Jeg har lige været til undersøgelse hos Tantprotetikeren Middelfart 😊 Det er 4 år siden jeg fik en Tandprotese og det er det bedste jeg har gjort - jeg er super tilfreds med hele forløbet, også... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Har du mistet en, flere eller mange af dine tænder, kan du også have mistet muligheden for eller lysten til mange af de ting, som du sætter pris på – fx. at kunne spise et æble, tage på restaurant og spise en god bøf. Du kan også have mistet lysten til at være i sociale sammenhænge eller bare at gå til købmanden. Vi kan hjælpe dig hos Tandprotetikeren – og give dig smilet og livsglæden igen. Du bliver behandlet af professionelle og kompetente kliniske tandteknikere, der sætter en ære i at løse præcis dine udfordringer på det fagligt højeste niveau.

5 års landsdækkende garanti og 3 måneders fuld tilfredshedsgaranti

Langelinie 79, 5230, Odense M, Danmark

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har netop afsluttet en behandling hos TandproTetikeren i Rødovre center hvor jeg har fået en unitor i underkæben af Deniz. Jeg var meget nervøs og utryg da behandlingen startede tilbage i januar 2025, men alle mine bekymringer blev hurtigt lukket ned da først behandlingen startede, det var meget trygt og roligt og resultatet blev meget fint, så jeg nu sidder her glad med min nye unitor som er perfekt. Kan kun give min varmeste anbefaling af klinikken. Hilsen Jan

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Var så heldige at havde med utrolig professionelle og dygtig mennesker at gøre. Kæmpe tak for jeres store hjælp med at jeg kan få en normal hverdag igen

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Tandprotetikeren Hørsholm her får du både hjælp, gode råd og venlige smil. Jeg har lige været til det årlige tjek og det var helt klart en wow oplevelse.
Jeg er glad for at jeg fik lavet proteserhos jer.
vh
Terese

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Tandprotekningeren banegården Århus. Utrolig professionel arbejde udført til ug. Personalet er altid søde og imødekommende. Alt fungerer perfekt fra dag 1 og kan varmt anbefales. Virkelig godt 👍👍.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Altid søde og imødekommende. Altid hurtig hjælp ved akutte problemer. 5 stjerner til Ringsted. 🤩🤩

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Helt igennem fantastik behandling. Har hele tiden været tryg hos Helle i Fredericia. Var meget psykisk angst da processen starter, men hun fik mig meget hurtigt med på alt der skulle ske. Kan kun anbefale pigerne i Fredericia afdelingen.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Jeg havde skadet et tand og bedt om at får den 4 dage før aftalen, da jeg skulle virkelig bruge den hurtigst muligt.
Mega professionelle og mega søde!
Mette fra Tandprotetikeren Næstved har været simpelthen den bedste!!!

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Tandprotetikeren Ringsted. Altid søde og imødekommende. Man føler næsten at man er en del af en familie.
På trods af rimelig lang afstand, så bliver jeg ved med at komme.

Super søde personale
Arbejder meget professionelt
Dejlig oplevelse

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Altid fantastisk og høj faglig professionel service.
Jeg bliver altid mødt i øjenhøjde og med et stort smil, om jeg kommer uanmeldt eller et planlagt konsultation, bliver jeg altid mødt med en stor faglighed, og en imødekommenhed.
Jeg er så glad for at jeg er blevet anbefalet TPT i Hørsholm.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Altid søde. Altid hurtig tid. Altid professionel vejledning og meget trygt.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Super flinkt personale og god kundeservice. Man føler sig altid godt behandlet hos dem 👌

Super god oplevelse.
Var ved protetikeren i Ringsted for at få lavet tjek. Blev mødt med smil og kom ind til tiden hos Josephine. Som er meget professionel, glad og smilende.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Dygtige behagelige og kompetent behandling i Ringsted

Ringsted tandprotetikeren
Jeg er meget til fresh med at kommer her oppe tpt Ringsted de er meget søde og venlige .klart anbefale.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Det er godt nok skuffede.
Personalet er dog søde nok, men....
Nu har jeg blot idag spildt 2 timer i telefon kø UDEN at komme i kontakt med dem😡 sidste uge ringede jeg også forgæves.
Jeg sidder tilbage med to proteser som ikke virker. Overmunden er alt for stor og det er umuligt at spise med delpotesen i undermunden, uden al mad skubber den af og jeg må spytte alt ud. Jeg er SÅ SKUFFET. Mine egne tænder var meget ødelagte, men stadig bedre end det jeg er endt med..... ØvØvØv

Et dejligt roligt sted
Behageligt og venligt personale
Man fornemmer dygtighed og stor kompetence .

Besvarelse fra Tandprotetikeren
Nye proteser som kan ikke sidde i undermunden fordi den er bare skævt , deres forklaring er at min mor skal køber sig til nye sæt proteser selvom min mor har aldrig brugte dem
sagen er i 2020 hvor Covid har ramt Danmark og på det tidpunkt 03-2020 fik min mor laveret sit nye proteser men den kunne hun ikke brug overhodet , efter genåbning måtte jeg henvender mig forhold til reklamation , de var hjemme hus os 7 gange og de har prøvet alt med slibning til limning men de var selv klar over at de har lavet en fejl , de har også taget protesen med på kliniken men dette har ikke givet nogler af sig . helt til sidst sige de at vi må køber os til nye proteser idet det er sket en ændring i munden selv om min mor har aldrig brugte dem, tak for sønt service og forståelse

Besvarelse fra Tandprotetikeren
God oplevelse hos i Rødovre Centrum. Har både været hos Claus og Deniz og er så tilfreds med det hele.

Besvarelse fra Tandprotetikeren
advarsel vis du ikke ønsker kontakt jeg har kun mødt mendsker jeg er ikke bare et nr nej er på for navvn har fået lavet over og under mund er super til fræds jeg kan ikke sætte in finger på denne klignigt den får 5 stenger +er super tilfreds mvh Per holm