OBS att alla positiva omdömen är från dec -25 till Jan -26. Korruption Jag har fått en faktura nu som ska vara betalad inom en vecka, helt oseriöst. Med ref ”Madde”. Vem f-n heter Madde? När man för... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Turboproblem mitt i vintern, det skulle ha kostat en förmögenhet på egen hand. Jag följde instruktionerna och anmälde skadan inom en vecka, sen tog de hand om allt. Ersättningen kom snabbt och hela re... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag gillar att man vet vad som gäller redan från början. Den digitala fordonskontrollen tog bara några minuter och sen var det bara att vänta på karenstiden. När något väl hände med servopumpen så vis... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag missförstod nog lite från början vad som täcktes och vad som inte gjorde det. Det blev en besvikelse när något jag trodde skulle ingå inte gjorde det. De följer sina villkor men jag önskar att jag... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Total Försäkring Sverige AB tillhandahåller försäkringar inom olika områden samt garantier inom fordonsbranschen. Besök gärna hemsidan för mer information. www.totalforsakring.se eller ring oss på 08-121 390 60. Total Försäkring Sverige AB är ett försäkringsbolag som står under tillsyn av Finansinspektionen (Institutnummer 50723).
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Det känns tryggt att veta att jag…
Det känns tryggt att veta att jag alltid har stöd om något skulle gå fel med min bil. Totalförsäkring är bäst!

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Varning för detta bluff-företag!!!
Först tog det två veckor för min bilverkstad att få svar på om secure garantin gällde! Två veckor!!!
Sedan när svaret kom hette det att garantin inte fanns trots att det finns kvitto på att den är inbetald i januari och gäller motorskada. Vi kommer att gå vidare med detta och bilverkstaden, auktoriserad, är lika frågande.
Nu försöker Total Försäkring i nedan svar försöka undkomma sitt ansvar trots att man för några månader tog över DinBil Garantis kunder. Att ta över kundbanken gick bra - men uppenbarligen inte att ta över ansvaret för betalade försäkringar. Att i stället hänvisa till att man ska höra av sig till ett företag som inte längre finns (eftersom Total Försäkring tagit över det) visar bara hur oseriöst det är.

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Totalförsäkring gör verkligen livet…
Totalförsäkring gör verkligen livet enklare för bilägare. Deras garantier är värda varenda krona.

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Jag är väldigt nöjd med deras garanti…
Jag är väldigt nöjd med deras garanti för mina bilar. Det känns tryggt att veta att allt är skyddat.

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Jag är imponerad av hur bra de…
Jag är imponerad av hur bra de hanterade min anmälan. Det är en trygghet att ha deras garanti.

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Det känns bra att veta att jag alltid…
Det känns bra att veta att jag alltid har hjälp om något skulle gå fel. Deras garanti är verkligen omfattande.

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Saknar ord, sjukt bemötande!
Ytterliggare uppdatering från mig! Det har gått flera veckor sedan jag kontaktade kundtjänst! Ingen återkoppling eller bemötande av mina frågor! Och underliga inlägg hör på trustpilot där kunder är sååå nöjda, det känns som bulvaner just för att få upp sin rating. Ni helkassa helt enkelt!
Uppdatering på ärendet! Efter att Total Försäkring AB svarat så kontaktade jag kundtjänst för som dom skrev se hur vi kan kika på ärendet. 5 dagar har gått och ingen återkoppling! Om igen bara funa ird och ingen verkstad! Beklagligt!
—————-/-/————————-
Helt obegriplig avsaknad av normalt kundbemötande. Jag bestred faktura vilken avsåg ett helårspremie, då dom tagit över Dinbilgarantin, vilket jag missat, och vilket dom säger att dom informerat om. Jag har varit tydlig att kag inte har beställt något av dom i flera mail. Dom skickar på nytt räkning med förseningsavgift samt åberopar att dom är inget bluffföretag! Jag häpnar! Otroligt oseriöst! Nu ska jag betala 2259:- för nåt jag inte beställt eller vill ha!

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
VARNING för detta bluff företag
VARNING för detta bluff företag. Den skulle vara så bra denna försäkring. Det är bra så länge inte du har något fel på din bil och du bara betalar. Men har du fel så gäller aldrig försäkringen på just det du inkommer med. Tyvärr har det varit fler som varit utsatta för detta bluff företag. Så avsluta din försäkring så fort du kan.

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Har fått faktura från Totalförsäkring…
Har fått faktura från Totalförsäkring på en garanti jag aldrig beställt. Riktigt dålig stil.

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Kan vara det absolut sämsta jag upplevt…
Kan vara det absolut sämsta jag upplevt i rådgivning, hantering, dokument med mera. Rena bluffen. Täcker ingenting !!!!

Total Försäkring oseriöst
Betala för ca. 1 år sedan en så kallad förlängd nybilsgaranti hos Din Bil som jag tyckte verkade bra. Var på Hedin Bil veckan efter och nämnde att jag tecknat en nybilsgaranti varpå de sa att Din Bil är ett bluff företag och att många kunder blivit blåsta. Kontaktade Din Bil om återbetalning och att de omgående skulle ta bort mig från deras kund data. Hörde inget från från Din Bil och nu kommer en ny faktura från Total Försäkring som tagit över Din Bils kunder. Jag har kontaktat Total Försäkring och bett om att de skall ta bort mig som kund då jag för snart 1 år sedan bett om att inte vara kund hos Din Bil. Total Försäkring besked till mig är att jag är bunden ytterligare 1 år. Jag anser att det är direkt oseriöst av Total Försäkring att skicka ut fakturor och påstå att jag har ett bindande avtal ytterligare 1 år. Inget annat försäkringsbolag agerar på detta sätt.

Jag är tacksam för Totalförsäkring
Jag är tacksam för Totalförsäkring. Deras garanti hjälpte mig genom en svår situation utan extra stress.

Tjänsten är verkligen prisvärd
Tjänsten är verkligen prisvärd. Min bil fick ett motorfel, och de löste det utan några problem. Tack!

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Upptäckte efter en inbetalning när jag…
Upptäckte efter en inbetalning när jag läste igenom alla detaljer att Total Försäkrings försäkringar inte gäller för det fordon jag försäkrat!
Fordonet är en husbil och väger över 3 500kg och då gäller inte försäkringen! Nu kan jag tycka att Total Försäkring skulle ha tacka nej till min försäkringsansökan per automatik med aktuella fordonsdata men så var inte fallet!
Glad i hågen godkänner man inbetalning som i detta fall för något som inte gäller!
Jag kan tycka att Total Försäkring skulle avslagit försäkring av detta fordon.
Nu har jag sagt upp försäkringen.
Läs igenom allt innan ni tecknar en försäkring som villigt skapas men ej kan gälla!
Efter svar från "Total Försäkring" så har jag tydligen använt fel ord, det var en Garanti jag tecknat i stället för en försäkring (lätt hänt då man hade att göra med ett företag som heter Total Försäkring) men oavsett vad jag köpte så kostade detta "i mitt tycke inte mitt fel" mig 1 200kr för en ogiltig Garanti!

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
När min bil bröt ihop pa motorvägen…
När min bil bröt ihop pa motorvägen täckte Totalförsäkring reparationen snabbt. Jag kan inte tänka mig att vara utan deras skydd.

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Jag trodde det skulle vara krångligt…
Jag trodde det skulle vara krångligt att teckna en garanti, men Totalförsäkring gjorde allt så enkelt. Väldigt nöjd med deras tjänster.

Allt slutade kanon!
Jag hörde missljud från motorn och motorlampan började att lysa. Efter kontakt med Total Försäkring guidade de mig till rätt verkstad. Jag var till en början orolig för att reparationen skulle stå mig dyrt, men jag blev förvånad och glad över att Total Försäkring stod för hela kostnaden. Jag har en garanti på min bil från ett annat bolag sedan tidigare, men nu är det tydligen Total som tagit över mig som kund. De skötte hanteringen av min skada proffsigt. Stort tack! Inget att klaga på.

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Det är så skönt att veta att jag är…
Det är så skönt att veta att jag är skyddad om nagot skulle hända med min bil. Tack Totalförsäkring för er fantastika service.

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
Totalförsäkring har verkligen leverat…
Totalförsäkring har verkligen leverat pa sina löften. Jag är imponerad av deras professionalism och engagemang.

Besvarelse fra Total Försäkring Sverige AB
En av de bästa investeringarna jag har…
En av de bästa investeringarna jag har gjort. När bilen behövde en större reparation täckte deras garanti det utan några problem.

Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.