Bestilte varer den 4/12, levering 2-10 dage iht tekst på hjemmeside og faktura . Rykket flere gange da jeg ikke fik nogen besked om afsendelse! Fik så mail om længere levering pga kampagne efter den... Se mere
Købte et sæt Snode justerbare håndvægte (AD80) med 30% rabat + et rack. De blev leveret bare to dage senere. Det kan ikke gøres hurtigere, billigere eller bedre (og udstyret er af virkelig høj kvali... Se mere
Siger de ikke kunne leverer varen, 3 dage før tidligst forventet dato, uden at ligge seddel eller tage kontakt, derefter tager de 2156 kr for at tage det retur… Ingen besked seddel i postkassen, så... Se mere
Bestilte et power cage og en ny vægtstang. De kom hurtigt, og var præcis som beskrevet. Jeg var skeptisk overfor firmaet pga. de mange trustpilot-advarsler om sene eller udeblevne leveringer, og... Se mere
Ved at kombinere et stort udvalg, gode priser og vores brede erfaring om træningsmaskiner stræber vi altid efter at være den førende forhandler af træningsudstyr på det danske marked. En dybt professionel kundeservice er en vigtig del af vores forretning, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi leverer træningsmaskinerne gratis, hurtigt og sikkert til den ønskede leveringsadresse.
Svarer typisk inden for 48 timer
Super maskine
Kan kun anbefale
Fantastisk, Hurtig og effektiv oplevelse - lige fra bestilling til levering.
Bestilte en lørdag aften og havde det hele onsdag ugen efter.
Maskinen virker super godt til hjemmetræning og holder en god kvalitet til prisen.
Jeg kan kun anbefale og handle herigennem - og kommer helt sikkert til, at købe mere der fra
Noice!
3 ordre lavet indenfor de sidste 3 uger. God info omkring levering. Den første tog lidt lang tid om at ankomme. Der var en lille skønshedsfejl på varen hvilket de har været glad for at kompensere for.
God kommunikation. Varerne er i super stand ellers.
3. Ordre har jeg bestilt i fredags og modtaget i dag (ons).
Det er konge!!!!
Venter stadig på den største og første ordre hvilket jeg blev oplyst om, at det sker i slutningen af April.
Pengene bliver først trukket når varerne er afsendt!
Alt i alt indtil videre fremfragende!
🔥
Hævede penge på ordre,som var…
Hævede penge på ordre,som var afbestilt,ved henvendelse rettede fejlen,har fået pengene retur.
Super kan kun være meget tilfreds,vil gerne handle hos dem igen.😀
Dårlig service
De leverer ikke dine vare. Men holder det hen i månedsvis. De for søger at bytte dine vare ud med lignende vare til 3 gange prisen for at kunne levere hurtigere. Dette på trods af at de har lignende vare på lager til en brøkdel af prisen. Når man forsøger at annullere ordren sender de den af sted alligevel. Du skal ikke handle med dette sted.
Hurtig levering og problemfri handel
En dårlig oplevelse
Mine oplevelser med træningsmaskiner.com har været rigtig dårlig det hele startede da jeg bestilt en vare på deres hjemmeside d 1/2-21 og jeg fik en ordre bekræftelse fra dem næsten med det samme med ordre nr forsendelse informationer og forsendelseadresse o.s.v. så alt var godt men senere fandt jeg så ud af at det var den forkert vare jeg havde bestilt så d 3/2-21 valgte jeg at ringe og få min ordre annulleret firmaet forklaret mig at jeg skulle gå ind på den ordre bekræftelse som de har sendt til mig via mail i den mail var der en mailadresse jeg skulle skrive til jeg skulle oplyse mit ordre nr og navn det valgte jeg så at gøre og efterfølgende fik jeg bare en mail hvor der stod ok jeg havde en lang samtale med dem over e-mail Hvor jeg prøvet på at få dem til at sende en bekræftelse på at min ordre slettet ligesom jeg havde modtaget en ordre bekræftelse på at min ordre er gået igennem en mail hvor der stod ordre nr o.s.v og at ordren var blevet annulleret lige som man normalt får når man handler på nettet Men det kunne jeg ikke få dem til at sende de blev bare ved med at skrive at ordren var annulleret de påstod at det var nok personligt syndes jeg ikke at det er nok at skive ok eller at varen er annulleret det gjorde mig meget nervøs og det kan enhver idiot jo skrive også fordi at den ordre jeg havde bestilt ikke var helt billig så vil jeg gerne have at vide hvornår pengene som var fastlåst på min konto de var dog ikke blevet trukket men jeg vil gerne vide hvornår de ville blive frigivet det kunne jeg heller ikke få noget direkte svar på så jeg valgte at ringe til den igen d 8/2-21 og kom da også igennem til dem men de kunne ikke give mig et direkte svar på noget som helst og sagde at jeg skulle vente 7 til 10 arbejdsdage så skulle pengene gerne være tilbage på min konto jeg annulleret min ordre d 3/2-21 og i dag er d 19-2-21 og pengene er stadigvæk fastlås på min konto jeg har efterfølgende haft fat i nets.dk og de fortalte mig at pengene vil automatisk blive frigivet efter 30 dage hvis firmaet ikke trækker pengene så det er jo spændende at se hvad der sker men uanset hvad synes jeg at den behandling jeg har fået virkelig er for dårlig hvis man ikke kan behandle sine betalende kunder ordentligt skal man ikke have et firma men det er jo bare min mening
fup og svindel firma
Bestilte en tacx cykel træner i uge 1, træner kom først 14 dage senere, selvom den blev vist som grøn på lager,( smart så kan man nemlig ikke reklamere da der er 14 dages frist fra købsdato) maskine jeg modtog havde være brugt, den havde stå mærker på fødder, og friktions kontrol arm var brækket af, skruer til samling lå i en IKEA pose, det hvide skum til at beskytte maskine i kassen var brækket i mange stumper. Altså der var tale om en maskine der ikke var ny og som havde brugsspor.
ringede flere gange om dagen til dem uden held, fik til sidst fat på en dame, som var meget venlig, og sagde det skal vi nok hjælpe med, jeg ville gerne have mine penge retur og sende maskine over til dem igen. Ingen af delene blev til noget, der kom ikke svar fra dem. Jeg prøvede igen med mail, der blev så svaret i aften timer ved 20:00/ 21:00 tiden fra en Fredric, sjovt tidspunkt at have kontor tid.
Han blev ved og ved med at skrive der skulle sendes et foto af s/n på maskinen, jeg havde på et tidligere tidspunkt forklaret ham at der ikke var noget som helst serie nr. at finde hverken på ben eller friktions motoren, Han sendte foto af en tacx maskine hvor der var et hvidt klistermærke på ben, jeg svarede tilbage at det fandtes ikke på den maskine de havde sendt mig, det blev til en del mails hvor jeg fortsat skrev at der ikke var noget serie nr. at finde.
Sagen er stadigvæk ikke løst.
Hilsen Torben
Super tilfreds! -ingen grund til bekymring!
Super tilfreds! Ingen bekymring!
Jeg var først nervøs grundet de halvdårlige anmeldelser på trustpilot.
Men min leverans og håndtering gik super hurtigt. Jeg fik også tracking nr. og det hele som blev opdateret jævnligt.
Jeg tror årsagen til folk brokker sig så meget, er fordi de ubevidst vælger produkter som slet ikke er på lager fordi de ikke læser grundigt nok!
-Mit gik ekstra hurtigt fordi jeg valgte produkter med en lille undertitel “hurtig leverans”.
Vh
Scam/Snyd
De leverer ikke. Når man påpeger dette, udskyder de leveringstiden med 2 måneder i håb om, at kunden til den tid har glemt, at de har bestilt en vare. Når man annullerer sin vare, refunderer de ikke ens penge.
Kom efter tre dage - alt i skønneste orden
Jeg var skeptisk overfor firmaet pga. de mange trustpilot-advarsler om sene eller udeblevne leveringer, og manglende kommunikation. Skrev derfor en email forinden for at få bekræftet lagerstatus, og fik hurtigt svar. Holdt øje med lagerstatus i et par dage. Til sidst valgte jeg at bestille.
Varen blev registreret hos DHL morgenen efter, og pakken var i bevægelse senere samme dag. Jeg fik leveret i Danmark to dage senere.
Lyver om deres leverings tid og lager…
Lyver om deres leverings tid og lager beholdning.
Upræcise i beskrivelse om håndvægte er i par, eller enkelt. Det resulterede i at jeg mangler en håndvægt, og de er ligeglade med at man gør opmærksom på den ringe beskrivelse.
De 3 kg. jeg bestilte var de i par for 150,-
De (Den) 5 kg. jeg bestilte var en enkel for 445,-
Total til grin.
Dårligste service
Mildest talt en dårlig service. Jeg bestilte en vægtstang og 4 x 5kg for at færdiggøre mit “homegym”. Jeg får af vide i mailen at leveringen vil nå min adresse 2-10 dage efter bestilling. Jeg har nu ventet 12 dage, og ringer derfor til telefon nummeret tilknyttet i mailen. Jeg får af vide at de 5kg vægte jeg har bestilt først kommer den 1 juli 2021, altså om cirka 5 måneder.
Det er fuldkommen til grin at man vælger ikke at fortæller køber at varen enten er udsolgt eller helt simpelt at fortæller når man bestiller varen, at der er lang leveringstid på dette produkt. Det stod ingen steder da jeg bestilte, og får det først af vide 12 dage efter bestillingen har fundet sted.
Jeg synes det er det klart dårligste sted jeg har handlet nogensinde og dette firma burde slet ikke kunne køre rundt på en stor fed løgn overfor sine kunder.
BTW, tak for foræringen af VM guldet igår i håndbold:)
Havde bevæbnet mig tålmodighed inden…
Havde bevæbnet mig tålmodighed inden jeg bestilte,da jeg kunne se fra andre anmeldelser at der havde været leverings besvær. Men uden grund, alt kom til tid som lovede.
Snydt omkring lager + Dårlig service.
Bestilte 2 vare som begge var på lager ifølge deres hjemmeside. En vægtstang og 2 vægtskiver. Jeg ringer til dem for at bekræfte at de er på lager. De er svære at få fat på i telefonen (Har ikke en telefonkø man kan vente i og man skal derfor bare blive ved med at ringe op, hvis ikke man vil skrive mange mails med dem.) Der går 15 dage hvor jeg kun har modtaget ordrebekræftelsen. Så ringer jeg igen og kan denne gang ikke få fat i dem. Jeg skriver en mail hvor jeg bliver fortalt at kundeservicearbejderen lige præcis idag har fået af vide at min ordre ikke var hjemme og først ville komme et tidspunkt i marts. (Det var et sjovt tilfælde at det var i dag du fik den information) Altså med halvanden månedsforsinkelse. Har afbestilt min ordre og mener ikke den onlineforhandler er værd at bruge sin tid på.
Tilbagebetaling!
Jeg havde bestilt en ordre hos traeningsmaskiner.com efter at havde ventet forgæves i flere uger på at bare høre ordren var sendt og på vej, opgav jeg og annullerede min ordre. Nu mangler jeg bare at få mine penge retur, de er stadig reserveret og har henvendt mig til dem på mail uden det er lykkedes at få noget svar. Det er 3 uger siden nu! Super dårlig kundeservice. Kan ikke anbefales.
Vi har modtaget svar fra…
Vi har modtaget svar fra traeningsmaskiner.com, som jeg ikke kan bruge til noget. Den er bestilt i det tidlige forår og pengene er trukket d.30. juni.2020. Venligst retuner mig pengene ,medmindre i leverer varen inden 15.jan 2021. Venligst Vagn Nørgård.
Virkelig dårlig service
Købte en hometrainer som var defekt ved modtagelse. Returnerede vare gennem CDON hvor varen blev købt. Har adskillige gange kontaktet CDON som henviser til Zidcore. Har ved flere lejligheder skrevet til Zidcore. Vil meget gerne have mine penge retur. Det kan godt være de har travlt, men det er over fem uger siden og jeg hører INTET.
Godt nok ikke tilfredsstillende. Dem går jeg udenom fremover

Besvarelse fra Traeningsmaskiner.com
Bestilte mine vare 2 x hex dumbbels den…
Bestilte mine vare 2 x hex dumbbels den 9.december og fik dem leveret den 17. December. Hurtig levering selv om der stod at de bestilte varer ikke var på lager. Og billigere end mange andre. Tak for en god og hurtig levering.
Har ventet i 24 dage
Jeg har købt udstyr for 15000, og har ventet i 25 dage. Har stadig ikke fået min ordre. Jeg tjekkede alle vare for lagerstatus, allesammen var på lager. Så jeg forstår det ikke helt. Har virkelig meget brug for udstyret.
Edit: Jeg kom til at skrive 28 i stedet for 24 dage.

Besvarelse fra Traeningsmaskiner.com