverer fint alt andet, som jeg bestiller andre steder på nettet.

Jeg har nu bedt om at få en konkret dato, hvor mine covers bliver leveret - eller pengene refunderet - uden svar endnu.

Det er ikke i orden, at der går så lang tid!

6. december 2017

Scam side

Lige fra starten når du går ind på siden føles hjemmeside utroværdig og det bliver kun værre efter købet. Du bliver lokket med et hav af tilbud (jeg fik personligt selv over 4 emails som tilbød mig andre tilbud) Da jeg købte varen sagde den 15-30 dage men det var først efter købet...

Nu efter to måneder har jeg fået det kabel som jeg fik som bonus inkluderet ved købbet men ikke det jeg originalt købte.

Undgå hjemmesiden

5. december 2017

Aaaalt for lang leveringstid - har stadig ikke set skyggen af det sidste af min ordre

Kan godt være, at deres covers og lignende er købt via en leverandør i udlandet, men synes stadig ikke det er i orden at jeg 3 måneder efter at have købt covers hos dem, at jeg stadig ikke har modtaget mit sidste cover. Synes jeg har været tålmodig nok.

Men hvis du ikke er ligeså tålmodig og skal bruge nogen covers eller laderstik indenfor en vis periode - så lad vær med at handle med Trendr.dk - du ved aldrig hvornår du får din ordre...

5. december 2017

Jeg købte bubble mask for et stykke tid …

Jeg købte bubble mask for et stykke tid siden, som først kom tre uger eller mere efter. Det var ikke den service jeg havde forventet, eftersom der står der ikke vil gå særlig lang tid. Dog er det er udmærket produkt, man skal bare være villig til at vente i et stykke tid, før man får det.

4. december 2017

Anbefales ikke herfra

Jeg bestilte for en måned siden en ordre med 3 ting i, hvor det kun var de 2 der kom. Jeg har stadig ikke modtaget min tredje del af ordren. Når jeg prøver at spore hvor den er, står der at den endnu ikke er blevet afsendt, men det står det også ved de 2 andre ting som jeg allerede har modtaget. Dette giver ingen mening. Jeg har nu sendt en mail til dem og har ikke fået svar endnu. Jeg anbefaler klart ikke denne hjemmeside da den virker uprofessionel og varerne kommer seperat. Derudover får man ingen mail når varen er afsendt.

2. december 2017