Tiger Concept BV Anmeldelser

4,9

Hele goede service! Professioneel, prettig en goed contact via telefoon en e-mail. Men denkt goed met de klant mee en de producten waren zoals besproken. De volgende order is alweer bij Tiger besteld... Se mere

Naar aanleiding van redelijk last-minute aanvraag uitstekend geholpen, order is correct uitgevoerd en er werd goed meegedacht en geadviseerd m.b.t. het onverwachte aanpassen van de leverdatum i.v.m. d... Se mere

Super blij met onze bestelling. De eerste levering was niet helemaal volgens plan gegaan maar dit werd in No-time hersteld. Tiger Concept gaat echt voor 100% klanttevredenheid.

Super communicatie in de aanloop naar het ontvangen van een super gaaf, helemaal voor ons op maat gemaakte usb stick. Onze groep 8 leerlingen zijn super trots op hun nieuwe stick!

1. Medie- og marketingbureau
  2. Markedsføringskonsulent

SPECIALIST IN RELATIEGESCHENKEN Tiger Concept biedt de grootste selectie innovatieve en betaalbare promotionele producten voor beurzen, evenementen en product branding. We hebben jarenlange ervaring in de promotionele business. Graag delen we die kennis en helpen we jou om het product te kiezen dat het meest aansluit bij jouw wensen en doelen.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Optimale klanten service

Ik heb een mailtje gestuurd met het verzoek of ik mijn artikel
ook kon kopen in een kleiner aantal. Direct werd ik terug gebeld
en werden er vragen gesteld om een zo'n compleet mogelijk beeld
te krijgen. Vervolgens werd er alles aan gedaan om dit te realiseren.
Dit is optimale klanten service, kon niet beter.

1. oktober 2020

Dag Johanna,
Goed te horen dat je onze service waardeerd.
We doen altijd ons uiterste best om klanten te helpen.
Graag tot snel weer

Product en service boven verwachting

USB sticks in eigen vorm besteld waarbij mijn logo in de mal werd opgenomen. Mijn logo was iets te lang voor het USB ontwerp maar de ontwerpers vonden toch een manier om het erop te krijgen. De communicatie verliep zeer vlot en professioneel. Er werd meegedacht in de praktische uitvoering waardoor het eindresultaat mijn verwachting overtrof.

1. oktober 2020

Besvarelse fra Tiger Concept BV

Bedankt voor je positieve terugkoppeling.
Leuk te horen

Nice

our employees are satisfied with the goodie box! thanks!

30. juli 2020

Thank you Jennifer
Good to hear

Mijn ervaring met Tiger concept was…

Mijn ervaring met Tiger concept was uitstekend. Snelle offerte, snelle folllow up in geval van vragen. Extra uitdaging in dit geval was het feit dat de zending binnen een bepaaalde termijn in Curacao moest worden bezorgd. Dit ging heel goed en aan de zijde van Tiger concept werd de aflevering goed in de gaten gehouden, zodat wij een seintje kregen toen er tussen ons en de lokale bezorger een misverstand was. Door snel ingrijpen van Tiger concept kwam de bezorging tijdig bij ons aan. Wij zijn bovendien erg tevreden over de originele vormgeving van het produkt, die speciaal volgens onze specificaties werden gemaakt.

18. juni 2020

top service, super vriendelijk personeel

Wij hebben een bestelling gedaan vlak voor Corona uitbrak, de levering zou iets vertraagd zijn. Tiger Concept was zuiver in zijn meldingen en wij zijn top geholpen, de levering kwam uiteindelijk nog snel ook. Snelle reacties op je vragen en erg vriendelijk geholpen. Prachtige keycords gekregen. Een absolute aanrader dit bedrijf!

Besvarelse fra Tiger Concept BV

Leuk te horen dat je zo tevrede bent met onze service en de keycords Nicolette.
Graag tot snel weer.

Prima communicatie

Prima communicatie en erg klantvriendelijk, zelfs voor kleine orders.

Besvarelse fra Tiger Concept BV

Bedankt voor de postieve beoordeling.
We helpen altijd graag, met kleine grote opdrachten.

Professionals

Goed overzicht van het assortiment. Goede begeleiding bij het uitzoeken van het juiste product. Snelle reactie op vragen/opmerkingen. Korte doorlooptijd van bestelling tot levering. Heel prettig contact!

Besvarelse fra Tiger Concept BV

Bedankt voor de positieve terugkoppeling.
Graag helpen we jullie binnenkort weer.

Ik ben erg tevreden over het product en…

Ik ben erg tevreden over het product en de service. Ik had wat haast (deadline) om mijn bestelde artikelen voor een bepaalde tijd binnen te krijgen incl. logo van ons bedrijf. Gelukkig werd er goed meegedacht en hebben wij ruim op tijd de producten in ontvangst mogen nemen. Mijn medewerkers vonden de gadget erg leuk. Ik geef jullie een 10 voor de service.

15. marts 2020

Super bedankt! Een 10!
Hartelijk dank voor deze positieve terugkoppeling.
Graag weer tot snel

Zeer vlotte samenwerking

Zeer vlotte samenwerking! Toen bleek dat onze levering door Corona-omstandigheden in het gedrang kwam, contacteerde Margit me onmiddelijk. Ze werkte zelfstandig waardige alternatieven uit waardoor alles toch tijdig & op een kwalitatieve manier geleverd werd.

12. marts 2020

Dag Sandra,
Bedankt voor je positieve beoordeling.
Graag tot snel weer!

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Vriendelijk personeel. Wij zijn erg tevreden!

12. marts 2020

Beste L. Rodriguez,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.
We helpen je graag weer snel.