Bestilte varer den 4/12, levering 2-10 dage iht tekst på hjemmeside og faktura . Rykket flere gange da jeg ikke fik nogen besked om afsendelse! Fik så mail om længere levering pga kampagne efter den... Se mere
Købte et sæt Snode justerbare håndvægte (AD80) med 30% rabat + et rack. De blev leveret bare to dage senere. Det kan ikke gøres hurtigere, billigere eller bedre (og udstyret er af virkelig høj kvali... Se mere
Siger de ikke kunne leverer varen, 3 dage før tidligst forventet dato, uden at ligge seddel eller tage kontakt, derefter tager de 2156 kr for at tage det retur… Ingen besked seddel i postkassen, så... Se mere
Bestilte et power cage og en ny vægtstang. De kom hurtigt, og var præcis som beskrevet. Jeg var skeptisk overfor firmaet pga. de mange trustpilot-advarsler om sene eller udeblevne leveringer, og... Se mere
Ved at kombinere et stort udvalg, gode priser og vores brede erfaring om træningsmaskiner stræber vi altid efter at være den førende forhandler af træningsudstyr på det danske marked. En dybt professionel kundeservice er en vigtig del af vores forretning, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi leverer træningsmaskinerne gratis, hurtigt og sikkert til den ønskede leveringsadresse.
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg har bestilt udstyr d.24.11
Jeg har bestilt udstyr d.24.11, og får svar at jeg har det indenfor 8-10 dage.
Jeg tager kontakt til d.03.12, der får jeg svaret, der var bestilt udstyr som ikke var på lager, det venter de på, og ved ikke hvornår det kommer.
Jeg afbestiller de 2 sæt håndvægte.
De skriver en mail, at de så kan sende resten med det samme.
Jeg rykkede så igen d.08.12 med info om deres server er nede. (trods de kan godt svare på mails.!)
d.16.12 har jeg stadig ikke modtaget mine stænger.

Besvarelse fra Traeningsmaskiner.com
Har ikke de varer de oplyser som…
Har ikke de varer de oplyser som lagerbeholdning. Lad være at bestille fra dem.

Hurtigt levering
altid gode tilbud
altid gode tilbud. fin levering... dog ikke den super hurtige, men ok.
Sjældent har jeg oplevet så dårlig service!
Jeg bestilte d. 26. nov. to julegaver hos træningsmaskiner.com, som ifølge ordrebekræftelsen ville komme indenfor 2 - 10 dage. Da jeg 14 dage efter stadig ikke havde modtaget pakkerne, kontaktede jeg firmaet, hvorefter de skrev, at de ikke kunne levere alligevel. De har siden ikke svaret på hverken mails eller opkald. Sjældent har jeg oplevet så dårlig service!

Besvarelse fra Traeningsmaskiner.com
Varen er ikke modtaget endnu
Jeg har bestilt og betalt den 25 oktober og har den 16 November stadigvæk ikke modtaget varen.
Jeg ringende for 2 uger siden og kom igennem efter flere opkald. Jeg fik at vide at varen ville komme 1 uge senere. Der er ikke kommet noget endnu og jeg er heller ikke blevet kontaktet.

FUSKER FIRMA!
Jeg købte et vægtset med 2-10 arbejdsdage leveringstid, efter 15 dage kontaktede jeg dem fordi jeg intet havde hørt, og får afvide at de ikke får det hjem før til december, jeg vægler så at annullere ordren, og dagen efter sender de så noget af vægtsættet...
Jeg kontakter dem og siger at jeg vil have ordren annulleret, men de nægter, og siger at jeg kan sende det tilbage når jeg modtager det, hvis ikke jeg vil have det, og jeg må selv betale for fragten.
Manipulation med priser.
Manipulation med priser.
Jeg var interesseret i at købe Nuobell håndvægte hos dem, da de var de eneste som kom op via dansk søgning.
Så på deres hjemmeside en ret høj pris i forhold til andre europæiske sider. Så også at prisen på deres svenske side var til cirka markedspris.
Da prisen på deres svenske side var 8874 SEK og nøjagtig samme beløb på den danske (8874 DKK), tænkte jeg at det var en fejl og kontaktede dem da den danske pris jo er næsten 40 % over den svenske og andre Europæiske/svenske leverandører.
Deres svar fik mig dog til at måbe.. undskyldningen var at citat “det är olika marknader och ska du ha leverans till Danmark så måste du beställa på danska sidan”. Det vil sige betale 40% mere end de fleste andre steder.. Kontaktede firmaet som laver disse håndvægte og de sendte links til andre sider som sælger disse til den cirka førnævnte svenske pris i Tyskland, UK, Holland og Italien.. men nej Danmark har andre markedsforhold...
Så må sige at det nok er et firma som ikke har moralen i orden, grundet det åbenlyse forsøg på at tjene ekstra via valuta forskellen mellem den danske og svenske krone.
Fik aldrig en ordrebekræftelse.
Bestilte nogle håndvægte og betalte med dankort. Fik en andens ordrebekræftelse, da jeg gjorde dem opmærksom på, at det ikke var min ordre, skrev jeg samtidig, at hvis de støder på min mailadresse og min ordre, skulle de annullere den, det lovede de. 4 mdr. senere sendte de så varen til mig alligevel, selvom de lovede at annullere den. Og de trak mine penge.

Besvarelse fra Traeningsmaskiner.com
Elendigt firma de har ikke styr på…
Elendigt firma de har ikke styr på deres lager, selvom der står tingene er på lager og at leverings tiden er 2-10 dage, så passer det ingen steder har nu ventet 11 dage og varen er endnu ikke afsendt endnu, kundeservice er ubrugelig via e-mail og man kan ikke komme igennem på deres telefon, sørgeligt firma.
Varen blev aldrig leveret og måtte selv…
Varen blev aldrig leveret og måtte selv annullere ordren
Har endnu ikke fået mine varer selv om…
Har endnu ikke fået mine varer selv om de sagde de ville være på lager for ca 14 dage siden
Anmeldelse før produkt er modtaget - hmmm
Foreløbig har jeg ikke modtaget min ordre - så jeg synes faktisk at det er ret kikset, at sende denne. Iøvrigt bestilte jeg et produkt, som stod var på lager og kunne leveres. Da jeg henvendte mig, fik jeg at vide at det var i restordre. Hmmm.
Jeg ser frem til at modtage min bestilling.
Jeg har stadig ikke fået min pakke
Jeg har stadig ikke fået min pakke, og jeg bestilte varen for snart 3 uger siden.

Alt var perfekt
Købte en Wahoo Kickr snap, kunne følge DHL leveringen hele vejen, ordren blev leveret indenfor den angivne tidsramme, emballagen var af høj kvalitet, har kun godt at sige om forløbet.
Når man bestiller står der 2-10 dage…
Når man bestiller står der 2-10 dage levering. Fik så at vide af kundeservice at der kan gå op til 14 dage pga corona. Nu er det så dag 15 og min pakke ligger stadig på et pakke center i Malmö!

super hurtig og presis
Fin service og levering indenfor det…
Fin service og levering indenfor det lovede👍.
Manglende levering
Har bestilt en kettlebell d. 3/5. Der står 15 dages levering. Der er nu gået en mdr og har to gange været i kontakt med kundeservice der beder mig vente på tracking link.
At der er travlt grundet corona er forståeligt, men hvis ting er på lager, forstår jeg ikke at leverings tiden ikke kan overholdes. Derudover har jeg modtaget to reminders om at anmelde mit køb her på trustpilot. Kikset eftersom de jo ikke har afsendt. Jeg ved ikke om jeg kan lide mit produkt. Jeg har ikke modtaget det endnu. Men jeg kan ikke lide leverings tiden.