Travelplanet24 Anmeldelser

2,7

Πολύ καλή εξυπηρέτηση . . Το αρνητικό είναι ότι χρεώθηκα 3 φορές την αποστολή των εισιτηρίων από το courier καθόσον τα εισιτήρια αποτελούν το ένα συνέχεια του άλλου και δεν μπορούσαν να γίνουν σε μια... Se mere

Όταν έφτασα να παραλάβω το εισιτήριό μου έπρεπε να πληρώσω 1ευρώ για να μου το εκτυπώσουν, χωρίς άλλη επιλογή. Αν είναι να είναι πιο ακριβό το εισιτήριο από το διαδίκτυο έπρεπε ή να μου το επισημαίνου... Se mere

Τελικά όμως είστε η travelplanet γιατί το όνομά σας εμφανίζεται διαφορετικά στα mail που μου έχει στείλει ο συνάδελφός σας πάντως του η εξυπηρέτηση ήταν άψογη Απλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει Από πού... Se mere

Under middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

εκλεισα ακτοπλοικα εισιτηρια online

εκλεισα ακτοπλοικα εισιτηρια online. απο αποψη κρατησης, το σαιτ λειτουργει παραπλησια με το σαιτ της πλοιοκτητριας εταιριας, δινει ομως την επιπλεον δυνατοτητα να σου σταλουν τα εισιτηρια στο σπιτι με κουριερ, ενω στην αλλη περιπτωση εχεις μονο την επιλογη να τα παραλαβεις στο λιμανι.
ΟΜΩΣ, χρησιμοποιειτε πανακριβη κουριερ!! 6 ευρω κουριερ για εναν μικρο φακελο και παραδοση 3 ημερων;;;;;; παραλαμβανω δεματα ολοκληρα με 3-4 ευρω σε μια ημερα και για πανω απο 40 ευρω παραγγελια, εντελως δωρεαν. θα πρεπει να αναβαθμισετε την εξυπηρετηση παραδοσης των εισιτηριων..

18. juni 2019

Καλησπέρα,
Σε λίγο ημέρες θα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των εισιτηρίων στα νέα μας γραφεία στην καρδιά της Αθήνας. Η κράτηση των εισιτηρίων σου έγινε στις 17/06 το απόγευμα και σήμερα η αποστολή σου είναι ήδη στο διανομέα προς παράδοση. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω chat ή email απο την ενότητα "Επικοινωνία" μέσω της ιστοσελίδας μας.
Φιλικά,
Η ομάδα της travelplanet24.

Δεν έμεινα ευχαριστημένη με την κράτησή…

Δεν έμεινα ευχαριστημένη με την κράτησή μου μέσω της travelplanet24 διότι δεν υπήρξε αντιστοιχία σε αυτό που νόμιζα πως αγόρασα με την πραγματικότητα. Όταν γράφει στην αγορά Blue star Naxos business αριθμημένο κάθισμα περίμενα αεροπορικού τύπου κάθισμα σε πιό άνετο χώρο. Αντ' αυτού η business διέθετε ΜΟΝΟ σαλόνι. Το οποίο λόγω ημερών ήταν γεμάτο...

18. juni 2019

Καλησπέρα Φανή,

Λυπουμαστε για την δυσάρεστη εμπειρία σου. Έπειτα από έλεγχο στη σύστημά μας εντοπίσαμε πως λόγο συστημικής καταχώρησης εμφανιζόταν η Business ως αριθμημένο κάθισμα ενώ πρόκειται όντως για σαλόνι. Το έχουμε διορθώσει ήδη για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Ωστόσο τα σαλόνια Business διαθέτουν περιορισμένο αριθμό επιβατών και ο έλεγχος είναι συγκεκριμένος κατά την επιβίβαση για να κάθονται εκεί οι αντίστοιχοι επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήριο για Business. Παραμένουμε στη διάθεση σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Φιλικά,
Η ομάδα της travelplanet24.

Office Address and option of taking the boat tickets from there

Hello,
I wanted to avoid the charging of a courier sending to me the boat tickets I wanted to buy. I also wanted to have in hand the tickets before I would come to the port in the day and time of the departure. The third option for me was to come to your office and take the boat tickets.
I was searching for your office address but could not find it anywhere in your website.
Also, (when I was about to buy the boat tickets) there was not the option of taking them from your office.
This is my only complaint.
Please add the option of taking the tickets from your office (wherever it is in Athens) and provide the address and the time I could come to take them.
Thank you.

17. juni 2019

Καλησπέρα Δημήτρη,

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σου. Κατά την διάρκεια της κράτησης δίνεται επιπλέον και η επιλογή για την παραλαβή των εισιτηρίων από το λιμάνι. Σύντομα θα υπάρχει και η παραλαβή των εισιτηρίων από στα νέα μας γραφεία στην καρδιά της Αθήνας. Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση 😉.΄
Γιάννα.