Jeg har lige været til undersøgelse hos Tantprotetikeren Middelfart 😊 Det er 4 år siden jeg fik en Tandprotese og det er det bedste jeg har gjort - jeg er super tilfreds med hele forløbet, også... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Har du mistet en, flere eller mange af dine tænder, kan du også have mistet muligheden for eller lysten til mange af de ting, som du sætter pris på – fx. at kunne spise et æble, tage på restaurant og spise en god bøf. Du kan også have mistet lysten til at være i sociale sammenhænge eller bare at gå til købmanden. Vi kan hjælpe dig hos Tandprotetikeren – og give dig smilet og livsglæden igen. Du bliver behandlet af professionelle og kompetente kliniske tandteknikere, der sætter en ære i at løse præcis dine udfordringer på det fagligt højeste niveau.

5 års landsdækkende garanti og 3 måneders fuld tilfredshedsgaranti

Langelinie 79, 5230, Odense M, Danmark

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Afdelingen i Hillerød er bare super, hvis det var muligt fik Brian og Maja 50 stjerner hver.
Jeg er mere end super tilfreds med det arbejde de har serviceret mig med. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Et kæmpe stort tak fra mig😉

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Fik en virkelig god og professionel behandling på klikken i Norder Frihavnsgade København Ø.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Tak for en god behandling i Rødovre center 3sal, og tak for det smukkeste smil man kunne tænke sig.
Kan varmt anbefale Dennis, han er sød, og man føler sig velkommen
Og så er priserne billige, det er jo også et plus
De er hjælpsomme med alle de spørgsmål man har

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Afdelingen i Ringsted er et fantastisk sted at komme. De er altid imødekommende, kompetente og tager deres faglighed alvorligt. Man føler sig tryg og ikke i vejen. De giver sig tid og jeg har altid været tilfreds med udfaldet. Man for altid forklaret hvad der skal ske, og hvorfor.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Meget god service i topklasse.
Behandling man får hos Tandprotetikeren i køge bjerggade 7
Jeg har haft tandprotese ca 15 år nu og
Har altid følt mig så godt tilpas hos dem
Kan komme når der er en problemer med min protese.
Alle er altid så søde og venlige når man kommer men føler sig hjemme og godt tilpas og så når man er en lille smule nervøs, et godt abonnement har de også
Hvor jeg betaler et lille kontingent om måneden det er jeg så glad for.
Med venlig hilsner Lena Vitcetz Nørregård.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
De er meget dygtige i Middelfart og Odense, som jeg benytter . Altid glade hjælpsomme og lyttende og smilende . Tillidsskabende , der løser opgaverne med høj grad af professionalisme . Jeg kan spise flæskestegssandwich med sprød svær, mange år siden jeg har kunnet det uden fare for tænderne. Man kan også mærke deres gode fælleskab , som har stor positiv indvirkning på at kunne skabe et flot arbejde. Deres samarbejde med tandlægen i samme bygning er virkeligt en kæmpe fordel også. Mange år siden jeg har turdet smile så meget som nu. Ringer du inden kl 10 så kommer du til samme dag og får løst de små justeringer, som der altid vil komme løbende.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Jeg er lige blevet færdig med mit forløb, startede med: planlægning af forløbet -> Tandudtrækning (Implantat Klinik København) -> midlertidig protese -> Tilpasning af den endelige protese -> Færdigt forløb.
Hele forløbet har været transparent fra start til slut og var der nogen tvivl om noget fik jeg altid svar.
Jeg er super glad for behandlingen jeg har fået hos Pigerne i Ringsted, de er ALTID glade og smilene og du bliver husket, hvilket jeg syntes er virkeligt vigtigt.
Max Anbefaling her fra! (P.S Emilie, i bow down for the Queen)

Besvarelse fra Tandprotetikeren
TandproTetikeren er en yderst professionel sundhedsvirksomhed.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Jeg er virkelig imponeret og mega glad.
Jeg har været igennem et forløb med 8 implantater til tryklås proteser i både over- og undermund.
Udført med den allerstørste empati og omsorg af tandlæge Niels Pade og tandprotetiker Lene Springborg i Odense.
Jeg har under hele processen følt mig tryg og i de allerbedste hænder.
Tusind tak til Jer for at have givet mig min livskvalitet tilbage.
Maj-Brit Johansen

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Der blev fortalt hvordan forløbet ville blive. Det betød meget for mig, da jeg har angst. Min e gummer er meget små og derfor har helprotesen l overmunden den svært ved at sidde fast. Det lykkedes rigtig godt alligevel. Kun når jeg spiser har jeg brug for lim på protese i overmunden. I undermunden har jeg delprojekt og den sidder fint. Kan varmt anbefale tandprotetikeren i Odense M

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Jeg kom ind til tandprotektikeren i Fredericia, fordi jeg ville have revet tænderne ud og få et gebis. Helle sagde med det samme at det var mine tænder alt for gode til og at hun ville anbefale delproteser i stedet. Hun anbefalede en tandlæge i byen og afsted det gik. Mine tænder blev gjort klar til delproteser og den 16. april fik jeg mine nye tænder. De er fantastiske og passer på alle måder. Også med farven. Jeg er så lykkelig for mit tandsæt og smiler for første gang i flere år. Tusind tak for rådgivning og tænderne.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Et forløb på 6 mdr, 8 implantater, søde, dygtige,altid tid hvis der har været brug for det. Kan kun anbefalde tandprotiknikerne i Helsingør. En anbefaling kunne være en kostvejleder samtale.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Jeg har været igennem et stort forløb, 8 implantater og fuld tænder i både over og under mund (4-5 måneder) ved tandlæge/tandprotetikeren Niels padde og Lene springborg i Middelfart. Det har helt igennem været en fantastisk oplevelse, for det første er de virkelige søde og rare mennesker som vil mig det bedste, de har gjort at jeg under hele forløbet har følt mig tryk i deres hænder, deres informationer samt handlingsplan og forløb har fungeret upåklageligt, så jeg kan med sikkerhed sige at de har givet mig min fulde livskvalitet tilbage. Mange tusinde tak Anita Hansen

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Dygtigt personale der ved hvad de har med at gøre,altid flinke og hjælpsomme.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Jeg fik en helprotese i undermunden med efterfølgende tryklåse det bedste jeg har oplevet i flere år da jeg tidligere havde protese fra anden klinik klinikken i Ringsted har verdens sødeste og omsorgsfulde persnale hvor man føler sig tryk og velkommen
Kan klart anbefales 🥰👍

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Jeg har været igennem et længere forløb, har fået lavet implantater ved Tandlægen Niels Pade og bagefter tryklåsproteser ved Tandprotetikeren Lene Springborg i Middelfart,de har et helt fantastisk samarbejde, og begge steder har jeg følt mig tryg, er altid imødekommende og super søde og smilende ,er meget tilfreds med det flotte resultat så kan kun varmt anbefale dem begge to
Med venlig hilsen Birthe

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Har lige været hos tandprotetikeren i køge og det var en fantastisk oplevelse. Selv for en med tandlægeskræk. Super sød og kompetent personale.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Tandprotetikeren Rødovre. jeg kom til skade og flækket min protese, kontaktet tpt.Rødovre fik en hurtig tid 1 dag efter. blev mødt af søde og smilende personale. Jeg kom til som aftalt tid og blev undersøgt og herefter gik det hurtige med at få taget aftryk og lavet ny protese som sidder 100 % som den skal første gang. Jeg vil gerne takke Mille for den gode service og professionelle arbejde hun har lavet, mange gange tak for det. Godt arbejde og god service findes stadig i Danmark. Kan kun anbefale tpt.Rødovre. Mvh. Michael Rasmussen

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Jeg var så uheldig at låse mig ude af min bil, i Ringsted, lige ved siden af bygningen, hvor tandprotetikeren holder til. Det var bidende koldt og jeg skulle vente i to timer på låsesmeden.
Pludselig kommer ejeren af klinikken, en smilende flot kvinde, og spørger om hun ikke skal ringe efter sin søn, der kan hjælpe med at få bildøren op.
Jeg takker ja og kort tid efter, kommer sønnen og en anden mand forbi og får efter et stykke tid lukket bildøren op, så jeg kunne komme ind i bilen og hjem i stedet for at vente i bidende kulde i to timer.
Det er da næstekærlighed! Tusind tak.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Imødekommende, smilende, dygtige og en kop varm kaffe.