Transpack Moving Services Anmeldelser 132

TrustScore 3.5 ud af 5

3,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Wij hebben nog steeds, niet sinds Juni 2013 , onze bedden vanuit nederland die wij verwachten in West Australie en nu is het eind February 2014. Misverstanden , vermiste of verlegde papieren en g... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

They were diligent in keeping me informed as to the location of my items. The American company that started the shipment gave wrong information and did not provide tracking information. Transpack gave... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De zending via Transpack is mijn allereerste zeevrachtzending ooit. Daar had ik dus nogal wat hulp en duidelijkheid nodig over wat allemaal ingevuld en aangeleverd moest worden en wat Alan verschill... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We zijn erg te reden over de verhuizing inpakken in Afrika is keurig gedaan. Het was jammer dat er in Rotterdam wat onduidelijkheden om de inboedel in Sneek te krijgen. Misschien is het beter om... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rederi

Om Transpack Moving Services

Skrevet af virksomheden

Wat uw wensen ook zijn, welk bedrijf u ook bent, waarheen uw goederen ook moeten, wij regelen het. Op basis van onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring doen we dat snel, zorgvuldig en efficiënt.

Transpack garandeert

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Geweldige service

Beste,

Ik ben verholpen door mevr. Yaldine St. Jago. Ten eerste wil ik mijn complimenten over haar manier van handelen en oppakken van de verhuizing.
Zij is accurraat, denkt mee, communicatief heel goed en begripvol.
Zij is een zekere aanwinst voor uw bedrijf.

28. oktober 2015

prima service Transpack Shipping

Prima service geleverd door Transpack Shipping.
Klantvriendelijke afhandeling papieren en inklaring. Verhuizers arriveerden binnen afgesproken tijdzone en snelle en behulpzame verhuizers.
dank voor goede service verleend

25. oktober 2015

Prima Service!

Als antwoord op uw mail kan ik u vertellen bijzonder tevreden te zijn.

Vooral de communicatie was goed.

Compliment voor Patricia want na mijn uitleg heeft zij alles in een stroomversnelling weten te regelen.

Ook uw rol was daarin meewerkend!

Onderstaand re reactie van mijn nichtje uit Amerika:
The communication was good by email. If and when I ask a question that way, I got an answer.
The trucking company was fabulous and the truck driver excellent.
The only "complaint" I think is that I wish they would have told me/been more clear about customs.
It was unexpected to have to pay ANOTHER 1000.00 because of an exam that I have no proof that it was even done.
They should prepare you for this and give you something that shows that it was done. I was not happy about that.
Overall, the container made it safely, everything was safe inside and the PEOPLE were wonderful. Especially my cousin Tjeerd who
arranged it all for us when we could hardly think.".

Rest mij u een ontspannen weekend te wensen, en wellicht "tot horens".

Hartelijke groeten,
Tjeerd

6. september 2015

" Super Service "

Super Service, Klantgericht en niet te vergeten BEGRIP.
Jaaa... begrip, dat heeft Transpack Shipping Service ook.
Mijn ervaring met Transpack Shipping Service is: Je wordt op de hoogte gehouden over je waren en de gang van zaken.
Bij moeiklijkheden wordt er samen met jou naar een oplossing gezocht en dat geeft je een fijne gevoel.

10. juli 2015

Prima

Regelmatige en tijdige communicatie over de voortgang van het vervoer en de mogelijkheid de route van het schip te volgen is zeer klantvriendelijk.

8. juli 2015

Erg jammer

Niet Voerman groep waardig. We verhuizen elke 3-5 jaar internationaal. Aangezien ik kwaliteit wilde, via Voerman international bij transpack terecht gekomen. Vrijwel geen van de gemaakt afspraken komt transpack na. Onze enige eis was dat onze complete verhuisboedel (70 m3) op 10 juli in Curacao en uitgepakt zou zijn. Transpack koos verzenddatum en inpakdatum. Verhuisboedel zou inclusief auto voor de deur geladen worden. Een plezierig idee dat de container voor je deur dichtgaat en er niet tussendoor met je spullen gesleept wordt. Kort voor inpakdatum blijkt het transpack niet te lukken om container voor de deur te laden, dus worden goederen gependeld van Amsterdam naar Den Haag. Auto moest ik plots zelf in Den haag afleveren (100 euro korting).
Goederen zouden 6 juli aankomen. 4 Juli geeft de partner op Curacao (CMS) aan dat ze geen verhuisploeg beschikbaar hebben op 10 juli, maar pas op 14 juli. 6 Juli (!)geeft transpack aan dat de container helemaal niet 6 Juli aankomt, maar 12 juli, omdat de container een week te laat uit Nederland is vertrokken.....
Daar zou transpack en de lokale agent(CMS) dus pas op de dag van geplande aankomst (19 dagen na geplande afvaart!!) achter zijn gekomen.

Of weinig geloofwaardig of weinig professioneel verhaal.

Dat er iets mis kan gaan begrijp ik, maar daar kom je niet pas 3 weken later achter. Bovendien zeg je niet tegen een klant: Sorry voor uw planning, maar wij hebben onze planning niet op orde en dus geen ploeg beschikbaar. Ik wacht nog steeds op mijn 70 m3 goederen en krijg slechts als tijdsindicatie "zo snel mogelijk".

Lastig als je met 3 kleine kinderen in een leeg huis zit.........

Als je service, kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt moet je iig niet met deze bedrijfen verhuizen.

6. juli 2015

Besvarelse fra Transpack Moving Services

Wij betreuren het zeer zodra het verloop van een verhuizing door diverse omstandigheden anders verloopt dan verwacht. Het heeft absoluut onze aandacht en wachten op contact met CMS Curacao. Er wordt zo spoedig mogelijk direct daarna contact met u opgenomen.

Transpack Shipping Services

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verzenden van container huisraad, naar Canada...

Wij zijn naar Canada geemigreerd, en vanaf het eerste moment dat wij ons aanmelden voor een container. Verliep het allemaal erg goed. Mijn man was al in Canada en ik moest dus alles alleen doen. Maar mede dankzij de hulp van de ontzettend aardige en goede medewerkster.. Ik kon haar elke vraag stellen, en ze heeft me zo goed geholpen, Niks was haar te veel. Toen de container werd opgehaald,waren we vergeten de papieren mee te geven met de nummers en wat erin zat.. Ik mocht ze inscannen, Maar ze waren vergeten te zeggen dat het in het Engels moest.. Dus ik was een beetje boos, maar de mederwerkster bood aan om het te vertalen voor mij, omdat zij die fout had gemaakt, .Nou dat vind ik nog een klasse. Wat een bedrijf.. En een zeer goede en meelevende medewerkster.. Tot op het moment dat de conatiner uitgeladen bij ons in Canada voor de deur stond, bleef ze contact houden.. Zeer attent. En ook toen er later nog wat problemen waren met het aangeven. En waarom de container open moest in Montreal heeft zij ons daar bij geholpen..Over het hoe en waarom. Super.. Wij kunnen spreken van een hele goede samenwerking met uw bedrijf.. En zou het iedereen aanraden.. Klasse..
Oh ja en de naam van de medewerkster is Charissa Juhrend.
Moest er even bij vermeld worden, zij verdiend echt een pluim. Een hele goeie..
Met vriendelijke groeten. Marijke Kager..

30. juni 2015

zeer goede service

Wij zijn afgelopen zomer geemigreerd naar new zealand. We hebben begrepen dat dit voor Transpack de drukste periode van het jaar was.
Ondanks de drukte en het contact met ongeveer 3 verschillende personen is onze verhuizing vlekkeloos verlopen.
Toen we aankwamen in new zealand kregen we te horen dat onze container 4 dagen eerder aan zou komen, maar de agent in new zealand was al op de hoogte en alles was netjes in orde gemaakt.

Wij zijn zeer tevreden en zouden zo weer emigreren met Transpack. (Al blijven we voorlopig zitten waar we zitten)

26. november 2014

Nooit meer Transpack

Bij onze verhuizing uit Curacao kwamen we 5 jaar geleden via het Curacaose verhuisbedrijf in Nederland bij Transpack terecht. Het leek dus logisch om toen we recent weer wat spullen naar Curacao verstuurden weer naar Transpack te gaan.
Mijn eerste vraag aan de telefoon was wanneer ik de spullen aan moest leveren om ze op 1 augustus in Curacao ingeklaard te hebben. Antwoord: de laatste week van juni. Na het nodige e-mailverkeer met steeds wisselende medewerkers van Transpack heb ik, voor de zekerheid, de voorlaatste week van juni mijn spullen aangeleverd. Dat moest bij Voerman in Den Haag. Bij Voerman aangekomen bleek daar niemand op de hoogte te zijn van mijn zending. Gelukkig kon die dank zij een soort tracking nummer gevonden worden, en kon ik mijn spullen aan de loods afgeven. Ik kreeg geen ontvangstbewijs.
Onze spullen werden op 19 augustus aan huis afgeleverd, twee en een halve week te laat.

Bij Transpack heb ik met tenminste vijf verschillende medewerkers gemaild of gesproken. Niemand weet wat de ander doet of heeft gedaan. Over het algemeen krijg je geen reactie behalve wanneer er rekeningen betaald moeten worden; dan wordt de dag daarop gebeld om te zeggen dat niet tijdige betaling tot vertraging zal leiden.
Op een klacht die ik naar 2 medewerkers gestuurd heb kreek ik ook nooit een reactie. Ook de review die ik naar de site van Transpack stuurde werd natuurlijk niet geplaatst. daar staan slecht 5 sterren beoordelingen.

8. oktober 2014

goeie service

algemene cijfer =10
van begin afaan goede contact gehad me de medewerkers (Adnan),heb zelf bewust gekozen om met de zelfde medewerker te spreken iets wat duidelijker was voor beide partijen .Werd moooi op de hoogte gehouden en het container ook goed geregeld mijn complimenten en zal zonder twijfel Transpack weer inschakelen voor het verzenden van volgende zendingen Keep up the good work !!

6. september 2014
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Moeizame start met goed einde

Als het goed is verhuist een mens niet heel vaak naar het buitenland. Ik had dan ook geen idee wat hier bij kwam kijken. Hoewel ik niets te klagen heb over de prijs en de transport, kon de service toch echt wel een heel stuk beter. Als klant wil je niet voor verrassingen komen te staan, je hebt een expert nodig om je bij te staan. Ik had meer advies verwacht, over de manier van inpakken bijvoorbeeld. Er kwam ook plots een 45 foot container voorrijden ipv een 20 foot en er was niets te regelen qua stutbord of palen om mijn spullen tegen te houden (container was maar een kwart gevuld). Het leek bijna alsof dit ook voor hun ook allemaal nieuw was. Al met al zijn mijn spullen wel goed overgekomen. Helaas toch geen aanrader.

2. september 2014
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Afspraken en toezeggingen niet nagekomen

Het begon goed; offerte gekregen en nadat we besloten
hadden met Transpack te verschepen, gebeld om de afspraken
maken. Voor ons was het belangrijk om naar plaats van bestemming
te vliegen om de container in te klaren. Samen besproken en na
aanleiding van dat gesprek een planning gemaakt en 2 tickets
geboekt. De datum van afvaart zou kunnen leiden tot een kleine
prijsverhoging. Een afspraak gemaakt voor het ophalen en vanaf
toen ging het fout.

Het transport was op dinsdagmiddag geplannend en ik had mijn
Tijd zo ingedeeld dat dit kon. Ik werd s ochtends gebeld dat het
nu begin middag werd want hij ging met een eerdere boot mee.
Ik bellen en niemand wist ervan maar hij moest wel mee dus ik
mijn werk afgezegd en op weg.
Nadat de container was opgehaald bleek de prijsverhoging 300,00€(!) en anders kon hij niet mee met de boot.......
de container was al opgehaald en transport betaald dus weinig
keus....... Ze wisten trouwens niet dat de container eerder was
opgehaald.......

Toen de papieren na ruim 10 dagen er nog niet
waren gemailed en geen reply. Uiteindelijk gebeld en bleek
en passant dat de container 10 dagen (!!!!) later aan zou
komen en we nu dus voor niets daarheen vliegen en nog meer
kosten moesten maken om het door iemand anders te laten doen.

Als U begrijpt dat we een stichting zijn, en ons als dusdanig kenbaar
hebben gemaakt, dan begrijpt U wellicht dat dit alles niet alleen een
"rib uit ons lijf is" en ook onze toezeggingen aldaar niet konden
waarmaken waar mensen al jaren op wachten.
Wat me nog het meeste stoorde was de ongeïnteresseerde houding
en ja vervelend maar kan er niets aan doen.....
Nooit een formeel excuus gehad of enige vorm van compensatie
wat volgens mij zeer gepast zou zijn.

Ik begrijp goed dat wij niet de core business zijn en 1 container
bijna niets is naar ruim 2000,00€ is ook geen kattepis.....

Ric Spruijt

9. maj 2014

Geachte heer Spruijt,

Hartelijk dank voor uw reactie,

Wij betreuren uw ervaring wat betreft de communicatie tijdens het verloop van uw transport, dit heeft mijn volledige aandacht daar wij ons juist willen onderscheiden van de gemiddelde expediteur.
Voor wat betreft de verhoging van de kosten is er geen onduidelijkheid. Op 28 oktober 2013 hebben wij u geoffreerd voor trucking en zeevracht van een 20ft met een geldigheidsduur van 30 dagen.
In februari ten tijde van de boeking werd er melding gedaan van het feit dat cntr afgehaald diende te worden met een side-loader en het een eigen container betrof, hierdoor de prijsstijging daar rederijen in veel gevallen een toeslagberekenen.
De rederij waarop wij onze vracht hadden gebaseerd accepteerde echter bij boeking geen eigen cntrs waardoor wij genoodzaakt waren een andere rederij te nemen dit met een hoger vrachtcijfer tot gevolg.
Het betreurd ons dat er blijkbaar niet duidelijk is gecomminiceerd voor wat betreft de gevolgen van de aankomst waarvoor onze excuses.

Sjoerd de Boer, Branch Manager Transpack Shipping Services

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte ervaring, maar enigszins goed gemaakt

Ik wil hierbij mijn vorige mening over Transpack enigszins bijstellen. Wij hebben Transpack ingeschakeld voor een verhuizing naar Turkije en daar is helaas het nodige mis gegaan. Er is door Transpack een fout gemaakt met betrekking tot de tenaamstelling van de zending en dat heeft ons veel extra werk en kosten opgeleverd. Onze contactpersoon bij Transpack weigerde daar in eerste instantie verantwoordelijkheid voor te dragen en wilde de extra kosten door ons laten betalen.

Een andere medewerker (Sjoerd de Boer) heeft ons uiteindelijk echter gelijk gegeven en ervoor gezorgd dat onze spullen netjes en zonder extra kosten werden doorgestuurd. De goede service kwam dus eigenlijk te laat en ik kan er de slechte ervaring niet mee wegnemen, maar evengoed was het fijn dat er toch iemand naar ons geluisterd heeft. De spullen zijn uiteindelijk netjes bezorgd, waarvoor dank.

7. maj 2014

Geachte heer,

Bedankt voor uw reactie en ik kan niets anders zeggen dan dat u gelijk heeft.
Ik begrijp uw frustratie over het feit dat het niet goed gegaan is met de naamstelling van uw boedel.
Tot mijn spijt kan ik, ivm het feit dat de betreffende collega niet meer werkzaam is bij ons, niet helemaal nagaan wat er fout is gegaan.
Wij hebben onze Turkse collega in de tussentijd verzocht de extra kosten aan ons te belasten en hopen u hiermee in ieder geval van dienst te zijn geweest.
Wij zullen absoluut lering trekken uit dit voorval teneinde dit in de toekomst te voorkomen.
Met vriendelijke groet

Sjoerd de Boer
Branch Manager TSS

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

nederland aruba.

Boxes arrived brocken 5 nevr arrived..the price for shipping was never advised to me, when we arrived on a Aruba we had to pay 1000 euro's again other wise the boxes would not have been released.

I will never use yr company again, although mr Ramesh was very nice to us..
He tried his best and without his input we would have never gotton my boxes.
sorry to say, I will never use yr company again....

best regards judy..

4. marts 2014

Besvarelse fra Transpack Moving Services

Dear Mrs. Barnes, would like to react on your review, we provided you with our quotation based on 2options, house delivered including the portcharges etc and till arrival POE aruba, all charges after arrival to be paid locally.
You have chosen for the option till arrival only, the costs were mentioned in the exclusions.
About the damages, as you are aware all items were packed by yourself. We were never informed about the damages and/or the missing items.we would absolutely have arranged a settlement while a transport insurance was taken out.
Sjoerd de Boer, Branch Manager,Transpack Shipping Services

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht - veel beschadiging.

Zeer slecht - alles met de verhuizers was moeilijk en ze wilden niet alle ons spullen nemen. Wij mochten terug naar ons apartement om dingen zelf te verhuizen. Ik ga deze service nooit meer gebruiken.

25. februar 2014
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Nederlandse kant prima, behalve schade afhandeling, in Suriname zeer matig

Tegenvaller (erg) is het feit dat er geen enkele reactie is geweest op mijn schade claim vanwege een gebroken lamp glas. Lamp is daardoor totaal onbruikbaar geworden want het glas is niet meer te verkrijgen. Vraag mij af waarom ik een verzekering heb afgesloten.
Monteren van de goederen is niet de hobby van de bezorgende verhuizers in Suriname. Ook het opzoeken van de pootjes van de bedden was te veel gevraagd. De verhuis service in Nederland was vijf sterren waard. Echter de schade afhandeling (niet) en de service in Suriname kostte twee sterren.

24. februar 2014
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ging goed, duurde wel heel lang

Ze waren zeer behulpzaam via telefoon en email en eigenlijk ging alles goed. Het duurde alleen wel lang. Beloofde transport tijd was 4-6 weken, het werden er 13. Communicate erover was er niet. Ook was er enige schade bij het uitpakken van de waardevolle zaken.

20. februar 2014
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.