Jeg har lige været til undersøgelse hos Tantprotetikeren Middelfart 😊 Det er 4 år siden jeg fik en Tandprotese og det er det bedste jeg har gjort - jeg er super tilfreds med hele forløbet, også... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Har du mistet en, flere eller mange af dine tænder, kan du også have mistet muligheden for eller lysten til mange af de ting, som du sætter pris på – fx. at kunne spise et æble, tage på restaurant og spise en god bøf. Du kan også have mistet lysten til at være i sociale sammenhænge eller bare at gå til købmanden. Vi kan hjælpe dig hos Tandprotetikeren – og give dig smilet og livsglæden igen. Du bliver behandlet af professionelle og kompetente kliniske tandteknikere, der sætter en ære i at løse præcis dine udfordringer på det fagligt højeste niveau.

5 års landsdækkende garanti og 3 måneders fuld tilfredshedsgaranti

Langelinie 79, 5230, Odense M, Danmark

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Det er virkeligt behageligt at komme hos jer i jeres klinik i Ringsted.

Super behandling.
Er lige blevet færdig med min behandling hos Sidsel, Tandprotetikeren i Aarhus C.
Blevet guidet super godt hele vejen.
Det er fantastisk at have tænder igen.
Kan kun anbefale Tandprotetikeren

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Har netop afsluttet et behandlingsforløb hos Tandprotetikeren i Rødovre Centrum.
Meget venlig og fokuseret behandling. Alt foregik i en hyggelig og afslappet atmosfære, uden der blev gået på kompromis med omhyggelighed eller kvalitet. Blev grundigt informeret om hele forløbet og fik besvaret alle spørgsmål i forbindelse med behandlingen.
En klar anbefaling herfra!

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Jeg har været i et forløb hos Deniz I RødovreCentrum. Hele stemningen da jeg ankom til klinikken var venlig og imødekommende. Deniz var professionel, smilende og gjorde det til en god oplevelse. De 5 stjerner er velfortjente.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
På grund af min gammel livsstil,min helbred og min tandlægeskræk jeg mistede mange af min egen tænder🥺,det var ret forfærdeligt og min livskvalitet blev dårligere!Jeg var totalt deprimeret,mistede min selvtillid,kunne ikke spise normalt og jeg stoppede med at smile!😢 Uheldigvis det hele var kun begyndelse fordi jeg var ret uheldigt med min egen valget af tandlæger så jeg skiftede dem(tandlæger) tit + de proteser som blev lavet af forkert tandlæger begyndte at knække ret hurtigt!I år jeg har fundet en Tandtekniker over Instagram,selvom jeg havde ikke større forventninger jeg har givet dem en chance og,det var en jackpot!Jeg mødte tandtekniker som hedder Alexander og på en eller anden måde det hele føltes rigtig og så resten er historien!😉
Nu da jeg fik min nye tænder som jeg bliver rigtig glad for endelig jeg er tilfreds med min valget for at tar direkte til Tandtekniker og deres klinik på Østerbro!
Jeg vil gerne siger tusind tak en gang til Alexander og hans team men også til en god kundeservice hvilken er også ret vigtigt for mig!
PS. Undskyld jeg skrev så meget,det var ret nødvendigt og til Alexander,🙏🏻tak en gang til!🫶🏻💐

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Har de sidste 6-7 år kommet der. Og altid fået en god rådgivning og behandling. Flot arbejde. Glæder mig til næste gang vi ses. Mvh Edit

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Altid en god og venlig behandling og de virker utrolig professionelle

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Fantastisk sødt og imødekommende personale og meget professionelle og dygtige

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Er inde til års eftersyn på proteserne, man bliver altid taget i mod som var man ven af huset.
Kan kun anbefale det meget kompetente team i Ringsted.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Jeg kommer hos tandprotetikeren i Ringsted
Det er meget dejligt at komme hos dem, god til at forklare tingene. Meget smilene personale

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Personalet er rigtig gode til at berolige en, man får altid et godt og uddybede svar uanset hvad man spørger om. Der er en dejlig atmosfære som kan mærkes idet man træder ind på klinikken.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Det var den varme velkomst jeg fik lige da jeg trådte ind af døren med et god morgen og hvor er det godt at se dig igen hvordan går det med dig har du det godt og bliver altid budt på kaffe.
Da tandlægen josephine så mig var det et glædeligt gensyn at hun havde set at jeg skulle komme i dag fredag så kan man ikke andet end blive glad for sådan en varm modtagelse.
Det er bestemt en team af tandlæger samt receptionist og teknikere som er yderst professionelle og medmenneskelige
Takker for jeres måde at være på

Tandprotetikeren i Ringsted
Altid glade og smilende personale, god service og kommunikation, jeg kan ikke rose dem nok.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Har haft den bedste oplevelse man kan ønske sig hos Tandproteknikeren i Ringsted. Blev mødt af Sema, som altid er utrolig sød og hjælpsom da jeg meget nervøs mødte op hos dem. Fik lagt en rigtig fin plan sammen med tandlægen op tandproteknikeren, hvor jeg hele vejen følte mig tryg og i dygtige hænder. Hele forløbet blev afsluttet i går, med den sidste tilretning.
Josephine har igennem hele forløbet været meget kompetent og har gjort mig tryg.
Mine to Unitor sidder perfekt
Tak fordi I gav mig mit smil igen 😁

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Min mor på 91 fik lavet tandimplantater og nye proteser med tryklås. Det var ikke rart at se, at hun ikke kunne tygge sin mad. Hun var meget skeptisk, men i dag siger hun, det var det bedste der kunne ske. Hun har fået en rigtig god behandling og selvom man er en ældre dame, så har hun også fået en rigtig god livskvalitet og hun kan spise alt igen😋😋

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Virkelig god service og meget professionel, er fuldt ud tilfreds med mine tænder føles som var de mine egne.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
I Ringsted er personalet venlige og imødekommende. Man får en rigtig god service og der er ikke noget at udsætte på deres arbejde.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Afdelingen i Hillerød er bare super, hvis det var muligt fik Brian og Maja 50 stjerner hver.
Jeg er mere end super tilfreds med det arbejde de har serviceret mig med. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Et kæmpe stort tak fra mig😉