Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Transip is iets duurder dan veel andere, maar de kwaliteit van hun producten, servers en vooral support is erg goed. Voor mij zeker de iets hogere kostte waard. Meerdere vps'en (gehad) bij transip... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hostingprovider TransIP telt meer dan 100 medewerkers en is er sinds haar oprichting in 2003 van overtuigd dat iedereen zich zelfstandig moet kunnen bewegen in de digitale wereld. Door middelen aan te reiken waarmee je naar eigen inzicht je online dromen kan realiseren, is TransIP uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux. Met haar producten spreekt TransIP zowel de doorgewinterde techie aan die zijn infrastructuur zelf in de hand wil houden, als de internetgebruiker die een comfortabel digitaal leven wil leiden met veilige en krachtige online tools. Sinds 2019 is TransIP onderdeel van team.blue. Met ruim 600 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 1,2 miljoen klanten is team.blue de leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa.
Kontaktoplysninger
Vondellaan 47, 2332AA, Leiden, Holland
- support@transip.nl
- www.transip.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel reactie
Ben heel goed geholpen met een probleem met mijn mail. Kreeg snel en reactie op mijn vragen en het probleem is super snel opgelost.
Ik had een zakelijk domein…
Ik had een zakelijk domein geregistreerd inclusief uiteraard een e-mailadres. Nu heb ik mijn zakelijke account na zo'n 10 jaar opgezegd ivm opheffing bedrijf. Dit heb ik online gedaan. Helaas verdween hiermee ook al mijn data van mijn zakelijke e-mail adres!!! Ik heb een mail ontvangen dat deze data 7 dagen in bewaring zou blijven, maar deze mail kon je alleen online ingelogd zien en werd niet naar je toegezonden via de reguliere e-mail weg. Door familieomstandigheden is dit mij verder ontgaan met als gevolg dat ik werkelijk al mijn zakelijke data kwijt ben en ik zeer vervelende opmerkingen krijg van TransIP! Tussen deze data zat ook belasting en financiële data benodigd voor aangifte 2027!! Onwaarschijnlijke houding van TransIP naar een zakelijke, trouwe klant! Dus bedenk je voor je in zee gaat met deze club.

Besvarelse fra TransIP
Terrible customer service, expensive and not at all helpful
Having owned & hosted several hundred sites in the last 20 years, I can honestly say, TransIP is bottom of the pile for customer and technical service & assistance. Pricing i steep too!
They would much rather write long emails with paths to follow in their overcomplicated control panel arther than just lend a hand...... Certficate issues, been 4 weeks, still ongoing, ask them to upgrade a hosting service, no poblems, it can be done online in stantly, ask them to downgrade that service, you have to copy all the files, buy a cheaper service and move everything across (crazy!!!) Email services, longwinded cancellation, a record issues, they dont help, they send long emails what to do!!
Extremely dissatisfied, worst hosts I have come across, There are far cheaper and better providers out there, choose wisely prior to engaging with these guys

Ik onthou het.
Ik onthou het.
Zeker goed geholpen en advies gekregen
tevreden.
scam
SCAM
I bought a dedicated server - he was banned a day later and asked for a passport. I sent my passport and fulfilled all the conditions that I was asked for. As a result, just 2 weeks of silence in support and no money refund.

Zeer teleurstellende ervaring
Zeer teleurstellende ervaring. Er worden kosten in rekening gebracht voor een Plesk-licentie die ik nooit bij hen heb afgesloten en daarnaast wordt een VPS gefactureerd die ik eerder telefonisch heb opgezegd.
Ik heb hier inmiddels meerdere keren contact over opgenomen, onder andere op 4 juni 2026 en eerder met Melvin Nabbe. Ik heb duidelijk aangegeven dat zowel de VPS als de Plesk-licentie niet gebruikt worden en opgezegd moeten worden. Toch blijven deze kosten terugkomen.
Nu is mijn account zelfs geblokkeerd en kan ik niet meer bij mijn domeinen, terwijl ik de overige, correcte facturen gewoon wil betalen. Ik ben normaal altijd op tijd met betalen, dus dit probleem ontstaat niet door een betalingsweigering, maar doordat er onterechte kosten op de factuur staan.
Ik hoop dat dit eindelijk serieus wordt opgepakt en snel wordt opgelost.

Een verademing
Prima prijzen voor domeinnamen en mail/webhosting. Maar het is vooral de support die er voor mij echt uit springt. Reageren supersnel, vriendelijk en helpen je echt verder. Mijn site was gecrasht volledig buiten hun schuld om, maar ze hebben me perfect weer op weg geholpen. Een verademing tegenover alle andere hostingpartijen in NL. Dikke aanrader dus!
NEEM GEEN DIENSTEN VAN TRANSIP
Wat een ongelooflijk slechte klantenservice.
Ik ben inmiddels al vier maanden bezig om een simpele opzegging bij TransIP geregeld te krijgen. Vier maanden. Meerdere keren contact opgenomen, meerdere keren opnieuw uitgelegd wat er aan de hand is en telkens weer zelf achter de oplossing aan moeten gaan.
Toen ik eindelijk dacht dat het opgelost was, bleek de opzegging alsnog niet goed verwerkt. Vervolgens kwamen er ook nog incassokosten bij. Vrijdag werd mij telefonisch expliciet verteld dat deze kosten zouden worden kwijtgescholden. Vervolgens werd ik naar het incassobureau gestuurd, om daarna weer terugverwezen te worden naar TransIP.
Vandaag ben ik inmiddels twee uur bezig om hetzelfde probleem opnieuw uitgezocht te krijgen. En wat blijkt? De incassokosten zouden opeens tóch niet zijn kwijtgescholden. Blijkbaar had ik nog op een eerder bericht moeten reageren om dit definitief te maken. Een detail dat mij kennelijk niet duidelijk is gemaakt, terwijl mij telefonisch gewoon is verteld dat het geregeld was.
Dit is geen klantenservice meer. Dit is klanten eindeloos van het kastje naar de muur sturen en vervolgens verwachten dat zij zelf alle fouten en miscommunicatie oplossen.
Wat mij vooral enorm tegenvalt, is dat ik telkens opnieuw tijd en energie moet steken in een probleem dat allang opgelost had moeten zijn. Niemand lijkt verantwoordelijkheid te nemen. Iedereen verwijst door, maar uiteindelijk zit de klant met het probleem.
Ik ben hier inmiddels echt helemaal klaar mee. Een dienst opzeggen zou geen maandenlange strijd moeten worden waarbij je uren aan de telefoon en in contact met klantenservice en incassobureaus moet doorbrengen.
TransIP heeft mij op deze manier vooral tijd, frustratie en geld gekost. Als dit is hoe er met klanten wordt omgegaan zodra er iets misgaat, zou ik iedereen aanraden om zich heel goed af te vragen of je hier wel klant wilt zijn.

Niet klantvriendelijk
Ik krijg pas een dag na de contractverlenging een notificatie dat het contract voor een domeinregistratie weer met een jaar is verlengd. Dit is geen klantviendelijke praktijk. kost me weer 2 tientjes... In deze tijd zou je een week vooraf een bericht moeten ontvangen dat het contract binnenkort wordt verlegd...
Als ik opzeg ontvang ik geen bevestiging in de mail, waarom niet? Zeer onprofessioneel.
valt me zwaar tegen.
Problemen met inloggen control panel
Problemen met inloggen control panel,
Mail naar support gestuurd , diezelfde avond na verificatie, binnen 10 minuten (RE:) reactie.
Ben goed geinformeert en kreeg de juiste instructies, inmiddels weer in mijn account.
+ Timing
+ Duidelijkheid
+ Process
+ vriendelijkheid
+ probleem opgelost
Geweldige ervaringen met transip
Meerdere vps'en (gehad) bij transip. Op het moment loopt er nog 1 vps van me bij hun, meerdere andere diensten in gebruik en in gebruik gehad en altijd tevreden over de kwaliteit, de uptime. En de support reageert over het algemeen heel vlot en behulpzaam. Zeker aan te raden.
Asociaal taalgebruik
de eigenaresse is niet beleefd naar de wonders ze zij pleur op

Verdubbeling prijs zonder overleg
Vroeger hadden ze nog goeie service, sinds een jaar heel slecht. Daarnaast krijg je zonder enige melding een dubbele factuur. De prijzen worden zonder overleg verdubbeld of zelf nog er keer drie!
Het is leuk om mee te beginnen, maar daarna begint de ellende pas. Pas op met deze oplichters!

9 jaar and going met STACK
Inmiddels heb ik STACK aangeraden aan mijn broer en een collega. Nederlands bedrijf met lokale opslag. Ze hebben goed werkende software voor in ieder geval Windows, Android, iOS, prima browsercliënt (en meer maar geen ervaring mee) Ook is er 2-FA en steeds meer features, zoals online samen werken aan documenten zonder dure pakketten bij bepaalde bedrijven. In de NEGEN jaar dat ik er een abonnement heb ben ik nog steeds tevreden en gebruik ik het inmiddels voor eigen administratie, werk en onderzoek om alles gesynchroniseerd met elkaar te houden en overal snel bij alles te kunnen of om makkelijk (veel) bestanden te verplaatsen tussen apparaten. De bandbreedte is ook goed. Ik kan altijd uploaden met mijn max upload snelheid thuis, i.e. 100 mbps en iets binnenhalen gaat ook rap (keertje +/- 25 MB/s gehaald). Ik heb niet vaak met de klantenservice gesproken maar het contact is dan direct persoonlijk, snel en naar mijn idee met technisch geschoold personeel. Geen chatbot of AI meuk.
TransIP is erg duur in vergelijking met…
TransIP is erg duur in vergelijking met alternatieven. Wat mij echter nog meer stoort, is dat mijn verzoek om volledig uit hun database te worden verwijderd volledig wordt genegeerd.
In plaats daarvan blijf ik lastiggevallen worden met spamachtige e-mails, omdat er blijkbaar herhaaldelijk wordt geprobeerd in te loggen op mijn account. Dit resulteert in irritante verificatiemails waar ik niet om gevraagd heb.
Klantenservice en privacy worden hier helaas niet serieus genomen. Totaal ontevreden.

steevast goed!
TransIP levert steevast goed, snelle en vriendelijke support. De dienstverlening is stabiel en probleemloos en het support team denkt altijd vrolijk en professioneel met je mee.
De helpdesk van Transip
Transip en met name de helpdesk heeft mij adequaat bij problemen met mijn website en email bijgestaan. Ik werd heel snel, persoonlijk en beleefd geholpen.
Maandenlang betaal ik honderden euro's…
Maandenlang betaal ik honderden euro's per maand aan TransIP maar geen service te bekennen. 1 week geen gebruik kunnen maken van uitgaande mail door iets waar ik niks aan kan/kon doen en geen invloed op heb. TransIP wil slechts 1 IP-adresje vergoeden maar dan moet ik zelf maar 50 domeinnamen omzetten + de hele server.
Door slechte monitoring is hun hele IP blok op een black list gekomen. Geen telefonisch contact mogelijk en de gem. reactie tijd was 8+ uur... Kortom slechte service en slecht contact. Jammer

Besvarelse fra TransIP
Ik werd mega snel geholpen
Ik werd mega snel geholpen. Had een achterstallige factuur. Deze was ondertussen overgedragen aan incassobureau. Netjes uitgelegd dat ik betaald had en binnen no time was alles geregeld in 1 telefoongesprekje van 4 minuten. Echt top!
Snel, Degelijk, Accuraat!
Zeer snel en geweldig geholpen met een oplossing die buiten de normale ondersteuning om is gegaan.
Geweldig Team!