Vlotte bestelling. Liet het overkomen naar een winkel . Daar gepast . Vriendelijk en behulpzaam personeel . Ik ben er blij mee .
Tiffany's est un magasin où l'on se sent très bien et surtout bien accueilli. Les marques représentées sont de très bonnes qualité et Rose est certainement la plus value de cette boutique de qualité,... Se mere
De foto op de website was een ander artikel dan het geleverde. Eerst dacht ik dat ikzelf de fout had gemaakt maar toen ik een andere broek bestelde was deze ook fout. T Na een mailtje naar de klante... Se mere
Online webshop and13 Multibrand stores in Belgium for women & men Tiffanys | Tiffanys Studio | Winch | Movies
Industriepark-West 66, 9100, Sint-Niklaas, Belgien
- webshop@tiffanys.be
- tiffanys.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Goede service en blij met de aankoop!
Vlotte bestelling
Vlotte bestelling.
Liet het overkomen naar een winkel .
Daar gepast .
Vriendelijk en behulpzaam personeel .
Ik ben er blij mee .
aangenaam winkelen en voor ieder wat
Snelle en correcte bezorgdienst
Correcte aflevering en dienst.
Een tevreden klant
Tevreden over de opvolging, snelle bezorging. Ik ging over tot online aankoop omdat winkel bediende me telefonisch vriendelijk en correct te woord stond.
Super toffe winkel goed personeel maar…
Super toffe winkel goed personeel maar een klassiek winkel wa meer kleur is dan wa meer vreugde
Super tevreden over de service tijdens…
Super tevreden over de service tijdens het passen van mannenkledij in The Movies in Gent.
Ik kom altijd terug.
Tiffanys doet je stralen
Tiffanys Mechelen doet je stralen. Maakt niet uit welke maat je hebt. Daarin merk je de eerlijke vakkennis. Jij blij, Tiffanys blij. Al jaren klant. Geen zorgen, no stress, gewoon afspraak maken voor persoonlijke styling, volledig gratis, en zonder aankoopverplichting. Nog nooit spijt van gehad.
Vlot en professioneel
Zeer goede kwaliteit
Retourbeleid is niet oké!
Retourbeleid is niet oké!
Teveel kosten 25€ betaald 1x bij aankoop, tweemaal bij retour 1x bij Bpost ; 1x door Tiffanys zelf (originele prijs min retourkost) 🤨

Besvarelse fra Tiffanys
Prachtige kledij vandaag gekocht bij…
Prachtige kledij vandaag gekocht bij Tiffanies.
De verkoopsters van team Mechelen helpen goed en er is een goede teamspirit onder collega's.
Een echte aanrader dus!
Vlotte afhandeling en snelle…
Vlotte afhandeling en snelle verzending. Ook retours (verkeerde maat) worden onmiddellijk terugbetaald
De verkoopsters zijn heel verzorgd en…
De verkoopsters zijn heel verzorgd en mooi gekleed. MAAR niet hartelijk, niet vriendelijk, kortaf… niet om er snel terug te gaan. Ze bedienen de vaste klanten een stuk beter. Jammer, want jullie collecties zijn zo uitgebreid.
Snelle levering