Ligegyldig app/firma. Køber et objektiv som et par uger efter pludselig er faldet 500 kr i pris. Jeg har selvfølgelig uploaded kvitteringen. Men hører INTET fra Tjommi. Har aldrig fået en krone til... Se mere
Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner!.. Har haft denne app siden januar og har ingenting fået ud af den. Skulle nok have læst anmeldelser inden, men idéen lød jo rigtig god! Bare ærgerligt den... Se mere
Det er virkelig begrænset hvilke kvitteringer appen kan finde. Nogle af dem tog flere dage om at komme frem, på trods af de lå i min mail da jeg oprettede tjommi. Det kan også være ret ligegyldigt... Se mere
Get money back in over 1000 stores with Tjommi! We'll get you a refund if the price drops after your purchase, ensuring that you get the price you deserve. No more missed sales!
Pilestræde 28 A, 1112 , København , Danmark
- hello@tjommi.app
- tjommi.app
Kunne være fedt hvis man kam bruge…
Kunne være fedt hvis man kan bruge Yahoo Mail.

Fint nok
Det virker ik helt også alligevel de har taget mine penge og får kun mail om jeg har modtaget men modtager ikke

Besvarelse fra Tjommi
Mega ærgerligt at man ikke kan bruge…
Mega ærgerligt at man ikke kan bruge appen hvis man har icloud mail…

Besvarelse fra Tjommi
Hvordan gør man så Tjommi ikke længere…
Hvordan gør man så Tjommi ikke længere har adgang til ens mails?

Kan virkelig anbefales!
Kan virkelig anbefales!
De gjore hele arbejdet for mig, uden appen havde jeg aldrig set den var kommet på tilbud og viste at de kørte så man ku få ens penge igen

Besvarelse fra Tjommi
Det er fantastisk at det lykkedes…
Det er fantastisk at det lykkedes Tjommi at skaffe mig tilbage betalinger
Man føler virkelig at Tjommi har ens ryg og man ikke føler sig snydt 🙏🏻

Genial opfindelse
Genial opfindelse. Jeg købte en taske på zalando, som dagen efter jeg bestilte den blev sat på tilbud med 449kr. Tjommi sendte uden jeg skulle bekræfte eller noget, en mail til zalando om, at tasken altså nu var på tilbud. Zalando svarede tilbage, at de ville overføre differencen, de penge modtog jeg efter et par dage helt uden at røre en finger!
Kan klart anbefales, da man ikke selv behøver gøre andet end at shoppe;)

Besvarelse fra Tjommi
Jeg fik et gavekort til Elgiganten på…
Jeg fik et gavekort til Elgiganten på 500kr fordi Tjommi fandt en bedre pris på den skærm jeg købte
Super fedt koncept
Super fedt koncept, har allerede sparet 200kr på bare 2 uger

Besvarelse fra Tjommi
Nu har jeg skrevet til jer
Nu har jeg skrevet til jer. Men det var ingen hjælp..
jeg har slet ikke fået nogen penge retur. Men alligevel kan i sagtens trække jeres 25% ud..
Efter jeg har skrevet siger i jeg skal tjekke min konto igen?
Hvordan får jeg min “refunderet” penge, og hvordan får jeg penge igen?
Hvis jeg får hjælp laver jeg en opdatering..
(Opdatering: jeg skrev selv til forretningen og de kunne godt se fejlen. Jeg har sendt mine oplysninger igen.
Men det er mig der har misforstået konceptet så. Jeg troede i refunderede pengene og i det beløb havde fratrukket jeres del.
Alt skulle være på sin plads. Og i har været søde at refundere jeres procent. Dette behøvede i dog ikke. God service😄)

Det fungerer super godt
Det fungerer super godt!
De klarer det hele for dig, jeg sparede 110kr på julegaverne

Mistet penge
Konceptet er godt, men jeg har kun prøvet at de har fundet rabat på varer som jeg har returneret et par dage før og så har jeg kun mistet penge på det fordi de tager 25% i findeløn.

Fantastisk app!
Velfungerende app. Sker automatisk, man skal intet gøre selv😄