Thomann Music Anmeldelser

21.972

4,1

Jeg vil gerne indgive en officiel klage over Thomann. Det er simpelthen for dårligt, når en handel forløber så gnidningsfrit, at man bagefter står og mangler noget at være utilfreds m... Se mere

Køb IKKE B-Stock. Opdagede en fejl på en mixer med 4 indgange lige efter 30 dages money back garantiudløb. Havde samtaler med kundeservice, som ville se om jeg kunne få refunderet beløbet, da jeg h... Se mere

Ingen har så fantastisk service som Thomann. Hjælpsom i kundeservice. Retur ret som ingen andre. Og deres udvalg: De har ALT!! Fåes ganske enkelt ikke bedre.

Vi havde bestilt en elguitar med diverse tilbehør. Blev "væk" i postnord. Kontaktede kundeservice som straks sendte en ny ordre. 1000 tak for den gode service. Guitar er helt perfekt.

1. Musikinstrumentforretning
  2. Guitarbutik
  3. Slagtøjsbutik

Om Thomann Music

Thomann – Music Is Our Passion: Thomann in Treppendorf ist mit rund 1.500 Mitarbeitern und über 17 Millionen Kunden Europas größter Musikalienhändler. Das Familienunternehmen vertreibt nicht nur Instrumente und Zubehör aller Art. Auch Lichtanlagen, Bühnen- und Studiotechnik sowie eine Vielzahl an Ausrüstung für Video-Producer, Creator, Podcaster und Online-Streamer gehört zu Thomanns Line-up. Der kundenfreundliche Online-Shop umfasst mehr als 110.000 Artikel. Die Thomann-Verkaufsberater der insgesamt 13 Fachabteilungen sowie die Muttersprachler aus 18 Nationen im firmeneigenen Call-Center sind größtenteils Musiker und betreuen mit dieser Leidenschaft und fundiertem Wissen Kunden aus aller Welt. All diese Faktoren unterstreichen Thomanns Position in der Branche als Marktführer. Thomann - Music Is Our Passion: Thomann is Europe's largest music retailer with 1,500 employees and over 17 million customers. The family-owned company not only sells instruments and accessories of all kinds but also offers lighting systems, stage and studio gear, as well as equipment for video producers, podcasters, and online streamers. The online shop features more than 110,000 items. The Thomann sales consultants in 13 specialized departments, along with native speakers from 30 different countries in the company's call center, are mostly musicians themselves. With their passion and extensive knowledge, they provide support to customers worldwide. All these factors highlight Thomann's position as the industry leader.

God

22 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(21.972)

2.027 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg vil gerne indgive en officiel klage…

Jeg vil gerne indgive en officiel klage over Thomann.

Det er simpelthen for dårligt, når en handel forløber så gnidningsfrit, at man bagefter står og mangler noget at være utilfreds med.

Betalingen gik igennem uden drama, uden mystiske fejlmeddelelser, uden at jeg skulle bevise min identitet gennem tre generationers slægtsforskning – og uden de sædvanlige små bump på vejen, som man efterhånden næsten tager for givet.

Det hele var nemt, ubesværet og præcis så smertefrit, som en nethandel burde være.

Jeg havde faktisk håbet på bare ét eller andet at brokke mig over. En langsom side. En mærkelig knap. En betalingsløsning med en personlig vendetta mod mig. Men nej.

Ingenting.

Det er næsten provokerende.

Så tak, Thomann, for en handel så ukompliceret, at jeg nu er nødt til at skrive en anmeldelse af, hvor lidt jeg har at klage over.

Skamløst godt gået. Jeg er både tilfreds og en lille smule fornærmet.

27. september 2026

Hej Ewan!

Vi beklager selvfølgelig dybt, at vi ikke kunne give dig bare én lille ting at brokke dig over 😄 Det må vi tage til efterretning!

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for, at det hele gik så skamløst gnidningsfrit, og vi lover at gøre vores bedste for at holde niveauet!

Aldeles fremragende!

Fåes ganske enkelt ikke bedre.

19. september 2026

Hej Louis!

Tusind tak for de 5 stjerner og de fantastiske ord. Det er musik i vores ører! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft så gode oplevelser hos Thomann. Rigtig god fornøjelse med musikken, og tak fordi du handler hos os! 🎶

Dit Thomann Team

Første køb på denne side

Første køb på denne side gik som den skulle uden problemer

3. september 2026

Hej Bruno!

Tusind tak for de 5 stjerner. Det er fedt at høre, at dit første køb hos os gik helt som det skulle. Vi håber, det bliver det første af mange!

Dit Thomann Team

Vi havde bestilt en elguitar med…

24. august 2026

Hej Mia!

Tusind tak for de 5 stjerner og de virkelig søde ord. Det glæder os meget at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt, da der opstod lidt problemer undervejs, og at guitaren nu er landet godt hos jer. Rigtig god fornøjelse med den!

Dit Thomann Team

Dejlig hurtig og pålidelig service

28. august 2026

Hej Kim!

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Rigtig god fornøjelse, og på gensyn!

Alt er som ventet

20. august 2026

Hej Steen!

Tusind tak for de 4 stjerner. Det glæder os at høre, at alt var som forventet. Rigtig god fornøjelse, og på gensyn!

Dit Thomann Team

Fin og god hjemmeside helt igennem proffesionel.

Fin og god hjemmeside, et stort udbud af varer,mulighed for hjælp.
Håber pt. At antallet af stjerner holder.
1. At hjælpen er god :-)
2. At forsendelsen ankommer til rimelig tid. Det gjode den :-)
3. Og at varene lever op til forventningen. Så absolut :-)

21. august 2026

Hej Flemming!

Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord. Vi håber selvfølgelig, at resten af oplevelsen lever helt op til forventningerne, og at de 5 stjerner får lov at blive stående!

Rigtig god fornøjelse med dit køb!

Virkelig god service

Virkelig god service. Tingene kom hurtigt og da de ankom var der en produktions fejl på en af dem, hvor jeg skrev til dem. Uden en masse beskeder frem og tilbage sendte de bare en ny med det samme.

14. august 2026

Hej Mads!

Tusind tak for de 5 stjerner og de virkelig flotte ord. Det glæder os meget at høre, at du fik en god oplevelse, også da der lige opstod en lille udfordring undervejs. Tak fordi du handlede hos os, og rigtig god fornøjelse!

2–3 dages levering er åbenbart 2–3 dage EFTER afsendelse

Jeg bestilte hos Thomann onsdag 12/8 kl. 13:57. Ved checkout stod der tydeligt:

“Standardlevering – 2–3 dage”

Leveringstiden var en del af grunden til, at jeg valgte Thomann frem for andre forhandlere.

Torsdag 13/8 modtog jeg en mail fra Thomann om, at ordren “blev afsendt i dag”. Alligevel viste trackingen, at pakken stadig ventede på at blive afhentet af DHL. Først fredag aften 14/8 bekræftede DHL, at pakken var blevet overdraget til dem.

Jeg spurgte derfor Thomanns kundeservice, som svarede:

“Your parcel was dispatched from us yesterday, and from then it normally takes 2-3 days.”

Det er netop problemet.

Ved checkout stod der ikke “2–3 dage efter afsendelse”. Der stod “Standardlevering – 2–3 dage”. Hvis Thomann først bruger tid på behandling og overdragelse til DHL, og transportørens 2–3 dage derefter begynder, skal den tid naturligvis indgå i det leveringsestimat, kunden præsenteres for.

Jeg er ligeglad med, om en pakke fra Tyskland tager et par dage ekstra. Men jeg er ikke ligeglad med, om en webshop oplyser 2–3 dages levering, når den reelle normale leveringstid er længere. Der er stor forskel på 2–3 dage og eksempelvis 5–10 dage, når man vælger forhandler.

Oveni har PostNord lavet rod i trackingen og fejlagtigt meddelt, at pakken var leveret. Det kan jeg ikke vide, om Thomann har nogen andel i, og derfor holder jeg det ikke imod dem.

Min kritik handler om Thomanns egen information ved købet:

2–3 dages standardlevering bør betyde cirka 2–3 dages standardlevering – ikke 2–3 dage fra et senere tidspunkt, som kunden først får forklaret efter købet.

18. august 2026

Hej Jens!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse så grundigt. Vi beklager, at leveringsforløbet ikke levede op til de forventninger, du havde ud fra informationen på vores hjemmeside.

Din feedback omkring måden, vi kommunikerer forventede leveringstider på, er værdifuld for os, og vi tager den med videre. Vi vil også gerne have mulighed for at følge op på dit forløb, så du er meget velkommen til at skrive til reviews@thomann.de.

Dit Thomann Team

Har tidligere været rigtig glad for…

Har tidligere været rigtig glad for Thomann. varene kommer hurtigt, og til den bedste pris på nettet. Det jeg har været gladeste for har været deres kundeservice, - men den er helt fravværene nu - Jeg har skrevet adskillelige gange for at høre på et produkt jeg har modtaget fordi jeg mener der er noget der mangler i pakken, men hører absolut intet fra dem.

17. august 2026

Hej Kasper!

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du denne gang ikke har haft den oplevelse med vores kundeservice, som du tidligere har været glad for.

Når man kontakter os via kontaktformularen på hjemmesiden, bliver vores svar sendt til den e-mailadresse, der er angivet i formularen. Det kan derfor være en god idé også at holde øje med indbakken og eventuelt spamfilteret.

Vi vil selvfølgelig gerne sikre, at du får den hjælp, du har brug for. Du er meget velkommen til at skrive til reviews@thomann.de, så vi kan følge op på sagen.

Dit Thomann Team

Der var lidt spørgsmål til min ordre

Der var lidt spørgsmål til min ordre, men Stefan Kengen var virkelig behagelig og førte min trygt igennem så jeg fandt precis hvad jeg søgte :) Altid virkelig god kundeservice hos Thormann, kæmpe anbefaling herfra!

12. august 2026

Hej Jesper!

Tusind tak for de 5 stjerner og den virkelig flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt hjulpet, og at du fandt det helt rigtige til sidst. Tak for den kæmpe anbefaling!

Rigtig god fornøjelse med musikken, og på gensyn!

Dit Thomann Team

Verdens bedste musik forretning 🙏❤️ Hvad…

Verdens bedste musik forretning 🙏❤️ Hvad skulle vi gøre uden Tyskeren 🙏❤️

3. august 2026

Hej Arne!

Tusind tak for de helt fantastiske ord. Det er jo næsten ikke til at få armene ned over! Vi er rigtig glade for at have dig med, og vi håber på mange flere gode handler og masser af musik fremover.

Alt i alt god service

Hurtig service hurtig levering

1. august 2026

Hej Mads!

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Rigtig god fornøjelse, og på gensyn!

Dit Thomann Team

Dårlig service og ringe produkter

Dårlig service og ringe produkter, der tit og ofte er skadet ved levring, det er ikke nok at beklage, hvis jeg beklagede på mit arbejde, over noget hvor jeg havde været i lang tid, så skulle i bare se så var det en over revet ansættelses kontrakt, farvel og tak, og det er som sagt ikke første gang, det er måske 8 gang, i alt den tid jeg har handlet der, og nogen gange har jeg slet ikke gidet reklamere over en vare eller fortryde fordi det simpelthen er for risikabelt at sende tilbage, fordi hvis chaufføren har skadet pakken undervejs tilbage til forretningen er det mig der står til ansvar, for de skader fragt firmaet har lavet, og så er det lige pludselig 2 led altså 2 steder man skal slås med, om det,

15. juli 2026

Hej Philip!

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft flere oplevelser hos os, som ikke har levet op til forventningerne. Det tager vi alvorligt, og vi vil gerne have mulighed for at følge op på forløbet samlet.

Du er meget velkommen til at skrive til reviews@thomann.de, så vi kan få det fulde overblik og tage sagen videre derfra.

Dit Thomann Team

Thoman virker bare tak :-)

5. juli 2026

Hello!

Thank you for your kind message and apologies for replying in english!

We are glad to be part of your musical journey and appreciate you taking the time to share your support.
Simple words like yours keep everything in tune behind the scenes.

Your Thomann Team.

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice
Havde købt to Potentiometer, men fandt så ud af at de ikke passede, så skrev jeg lidt frem og tilbage med dem og fik der efter en kredit på dem, i stedet for at sende dem retur. Fordi de tænker også økonomisk og klimavenligt hos Thomann.

Ville 100% handle hos dem igen.

7. juni 2026

Hej!

Det er virkelig en win-win-situation!
Vi er virkelig glade for, at vi kunne hjælpe med at finde en praktisk løsning. Nogle gange giver det bare ikke mening at sende en lille vare tilbage, og når der er en mere fornuftig løsning for både kunden og miljøet, undersøger vi den gerne.
Tak for den fantastiske feedback og for at fremhæve din oplevelse med vores team. At høre, at du med glæde vil handle hos os igen, er den slags ekstranummer, vi elsker.
På gensyn!

Dit Thomann-team.

Nem og enkel :-)

Nem og enkel :-)

1. juli 2026

Hei, Bjarke!

I likhet med det Nat King Cole synger, er det de små tingene som gjør den største forskjellen. Vi er glade for at alt gikk lett og greit, og at det fikk deg til å ♪♪Smile♪♪.

Thomann Nordic-teamet

Som vanligt en fornøjelse at handle…

Som vanligt en fornøjelse at handle “dimser” til guitar hos Thomann !! Der er ikke så meget p.. der , nemt at finde hvad du leder efter, betaling går som smurt! Tak Thomann CREW 🤘🏻😎🤘🏻

1. juli 2026

Hej!

Det er den slags anmeldelse, der fortjener at blive spillet for fuld lydstyrke!
Vi er begejstrede for at høre, at din store mængde guitar-gadgets hos os bliver ved med at ramme de rigtige toner. Ingen unødvendig støj, nem browsing, problemfri betaling – det er præcis den slags jamsession, vi stræber efter hver gang.
Tusind tak for de fantastiske ord og for ros til Thomann-crewet. Vi holder forstærkerne varme til din næste udstyrsjagt!
Rock on,

Jeres Thomann-team

Hurtig hjemme side og nemt at kontakte…

Hurtig hjemme side og nemt at kontakte ved spørgsmål gratis levering og hurtig ekspedition og levering

12. juni 2026

Hej Michael!

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord. Det er fedt at høre, at du har haft en god og nem oplevelse hos os. Rigtig god fornøjelse, og tak fordi du handler hos Thomann!