The Vision Club Academy Anmeldelser

4,5

Dålig erfarenhet med dem. De lovar att hjälpa dig att nå 100 000 inom ett år, annars får du tillbaka medlemsavgiften. Jag började påpeka redan flera månader innan året hade gått att jag inte var i n... Se mere

Jag kände trygghet och glädje utav samtalen jag hade, jag blev bemött på ett bra sätt med mycket energi samt att jag fick förklaring och beskrivning på allt jag ville veta och allt jag behövde veta. M... Se mere

Jag hade en bra upplevelse för att jag fick all information som jag behövde för att starta en egen försäljning. Dom här på The Vision Club är super duktiga jag har försökt på andra ställen men bl... Se mere

Har under längre period varit intresserad av att starta med e-handel när jag har sett prestationen från TVC men inte vågat ta steget men nu e jag äntligen igång. Skulle verkligen rekommendera TVC då m... Se mere

1. Fjernundervisning
  2. E-handelsservice

Sveriges ledande utbildning inom e-handel. Lär dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.

Svarer typisk inden for 2 uger

107 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dålig erfarenhet med dem

Dålig erfarenhet med dem.
De lovar att hjälpa dig att nå 100 000 inom ett år, annars får du tillbaka medlemsavgiften. Jag började påpeka redan flera månader innan året hade gått att jag inte var i närheten av det beloppet. När året var slut begärde jag återbetalning, men de kom bara med olika ursäkter för att slippa betala tillbaka. Trots att jag hade bevis vägrade de att återbetala pengarna. De tog bort mig från sina plattformar och jag fick aldrig mer någon kontakt med dem – varken fortsatt hjälp eller någon återbetalning.

2. juni 2026

Köp inte denna kursen jag e 18 år utan…

Köp inte denna kursen jag e 18 år utan jobb och jag har bett om att säga upp medlemskapet. Men då säger dom att de inte går och då blir jag irriterad och då ”hotar” dom med att skicka hela fakturan direkt till mig istället.
Och kan tyvärr inte hitta mailen vi skickade med varandra längre för dom har ju förmodligen raderat dom eller något.
Plus jag har inte ens kollat en enda video eller ens varit inne i discord servern förutom den dagen jag satt i samtal med dom…

16. november 2025

Välkommen

Bemött på trevligt och professionelt sätt. Fick tydliga förklaringar på mina frågor, kände mig välkommen redan innan uppstartet.

18. december 2025

10/10

Innan jag blev kontaktad på discord så var jag lite stressad och visste inte hur jag skulle göra men nu har jag fått all rätt information som jag ska få och är väldigt tacksam över det, men ännu bättre sak att man blev bemöt på ett jättebra sätt.

13. december 2025

Behövs konkret hjälp till att skala utan extra påslag

Jag har varit med i akademin i ca nio månader, var jätteinspirerad de första månaderna och kände att jag lärde mig mycket och att jag växte. Fick då också mycket hjälp. När butiken väl ska lanseras tar det dock snabbt stopp. Jag har betalat fullt årsmedlemskap i akademin och utöver detta lagt åtskilliga tusen i marknadsföring, utan att förmå lyfta min business. För att kunna skala i konkreta termer hade jag behövt vägledning, men det har TVC tagit som en extrakostnad. Jag betalar fortfarande av med hög ränta på mitt medlemskap och kan inte investera mer efter alla försök i marknadsföring. Community:t är ganska torrt, folk jobbar mest för sig själva och butikens egen support har varit mer behjälplig. Samtidigt förstår jag att ett eget driv (samt cash) behövs för att lyckas. Därför får TVC 3 av mig, en mittenrankning.

4. december 2025

TVCA

Mycket trevliga killar. Enkelt att komma ingång då de ger tydliga instruktioner. märks att de vill hjälpa till påriktigt och att det inte bara handlar om deras egna vinning.

1. december 2025