Wij hebben nog steeds, niet sinds Juni 2013 , onze bedden vanuit nederland die wij verwachten in West Australie en nu is het eind February 2014. Misverstanden , vermiste of verlegde papieren en g... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
They were diligent in keeping me informed as to the location of my items. The American company that started the shipment gave wrong information and did not provide tracking information. Transpack gave... Se mere
De zending via Transpack is mijn allereerste zeevrachtzending ooit. Daar had ik dus nogal wat hulp en duidelijkheid nodig over wat allemaal ingevuld en aangeleverd moest worden en wat Alan verschill... Se mere
We zijn erg te reden over de verhuizing inpakken in Afrika is keurig gedaan. Het was jammer dat er in Rotterdam wat onduidelijkheden om de inboedel in Sneek te krijgen. Misschien is het beter om... Se mere
Skrevet af virksomheden
Parmentierplein 20, 3088 GN, Rotterdam, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
In de aanloop naar de verhuizing heeft Transpack snel en adequaat gereageerd op informatieverzoeken en prijsopgave. Daar houd de positieve ervaring echter grotendeels op.
Het ontbreekt de projectbegeleider aan de nodige ervaring en kennis omtrent procedures. De communicatie verloopt stroef en regelmatig wordt vergeten dat ik klant ben en als zodanig behandeld wens te worden.
Tijdens de formele opname van de verhuizing is aangegeven dat alles wat we op het oog hebben mee kan en dat zachte materialen opgeborgen kunnen worden in kasten en kisten. Sinds die opname hebben wij nog verdere acties ondernomen om onze mee te nemen boedel kritisch verder in te perken, om er zeker van te zijn dat alles mee kon.
Als de verhuizers komen inpakken wordt ons verschillende malen verteld, dat alles zeker mee kan. Zij vermelden echter, dat zij ondanks de instructie van de functionaris, die de verhuizing heeft opgenomen, niets zullen inpakken in kisten of kasten. Dit ondanks ons herhaaldelijk aandringen en ze nemen ook geen contact op met Transpack. Tijdens het inpakken van de container blijkt de toezegging niet waargemaakt te worden en niet alles kan mee. Enkele stukken worden achtergelaten, die mee gekund hadden, indien de instructies opgevolgd waren.
Tijdens onze eigen inspectie van de ladekasten, die zijn achtergelaten, blijken de verhuizers hun eigen afspraken niet nagekomen te zijn en allerlei spullen in de ladekasten gestopt te hebben. Dit strookt niet met het beleid dat ze voorspiegelden en heeft ertoe bijgedragen dat we schade hebben opgelopen.
Over deze schade is het moeilijk schakelen met Transpack. In eerste instantie wordt alles van de hand gewezen en ik wordt benaderd op een wijze, die mij als klant behoorlijk tegen de borst stuit. Ik moet behoorlijk hard aan de rem trekken om de onaangename wijze van benaderen een halt toe te roepen.
Vervolgens loop ik tegen problemen met de aflevering op locatie. Ik blijk mij volledig te moeten schikken naar de lokale grillen, terwijl ik door Transpack duidelijk anders ben geïnformeerd. Het lijkt er op, dat Transpack als aannemer van het verhuisproject geen controle heeft over de uitvoering. Ik krijg ook tegenstrijdige en onjuiste informatie over het afleverdeel van de Amerikaanse agent, die Transpack in de arm heeft genomen. Uiteindelijk is het met een sisser afgelopen en wordt m'n container op een geschikt moment afgeleverd. Dit is echter niet zonder slag of stoot gegaan. Ik heb hier heel veel energie in moeten steken en veel zorgen om gehad.
Terugkijkend ben ik van mening dat ik veel beter had mogen verwachten als je een professional inhuurt, waar je een behoorlijk bedrag voor neertelt. Mijn verwachting was, dat ik duidelijk ontzorgt zou worden, maar niets is minder waar. Ik heb heel erg veel zorgen gehad omtrent deze verhuizing en acties moeten ondernemen, die naar mijn mening niet nodig hadden moeten zijn.
Super service alles was sbel en makkelijk geregeld. Geen problemen en geen schade bij mijn goederen
In sommige dozen mis ik dingen,
en sommige dingen zijn beschadig

Besvarelse fra Transpack Moving Services
Transpack heeft veel moeite gedaan voor mij als klant. Bij vragen heb ik ze gebeld en ik kreeg altijd duidelijk en volledig antwoord. Ze namen de tijd voor mij. Mijn spullen zijn ook in prima staat aangekomen.
Na veel zoeken en informeren bij verschillende rederijen, ben in contact gekomen met Transpack. Vanaf de eerste contact voelde gelijk goed.
De medewerker zijn warm, vriendelijk, behulpzaam en vooral met veel begrip voor de klant, we konden altijd bellen of langs komen als we vragen hadden. Ze namen altijd de tijd voor ons en konde ze goed begrijpen dat voor ons de eerste keer was en probeerde ons altijd gerust te stellen.
Een verhuizing naar een andere continent is niet niks. Het samenwerking en de communicatie met AMERICAN MOVING SERVICES hier in chili was ook uitstekend. Wat een services!!!!!!
Alles verliep vanaf het begin tot het eind zonder probleem.
Jullie verdienen een dikke 10 !!!
Verhuist van Colombia naar Nederland, alles perfect geregeld, goede accurate verhuizer,
Excellent service. Our shipment was temporarily stored in Kuwait waiting for us to decide on its destination. We changed the destination from The Philippines to The Netherlands wile we were traveling. Contact with the Kuwait office was excellent and verry efficient. The shipment was delivered in perfect order. Thanks for your patience and excellent service.
Recent heb ik goederen in deeltransport aangeboden bij Transpack shipping voor vervoer naar Kaapstad, Zuid Afrika. Transpack shipping geeft goede en duidelijke informatie, geeft een goede prijs en omdat ik van te voren niet goed wist hoeveel alles bij elkaar zou zijn hebben een schatting gedaan van het volume. Toen na afgifte bleeek dat het volume minder was dan van te voren opgegeven en betaald kreeg ik daar ongevraagd melding van en een snelle terugbetaling. Alles goederen goed aangekomen, 48 losse dozen en items (bijna een wonder) en alles in goed staat aan huis afgeleverd door de agent terplaats. Ik kan Transpack aan iedereen aanraden en zal ze de volgende keer zeker weer benaderen.
Uitstekend service,
Klanten vriendelijk,
Altijd bereikbaar,
Redelijk prijzen.
Mijn vracht moest terug naar Aruba gestuurd worden. Charissa had dit binnen een paar weken geregeld. Bedankt Charissa
uitstekende ervarıng met mıjn verhuizıng van Nederland naar İstanboel gehad.
De inboedel van mijn 2 jaar geleden overladen moeder was opgeslagen in een opslag in Amsterdam. Ongeveer de helft moest naar mij, haar zoon, in Israel worden vervoerd, antieke meubels, servies, foto archief, documenten archief, tapijten, boeken, veel staande lampen. Transpack had de goedkoopste offerte, en had zeer goede recenties. In November spraken af dat het uitruimen van de opslag en inladen in de container op 27 December zou plaatsvinden. Ik kwam hiervoor special uit Israel over, en de datum was van groot belang. Het liep op rolletjes. Op de afgesproken dag pakten twee man alles zeewaardig in. Het ging zo snel dat de container eerder kon komen voor rijden dan gepland. (14:00 i.p.v. 16:00). Alles werd behoorlijk snel ingeladen, zo dat de hele bodem van de container was bedekt, en het niet kon schuiven. Ik denk dat ze om 16:00-17:00 alles klaar hadden. We waren het niet eens over het geladen volume, wat van belang was voor de eindprijs. Mijn offerte was gebaseerd op een volume van 12 cu.m, en specificeerde ook een extra bedrag voor elke extra cu.m. De beladers zeiden dat het 18 cu.m was. Er was tijdsnood, en ik zette mijn handtekening, hoewel ik niet overtuigd was dat het volume meer dan 16 cu.m was. Later protesteerde ik hierover bij mijn Transpack contact person, en bij gebrek aan mogelijkheid om het nog een keer te controleren, werd afgesproken, dat er bij aankomst weer een schatting van het volume zou worden gemaakt, die bindend zou zijn. Zoals beloofd ging de container snel op een schip. Na mijn terugkomst in Israel, samen met de agent in Israel waar Transpack mee werkte, volgden we de container via Internet, ook toen die werd overgeladen in een ander schip (ik geloof in Piraeus). Op 18 Januari kwam het schip met container in Ashdod in Israel aan, De burokratie in Israel is enorm, en verder worden er invoerrechten geheven over meubels en tapijten. Ik had een ontmoeting met de agent waarin hij het aangifteformulier invulde, hij kende alle valkuilen en belangrijke punten, en deklareerde een relatief lage waarde (tenslotte waren het oude, gebruikte goederen met voornamelijk sentimentele waarde). Op de 22ste Januari accepteerde de douane de aangifte "as-is", ik betaalde, en op de 23ste Januari werd de container op bestemming uitgeladen. Alles lijkt in prima staat (nog niet alles opengemaakt). Behalve de ontmoeting met de agent, heb ik niets met het inklaren van de container te maken gehad, alles werd door de agent afgehandeld. Bij het openen van de container (breken van de plombering), bleek mij dat de oorspronkelijke mschatting van 18 cu.m toch correct was, en ik betaalde het verschil, nu overtuigd dat het terecht was. Al met al een best spannende ervaring, met naar mijn gevoel uiterst goede service van Transpack en hun agent in Israel.
Ik ben dik tevreden over hoe alles was gegaan. In de toekomst zal ik weer bij jullie komen.
Begin dit jaar afspraak gemaakt met transpack voor verscheping. Alles was goed geregeld, behulpzame en vriendelijke mensen aan de telefoon gehad. Ook het bedrijf waar transpack mee samenwerkt op Curacao (CMS). Er was een klein misverstand, op Curacao vertelde hun mij dat ik een pakket had zonder levering. Ik heb toen een mail gestuurd naar transpack met een cc naar CMS. Diezelfde dag was alles geregeld en mijn spullen werden de volgende dag, netjes volgens afspraak geleverd. Wij hebben plannen voor nog een verscheping. Dit zal zeker weer bij transpack zijn!
Onze inboedel perfect opgehaald in Rotterdam, verscheept naar Zuid-Afrika en daar opnieuw professioneel afgeleverd aan ons huis, prima dienst. Email communicatie verloopt ook vlot.
Mijn partner en ik hadden een aantal spullen die we in verband met onze verhuizing wilden verschepen. In het begin was de communicatie goed en de offerte (prijzen worden aangegeven op de website) was scherp. Hierdoor besloten om met Transpack in zee te gaan.
Er is ons aangegeven dat als we de spullen in Rotterdam afgeven er pas bepaald kan worden wat het exacte aantal m3 zal zijn. Op basis van een inschatting moest al wel een bedrag betaald worden. In eerste instantie gaven ze aan 5 tot 6m3. Dit leek ons nogal veel en hebben hierom een berekening opgestuurd van de afmetingen en de inschatting dat het hoogstwaarschijnlijk 3m3 zal zijn.
Vervolgens kregen een rekening met 10m3. Na hierover telefonisch contact met ze gehad te hebben, afgesproken om 4m3 te betalen en dat achteraf gekeken zal worden wat het daadwerkelijk m3 zal zijn.
Een week nadat we onze spullen in Rotterdam hebben afgeleverd hebben we geïnformeerd naar de daadwerkelijke m3 en informatie over wanneer de spullen op de boot gaan. We kregen daarop informatie dat het 3m3 was en de gegevens van de boot en contact gegevens van de agent op bestemming.
Onze dierbare spullen waren onderweg en we waren enthousiast dat we over de beloofde 6 weken onze spullen konden verwachten.
Na het volgen van de boot op marinetraffic.com wisten we dat de boot aangekomen was op bestemming. Op dit moment zochten we contact met de agent ter plaatse. Het telefoonnummer bestond niet en het mailadres ook niet.
Vervolgens contact proberen te zoeken met Transpack en dit ging erg moeizaam (late reactie). Dagen later kregen we bericht dat de spullen op een andere boot waren en kregen we ook een containernummer.
Tot onze schrik was de boot niet onderweg naar onze bestemming en stond de container leeg ergens op een haven in een ander werelddeel.
Dit zorgde bij ons nogal voor wat stress, aangezien we geen idee hadden waar onze spullen waren en op emails werd niet meer gereageerd door Transpack.
Uiteindelijk hebben we via de agent op de plaats van bestemming meer informatie gekregen over onze zending en heeft deze ons gerust kunnen stellen dat de spullen nog onderweg zijn, maar via een andere boot dan door Transpack aangegeven.
Na 11 weken (5 weken later dan beloofd) is de zending aangekomen.
We proberen nog steeds de teveel betaalde m3 terug te krijgen, maar op emails wordt niet gereageerd door Transpack. Nu snappen we ook waarom ze eerst 10m3 in rekening brachten. Ze offreren lage prijzen, maar brengen meer in rekening dan je verscheept en geven niets terug.
Als ze eenmaal je geld hebben laten ze niks meer van zich horen.
--------
Op basis van onderstaande antwoord hebben we een email naar info @ transpack.nl gestuurd met ons referentienummer als laatste poging.
--------
Er is op de laatste email wel adequaat gereageerd en alles is naar tevredenheid afgehandeld.

Besvarelse fra Transpack Moving Services
Het begon met een sterkte offerte.
Het inpakken is geweldig gedaan, bij aankomst was er werkelijk niks gesneuveld!
Wel jammer dat bij het inpakken er maar 2 mensen waren ipv 3 a 4 zoals gebruikelijk.
de levering op curacao was ook goed, alleen jammer dat het ophalen van de verpakkingsmaterialen zo lang duurt.
Zie boven.
Voortaan wel andere tape gebruiken met minder lijmrestanten.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.