Toptijd Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen". Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed ontvangen door Merill. Gaf ons alle nodige uitleg over het klokje, onderhoud, enz. Zeer goed gevoel bij deze verkoop en een hele leuke babbel gehad over verschillende andere zaken. Alhoewel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft! Via een lid van 'Dutch Rolex Forum' op Facebook ben ik hier terecht gekomen. Een hele aardige, geduldige en spontane meneer met verstand en passie voor horloge'... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag bij Toptijd geweest voor de aanschaf van een nieuwe Rolex. ( Datejust Wimbledon 36mm) Ik werd hartelijk ontvangen door Merrill die de tijd nam om mij te voorzien van specifieke en algemen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Urforretning

Skrevet af virksomheden

Exclusieve Rolex horloges kopen en verkopen met vertrouwen. Toptijd is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van authentieke Rolex-horloges. Het bedrijf biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve en hoogwaardige horloges voor verzamelaars en liefhebbers. Echtheid, transparantie en persoonlijke service vormen de kern, zodat klanten met vertrouwen een Rolex aanschaffen of verkopen.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie horloges en service van het hoogste niveau

Recent een mooi horloge gekocht bij Toptijd. Daar bovenop een uitstekende service van Merrill: snel telefonisch contact, flexibele tijden voor vervolgafspraak, rustig voldoende tijd nemend om het nodige toe te lichten en je de tijd gevend om te beslissen. Meer dan een sterke aanrader voor iedereen die geinteresseerd is in mooie horloges en service van het hoogste niveau.

23. december 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je review. En dank ook voor het vertrouwen. Vond het erg fijn om jou te ontvangen en om kennis te delen. Hopelijk zien we elkaar weer in de toekomst voor een eventuele volgende deal. Ondertussen heel veel plezier met je mooie aanwinst. Groeten, Toptijd

Rolex Datejust.

Ik heb een Rolex aangeschaft en ik ben super tevreden dat ik dat bij Toptijd heb gedaan.
Ik kreeg alle aandacht en tijd en als nieuwkomer in de Rolex wereld is mij alles uitgelegd over het horloge en ben ik een portie kennis rijker. Ik kan het iedereen aanraden de service was top en op maat geen enkele vraag was te gek.

Super bedankt en tot een zekere volgende keer. 👌

22. december 2021

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor je review en komst. Ik vond het erg fijn om je uitleg te geven over het mooie juweel en over de firma Rolex. Heel veel plezier met je Top-Klok en hopelijk zien we elkaar weer bij je volgende aankoop. Zeer dankbaar Toptijd

Erg goed geholpen door Toptijd

Erg goed geholpen door Toptijd! Goede service en mooie horloges.

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je komst vandaag. Dank voor je review en voor het vertrouwen. Veel draagplezier gewenst. Groeten, Toptijd

Top service!

Top service! Super blij met mijn Rolex!

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor het vertrouwen. Succes en heel veel draagplezier. Groeten, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super ervaring met Merrill !

Super ervaring met Merrill !
We hadden nog uren door kunnen praten over onze passie, en dat gaan we zeker nog eens doen.
Professionele manier van werken, en van aanpak.
Denkt mee en is erg vriendelijk.
Dank Merrill !

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je komst vandaag. Het was inderdaad mooi om de passie te delen en van gedachte te wisselen. Ik zie uit naar je volgende bezoek :-). Dank voor het vertrouwen. Groeten, Toptijd

Hele goede aankoopervaring gehad

Hele goede aankoopervaring gehad. Merrill is ontspannen en neemt de tijd voor je. Zelfs al heeft hij het zo druk! Zou zeker nog een keer hier kopen. Thnx!

12. december 2021

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor je komst en review. Of je nu voor de eerste of tweede horloge komt ik tracht altijd alle aandacht te geven die je verdient. Ik vond het erg fijn om je te bedienen. Heel veel succes met je bedrijf en heel veel draagplezier. Toptijd

Mijn eerste Rolex ervaring

Mijn eerste Rolex gekocht bij Toptijd

Tevreden klant!

1. december 2021

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel succes met je mooie loopbaan. Succes Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super netjes behandeld en neemt de tijd…

Super netjes behandeld en neemt de tijd voor je...
Super blij met mijn nieuwe horloge..
Tot snel😉

30. november 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je review en 5-sterren. Het was echt een feestje om jullie te ontvangen. Nogmaals dank voor het vertrouwen en ontzettend veel draagplezier gewenst. Groeten Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag trotse eigenaar geworden van…

Vandaag trotse eigenaar geworden van een Rolex Yaghtmaster Chocolate. Bedankt voor de geweldige service en uitleg Toptijd!

10. november 2021

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor jullie komst vandaag. Heel dankbaar ben ik weer met deze mooie woorden en 5-sterren. Hier doen we het natuurlijk voor. Optimale service bieden die men verdient. Nogmaals dank voor het vertrouwen en heel veel draagplezier. Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer professionele en gepassioneerde…

Zeer professionele en gepassioneerde verkoper met kennis van zaken. Merrill nam ruim voldoende de tijd om alles uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. In de toekomst zou ik graag weer zaken met hem willen doen.

2. november 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je review en 5-sterren. Het was erg fijn om jullie te ontvangen en om de passie voor horloges te delen. Succes met je opdracht en mooie gezin en veel draagplezier gewenst. Groeten, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een heer van stand die van horloges houdt

Mijn ervaring bij Toptijd laat zich heel makkelijk samenvatten: fantastische ontvangst en begeleiding bij aanschaf van een magnifieke Datejust 41. Merrill is een heer van stand die zelf van horloges houdt en ze niet zomaar als de eerste de beste koopwaar naar je kop smijt. Bij hem is er aandacht voor elk detail -de sympathieke ontvangst, een rustige en ontspannen sfeer en aandacht en luisterbereidheid bij het ontvangen van de klant. Ja, je koopt een mooi horloge bij hem maar hij biedt je een totale en echt feestelijke ervaring. Zeer aan te raden voor alle horlogeliefhebbers, ook de Belgische.

30. oktober 2021

Besvarelse fra Toptijd

Beste Peter, Ik ben ontzettend blij met het lezen van je review. Ik waardeer het ontzettend als iemand de landsgrenzen oversteekt om bij ons een uurwerk aan te schaffen. Ik vond het echt erg leuk je te ontmoeten en heb bewondering voor jouw vak. Ik kan niet anders zeggen dan nogmaals dank voor het vertrouwen en mocht je eens in de buurt zijn kom gerust langs. Groeten, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn eerste Rolex aangeschaft bij…

Mijn eerste Rolex aangeschaft bij toptijd,
En kan niet anders zeggen dan top!
Merrill neemt de tijd om alles netjes uit te leggen.
Ik raad toptijd bij iedereen aan. goede en fijne service👍

30. oktober 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank Robin voor je review en dat je het bezoek als Top hebt ervaren. Heel veel draagplezier gewenst en veel geluk met je gezinsuitbreiding. Mvg, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toptijd kan ik van harte aanbevelen…

Toptijd kan ik van harte aanbevelen! Service staat hoog in het vaandel en Merrill neemt alle tijd voor je! Niet opdringerig en zeer vriendelijk!

20. oktober 2021

Besvarelse fra Toptijd

Beste Kevin, Hartelijk dank voor je review en 5 sterren. Heel veel plezier met je nieuwe uurwerk en uiteraard succes met je beroep.
Hartelijk groeten en nogmaals dank voor het vertrouwen. Toptijd

Aanrader

Goede service, neemt de tijd voor een goede uitleg.
Aanrader.

15. oktober 2021

Besvarelse fra Toptijd

Beste John, Hartelijk dank voor je bezoek en review. Wordt zeer gewaardeerd. Heel veel draagplezier met je mooie nieuwe aanwinst. Toptijd gewenst

Alles goed verlopen!

Alles goed verlopen, vriendelijke relaxte man veel verstand van Rolex horloges. Legt alles rustig en goed uit en neemt de tijd voor je geen gehaast. Heb een Rolex Submarinier gekocht en erg blij mee zal hier zeker terugkomen.

25. september 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor je review en 5-stars. Het was heel erg leuk om jullie te ontvangen. Het enthousiasme en de blijdschap was erg mooi om te zien. Het blijft bijzonder iemand bij te maken met de eerste Rolex. Dank voor het vertrouwen en tot de volgende :-). Groeten, Toptijd

Goeie service van Merill

Goeie service van Merill. Neemt de tijd om de klant te helpen en heeft leuke klokkies.

14. september 2021

Besvarelse fra Toptijd

Hartelijk dank voor deze review. Mooi samengevat. Less is more namelijk :-). Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst en ik kom snel een bakkie doen. Groeten, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top helemaal top anders kan ik het niet verwoorden!

Pas geleden een Airking gekocht bij Merrill, maar wat was dat een fijne ervaring. Hele fijne man en zoals je ook leest veel verstand van zaken! Gewoon gezellig en daarnaast ook een mooi horloge aangeschaft voor een mooie prijs.

Merrill nogmaals dank en misschien tot ziens

👊

2. september 2021

Besvarelse fra Toptijd

Beste Rene, met veel plezier heb ik je review gelezen. Heel hartelijk dank daarvoor en voor de 5-stars. Dank voor je visit en heel veel draagplezier gewenst met je top-klok!
Groeten, Merrill - Toptijd

Beste Merrill,

Beste Merrill,

Ontzettend bedankt voor je tijd en geduld en service.
Het was echt een feestje voor ons.
Ik ben ook ontzettend blij met mijn aankoop.
Succes met je onderneming.
Ik zal toptijd bij iedereen aanraden wat een vakkennis!

Mvg Ilona

21. august 2021

Besvarelse fra Toptijd

Hallo Ilona, Hartelijk dank voor je review en 5-stars.
Het was inderdaad een feestje om jullie te ontvangen. Je hebt een horloge uitgekozen die perfect bij je uitstraling past. Een Topper!
Nogmaals dank en voor klanten als jullie geldt: mocht je nog eens in de buurt zijn. Jullie zijn altijd van harte welkom. Groeten, Toptijd

Kortom Top!

Het is hard zoeken om iets negatiefs te vinden maar helaas. Geen slecht woord.
Zelden op zulke manier open gecommuniceerd en gehandeld en gekocht.
Vol vertrouwen reden we naar Zoetermeer en werden hartelijk onthaalt door Merill, nam alle tijd en legde ons alles tot in de puntjes uit.
Hier koop je met vertrouwen en keer je terug.
Nogmaals dank!
R&I

9. august 2021

Besvarelse fra Toptijd

Heel hartelijk dank voor deze mooie review. Het was erg fijn om jullie te ontvangen en te voorzien van een mooi horloge voor een speciale aangelegenheid. Ik vond het Top om jullie te begeleiden en adviseren. Heel veel draagplezier en geluk samen gewenst. Groeten, Toptijd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Merrill neemt de tijd om alles rond de…

Merrill neemt de tijd om alles rond de aanschaf van je horloge uit te leggen. Van de aanschaf, het onderhoud, tot eventueel herstel overal helpt hij mee.
Gaat er iets niet goed dan lost hij dat ook netjes op.

5. juli 2021

Besvarelse fra Toptijd

Beste Dennis, Heel hartelijk dank voor je mooie review. Erg fijn om kennis met je te maken en je te helpen aan je volgende uurwerk. Heel veel draagplezier gewenst en mocht je weer eens in de buurt zijn kom gerust een kop koffie drinken. Groeten, Merrill

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.