Total Försäkring Sverige AB Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

OBS att alla positiva omdömen är från dec -25 till Jan -26. Korruption Jag har fått en faktura nu som ska vara betalad inom en vecka, helt oseriöst. Med ref ”Madde”. Vem f-n heter Madde? När man för... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Turboproblem mitt i vintern, det skulle ha kostat en förmögenhet på egen hand. Jag följde instruktionerna och anmälde skadan inom en vecka, sen tog de hand om allt. Ersättningen kom snabbt och hela re... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag gillar att man vet vad som gäller redan från början. Den digitala fordonskontrollen tog bara några minuter och sen var det bara att vänta på karenstiden. När något väl hände med servopumpen så vis... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag missförstod nog lite från början vad som täcktes och vad som inte gjorde det. Det blev en besvikelse när något jag trodde skulle ingå inte gjorde det. De följer sina villkor men jag önskar att jag... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Forsikringsselskab

Skrevet af virksomheden

Total Försäkring Sverige AB tillhandahåller försäkringar inom olika områden samt garantier inom fordonsbranschen. Besök gärna hemsidan för mer information. www.totalforsakring.se eller ring oss på 08-121 390 60. Total Försäkring Sverige AB är ett försäkringsbolag som står under tillsyn av Finansinspektionen (Institutnummer 50723).

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Räddade mig i en jobbig situation

När min bil plötsligt började krångla blev jag stressad, men ett samtal senare och allt var löst. Toppklass.

12. marts 2025

Hej Oskar,

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att vi kunde hjälpa dig att lösa en jobbig situation snabbt och effektivt. Att erbjuda vår hjälp i stressiga tider är precis vad vi strävar efter. Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss.

Väldigt smidigt

Jag gillar när det går snabbt och smidigt, och det var precis vad jag fick här. Mycket imponerad.

11. marts 2025

Hej Niels,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar snabb och smidig service, och att vi levde upp till dina förväntningar. Din nöjdhet är viktig för oss. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig.

Professionellt bemötande

Jag har använt mangå tjänster genom åren, men det här var verkligen något extra. Otroligt proffsigt, bemötande och smidig hantering.

28. februar 2025

Hej Ewa,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde vårt bemötande och vår hantering som något extra. Att kunna erbjuda proffsigt bemötande och smidiga tjänster är vad vi strävar efter varje dag. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Bästa valet jag gjort

Att välja den här tjänsten var det bästa valet jag kunde ha gjort. Snabb hjälp, trevligt bemötande och professionell service.

28. februar 2025

Hej Henrik,

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du ser valet av vår tjänst som det bästa du kunde ha gjort. Vårt mål är alltid att erbjuda snabb hjälp, ett trevligt bemötande och professionell service. Om du har fler frågor eller behöver vår hjälp igen, tveka inte att höra av dig.

Oväntat snabb hjälp

Jag behövde hjälp akut och de levererade direkt. Jag trodde inte att det kunde gå så här snabbt!

26. februar 2025

Hej Thomas,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att vi kunde ge dig snabb hjälp när du behövde det som mest. Vi strävar efter att alltid ge våra kunder snabb och effektiv service. Om du har fler frågor eller behöver vår hjälp igen, tveka inte att höra av dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt från början till slut

Jag gillar när saker bara fungerar, och det gjorde verkligen detta. Från start till slut var allt supersmidigt.

3. marts 2025

Hej Agnieszka,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du tyckte att hela processen var smidig från början till slut. Att saker bara fungerar är precis vad vi strävar efter att erbjuda våra kunder. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Kundtjänst som bryr sig

Jag var positivt överraskad över hur engagerad kundtjänsten var. De tog sig verkligen tid att hjälpa mig.

19. februar 2025

Hej Hugo,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du blev positivt överraskad av vår engagerade kundtjänst och att vi kunde ta den tid som behövdes för att hjälpa dig. Vårt mål är alltid att sätta våra kunder först. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Trevlig och kunnig personal

Personalen var extremt trevlig och hjälpsam. Det tog sig tid att förklara allt för mig, vilket jag uppskattade myket.

25. februar 2025

Hej John,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår trevliga och kunniga personal. Att ta sig tid att förklara och hjälpa våra kunder är viktigt för oss. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att höra av dig.

Trygghet och enkelhet

Det var så skönt att allt var tydligt och enkelt. Jag behövde aldrig oroa mig för något under hela processen.

Hej Karolina,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde processen som tydlig och enkel. Vårt mål är att erbjuda trygghet och göra allt så smidigt som möjligt för våra kunder. Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kunde inte vara mer nöjd

Från första kontakt till att mitt problem var löst tog det knappt några timmar. Jag kunde inte vara mer nöjd!

14. februar 2025

Hej Hanna,

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att vi kunde lösa ditt problem så snabbt och att du är nöjd med vår service. Att erbjuda hjälp snabbt och effektivt är vår högsta prioritet. Om du har fler frågor eller behöver vår hjälp igen, tveka inte att höra av dig.

Tjänsten gjorde skillnad

Tjänsten gjorde verkligen skillnad för mig. Jag slapp onödig stress och fick hjälp när jag behövde det som mest.

4. februar 2025

Hej Malin,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att vår tjänst kunde göra en verklig skillnad för dig och att du slapp onödig stress. Att kunna hjälpa våra kunder när de behöver det som mest är något vi strävar efter varje dag. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Löste mitt problem direkt

Jag trodde att jag skulle behöva vänta länge, men deras snabba hantering imponerade verkligen pa mig. En av de bästa tjänsterna jag använt!

15. januar 2025

Hej Liv,

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att vår snabba hantering imponerade på dig och att du ser oss som en av de bästa tjänsterna du använt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp. Om du har fler frågor eller behöver vår hjälp igen, tveka inte att kontakta oss.

Snabb service men vissa Problem

Snabb respons, men det var en del oklarheter i kommunikationen. Jag var tvungen att ringa flera gånger innan allt var löst.

30. januar 2025

Hej Tobias,

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du fick snabb respons, men vi beklagar de oklarheter som uppstod i kommunikationen. Vi uppskattar din tålamod och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra rutiner. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig igen.

Fantastisk Service

Kundtjänsten var fantastisk. Jag behövde bara ringa en gång och de löste allt på ett väldigt smidigt sätt. Kändes tryggt hela vägen.

4. februar 2025

Hej Emma,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde vår kundtjänst som fantastisk och att vi kunde lösa allt smidigt för dig. Vi skulle gärna vilja veta vad vi kan göra bättre för att nå upp till 5 stjärnor med din upplevelse. Din feedback är mycket viktig för oss.

Snabbt och smidigt

Jag skickade in mitt ärende och trodde att det skulle ta flera dagar, men jag fick hjälp reden samma dag. Supernöjd med hur snabbt allt löstes!

30. januar 2025

Hej Mia,

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du fick snabb hjälp och att allt löstes smidigt. Det är just den typen av service vi strävar efter att erbjuda våra kunder. Om du har fler frågor eller behöver vår hjälp igen, tveka inte att höra av dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick snabb hjälp och bra lösningar

Jag fick snabb hjälp och bra lösningar. Det känns tryggt att ha sadana tjänster när man verkligen behöver dem.

Hej Sara,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du fick snabb hjälp och bra lösningar. Att erbjuda trygghet och stöd när det verkligen behövs är vårt mål. Om det finns något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att kontakta oss.

Tjenesten var god

Tjenesten var god. Det var litt forvirring i starten, men alt ble oppklart raskt og effektivt.

Hej Astrid,

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du tyckte tjänsten var bra och att vi kunde klargöra saker snabbt och effektivt. Vi beklagar eventuell förvirring i början och arbetar ständigt med att förbättra våra processer. Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att höra av dig.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag uppskattar deras engagemang och…

Jag uppskattar deras engagemang och vilja att hjäla. Det var några mindre missförstånd, men allt lösted snabbt.

22. januar 2025

Hej Pernilla,

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt engagemang och vår vilja att hjälpa. Vi ber om ursäkt för de mindre missförstånden men är glada att allt kunde lösas snabbt. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kundtjänsten är både snabb och…

Kundtjänsten är både snabb och hjälpsam. Det känns tryggt att ha en partner som verkligen bryr sig.

23. januar 2025

Hej Elias,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplever vår kundtjänst som snabb och hjälpsam. Att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna är mycket viktigt för oss. Om det finns något mer vi kan göra för dig, tveka inte att höra av dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De har verkligen underlättat för mig…

De har verkligen underlättat för mig som kund. Jag är otroligt nöjd med deras lösningar och bemötande.

16. januar 2025

Hej Kevin,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att vi har kunnat underlätta för dig som kund och att du är nöjd med våra lösningar och bemötande. Det är vårt mål att erbjuda bästa möjliga service. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.