Tjommi Anmeldelser

2,8

Ligegyldig app/firma. Køber et objektiv som et par uger efter pludselig er faldet 500 kr i pris. Jeg har selvfølgelig uploaded kvitteringen. Men hører INTET fra Tjommi. Har aldrig fået en krone til... Se mere

Genial opfindelse. Jeg købte en taske på zalando, som dagen efter jeg bestilte den blev sat på tilbud med 449kr. Tjommi sendte uden jeg skulle bekræfte eller noget, en mail til zalando om, at tasken... Se mere

Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner!.. Har haft denne app siden januar og har ingenting fået ud af den. Skulle nok have læst anmeldelser inden, men idéen lød jo rigtig god! Bare ærgerligt den... Se mere

Det er virkelig begrænset hvilke kvitteringer appen kan finde. Nogle af dem tog flere dage om at komme frem, på trods af de lå i min mail da jeg oprettede tjommi. Det kan også være ret ligegyldigt... Se mere

1. E-handelsservice

Get money back in over 1000 stores with Tjommi! We'll get you a refund if the price drops after your purchase, ensuring that you get the price you deserve. No more missed sales!

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk

Det er skønt at man ikke skal løfte en finger for at spare penge. Kan varmt anbefales

23. december 2021

Besvarelse fra Tjommi

Tak Rebecca. Kan forsikre dig for at vi har haft travlt med at skaffe penge tilbage til mange hundrede brugere på det sidste.

Rigtig god service....

Rigtig god service..... nemt og uden problemer!

22. december 2021

Besvarelse fra Tjommi

Tusind tak for den god anmeldelse. Hvad skal vi gøre anderledes for at fortjene alle 5 stjerner?

Genial app!!

15. december 2021

Besvarelse fra Tjommi

Tak Marie - vi er også glade for og stolte over, at vi nu har formidlet flere hundretusinde kroner tilbage til vores brugere, der "kom til" at købe en vare lige før den blev sat ned i pris.

God ide, forfærdelig i praksis

Ligeså god en ide det her er, skyder det ligeså meget ved siden af.. kæft det er en god ide med lovning af besparelser på produkter hvis de kan finde det til en bedre pris.. men jeg skal ikke have gavekort? Jeg er interesseret i at spare penge? Sku da ikke at i hæver penge direkte fra min konto som i har sparet mig? Det skal hæves af de penge der bliver sendt tilbage? Samtidig har jeg heller ikke modtaget mit gavekort

Det er jo helt væk… det her anbefaler jeg på ingen måde til andre

29. november 2021

Hej Martin.
Egentlig har vi jo afklaret sagen via vores kundesupport, som du også har skrevet til og du har fået dine 7 kroner tilbage, som du mente vi uretmæssigt havde hævet på din konto. Det er butikken du handler i og ikke os der bestemmer, om butikken giver dig kontanter tilbage eller tilbyder at dække deres prisgaranti via et gavekort. Så det er butikken der i denne sammenhæng er "forfærdelig" - ikke os. Og så vi opfordrer vores brugere til at være skarpe på, at de handler i en butik, som faktisk betaler tilbage i kontanter. Man kan se det i appen på Tjommi scoren. Iøvrigt er vores gebyr kun 15%, hvis man "kun" får et gavekort tilbage fra butikken.

Lækker service i giver

Lækker service i giver
Hvem vil ikke spare penge

28. november 2021

Kære Heidi.
Tak for roserne og stjernerne. De varrmer på en dag hvor vi ligger vandret for at behandle alle de mange prisfald i kølvandet af Black Friday. Der er penge på vej tilbage til hundredevis af brugere.
Taknemmelig hilsen

Super fedt koncept

Super fedt koncept, får ofte penge tilbage - stærkt arbejde!

26. november 2021

Hej Karina.
Vi er glad for at du er en af de hundrede vis af brugere, der får penge tilbage her op til Black Friday, hvor vores app finder rigtig mange prisfald til vores brugere.
Tak for rosen.

Må indrømme

Må indrømme, at jeg ikke troede, rigtig på det, men nu får jeg 258 tilbage da de har 25 % og det sgu okay 🙂

25. november 2021

Hej Pernille.
Vi er glade for at vi har skaffet dig penge tilbage på en var der er faldt i pris. Og vi også glade for at du synes vores findeløn er fair.
Tak for anmeldelsen.
Stor hilsen

Pisse fedt

Skide fedt koncept, jeg får 700kr tilbage fra en telefon jeg købte for 20 dage siden. Tjommi tager 25%, men det er helt fair, for alternativet var, at jeg havde fået 0 kr.

24. november 2021

Hej Mads.
Hvor er vi glade på dine vegne. Og tak for din anmeldelse - den er vi også rigtig glade for.
Stor hilsen

Nemme penge

Efter 5 mdr. Hvor jeg ikke har tænkt over at app'en var installeret, kom der pludselig en besked om at jeg havde fået 320,- udbetalt i difference.
Det er da nemt tjente penge.

Kan kun anbefale

17. november 2021

Besvarelse fra Tjommi

Tak for anmeldelsen Daniel. Det er lige netop fidusen ved Tjommi - du behøver ikke tænke over dine køb - vi holder øje for dig. Ved du at Tjommi betyder "bedste kammerat" på norsk?
Team Tjommi

Er meget glad for jeres veje

Er meget glad for jeres veje. Det virkelig godt af jer.

10. november 2021

Besvarelse fra Tjommi

Tak for det Sarwan. Vi forsøger hele tiden at gøre vores ypperste.
Mange hilsner

……..

Jeg kan ikke koble min mail til som er knyttet til min iCloud, da min mail ikke er en Gmail, så derfor kan jeg ik bruge app’en. Super smart jo!

12. oktober 2021

Besvarelse fra Tjommi

Kære Marie og andre, der ikke bruger Gmail eller Outlook.
Tak for din feedback. Vi er også møgærgerlige over at vi foreløbig kun kan tilbyde Tjommi til de, der bruger enten Gmail eller Outlook. Årsagen er at vi skal være helt sikre på, at der ikke kan stilles spørgsmålstegn ved sikkerheden, når vores brugere lade os hente kvitteringer fra deres inbox. Vi er startet med Gmail og Outlook og f.eks. bruger hvert år over 100.000 kr på at blive cerfitifceret af en uafhængig instans for overhovedet at kunne gøre dette. Hvis du gerne vil bruge Tjommi indtil vi er klart med flere typer mails anbefaler vi du opretter en gratis Gmail eller Outlook til dine kvitteringer.
De bedste hilsner fra
Team Tjommi.

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse - jeg downloadede tjommi appen for nogle uger siden og havde egentlig glemt jeg havde downloadet den, men pludselig får jeg 550 kroner tilbage for mit køb i Power - det kan virkelig anbefales!

2. oktober 2021

Hej Emma.
Tusind tak for anbefalingen. Vi er glade for at vi også fangede det køb og håber vi vil hjælpe dig med at få mange flere penge tilbage fremover. Vi holder øje hele tiden :-).
Mange hilsner

Super

Havde en rigtig god oplevelse hvor Tjommi sørgede for jeg fik tilbagebetalt 1033kr fra Elgiganten, da mit produkt var blevet sat på tilbud nogle dage efter mit køb. Det bliver man glad for som studerende

30. september 2021

Hej Lucas.
Vi bliver også glade, når vores brugere er glade. Tak for anmeldelsen.

Fungerer udmerket!

Fungerer udmerket, og har lige fået 274kr tilbage for mit Køb på Zalando! Tak

15. september 2021

Hej Peter.
Tak for din anmeldelse og ja Zalando har høj troværdighed - har du set deres Tjommi Score på Appen?

Stor anbefaling🤩

Jeg fik 400 kroner tilbage, efter at have købt tøj på Zalando, ved hjælp af Tjommi appen. Den kan kun anbefales herfra!!

11. september 2021

Hej Natascha.
Team Tjommi

God oplevelse - man skal bare lade appen gøre sit

Jeg fik 1450 kroner tilbage for mit køb af vores nye vaskemaskine. Så vi har hænderne over hovedet af Tjommi appen hos os 😀

24. august 2021

Hej Lars.
Dejligt at høre at du ikke blev "snydt" fordi din vaskemaskine faldt i pris. Lige præcis hvad Tjommi sine brugere med. Tak for anmeldelsen.
Team Tjommi.

Hvordan stopper man!?

Er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg stopper Tjommi igen!?

17. august 2021

Hej Simon.
I appen trykker du på det lille bruger icon. Så kommer du ind på din profil og i bunden kan du trykke "Slet Tjommi". Lige omkring det tidspunkt du skrev din anmeldelse var der en bug, så knappen manglede nogle dage. Det beklager vi og vi er da kede af at du vil forlade os. Er der noget vi kan gøre bedre hører vi gerne fra dig på hello@tjommi.app :-).
Happy shopping!

Luskede taktikker

Umiddelbart lyder konceptet jo meget fint, men jeg forstår absolut ikke hvorfor det er nødvendigt at give tilladelse til at Tjommi må se og læse mine mails og ovenikøbet også sende mails der skal se ud som de kommer fra mig. Yderst suspekt krav, hvis du spørger mig..

12. august 2021

Hej Mads.
Tjommi "ser" ikke dine mails - vi har en algoritme som henter mails fra butikker ud. Vi er certificeret af bl.a. Google til at dette er sikkert (en certificering som vi skal forny årlig og koster os en bondegård). Vi sender emails i dit navn for at sikre at butikken ikke afviser dit krav. Vi har taget din bekymring alvorligt og nu implementeret at alle bruger fremadrettet får en notifikation i appen om at mailen er sendt.
Vi håber du dermed får lyst til at komme tilbage til os.
Happy shopping.