Ligegyldig app/firma. Køber et objektiv som et par uger efter pludselig er faldet 500 kr i pris. Jeg har selvfølgelig uploaded kvitteringen. Men hører INTET fra Tjommi. Har aldrig fået en krone til... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Genial opfindelse. Jeg købte en taske på zalando, som dagen efter jeg bestilte den blev sat på tilbud med 449kr. Tjommi sendte uden jeg skulle bekræfte eller noget, en mail til zalando om, at tasken... Se mere
Virksomheden har svaret
Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner!.. Har haft denne app siden januar og har ingenting fået ud af den. Skulle nok have læst anmeldelser inden, men idéen lød jo rigtig god! Bare ærgerligt den... Se mere
Det er virkelig begrænset hvilke kvitteringer appen kan finde. Nogle af dem tog flere dage om at komme frem, på trods af de lå i min mail da jeg oprettede tjommi. Det kan også være ret ligegyldigt... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Get money back in over 1000 stores with Tjommi! We'll get you a refund if the price drops after your purchase, ensuring that you get the price you deserve. No more missed sales!
Kontaktoplysninger
Pilestræde 28 A, 1112 , København , Danmark
- hello@tjommi.app
- tjommi.app
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Det virker ikke.
Det virker ikke.. Den finder kun nogle af kvitteringerne, og den scanner ikke alle varer på kvitteringen.
Den er så længe om at tilføje nye kvitteringer, at tilbud når at forsvinde igen.
Ingen respons fra Tjommi.
Man kan heller ikke uploade et billede af en kvittering, kun tage et billede, så man skal printe sin kvittering ud først 😂 håbløst.

Intet nyttigt
Hejsa
Jeg har prøvet, at komme i kontakt med jer.
Har her d. 31.12.22 købt en Valentins taske fra Zalando. Et par timer efter købet, bliver tasker sat ned til 884 kr og købte den til 1.195.
Den står bare og bliver ved og ved med at scanne mine mange kvitteringer, og Jeg ved der er penge at sparer på mine købte produkter til samme produkter men som nu er sat ned. Men det viser den ikk. Og det har stået på lige siden d. 30 december.

Besvarelse fra Tjommi
Fup og fidus :( den har scannet for…
Fup og fidus :( den har scannet for ivitteringer på min telefon og mail i timevis og intet fundet, selvom der er mindst 10!

Besvarelse fra Tjommi
Den står bare og bliver ved og ved med…
Den står bare og bliver ved og ved med at scanne mine mange kvitteringer, og Jeg ved der er penge at sparer på mine købte produkter til samme produkter men som nu er sat ned . Men det viser den ikk. Dårligt . Og hvorfor virker den ikke, når I lover en hel del, men som I ikke holder.

Appen virker overhovedet ikke
Appen virker overhovedet ikke. Selvom jeg har købt en helt masse ting online på det sidste, kan den ikke finde nogen af mine kvitteringer i min mail. Meget skuffende

Misvisende og forvirrende
Den 'scanner' alle mine supermarked indkøb, som selvfølgelig ikke bare ryger ned i pris... Men den ser ikke ud til at kigge på min zalando kvittering som jeg selv lige kunne se er faldet med 100kr...

Ingen tilbagebetaling
har været inde og kigge på appen, men får ingen penge tilbage. Selvom varerne er på udslag, og bliver sat ned i pris på hjemmesiderne, får jeg stadig Ingen penge tilbage.

Besvarelse fra Tjommi
Virker ikke kan ikke oprette mig så…
Virker ikke kan ikke oprette mig så sletter den igen

Besvarelse fra Tjommi
Super fin lille app der virker som den…
Super fin lille app der virker som den skal. Var lidt skeptisk i starten om hvordan det hele fungerede, men fandt ud af at det er lige som flyhjælp bare for online shopping. Tjommi fandt en bedre pris på et køb jeg havde foretaget mig, og krævede automatisk en refundering, som butikken imødekom. Fik en udbetaling af butikken 4 dage efter 🙂 Kan klart anbefale app'en

Herlig oplevelse!
Nem og overskuelig app!
Rigtig god oplevelse med app'en, som er nem og overskuelig. Jeg var lettere skeptisk til at begynde med, men jeg fik nemt mine penge retur uden problemer og modtog en god service.
Jeg kan varmt anbefale Tjommi! Gør oplevelsen med online køb meget bedre!

Totalt fed app
Totalt fed app! Føles som gratis penge, uden at gøre noget som helst for det. Genialt.

Besvarelse fra Tjommi
Super oplevelse - anbefaler det til alle
Jeg oprettede mig for et stykke tid siden, og har ikke tænkt yderligere over appen. Men efter en masse online shopping kommer der besked om et prisreduktion fra noget jeg lige har købt - og så fik jeg penge tilbage. Helt genialt - og især fordi det ikke koster noget at være medlem!

Simplet og nemt
Simplet og nemt - med Tjommi får jeg let pengene tilbage. Elsker den service og anbefaler til alle!

Fuldstændig genial
Fuldstændig genial, for sådan shoppeholic som mig.

Besvarelse fra Tjommi
Elendig oplevelse - har nu slettet appen
Elendig oplevelse - har nu slettet appen.
Anbefaler ikke dette til nogen.
De har trukket 25% af beløbet på 2 forskellige tilbud, og jeg har endnu ikke fået udbetalt noget.
Jeg har betalt 25% for nogle penge jeg aldrig har set på min konto. (Det skal lige siges at det er mange uger siden nu) Desuden har jeg skrevet en mail til tjommi, hvor de bare svarede at jeg har fået dem?

Brug for hjælp
Brug for hjælp
Har fået min penge tilbage på Tjommi men jeg kan ikke få det set ind på min kort.. hvordan gør man det?

Brug for hjælp.
Hej jeg har prøvet at få mit kort derind flere gange, så jeg kan få pengene tilbage, men det som om det ikke virker. Elsker ideen men når det ikke virker er det ikke særligt fedt..

Besvarelse fra Tjommi
Krav om adgang til emails :(
Ideen med appen lød som en rigtig god ide, men jeg kan ikke forsvare overfor mig selv at oprette en konto pga kravet om at Tjommi skal have adgang til min mailkonto og kunne sende mails fra den. Den mailadresse jeg bruger til daglig er associeret med mine arbejdsrelaterede aktiviteter også hvilket gør at der i min indbakke findes oplysninger og korrespondancer som jeg ikke lovligt må dele med 3. Part, og det er ligeledes vigtigt at jeg har kontrol over de emails der bliver sendt fra kontoen. Derfor kan jeg desværre slet ikke bruge jeres service, så længe det forbliver et krav at skulle give samtykke til dette.

Besvarelse fra Tjommi
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.