Hej TotalAV Jeg ønsker ikke længere at benytte programmet TotalAV. da mit firma er ophørt. Programmer som jeg modtog forleden ønsker jeg ikke at anvende, derfor har jeg slettet den e-mal som jeg... Se mere

Pålidelig, hurtigt og intuitiv selv i gratis version. Virker upåklageligt på iphone, ipad og mcbook pro. Havde tidligere anvendt Mcafee og avirs. Vil ej gå tilbage til disse 2.
Antivirus fjerne EAs anticheat.exe fil så du skal enten Repair eller geninstallere spillet. Fik en guide til hvordan jeg satte filen på den tilladte liste. Så de får 2 stjerne mere for det er ikke... Se mere
Hej jeg har været igang med at hjælpe min n abo Helga Nygaard, med at installere TotalAV. Firmaets registreringsnummer 10161957 Desværre har jeg installeret for meget, det gælder: Safe Br... Se mere
Om TotalAV
A global security technology company providing hassle free cybersecurity for our users. Premium users can benefit from an extensive anti-malware database which provides advanced real-time protection ensuring full protection from harmful threats and viruses. Our antivirus is trust by millions of people across the globe.
We are one of the fastest growing antiviruses on the planet. Our initial focus was on developing an industry leading antivirus, since then we have developed an array of security tools to provide a fully comprehensive security capable of preventing even the most advanced cyber-crime attacks.Kontaktoplysninger
USA
- totalav.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
det køre godt så længe man betaler
det køre godt så længe man betaler, vil man ud af det pga den usikre pro russiske situation i USA…. er de meget svære at samarbejde med🙁
Sikkerhed er jo et spørgsmål om tillid…. og den er væk.

Besvarelse fra TotalAV
Kan IKKE anbefales, må være fup og fidus, pas på derude
Opdager at min kone har bestilt TotalAV antivirus program, og det er sikkert i disse tider fint nok.
Det der IKKE er ok er, at firmaet fremsender en faktura den 23.2. 25 og trækker beløbet samme dag.
Når man kigger på fakturaen der er på dansk, kan man se at firmaet tilsyneladende ligger i England, men fakturaen opkræves i Euro?
Og der lægges også dansk moms på 25% på?
Kan et udenlandsk firma opkræve dansk MOMS, det tror jeg ikke!
Gad vide hvor den MOMS ender, sikkert ikke i den danske statskasse.
Der er INTET telefonnummer på fakturaen, men jeg fandt et telefonnummer i systemet, det havde områdenummer 001, det kan være en ø i Caribien eller måske USA, det fremgår ikke?
Engelsk områdenummer er 0044, så noget er galt.
Fandt en klageformular på dansk som jeg udfyldte, fik et "goddag mand økseskaft svar" tilbage på TYSK fra et "engelsk" firma?
Endelig opdager jeg at det opkrævede beløb er HØJERE end det absolut dyreste beløb nævnt på deres hjemmeside?
På hjemmesiden nævnes tre beløb i årligt abonnement Euro 99 - 129 - 149, vi er blevet opkrævet Euro 165??
Så der foregår godt nok mange underlige ting hos TotalAV.
Kan derfor IKKE anbefales!

Besvarelse fra TotalAV
Trækker blot penge som det passer dem
Har opsagt mit abonnement for mere end et år side. De har alligevel trukket EUR 119 for det kommende år. Jeg har ikke bedt om dette og har skrevet jeg imødeser betalingen retur, hvilket de ignorerer. Pas på med at give dem jeres kortoplysninger, de benytter sig af muligheden for at trække penge som det passer dem

Besvarelse fra TotalAV
Passer fint på min computer
Den 14.2.2024 opsagde jeg pr mail mit…
Den 14.2.2024 opsagde jeg pr mail mit abonnement.
Desuagtet, den 10.12. 2024 opkrævede TOTALAV 174,94 Euro. fra min konto. På hjemmesiden er det ikke muligt at opsige abonnementet. Desuagtet, da jeg prøver, får jeg et tilbud på 80% rabat!
De lokker en ind med kæmperabat -hvis man ikke opsiger, hvilket jeg ikke ved hvordan man gør, bliver man året efter automatisk og uden varsko opkrævet den fulde og meget høje pris.

Kontinuerlig overvågning af computeren
Kontinuerlig overvågning af evt. Virus el.Lign på min computer
nemt at bruge og føler mig sikker i at…
nemt at bruge og føler mig sikker i at være på nettet
Bliv væk havde en kort demo for mange…
Bliv væk havde en kort demo for mange måneder siden
Så pludselig er der en eller anden bagdørs trækning på 119 euro uden nogen som helst form for bekræftelse
Sådan et fordømt paragraf habse firma der p..... på de små normale borger bare de kan tage r.... på dem

Besvarelse fra TotalAV
Umuligt at komme til at betale
Jeg har nu fire gange forsøgt at forny mit abonnement på TotalAV. Alt går igennem, men efter 2-3 dage er TotalAV ude af drift.
Jeg har ledt, men kan ikke finde den kontaktformular man kan bruge for at komme i forbindelse med TotalAV og telefon nr. bruges ikke af TotalAV.
Den eneste mulighed for at få kontakt med TotalAV er åbenbart at skrive noget negativt på Trustpilot.
Jeg kan stadig logge ind på TotalAV, men hvad er der ved det når jeg ikke kan komme videre.
Nick
Kundenr. # 31354807
Det er stadig umuligt at komme i kontakt med TotalAV.
De sender godt nok en besked og en mail med et link. Linket føre bare hen til der hvor man skulle kunne betale, betalingen går bare ikke igennem.
Selvom jeg har forsøgt at købe produktet TotalAV, virker det ikke som om TotalAV på nogen måde er interesseret i at hjælpe mig eller at tjene de penge jeg gerne vil betale.
Nick

Besvarelse fra TotalAV
TotalAV er yderst let at bruge og det…
TotalAV er yderst let at bruge og det er meget brugervenligt. Store anbefalinger herfra
Jeg stole fuld ud på at TotaalAV sikre…
Jeg stole fuld ud på at TotaalAV sikre mene computer og har ikke haft nogle problemer siden jeg har valgt jeres sikkerhed.
Føler mig i den grad bondefanget
Jeg har nu utallige gange forsøgt at få min betaling bage. Dette er ikke lykkedes.
TotalAV har trukket på mit dankort via Appel pay:
3 x 39€
1 x 19€
I alt 136€ svarende til1015 kr.
Jeg har ikke fået noget som helst og jeg har ikke
downloadet noget som helst fra deres hjemmeside.
På deres hjemmeside henviser de til et link hvor man vil kunne få sine penge retur hvis man ikke er tilfreds.
DETTE LINK EKSISTERER IKKE OG MAN KAN IKKE FÅ SINE PENGE RETUR - EJ HELLER STOPPE BETALINGEN.
De svarer ikke på ens henvendelser men sender en i ring og bombarderer en med mails der ikke har en effekt.
MEGET TYDER PÅ AT TOTAL AV ER FAKE OG ATMAN SENDER SINE PENGE TILET ILLEGALT FORETAGENDE.
Føler mig i den grad bondefanget. Pas på dette dubiøse foretagende. Inden du ser dig om har de fra narret dig mange gange det beløb du oprindeligt havde tænkt dig at betale.
Pas på de er virkelig smarte!!!

Worksssss 100%
Utroværdigt!
Jeg prøvede for længe, længe siden, om jeg kunne finde ud af TotalAV - det kunne jeg ikke.
Jeg afmeldte derfor straks igen og har IKKE brugt tjenesten.
Pludselig bliver der trukket penge fra min konto.
Jeg afinstallerede igen i sidste uge (hvilket jeg var ret sikker på jeg havde gjort) og i dag er der trukket 896,85 dkr. fra min konto!!!???
Jeg forventer at få pengene retur!
Er nødsaget til at skrive på Trustpilot, da det er umuligt at komme i kontakt med nogen via TotalAV's hjemmeside.
Jeg kan åbenbart ikke deaktivere mit kreditkort via hjemmesiden.

Besvarelse fra TotalAV
Deres interface i appen er nem at finde…
Deres interface i appen er nem at finde ud af, og appen virker skam også fint nok. Men når man deaktivere programmet og ikke ønsker det i øjeblikket, så bliver de ved med at prøve at aktivere det igen og siger at aktiveringen mislykkes. Og jeg har prøvet at kontakte dem men desværre mislykkes det. En support email er ikke til at finde og når man ringer så snakker de engelsk, er ikke en ørn til engelsk, så 5 stjerner

Besvarelse fra TotalAV
Okay kunne service til sidst.Dette produkt er helt håbløst.
Bryder mig stadig ikke om produktet, eller formen der gør det stort set umuligt selv at opsige abonnementet hos dem.
Men jeg erkender også at de efter jeg skrev nedenstående både har opsagt mit abonnement og er på vej til at refundere beløbet så, derfor ændret fra en til fire stjerner.
Dette produkt er helt håbløst.
Endnu værre er det, de er helt umulige at komme i kontakt med.
Jeg har på ingen måde lyst til at forsætte mit abonnement, hvilket jeg i øvrigt forsøgte at gøre dem opmærksom på kort efter jeg havde fået det installeret.

Kan anbefale ToyalAV
nemt og hurtigt