TiffanysAnmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tiffanys Mechelen doet je stralen. Maakt niet uit welke maat je hebt. Daarin merk je de eerlijke vakkennis. Jij blij, Tiffanys blij. Al jaren klant. Geen zorgen, no stress, gewoon afspraak maken voor... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tiffany's est un magasin où l'on se sent très bien et surtout bien accueilli. Les marques représentées sont de très bonnes qualité et Rose est certainement la plus value de cette boutique de qualité,... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alles werd op redelijke leveringstermijn geleverd. De beide stukken waren gepast dus geen ervaring met retourneren. Ook heel vriendelijk personeel tijdens mijn telefoontjed

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Netjes verpakt, fijn om te ontvangen. Alleen spijtig dat retourartikelen aangetekend dienen verstuurd te worden, wat extra kost. Begrijp aan de andere kant wel jullie manier van werken omdat sommige... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tøjbutik

Skrevet af virksomheden

Online webshop and13 Multibrand stores in Belgium for women & men Tiffanys | Tiffanys Studio | Winch | Movies

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

38 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Word altijd goed geholpen en kijken…

Word altijd goed geholpen en kijken telkens welke kleuren best met elkaar matchen. Goede service!

22. marts 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Brian, bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Wij waarderen dit enorm! Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle en levering. En retourbon bij de levering. Retour is niet nodig want het geleverde was perfect.

28. februar 2024

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Connie, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, wij vinden contact met onze klanten heel belangrijk. Fijn te horen dat je enthousiast bent over onze service.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle en correcte afhandeling van de…

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Als er vragen, beantwoorden ze correct en beleefd. De voorraad in hun voorraadbeheer is niet altijd correct, maar daar communiceren ze vrij snel over en terugbetaling gebeurt ook onmiddellijk. Fijn is dat je kan kiezen voor een cadeauverpakking en dat geeft een extra dimensie.

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Katelijn, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, wij vinden contact met onze klanten heel belangrijk.

Kleedje

Prima transactie.

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Gina, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, wij vinden contact met onze klanten heel belangrijk. Fijn te horen dat je enthousiast bent over onze service.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

minder goede ervaringmet webshop

Tevreden van de mooie produkten, maar de laatste jaren toch iets minder. bij de webshop zijn er altijd fouten. op bestelbon staan alle artikelen en aangerekend maar worden niet geleverd. Een heel gedoe om dit telkens recht te zetten. Anderzijds eveneens eens je produkt niet wil, duurt het ook wanneer je centen terugkrijgt.
Ik zie dat u geantwoord heeft, maar ik kan daar niet op replyen. Ik heb echter geen mail ontvangen wanneer het produkt niet voorhanden was en de terugbetaling is pas gebeurd als de aangename winkelbediende Hiebe gebeld heeft; dan pas is er mail verstuurd en terugbetaling gebeurd. Ondertussen zijn we 48 uur verder en is de retour van het ander artikel ook nog niet terugbetaald. Spijtig.

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Claudia, bedankt dat je de tijd neemt om deze review te schrijven. Wij vinden contact met onze klanten heel belangrijk. Het spijt ons te vernemen dat u een minder goede ervaring heeft. Graag wil ik hier de tijd voor nemen om dit te beantwoorden.

We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een artikel uit voorraad blijkt te zijn. Als dit gebeurt communiceren wij dit per mail vóór de levering en wordt de terugbetaling meteen op hetzelfde moment uitgevoerd. Het is dus belangrijk om al onze mailcommunicatie goed te lezen. De bijgevoegde pakbon wordt opgemaakt bij de bestelling waardoor hier alle bestelde producten opstaan. Wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en hebben reeds een oplossing om dit in de toekomst duidelijker aan te geven op de pakbon.

Onze retours worden uitzonderlijk snel voor onze sector verwerkt. Eens deze is aangekomen op ons hoofdkantoor wordt de terugbetaling binnen de 48u verwerkt.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst telefonisch 03 777 27 51 of via mail webshop@tiffanys.be. Wij staan iedere werkdag van 9u tot 17u voor u klaar.

Bedankt voor uw tweede reactie, alle terugbetalingen werden binnen de 24u verwerkt. Het kan afhankelijk van bank tot 3 werkdagen duren vooraleer u dit ziet. Wij hebben u per mail gecontacteerd om dit met de nodige bijlage te bevestigen.

Duidelijke website

Mooie collectie en snelle levering.

28. december 2023

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Carine, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, wij vinden contact met onze klanten heel belangrijk.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles verliep snel en correct

Alles verliep snel en correct. Netjes verpakt.

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Marlies, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, wij vinden contact met onze klanten heel belangrijk. Fijn te horen dat je enthousiast bent over onze service.

Perfect

Gemakkelijk en snelle levering. Artikel zoals beschreven. Heel blij.

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Perrine, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, wij vinden contact met onze klanten heel belangrijk.

Levering zou iets sneller mogen

Levering zou iets sneller mogen
Tijdens de sale is vervangen dikwijls zondag er stuks toch niet voorradig zijn
Altijd mooie collectie

2. januar 2024

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Sharon, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, wij vinden contact met onze klanten heel belangrijk.

Zoals wij aangeven duurt onze verzendtijd 3-6 werkdagen, zodra wij verzenden ontvangt u een automatische verzendbevestiging. Onze voorraad is verspreid over onze 13 winkels, en ons transport volgt een vaste route van maandag tot en met vrijdag. Elke winkel heeft zijn eigen specifieke transportdagen, wat de benodigde tijd verklaart voordat wij kunnen verzenden. We proberen zo onze artikels op een duurzame manier intern te transporteren. Tijdens de sale behandelen wij een grote hoeveelheid orders en zijn de voorraden lager, waardoor we echt deze tijd nodig hebben. We hopen dat u zo begrijpt waarom we minimaal 3 werkdagen hanteren.

Maité

Geen probleem met ruilen maar het kost wel 8€

Geen probleem met ruilen, spijtig dat het me nog wel 8€ heeft gekost.

28. december 2023

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Kris, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, wij vinden contact met onze klanten heel belangrijk.

Een artikel ruilen voor een andere maat en kleur is geen probleem, dit kunt u best doen in één van onze winkels, het voordeel is dat u dan meteen ziet of het artikel nu wel de juiste maat/kleur heeft en transportkosten vermijd. Wij raden u aan contact op te nemen met de betreffende winkel om de gewenste maat/kleur te voorzien.

Indien dit niet mogelijk is voor u zijn er helaas transportkosten aan verbonden. Zoals wij aangeven zijn onze verzend- en retourkosten voor de klant. Meer info hierover kan u lezen op onze retour & ruil pagina.

Goede en snelle service

Goede en snelle service! 1 minpunt de verzendkosten zouden mogen wegvallen vanaf een bepaald bedrag.

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Sigrid, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, wij vinden contact met onze klanten heel belangrijk.

Tijdens het seizoen wanneer we nog geen kortingen geven verzenden wij alle bestellingen binnen BE en NL gratis vanaf €150. Ook kan u altijd alle bestellingen gratis afhalen in één van onze 13 winkels, hiervoor hebben wij geen minimum bedrag.

Correcte service

Correcte service! 👍🏼

8. december 2023

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Martine, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, dat wordt zeer gewaardeerd.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Correcte informatie en terugbetaling…

Correcte informatie en terugbetaling ivm artikel dat toch niet meer in voorraad bleek te zijn.
Tip: webshop artikel meer omschrijven bv.model draagt maat ..dit om onnodige terugzending te voorkomen

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Nancy, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, dat wordt zeer gewaardeerd.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Foutieve levering van heel dure bloes

Foutieve levering van heel dure bloes
Niets van tegemoetkoming v d winkel!!
De klant moet het maar weten op te lossen

Dag Hilde,

Wij hopen dat dit bericht je goed bereikt. Nadat u contact opnam met onze winkels in Latem heeft onze klantendienst tweemaal contact met u opgenomen. Het spijt ons voor het ongemak, en we willen je graag verzekeren dat we er alles aan doen om je te helpen.

Om de zaken recht te zetten, hebben we alle kosten voor zowel de levering als de retournering op ons genomen, door u een retourlabel te sturen.

Ondanks de fout die wij hebben gemaakt, begrepen we dat je de foutief geleverde blouse toch wilt behouden, zij het in een andere maat dan uw bestelde maat. We zijn bereid om deze naar je op te sturen en ook hierbij alle leverings- en retourkosten op ons te nemen als tegemoetkoming. We moeten echter benadrukken dat we geen extra artikel kunnen versturen zonder een officiële betaling. Eerst moeten we het andere artikel retour ontvangen. We danken je voor je begrip hierin.

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. Indien je de andere maat nog wenst, laat dit weten aan onze klantendienst. Zodra zij je retour hebben ontvangen, kunnen wij de andere maat naar je opsturen. We zijn hier om te helpen.

Ik heb geen klachten

Ik heb geen klachten, dus een correcte service

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Annik, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, dat wordt zeer gewaardeerd.

Zeer tevreden over webshop

Zeer tevreden over webshop
Levering zou wat vlugger kunnen

1. december 2023

Besvarelse fra Tiffanys

Dag Christ'l, bedankt voor de tijd te nemen om een review te schrijven! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Het spijt ons te horen dat je andere verwachtingen had over de levering. Onze verzendtijd wordt aangegeven op onze webshop: 3-6 werkdagen. We hebben jouw order binnen de 48u na bestelling verzonden. Door onze structuur, is sneller dan dit niet mogelijk. Waarom is dat niet mogelijk? Dat hebben we helder uitgelegd in deze post: https://www.instagram.com/p/Cz392wUs_WZ/?img_index=1

Ik hoop zo dat je toch een positief gevoel hebt over de verzending van jouw pakje. We hebben jouw order ruim binnen de aangegeven periode verzonden.

Voor verdere vragen, aarzel niet ons te contacteren.

Tiffanys

Læs mere om andre typer anmeldelser.