Dålig erfarenhet med dem. De lovar att hjälpa dig att nå 100 000 inom ett år, annars får du tillbaka medlemsavgiften. Jag började påpeka redan flera månader innan året hade gått att jag inte var i n... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jag kände trygghet och glädje utav samtalen jag hade, jag blev bemött på ett bra sätt med mycket energi samt att jag fick förklaring och beskrivning på allt jag ville veta och allt jag behövde veta. M... Se mere
Jag hade en bra upplevelse för att jag fick all information som jag behövde för att starta en egen försäljning. Dom här på The Vision Club är super duktiga jag har försökt på andra ställen men bl... Se mere
Virksomheden har svaret
Har under längre period varit intresserad av att starta med e-handel när jag har sett prestationen från TVC men inte vågat ta steget men nu e jag äntligen igång. Skulle verkligen rekommendera TVC då m... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Sveriges ledande utbildning inom e-handel. Lär dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 63 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Deras bemötande var riktigt bra och den…
Deras bemötande var riktigt bra och den var tydliga och ser jätte mycket fram emot att börja med detta!!!

Tack så mycket
Tack så mycket, Daniel, för all hjälp du har gett mig. Jag är verkligen väldigt taggad och ser fram emot det!"

Besvarelse fra The Vision Club Academy
Har nu haft ett väldigt trevligt möte med Daniel.
Har nu haft ett väldigt trevligt möte med Daniel som jag fick kontakt via Emil. Daniel gick igenom allt steg för steg väldigt snabbt, smidigt och var väldigt härlig.
Ser fram emot att jobba med TVC och rekommendera att fler går med i The Vision Club!

Besvarelse fra The Vision Club Academy
Hade jättebra möte med grabbarna
Hade jättebra möte med grabbarna, fick all info som jag behövde för att komma igång och massa tips direkt hur jag ska gå vidare med saker o ting, jättetrevliga och hjälpsamma!

Tumme upp
Emil och Daniel var väldigt professionella. Riktigt roliga och trevliga grabbar och de ser verkligen till att ge dig all info som finns.

Besvarelse fra The Vision Club Academy
Hade ett jätte trevligt möte med Daniel…
Hade ett jätte trevligt möte med Daniel där jag fick reda på all information om the vision club. Blev väldigt spänd, och ser fram emot att jobba hårt med detta nu. Det känns väldigt genuint detta, och rekommenderar många andra detta. Tack Daniel

Besvarelse fra The Vision Club Academy
Daniel och Emil var riktigt sköna dom…
Daniel och Emil var riktigt sköna dom förklarade allting väldigt bra och förståligt👍

Proffsigt
Proffsigt bemötande. Roliga och öppna men seriösa & kuniga. Deras resultat säger säger en hel del.

Besvarelse fra The Vision Club Academy
Superbra onboarding med tydlig…
Superbra onboarding med tydlig genomgång, kändes lite oklart i början men när man väl sitter med Daniel klarnade allt🔥🔥

Besvarelse fra The Vision Club Academy
Väldigt bra trevlig lättförstådd…
Väldigt bra trevlig lättförstådd berättar tydligt steg för steg

ny på TVC
Jag hade kontakt med Daniel från TVC och fick en professionell introduktion till TVC Academy+ Discorden, jag är mycket nöjd med introduktionen och är taggad på att ge mig ut på denna online resa tillsammans med TVC!

Besvarelse fra The Vision Club Academy
Engagemanget från deras Crew skulle jag…
Engagemanget från deras Crew skulle jag säga, att alltid få en hjälpande hand när man ber om det!
Även lektionerna och utbildningen i sin helhet är väldigt bra för dig som är avancerad men även nybörjare

Besvarelse fra The Vision Club Academy
Riktigt bra första intryck av företaget…
Riktigt bra första intryck av företaget och Emil som höll i vårt möte. Man märker verkligen att dessa är väl inlästa på vad dem gör och vad dem erbjuder en👍🏼👍🏼

Hade min introduktion med Emil
Hade min introduktion med Emil, han hade ett väldigt gott bemötande och var professionell. Han gick igenom kursen strukturellt och fick mig att förstå lätt hur det går till hos dem.
Det verkar vara en sammansatt community med bra individer som är trevliga och vill hjälpa andra att uppnå sina mål.
Ett väldigt stort tack till Emil för en superbra introduktion, är taggad för att se vad framtiden har att visa.

Besvarelse fra The Vision Club Academy
Fick bra och tydlig information av Emil…
Fick bra och tydlig information av Emil på upplägget och ska bli spännande att sätta igång på riktigt med arbetet.

Bedrägeri!
Bedrägeri!
Min son hade skickat flera intresseanmälan till olika ställen för att få information om Dropshiping-kurser och de kontaktade min minderåriga son och hjärntvättade honom. Jag sa till min son att ge dem mitt nummer och att ringa mig. Eftersom de redan hade påverkat honom för mycket om hur många bilar han skulle ha och hundratals svenska kronor på en månad, funderade min son till och med på att sluta gymnasiet, som han redan har gjort i ett och ett halvt år. De sa o så att annars de skulle tillbaka pengarna från kursen. Vilket jag tvivlar på. En av dem ringde mig och berättade att kursen kunde betalas månadsvis, jag kollade deras sida, jag gillade inte den absurda hjärntvättningen de gjorde mot min son, men jag trodde att manen trött att de. Här man var en idiot, det var i alla fall en kurs. Och min son var fokuserad på att studera och lära sig och inte på andra saker och jag ville stötta honom. De kontaktade mig och sa att jag kunde betala kursen månadsvis till de. Men jag fick i stället ett faktura från Svea med 39% ränta. De begärde ett lån i mitt namn utan mitt tillstånd och jag har varit sjukskriven sedan 2024. Det här är helt galet, hur vågar de? Jag håller inte med om detta. Detta är en skandal. En bluff. Jag ringde Svea och de sa att jag skulle kontakta Allmänna reklamation ämne och Konsumenten. Jag har redan gjort det, men alla måste vara mycket försiktig eftersom de kanske använder olika företagsnamn för att göra detta. Svea har pausat fakturationen medan konflikten fixar sig och jag blir av från detta.
Det finns ingen sätt att kommunicera sig med er utan igenom eras hemsida, där man skriver namn och telefonnummer, så ni kan kontakta mig, men det gör ni aldrig! När ni ringde min son han sparade eras telefonnummer, men när jag skulle kontakta er telefonnumret fanns inte längre.
Jag vill ingen kurs, utan att ni ta mig bort från den lån ni tog i mitt namn. Ni sa aldrig att ni skulle ansöka ett lån i mitt namn utan att jag skulle betala er på avbetalning.
The Vision Club Academy är bedragare, pajasar, som FÅR SKÄMMAS.
Akta dig!

Besvarelse fra The Vision Club Academy
Ett stort tack till Emil för att du…
Ett stort tack till Emil för att du introducerade mig och gav en tydlig översikt över utbildningen och gruppens struktur. Det verkar som att många har uppnått framgångar på kort tid. Jag ser verkligen fram emot att se vad jag kan åstadkomma! MVH.

Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.