Ligegyldig app/firma. Køber et objektiv som et par uger efter pludselig er faldet 500 kr i pris. Jeg har selvfølgelig uploaded kvitteringen. Men hører INTET fra Tjommi. Har aldrig fået en krone til... Se mere
Genial opfindelse. Jeg købte en taske på zalando, som dagen efter jeg bestilte den blev sat på tilbud med 449kr. Tjommi sendte uden jeg skulle bekræfte eller noget, en mail til zalando om, at tasken... Se mere
Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner!.. Har haft denne app siden januar og har ingenting fået ud af den. Skulle nok have læst anmeldelser inden, men idéen lød jo rigtig god! Bare ærgerligt den... Se mere
Det er virkelig begrænset hvilke kvitteringer appen kan finde. Nogle af dem tog flere dage om at komme frem, på trods af de lå i min mail da jeg oprettede tjommi. Det kan også være ret ligegyldigt... Se mere
Get money back in over 1000 stores with Tjommi! We'll get you a refund if the price drops after your purchase, ensuring that you get the price you deserve. No more missed sales!
Pilestræde 28 A, 1112 , København , Danmark
- hello@tjommi.app
- tjommi.app
De trak 25% af et beløb jeg endnu ikke…
De trak 25% af et beløb jeg endnu ikke har fået udbetalt.
De fandt en bedre pris på Zalando, men levede ikke op til, st betale det resterende som de have “fundet” tilbage. Hat betalt 25% for nogle penge jeh aldrog hat set

Besvarelse fra Tjommi
Hvorfor er det endelig i skal bruges…
Hvorfor er det endelig i skal bruges ens kort oplysninger butikken har jo allerede alle de oplysninger de har brug for at tilbagebetale og så vat det måske smartere at i kun træk de 25 % fra de penge der kommer retur istedet for direkte fra jeres kunder

Virkelig god!
Hver gang der en vare er blevet sat ned efter jeg har købt den, har Tjommi altid været til rådighed og været en hjælp om at få penge tilbage! Selv hvis man betaler fuld pris, kan du stadig få penge tilbage, vis varen bliver sat ned. Kan kun anbefaledes!

Besvarelse fra Tjommi
Jeg fik aldrig mine penge og de trak…
Jeg fik aldrig mine penge og de trak stadig deres findeløn

Besvarelse fra Tjommi
Jeg har fået en tilbagebetaling
Jeg har fået en tilbagebetaling. - men da mine betalingsoplysninger ikke var i orden, fik jeg en besked fra appen om at den blev afvist og har efterfølgende fikset det for over en uge siden og har stadig ikke modtaget de penge der i første omgang ikke kunne blive udbetalt?

Besvarelse fra Tjommi
Fantastisk at se der kommer penge…
Fantastisk at se der kommer penge tilbage på kontoen, selvom det bare er 14 kr så er det stadig dejligt, at vide man ik går glip af nogen tilbud.

Besvarelse fra Tjommi
jeg skulle have penge tilbage fra en…
jeg skulle have penge tilbage fra en taske... jeg har ikke fået pengene tilbage men skal betale 18,50 kr... synes det er lidt underligt

Besvarelse fra Tjommi
Rigtig godt sparede mange penge så jeg…
Rigtig godt sparede mange penge så jeg kunne købe dunser i meny😋😌 mente dunser som frikkedeller

Besvarelse fra Tjommi
Min oplevelse har været rigtig godt på…
Min oplevelse har været rigtig godt på denne app

Ideen er god
Ideen er god, men da jeg downloadede den skulle jeg bekræfte at app'en måtte se mine mail og sende mails på mine vegne. Selvfølgelig sagde jeg nej til dette. Det betyder så at man ikke kan bruge app'en. Det virker utrolig lusket. Uanset om det er bør man aldrig godkende sådanne følsomme oplysninger.

Nemt og uden bekymringer
Nemt og uden bekymringer. Foregår automatisk. Fik penge tilbage allerede efter 3-4 dage efter at have downloaded appen!

Besvarelse fra Tjommi
Det er godt de kan søger for at du får…
Det er godt de kan søger for at du får nogen penge tilbage

Fuldstændig genial app
Fuldstændig genialt koncept - en App alle har manglet - super brugervenligt - køb trygt dine varer uden at skulle tjekke alle hjemmesider og aviser for rabatter , det klare tjommy efterfølgende for 🌟
Den er delt med alle mine venner og familie 🙌🏻
100% 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra