Hele goede service! Professioneel, prettig en goed contact via telefoon en e-mail. Men denkt goed met de klant mee en de producten waren zoals besproken. De volgende order is alweer bij Tiger besteld... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Naar aanleiding van redelijk last-minute aanvraag uitstekend geholpen, order is correct uitgevoerd en er werd goed meegedacht en geadviseerd m.b.t. het onverwachte aanpassen van de leverdatum i.v.m. d... Se mere
Super blij met onze bestelling. De eerste levering was niet helemaal volgens plan gegaan maar dit werd in No-time hersteld. Tiger Concept gaat echt voor 100% klanttevredenheid.
Super communicatie in de aanloop naar het ontvangen van een super gaaf, helemaal voor ons op maat gemaakte usb stick. Onze groep 8 leerlingen zijn super trots op hun nieuwe stick!
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
SPECIALIST IN RELATIEGESCHENKEN Tiger Concept biedt de grootste selectie innovatieve en betaalbare promotionele producten voor beurzen, evenementen en product branding. We hebben jarenlange ervaring in de promotionele business. Graag delen we die kennis en helpen we jou om het product te kiezen dat het meest aansluit bij jouw wensen en doelen.
Kontaktoplysninger
Trasmolenlaan 12, 3447 GZ, Woerden, Holland
- 030 2600 400
- info@tigerconcept.nl
- tigerconcept.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijn bedrijf
Fijne service. Geduldig en behulpzame ondersteuning gehad van Margit Bronner bij het plaatsen van onze order.
Alles super gut geklappt
Super service!!!
Super service! Heel vriendelijk en behulpzaam. Producten zijn ook wat je ervan verwacht. Correcte levering. Zeker een aanrader.

Heel vlotte service
Heel vlotte service, vlugge levering en volledig naar onze wensen, een aanrader!!
Goede service, fijn meegedacht toen een artikel toch niet op voorraad bleek te zijn! Fijne feestdagen!
Heel vriendelijk en snel
Heel vriendelijk en snel. Snelle reacties en snelle levering en deden erg hun best om mee te denken voor een goede oplossing binnen het budget. Zeer tevreden met de service en het product!
Uitstekende service
Fantastische service. Denken echt met je mee, ook als je last-minute of met lastige verzoeken komt

Super service
Super service, uitstekende levering en super fijne communicatie/samenwerking! Zeker een aanrader!!!

Besvarelse fra Tiger Concept BV
Ik ontving een offerte over USB sticks
Ik ontving een offerte over USB sticks, ik vond ze te duur en enkele dagen later kreeg ik een aanbieding toegestuurd van USB sticks die wel betaalbaar waren.
Contact over en weer was plezierig, niet puur zakelijk, gewoon met aandacht voor mijn vragen en wensen.

Besvarelse fra Tiger Concept BV
Geweldige service en kwaliteit!
Geweldige service en kwaliteit!
Ons product moest op tijd geleverd worden om nog te kunnen inpakken en verzenden voor de kerst, en wauw! Wij zijn door Tiger Concept echt ontzettend goed geholpen.
Duidelijke communicatie, korte lijnen, snel kunnen schakelen en komen na wat ze zeggen! We hadden het product ruim op tijd binnen, en dat met 5.000 stuks! Echt complimenten en ik zou hier zo weer bestellen!

Hele goede service
Hele goede service. Snelle reactie op mijn vragen. Mooi product. Kortom ontzettend tevreden
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.