Total Försäkring Sverige AB Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

OBS att alla positiva omdömen är från dec -25 till Jan -26. Korruption Jag har fått en faktura nu som ska vara betalad inom en vecka, helt oseriöst. Med ref ”Madde”. Vem f-n heter Madde? När man för... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Turboproblem mitt i vintern, det skulle ha kostat en förmögenhet på egen hand. Jag följde instruktionerna och anmälde skadan inom en vecka, sen tog de hand om allt. Ersättningen kom snabbt och hela re... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag gillar att man vet vad som gäller redan från början. Den digitala fordonskontrollen tog bara några minuter och sen var det bara att vänta på karenstiden. När något väl hände med servopumpen så vis... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag missförstod nog lite från början vad som täcktes och vad som inte gjorde det. Det blev en besvikelse när något jag trodde skulle ingå inte gjorde det. De följer sina villkor men jag önskar att jag... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Forsikringsselskab

Skrevet af virksomheden

Total Försäkring Sverige AB tillhandahåller försäkringar inom olika områden samt garantier inom fordonsbranschen. Besök gärna hemsidan för mer information. www.totalforsakring.se eller ring oss på 08-121 390 60. Total Försäkring Sverige AB är ett försäkringsbolag som står under tillsyn av Finansinspektionen (Institutnummer 50723).

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är skönt att veta att jag har en…

Det är skönt att veta att jag har en tjänst som fungerar så bra när jag behöver hjälp. Tack för ert stöd.

23. januar 2025

Hej Marcin,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du känner dig trygg med vår tjänst och att vi har kunnat erbjuda det stöd du behöver. Din trygghet är vår högsta prioritet. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Professionella och pålitliga

Professionella och pålitliga. Det känns som att de alltid sätter kunden först, vilket jag uppskattar.

Hej Anette,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du upplever oss som professionella och pålitliga. Att sätta våra kunder först är en grundläggande del av vår verksamhet, och vi uppskattar verkligen att du märker det. Om det finns något vi kan hjälpa dig med, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är tacksam för den fantastiska…

Jag är tacksam för den fantastiska hjälpen jag fick. De gjorde hela processen så enkel för mig.

17. januar 2025

Hej Peter,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att vi kunde göra processen enkel för dig och att du är nöjd med hjälpen du fick. Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi finns alltid här för att hjälpa till om du skulle behöva det igen.

Försäkringsbolaget är oseriöst

Försäkringsbolagens polesi är oseriöst. Får ingen respons utan blir endast debiterad premie på stora summor. Är nästan omöjlig att säga upp.

28. januar 2025

Hej Jerker,

Jag beklagar verkligen att du har haft en sådan upplevelse med oss. Total Försäkring tog över kundstocken från Din Bilgaranti, och vi skickade ut ett välkomstbrev till dig en månad innan det nya avtalet trädde i kraft. I samband med välkomstbrevet fick du möjlighet att säga upp garantin innan den nya garantiperioden startade.

Det är inte vår avsikt att skapa problem för våra kunder, och vi tar dina synpunkter på allvar. Jag skulle gärna vilja hjälpa till att reda ut detta. Vänligen kontakta vår kundtjänst direkt, så att vi kan se över ditt ärende och hjälpa dig med dina frågor, inklusive uppsägning av garantin om du önskar det.

Vi är här för att hjälpa och vill gärna göra rätt för dig.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De var hjälpsamma

De var hjälpsamma, men jag önskar att processen hade gått lite snabbare. Totalt sett en positiv upplevelse.

Hej Sofie,

Tack för din feedback och för att du delade din upplevelse! Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse med vårt team. Jag beklagar samtidigt att processen tog längre tid än önskat. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår effektivitet och tar till oss din feedback. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allt gick så snabbt och smidigt

Allt gick så snabbt och smidigt. Det var väldigt enkelt att få hjälp, och jag är verkligen nöjd!

14. januar 2025

Hej Oskar,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde processen som snabb och smidig. Att göra det enkelt för våra kunder att få hjälp är viktigt för oss. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare assistans, tveka inte att kontakta oss.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Scam och bedrägeri försök!!

Kan inte förstå hur ni kan sova om nätterna när ni försöker bluffa att skicka räkningar på flera tusen för något som man inte har skrivit upp sig på. Och att ni skickar en påminnelse avgift för en räkning jag till och med inte har fått dess utom. Jag kommer att bestrida detta fullt ut, och löser "NI" inte detta och tar bort allt, så kommer jag att polisanmäla er!

24. januar 2025

Hej Fredrik,

Jag beklagar verkligen att du har haft en sådan upplevelse och förstår din frustration. Det låter som att det kan ha uppstått ett missförstånd. Total Försäkring har tagit över kundstocken från DinBilgaranti, vilket kan ha lett till fakturor relaterade till garantiövergången. Vi har skickat ut ett välkomstbrev till dig en månad innan utgången av din tidigare garantiperiod, där du fick möjlighet att säga upp garantin om du använde denna tjänst.

Jag uppmuntrar dig att kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt så att vi kan reda ut detta tillsammans och lösa situationen till din belåtenhet. Vi värdesätter att du hör av dig, då det hjälper oss att förbättra våra processer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En vän rekommenderade mig att testa…

En vän rekommenderade mig att testa dem, och jag är så glad att jag gjorde det. Fantastisk service och trygghet.

9. januar 2025

Hej Niels,

Tack för ditt positiva omdöme och för att du valde att prova oss! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi har kunnat erbjuda den trygghet du letade efter. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är imponerad av hur enkelt allt…

Jag är imponerad av hur enkelt allt var. Processen var snabb och helt utan komplikationer.

Hej Ewa,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du tyckte att processen var enkel och komplikationsfri. Vi strävar efter att göra allt så smidigt som möjligt för våra kunder. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kundtjänsten gjorde allt för att lösa…

Kundtjänsten gjorde allt för att lösa mitt problem snabbt. Jag är så imponerad av deras professionella bemötande.

9. januar 2025

Hej Henrik,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är imponerad av vår kundtjänst och det professionella bemötande du fick. Att hjälpa våra kunder snabbt och effektivt är vår högsta prioritet. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har använt deras tjänster flera…

Jag har använt deras tjänster flera gånger, och de har alltid levererat. Jag känner mig trygg och väl omhändertagen.

8. januar 2025

Hej Karolina,

Tack för ditt positiva omdöme och för att du fortsätter att välja våra tjänster! Vi är glada att höra att du känner dig trygg och väl omhändertagen. Din tillfredsställelse och förtroende är vårt främsta mål. Om du har några frågor eller behöver hjälp, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tack vare deras hjälp kunde jag snabbt…

Tack vare deras hjälp kunde jag snabbt komma tillbaka på vägarna. Det känns bra att ha ett sådant stöd bakom mig.

5. december 2024

Hej Hanna,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig att snabbt komma tillbaka på vägarna. Att erbjuda stöd och säkerhet för våra kunder är vårt främsta mål. Om du skulle behöva hjälp igen eller har några frågor, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Det tog lite tid att få kontakt

Det tog lite tid att få kontakt, men när jag väl gjorde det, var de väldigt hjälpsamma och effektiva.

8. januar 2025

Hej Jakub,

Tack för din feedback! Vi beklagar att det tog lite tid att nå oss, men vi är glada att höra att du upplevde vår service som hjälpsam och effektiv när du gjorde det. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår tillgänglighet. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, är du alltid välkommen att höra av dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De löste mitt problem snabbt och utan…

De löste mitt problem snabbt och utan krångel. Det är precis vad jag letar efter i en tjänst som denna.

5. december 2024

Hej Liv,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att vi kunde lösa ditt problem snabbt och smidigt, precis som du önskar. Vårt mål är alltid att göra processen så enkel och effektiv som möjligt för våra kunder. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag är nöjd med deras hjälp

Jag är nöjd med deras hjälp, även om jag önskar att kommunikationen hade varit lite tydligare. Bra resultat till slut!

12. december 2024

Hej Tobias,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att höra att du är nöjd med den hjälp du fick. Vi uppskattar din feedback om kommunikationen och strävar alltid efter att bli tydligare. Om du har ytterligare synpunkter eller behöver vår hjälp igen, tveka inte att kontakta oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag…

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fått från Total Försäkring. Det var snabbt och smidigt. Tydliga villkor gjorde processen enkel att förstå.

2. januar 2025

Hej Mia,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med den hjälp du fått och att du uppskattar våra tydliga villkor. Att erbjuda snabba och smidiga lösningar är något vi strävar efter. Om du har fler frågor eller behöver vår hjälp igen, tveka inte att kontakta oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Totalförsäkring har verkligen gjort…

Totalförsäkring har verkligen gjort skillnad för mig. De har sparat mig både pengar och huvudvärk.

9. december 2024

Hej Kristina,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att vi kunnat göra en skillnad för dig och sparat både pengar och bekymmer. Det är vårt mål att underlätta för våra kunder på alla sätt vi kan. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Bluff fakturor

Bluff fakturor, inget seriöst. Aftonbladet lär lyfta detta inom de närmaste och ansvarig ställas till svars.

18. december 2024

Hej Linus,

Tack för att du kontaktade oss och delade din oro. Jag vill klargöra att vi inte skickar bluffakturor. Total Försäkring har tagit över kundstocken från DinBilGaranti, där du för närvarande är kund. Vi har skickat ett välkomstbrev till dig för att informera om övergången. Om du har frågor om fakturan eller önskar ytterligare klargöranden, tveka inte att kontakta vår kundtjänst så vi kan gå igenom ärendet tillsammans.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Totalförsäkring ger mig den trygghet…

Totalförsäkring ger mig den trygghet jag behöver som bilägare. Track för er professionella hjälp !

13. december 2024

Hej Amina,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du känner dig trygg med Totalförsäkring och uppskattar vår professionella hjälp. Att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen är vårt främsta mål. Om du har några frågor eller behöver mer stöd, tveka inte att höra av dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deras kundservice är verkligen toppen

Deras kundservice är verkligen toppen. De hjälpte mig snabbt och gjorde processen så enkel som möjligt.

3. december 2024

Hej Fares,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår kundservice och att vi kunde göra processen enkel för dig. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att höra av dig.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.