Jeg håber for alt i verden, at I er klare over, at Trendr køber deres varer fra digitale markedspladser som f.eks. Wish, Geek og eBay. Så sender Trendr det videre - eller bestiller det direkte hjem -... Se mere
Bestilte en vare på siden, hvorefter jeg fik besked om at varen ville være mig i hænde indenfor 4 uger. Valgte derfor at annullere ordren og fandt efterfølgende ud af at jeg kunne bestille nøjagtigt... Se mere
Bestilte en stor bestilling squishies til mine børn. Det er åbenbart det nye fidget spinner halløj haha. Men her kunne jeg få en stor mængderabat og leveringstiden var ganske fornuftig. Stor hjælp fr... Se mere
Bestilte vare for 36 dage siden, og den er stadig ikke dukket op. Pengene blev trukket umiddelbart efter ordreafgivelse.Tracking virker ikke. Intet sted står der, at varen kommer fra Kina. Har skrevet... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
trendr.dk
Danmark
- trendr.dk
Jeg bestilte en vare
Jeg bestilte en vare, der stod den var med Express levering og at man kunne tracke varen. Det viser sig at det betyder 14-30 dage og deres tracking virker ikke. Den mail der oplyses til spørgsmål besvares ikke. Jeg har nu skrevet til dem 4 gange de sidste 2 uger og stadig ikke modtaget svar. Det er fuldstændig uprofessionelt og kan ikke anbefales!
Magen til useriøs kundeservice skal man…
Magen til useriøs kundeservice skal man virkelig lede længe efter. Leveringstiden var enorm lang, og service efterfølgende da uret ikke kunne holde, var virkelig dårlig. Uret har holdt max en måned.
Spar dine penge - ikke bestil herfra.
Bestilte to 2 ure, og et par øremikrofoner. Løs forbindelse ved øremikrofonerne, og urene er ikke ankommet endnu. Har skrevet til dem flere gange, ang. manglende levering uden at få svar tilbage
Ingen problemer
Bestilte min vare d. 3/6, fik besked d. 13/6 at min vare var afsendt og har i dag, d. 20/6 modtaget varen :) Fint tilfreds, dog kunne tracking-funktion fungere bedre.
det er ren fup!
Jeg har købt et fitness ur derfra for ca. 2 måneder siden.
Har stadig ikke modtaget uret - køb aldrig fra trendr.dk igen!
Når man orienterer dem om købet og den manglende levering ignorer de en. Fupvirksomhed!
Virkelig utilfreds!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Købte et fitnessur .... da det ankom virkede bluetooth funktionen ikke ... hvilken vil sige at uret ikke kan sammenkobles med tlf....
Jeg har nu henvendt mig 4 gange uden overhovedet at få svar tilbage hos Trendr..
Hvis man på hjemmesiden trykker på returnering ryger man over på en side der reklamerer for sommerudsalg ....
Hurtig levering og ingen problemer!
Jeg bestilte en aktivitetstracker. Jeg blev informeret om en leveringstid optil 5-6 uger. Men den kom efter 14 dage, og varen lever fuldt ud op til mine forventninger! God stil!
FUP FIRMA!!!
Bestilte en Jumbo squishy og da den kom efter 3 ugers leveringstid var det i den samme slags indpakning som fra Wish.. Den såkaldte jumbo squishy var på str med en lighter 😠
Intet svar endnu på min henvendelse og kunne have bestilt det samme for 10 kr på Wish eller EBay hvilket trendr.dk tydeligvis også gør..
Fupfirma!
Fupfirma! Købt produkt, der ikke virker og kan ikke få kontakt til firmaet.
Svindel og humbug
Modtog et elendigt produkt, og ville derfor returnere det. Det har jeg dog opgivet fordi...
- Ingen informationer om returnering på hjemmesiden.
- Ingen svar når man skriver på mail
- Ingen svar på telefonen
- Ingen svar på facebook
Derfor: Spar dine penge, din tid og dine ærgelser, og drop trendr.dk
Ingen varer og ingen svar :(
Jeg har købt to Squishes men har kun modtaget den ene. Der bliver ikke svaret på mine henvendelser :(
Køb ikke her har ikke modtaget min vare…
Køb ikke her har ikke modtaget min vare
Fup og svindel
Fup og svindel! KØB IKKE HER!! Du får aldrig din vare og du kan ikke komme i kontakt med dem!
Rigtig dårlig oplevelse
Rigtig dårlig oplevelse. Jeg har nu ventet 1 måned på min vare, og fået en besked fra PostNord at jeg skal betale told for min vare før jeg får den udleveret.. Det kommer ikke til at ske.... De fleste leverer varen næste dag eller efter få dage. Jeg kan ikke anbefale køb her.
Trenden.dk Holder sig ikke til sandheden
Der skal i passe på de skriver tak for ordene og så hører i ikke mere fra dem. Jeg har sendt to e-mail og hører overhovedet ikke fra dem.
De skriver at de kalder kontaktes 7/24 -365 så lige der passer det heller ikke.👎👎👎👎
Drop mellemmanden her og køb selv på eBay !!
2 måneder er der gået og jeg har endnu ikke modtaget et simpelt cover til min telefon; pengene er forlængst blevet trukket fra min konto. Servicen er så dårlig, at jeg ville give 5 stjerner, hvis der vel at mærke stod minus foran. Jeg bad om at få mine penge refunderet, men stifteren påpeger at jeg har 30 dages returret NÅR jeg modtager min vare. Så mit egentlige råd efter at have stiftet bekendtskab med Trendr?! Køb selvsamme varer billigere på eBay og risiker at få dem hurtigere !!
Aldrig igen!
Jeg hjalp min mor med at bestille et ur. For det første tog det længere tid en beregnet. For det andet gik det allerede uforklarligt i stykker efter få uger, og vi har ingen respons fået på mail. Synes simpelthen det er dårlig service, når man giver omkring 500kr for et produkt!!
Fin hjælp ved spørgsmål om manglende…
Fin hjælp ved spørgsmål om manglende forsendelse, svarer hurtigt.
KØB IKKE FRA TRENDR!
KØB IKKE FRA TRENDR!! Du får aldrig dine ting. Bestilte et cover for snart 3 måneder siden og har stadig ikke modtaget det. Har skrevet til dem på facebook, intet svar. Har så været i kontakt med dem på mail, hvor de bliver ved med at undgå at svare på mine spørgsmål og skriver at der er sket en fejl med min pakke gentagene gange.
mgl svar og levering inden for deres egen tidsfrist
Har købt en bamse d. 13.3. Pengene er trukket 20.3. samtidig med at jeg modtog mail med tracking nr. til pakken. Problemet er at trackingnummeret er ugyldigt, og jeg har henvendt mig til firmaet flere gange uden at modtage svar. Bamsen har jeg heller ikke modtaget nu 31 dage efter køb og 21 dage efter betaling. Iflg oplysninger efter købet var indgået kunne man opleve leveringstider på op til 28 dage, den er jo så overskredet nu.