The Vision Club Academy Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dålig erfarenhet med dem. De lovar att hjälpa dig att nå 100 000 inom ett år, annars får du tillbaka medlemsavgiften. Jag började påpeka redan flera månader innan året hade gått att jag inte var i n... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag kände trygghet och glädje utav samtalen jag hade, jag blev bemött på ett bra sätt med mycket energi samt att jag fick förklaring och beskrivning på allt jag ville veta och allt jag behövde veta. M... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag hade en bra upplevelse för att jag fick all information som jag behövde för att starta en egen försäljning. Dom här på The Vision Club är super duktiga jag har försökt på andra ställen men bl... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har under längre period varit intresserad av att starta med e-handel när jag har sett prestationen från TVC men inte vågat ta steget men nu e jag äntligen igång. Skulle verkligen rekommendera TVC då m... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Fjernundervisning
  2. E-handelsservice

Skrevet af virksomheden

Sveriges ledande utbildning inom e-handel. Lär dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 63 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

107 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deras bemötande var riktigt bra och den…

Deras bemötande var riktigt bra och den var tydliga och ser jätte mycket fram emot att börja med detta!!!

Tjena!

Det gläder oss verkligen att du upplevde ett bra bemötande och tydlig information – det är precis så vi vill att det ska kännas. Vi ser också väldigt mycket fram emot att få jobba tillsammans med dig och stötta dig på din resa framåt!

Varmt välkommen till The Vision Club.

Tack så mycket

Tack så mycket, Daniel, för all hjälp du har gett mig. Jag är verkligen väldigt taggad och ser fram emot det!"

Besvarelse fra The Vision Club Academy

Tjenare! Stort tack för din fina kommentar.

Vi är glada att höra att du känner dig taggad och ser fram emot vad som kommer. Det betyder mycket för oss alla på The Vision Club.

Vi ser fram emot att följa din resa och finns här för dig hela vägen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har nu haft ett väldigt trevligt möte med Daniel.

Har nu haft ett väldigt trevligt möte med Daniel som jag fick kontakt via Emil. Daniel gick igenom allt steg för steg väldigt snabbt, smidigt och var väldigt härlig.

Ser fram emot att jobba med TVC och rekommendera att fler går med i The Vision Club!

Tjena Balder!

Härligt att höra att du hade ett trevligt möte med Daniel och att han gjorde processen både smidig och tydlig. Vi blir glada av att höra att du känner dig inspirerad av The Vision Club och vill rekommendera oss vidare – det betyder mycket!

Vi ser verkligen fram emot att ha dig med på resan framåt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hade jättebra möte med grabbarna

Hade jättebra möte med grabbarna, fick all info som jag behövde för att komma igång och massa tips direkt hur jag ska gå vidare med saker o ting, jättetrevliga och hjälpsamma!

12. maj 2025

Besvarelse fra The Vision Club Academy

Tjena! Tack för den positiva feedbacken och att du har haft ett grymt möte med oss. Vi ser fram emot att följa din resa mot framgång med oss :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tumme upp

Emil och Daniel var väldigt professionella. Riktigt roliga och trevliga grabbar och de ser verkligen till att ge dig all info som finns.

10. maj 2025

Besvarelse fra The Vision Club Academy

Tjenare! Tack för förtroendet. Vi ser fram att följa din resa mot framgång :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hade ett jätte trevligt möte med Daniel…

Hade ett jätte trevligt möte med Daniel där jag fick reda på all information om the vision club. Blev väldigt spänd, och ser fram emot att jobba hårt med detta nu. Det känns väldigt genuint detta, och rekommenderar många andra detta. Tack Daniel

7. maj 2025

Besvarelse fra The Vision Club Academy

Tjena Sebastian! Tack för ditt förtroende och vi ser fram emot att följa din resa med oss i akademin 🚀

Proffsigt

Proffsigt bemötande. Roliga och öppna men seriösa & kuniga. Deras resultat säger säger en hel del.

3. maj 2025

Besvarelse fra The Vision Club Academy

Tjena Markus! Tack för din recension, det betyder mycket för teamet :)

Vi ser fram emot att följa din resa mot framgång med oss.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Superbra onboarding med tydlig…

Superbra onboarding med tydlig genomgång, kändes lite oklart i början men när man väl sitter med Daniel klarnade allt🔥🔥

2. maj 2025

Besvarelse fra The Vision Club Academy

Tjena Max! Vad bra att onboardingen kändes tryggt för dig och nu är det bara att sätta igång med allt 🚀

Vi ser fram emot att följa din resa mot framgång i akademin.

den var toppen

den var toppen

30. april 2025

Besvarelse fra The Vision Club Academy

Tjena! Tack för den positiva feedbacken.

ny på TVC

Jag hade kontakt med Daniel från TVC och fick en professionell introduktion till TVC Academy+ Discorden, jag är mycket nöjd med introduktionen och är taggad på att ge mig ut på denna online resa tillsammans med TVC!

28. april 2025

Tjenare!

Kul att ha dig med i akademin. Vi ser fram emot att följa din resa mot framgång 🚀

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Engagemanget från deras Crew skulle jag…

Engagemanget från deras Crew skulle jag säga, att alltid få en hjälpande hand när man ber om det!
Även lektionerna och utbildningen i sin helhet är väldigt bra för dig som är avancerad men även nybörjare

22. april 2025

Tjena Filip!

Tack för din positiva feedback, det betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att fortsätta följa din resa mot framgång med oss.

jag vet inte

Det var youtube som jag fick en bra upplevelse.

14. april 2025

Besvarelse fra The Vision Club Academy

Hej Elsa! Tack för den positiva feedbacken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Riktigt bra första intryck av företaget…

Riktigt bra första intryck av företaget och Emil som höll i vårt möte. Man märker verkligen att dessa är väl inlästa på vad dem gör och vad dem erbjuder en👍🏼👍🏼

29. marts 2025

Tjena Simon,

stort tack! Härligt att du fått en bra start. Vi ser verkligen fram emot att följa dig på din resa mot framgång.

Hade min introduktion med Emil

Hade min introduktion med Emil, han hade ett väldigt gott bemötande och var professionell. Han gick igenom kursen strukturellt och fick mig att förstå lätt hur det går till hos dem.

Det verkar vara en sammansatt community med bra individer som är trevliga och vill hjälpa andra att uppnå sina mål.

Ett väldigt stort tack till Emil för en superbra introduktion, är taggad för att se vad framtiden har att visa.

28. marts 2025

Tjena Anton,

tack för dina fina ord! Så kul att höra att introduktionen med Emil gav ett starkt första intryck, han
brinner för att guida våra medlemmar rätt från start.

Vi är också otroligt stolta över vår community, och du har helt rätt, det är en sammansatt grupp med drivna individer som verkligen stöttar varandra. Vi är superglada att ha dig med och ser fram emot att följa din resa. Vi är med dig hela vägen.

Nu kör vi!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick bra och tydlig information av Emil…

Fick bra och tydlig information av Emil på upplägget och ska bli spännande att sätta igång på riktigt med arbetet.

29. marts 2025

Tjena Emil,

vad roligt att höra att du fått tydlig information. Vi ser verkligen fram emot att följa din resa. Lycka till med starten, vi är med dig hela vägen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bedrägeri!

Bedrägeri!
Min son hade skickat flera intresseanmälan till olika ställen för att få information om Dropshiping-kurser och de kontaktade min minderåriga son och hjärntvättade honom. Jag sa till min son att ge dem mitt nummer och att ringa mig. Eftersom de redan hade påverkat honom för mycket om hur många bilar han skulle ha och hundratals svenska kronor på en månad, funderade min son till och med på att sluta gymnasiet, som han redan har gjort i ett och ett halvt år. De sa o så att annars de skulle tillbaka pengarna från kursen. Vilket jag tvivlar på. En av dem ringde mig och berättade att kursen kunde betalas månadsvis, jag kollade deras sida, jag gillade inte den absurda hjärntvättningen de gjorde mot min son, men jag trodde att manen trött att de. Här man var en idiot, det var i alla fall en kurs. Och min son var fokuserad på att studera och lära sig och inte på andra saker och jag ville stötta honom. De kontaktade mig och sa att jag kunde betala kursen månadsvis till de. Men jag fick i stället ett faktura från Svea med 39% ränta. De begärde ett lån i mitt namn utan mitt tillstånd och jag har varit sjukskriven sedan 2024. Det här är helt galet, hur vågar de? Jag håller inte med om detta. Detta är en skandal. En bluff. Jag ringde Svea och de sa att jag skulle kontakta Allmänna reklamation ämne och Konsumenten. Jag har redan gjort det, men alla måste vara mycket försiktig eftersom de kanske använder olika företagsnamn för att göra detta. Svea har pausat fakturationen medan konflikten fixar sig och jag blir av från detta.

Det finns ingen sätt att kommunicera sig med er utan igenom eras hemsida, där man skriver namn och telefonnummer, så ni kan kontakta mig, men det gör ni aldrig! När ni ringde min son han sparade eras telefonnummer, men när jag skulle kontakta er telefonnumret fanns inte längre.

Jag vill ingen kurs, utan att ni ta mig bort från den lån ni tog i mitt namn. Ni sa aldrig att ni skulle ansöka ett lån i mitt namn utan att jag skulle betala er på avbetalning.

The Vision Club Academy är bedragare, pajasar, som FÅR SKÄMMAS.
Akta dig!

26. november 2024

Besvarelse fra The Vision Club Academy

Den här recensionen innehåller flera allvarliga felaktigheter och falska påståenden. Vår utbildning har 18-årsgräns. Vi kontaktar inte minderåriga.

Vi är en seriös och transparent utbildningsverksamhet med mycket goda omdömen från våra faktiska deltagare, något som enkelt kan bekräftas genom att läsa våra andra recensioner.

Vi har ett etablerat samarbete med Svea Ekonomi, ett välkänt och pålitligt finansbolag, just för att säkerställa trygga och lagliga betalningslösningar. Inga lån kan tecknas utan korrekt godkännande från den betalningsansvarige, något Svea hanterar med noggranna rutiner.

Skulle något ändå ha gått fel i kommunikationen är det viktigt att det reds ut via rätt kanaler, vilket vi gärna hjälper till med.

Det är också helt felaktigt att vi skulle “hjärntvätta” någon. Vår utbildning bygger på affärskunskap, självdisciplin och långsiktighet – inte på orealistiska löften. Vi vill att alla våra deltagare gör medvetna, välgrundade val och står alltid tillgängliga för frågor och stöd.

Vi vill även förtydliga att vi inte står under flera olika utbildningar, varumärken eller företag, allt sker under ett och samma namn och organisation. Detta är enkelt att kontrollera via våra officiella kanaler.

Det är mycket allvarligt med spridning av osanna påståenden. Har du varit i kontakt med någon som påstått representera oss? Så ber vi dig omgående höra av dig till oss direkt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett stort tack till Emil för att du…

Ett stort tack till Emil för att du introducerade mig och gav en tydlig översikt över utbildningen och gruppens struktur. Det verkar som att många har uppnått framgångar på kort tid. Jag ser verkligen fram emot att se vad jag kan åstadkomma! MVH.

18. marts 2025

Tjena Mohamad!

Stort tack och vi är glada att du fått en bra introduktion. Det ska bli riktigt kul att se dig göra stora framsteg också.

Vi ser fram emot att följa din resa och vi är med dig hela vägen!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.