www.Trendr.dk Anmeldelser

2,1

Bestilte en vare på siden, hvorefter jeg fik besked om at varen ville være mig i hænde indenfor 4 uger. Valgte derfor at annullere ordren og fandt efterfølgende ud af at jeg kunne bestille nøjagtigt... Se mere

Bestilte en stor bestilling squishies til mine børn. Det er åbenbart det nye fidget spinner halløj haha. Men her kunne jeg få en stor mængderabat og leveringstiden var ganske fornuftig. Stor hjælp fr... Se mere

Bestilte vare for 36 dage siden, og den er stadig ikke dukket op. Pengene blev trukket umiddelbart efter ordreafgivelse.Tracking virker ikke. Intet sted står der, at varen kommer fra Kina. Har skrevet... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

trendr.dk

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Sandheden om Trendr

Jeg håber for alt i verden, at I er klare over, at Trendr køber deres varer fra digitale markedspladser som f.eks. Wish, Geek og eBay. Så sender Trendr det videre - eller bestiller det direkte hjem - til danske forbrugere. Med dét i mente kan Trendr ikke fremlægge produkternes indholdsbetegnelser, og om produkterne er godkendte af EU og overholder deres regulativer om phthalater og andre listede giftstoffer. Der er ganske enkelt ikke kontrol med produkterne; senest set med de famøse “squishies”, som Miljøstyrelsen rådede alle til at skille sig af med.

23. april 2019

Puha

Puha, jeg skulle vist ha læst alt dette inden min bestilling af et ur 🤔
For ja, mega dårlig service, og nej man hører intet på sendte mails.
Jeg bestilte et ur i slut september, efter en måned skrev jeg hvad der skete i denne bestilling ( pengene på 399kr var allerede trukket) Hørte INTET!!! Efter 7 mails, fik jeg nok, og lagde en meget sur besked på hans svare, og der kom endelig respons, her blev der så skrevet sms’er.. Nu er det blevet sådan at jeg har fået et tracking nr., og skal nu yderligere vente ca 14 dage som han skriver på at få uret.
Jeg kan så allerede på nuværende tidspunkt vide at det skal sendes retur, udfra alle de dårlige anmeldelser der ligger på at tingene ikke virker, eller går i stykker efter kort tid. Og der åbenbart, i mine øjne ikke er nogen garanti på varerne..
Har da i den grad lært noget ved denne handel, TJEK ALTID TRUSTPILOT.
OG VIL IKKE ANBEFALE DETTE FIRMA TIL NOGEN!!!
OPDATERING!!! Uret er nu modtaget, og udfra de dårlige anmeldelser, om at tingene ikke virker, vil jeg ikke tage uret i brug. Der står i deres handelsbetingelser at man skal rette henvendelse ved returnering af vare, og der er 14 dages returret, jeg har nu brugt en uge på at få kontakt, men igen ingen respons, så nu er der en uge tilbage.
Det her firma stinker, og ejes åbenbart af tre unge gutter, som ikke har en fis forstand på moral og etik, eller god service.

7. november 2018

ingen penge retur ! har købt fejlbehæftede trådløse earphones

har købt trådløse earphones, som blev modtage efter lang ventetid. desværre var de fejlbehæftede. efterfølgende er et utal af mails afsendt og produktet er returneret., men der sker intet !!!! ingen svar på henvendelser !!! og ingen penge retur !!! køb foretaget for et par måneder siden...
kan kun advare mod køb i dette foretagende--åbenbart ingen samvittighedskvaler!
Vagn Nielsen Næstved

23. oktober 2018

Fup firma

Fup firma! Vi har betalt 300 kr for en bamse i starten af september. Vi har intet modtaget. Ingen ordrebekræftelse, trackingnummer eller bamse. Vi har forsøgt at maile flere gange uden respons. Fy og føj!

19. oktober 2018

Ovevej kraftigt om du skal handle med Trendr.dk 😡

Købt to fitness ure, når man købte to ure var der et sæt høretelefoner med. Ved modtagelse var der ingen høretelefoner, det ene ur virkede ikke.
Der blev skrevet mail til trendr.dk men ingen respons. Skrev igen mail, stadig ingen respons. Det andet ur er desværre også stået af, så alt i alt en ret kedelig oplevelse. Kan absolut IKKE anbefale dette firma til nogen som helst. Vi bestilte FitNoh Aurum ure og fik et helt andet mrk. Luoka.

17. oktober 2018

Aldrig mere Trendr

Bestilte 1. Aktivitetsur. Måtte rykke for levering. Der gik nok 1,5 måned før jeg fik uret. Prøvede det udenfor. Displayet kunne desværre ikke ses i solskin. Klagede og sendte det retur, da det overhovedet ikke levede op til det forventede. Kommunikere flere x med trendr, men kunne ikke få mine penge igen, da de mente retur datoen var overskredet. Også selv om jeg skrev jeg først havde fået uret leveret 1. Uge før. Fik ikke mine penge. Skidt firma. Handler aldrig hos dem igen og kan absolut ikke anbefale det til nogen.

26. september 2018

Kan man give 0 stjerner havde jeg gjort…

Kan man give 0 stjerner havde jeg gjort det. Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men lige her vil jeg advare alle imod at ligge flere penge i den her lille teenagers lomme.
Konceptet er enkelt, du betaler 4x prisen for et produkt som han indkøber fra en netshop i singapore.
Det er måske ikke så mærkeligt i sig selv, men pengene trækkes få dage efter, men varen kommer først 7 uger efter.
Jeg har flere gange skrevet at jeg ikke ønskede varen tilsendt alligevel allerede en dag efter min bestilling da varen var en gave til min kæreste og jeg kunne ikke vente en måned med at modtage.
Pengene trækkes alligevel, og du kan ikke få kontakt til Markus Evers, som ejer selskabet.
Nu har jeg modtaget min pakke og varen er defekt da den ene høretelefon ikke kan tænde / afspille musik.
Kan fortsat ikke få kontakt og deres returside på hjemmesiden virker ikke, smart nok...

22. september 2018

Det er tilsyneladende helt "knald eller…

Det er tilsyneladende helt "knald eller fald" om man får sine bestilte og betalte vare. Efter gentagende mobilopkald og mails er det forsat ikke lykkes mig at få kontakt med sælger. Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale nogen at købe fra trendr.dk, som handler uetisk, amoralsk og udviser tyveri-tendenser!

13. september 2018

Fup og svindel

For 5 uger siden bestilte jeg et fitnes ur og 12 dage efter trak de pengene, jeg har skrevet 3 mail og ringet 3 gange og ikke fået noget svar .
Jeg har ikke fået noget ordre nr. Eller traking nr. og ihar i dag modtaget varen , men aldrig har jeg oplevet så dårlig service.

11. september 2018

leverer varer som ikke virker

leverer varer som ikke virker , og svarer ikke på henvendelser, hverken email eller facebook., først når ordre er placeret går det op for en at der kan gå 2-5 uger før man kan forvente at få noget leveret - helt uacceptabelt fra start til slut

5. september 2018

Total dårlig service.

Total dårlig service.. Nu har jeg ringet gentangende gange og indtalt besked, send mail mm.. intet sker der. Købt to ure og inden for 14 dage er de begge gået i stykker..
Kan på ingen måde syntes godt om sådan et firma..

31. august 2018

Anbefaler på ingen måder dette firma

Anbefaler på ingen måder dette firma.
Nu har jeg i rigtig lang tid prøvet og få fat på ham, da jeg har købt et ur, som efter 4 mdr er gået i total sort, kan overhovedet ikke tænde mere.
Jeg har sendt SMS’er og mails, men hører intet fra ham, så jeg kan få den byttet.
Det er simpelthen den ringeste kundeservice jeg nogensinde har stødt på. Der er nemlig overhovedet ingen.
Så dårlig stil og drive sin virksomhed på denne måde 🤬🤬🤬

25. august 2018

her handler jeg aldrig igen

her handler jeg aldrig, igen levering af købt varer, pengene er trukket på kontoen, der er ingen der svare på mail, pakken kan ikke spores

DÅRLIG SERVICE UD OVER ALLE GRÆNSER,,,,
DET VÆRSTE ER DOG AT DE HAR ET NAVN DER LIGGER TÆT OP AF EN SERIØS VIRKSOMHED.

25. august 2018

Hold jer langt væk.

Min vare kom nogenlunde til tiden.
Det er så også det eneste positive der er at sige om det. Købte et aktivitetsur. Der var ingen grænser for hvad det ikke kunne. De glemte bare at fortælle at det overhovedet ikke virker. Ingen returadresse eller telefonnummer var at finde på eller i pakken.
Så kort og godt.....Hold jer langt væk.

31. juli 2018

Vandtæt ur

Vandtæt ur.
Bestilte 2 ure... da de laaaangt om længe kom, virkede de ikke. Ingen af urene fungerede.
Jeg har mailet og sendt besked pr tlf... der går Lang tid ml svar. Nu efter 1 mdr har jeg stadig ikke modtaget mine penge.
Virkelig dårlig kundeservice.

24. juli 2018

Deres Express levering er mega dårlig

Deres Express levering er mega dårlig, bestilte et ur d. 9.4 og modtog den d. 18.5, uret levede ikke op til det de lovede og fik at vide jeg kunne få pengene retur, efter lang tids ventende på svar, jeg sender uret retur, og da de modtager uret for jeg besked om at returretten er overskredet, så blev jeg lidt sur og skældte ud, og det eneste positive der er at sige er at efter 2 1/2 mdr. Er sagen afsluttet og jeg har fået mine penge igen her d. 5.6. Så jeg anbefaler absolut IKKE trendr til nogle

6. juli 2018