Jeg skriver denne MEGET lang tid siden min orde kom, men fordi jeg ville bare sige at de scammer dig. priserne er 33% højere en retail. jeg købte nogle sko til 1400 som jeg så lige har fundet til 700... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 78 af de 78 bedste virksomheder i Skobutik
Hos TheSneakerStore.dk kan du købe de mest eksklusive og hypede sneakers. Køb dine nye sko allerede idag! Air Jordans ✓ Nike Dunk ✓ Yeezy ✓ og mange andre brands!
Håndværkervej 24G, 9000, Aalborg, Danmark
- thesneakerstore.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Rigtig fin købsoplevelse OGSÅ ved…
Rigtig fin købsoplevelse OGSÅ ved returnering af en vare, som skulle ombyttes.

Besvarelse fra The Sneaker Store
Nok den ringeste service jeg til dato…
Nok den ringeste service jeg til dato har oplevet.
Købte et par sko for nu 1 måned siden, og har ikk modtaget skoene endnu, og det har stort set været umuligt at komme igennem til dem og få et svar.

Min ordre fra 21. maj
Min ordre fra 21. maj er ikke afsendt. Jeg har skrevet flere mails uden at opnå andet end auto svar. Ordren er til en gave og hvad skal jeg gøre når man heller ikke kan ringe til firmaet? Det mindste man kan bede om er vel et svar?

Besvarelse fra The Sneaker Store
Virkelig skuffende oplevelse med The…
Virkelig skuffende oplevelse med The Sneaker Store. De lover tydeligt på deres hjemmeside, at varen afsendes inden for 5-10 hverdage – men jeg modtog først mine sko næsten 4 uger senere! Det er helt uacceptabelt, især når man som kunde regner med en vis pålidelighed. Der var ingen opdateringer undervejs, og kundeservice var svær at få fat på. Jeg føler mig virkelig snydt og kommer ikke til at handle her igen. Hold jer væk, medmindre I har tålmodighed til at vente en hel måned på noget, der burde tage under to uger.

Besvarelse fra The Sneaker Store
Vi har ikke modtaget skoede endnu
Vi har ikke modtaget skoede endnu, de var bestille i ca midt i april og de er ikke kommet endnu og vi skulle bruge den til konfirmation🤬

Alt for lang ventetid
Alt for lang ventetid, jeg købte et par sko omkring 2 uger før min sidste skoledag og der stod på hjemmesiden at det var 5-14 dages levering. Det er nu en uge siden jeg havde sidste skoledag og skoene er stadig ikke kommet🤨

Besvarelse fra The Sneaker Store
For lang leveringstid + dårlig kundeservice
Jeg havde bestilt et par sko med leveringstid på 5-14 hverdage d. 21. april. Den 7. maj får jeg af vide at først der havde de bestilt skoene hjem fra UDLANDET. Den 16. maj har jeg siden da fået intet af vide og vælger at annullere min ordre. Det bliver man åbenbart nødt til at gøre gennem kontaktformularen i stedet for gennem ordreportalen, hvilket havde været meget nemmere for begge parter. Virker lidt som en amatørbutik det her.
Bestiller ikke her igen og det ville jeg heller ikke anbefale andre at gøre.

Besvarelse fra The Sneaker Store
Havde bestilt et par sko 1.måned før…
Havde bestilt et par sko 1.måned før min søns konfirmation, der både skulle bruges på dagen og på blå mandag. Der stod der var 5-10 dages levering, men 3 uger efter bestilling havde vi stadig ikke modtaget skoene. Vi forsøgte utallige gange at kontakte The sneaker store uden at få svar. Pludselig blev ordren annulleret og vi fik at vide de ikke havde skoene eller kunne skaffe dem.
Hvordan kan man sælge sko man ikke har eller kan få fat i?????

Manglende tilbagemelding på ordre
Jeg har nu i længere tid forsøgt at komme i kontakt med The Sneaker Store vedrørende et køb af sko, der blev foretaget d. 14 april.
Det er godt nok virkelig dårlig kundeservice, at The Sneaker Store ikke giver en tilbagemelding på ordrestatus, når man henvender sig. Da jeg bestilte skoene var leveringstiden 5-14 dage.
Der er heller ingen information, når jeg logger ind for at følge min ordre!

Fuldstændig ringe service
Fuldstændig ringe service, det eneste jeg har modtaget siden jeg bestilte mine sko for 12 dage siden er mit ordrenummer og intet andet, jeg ved ikke engang om de er på vej eller hvad de er, og jeg kan ikke komme i kontakt med dem

Besvarelse fra The Sneaker Store
Total dårlig service og mangel på kommunikation!
Aldrig har jeg oplevet så ringet service..
Jeg har bestilt et par sko til 1.700,- d.30/4 og der er nu gået 14 dage, og har intet modtaget..
Jeg fik aldrig nogen ordrebekræftelse på skoene. Og jeg har skrevet omkring 15 mails hvor der kun er blevet svaret 3 gange. Det viser sig så at DE har skrevet min mail forkert. Jeg har IGEN idag skrevet til dem, men ingen svar! Så jeg ved ikke om de overhovedet dukker op eller ej. Det er mega frustrerende, specielt fordi man ikke kan ringe til dem, men KUN kommunikere over mail som de så svare på når det passer dem! Tyder det på. Jeg vil ikke handle hos dem en anden gang!
Intet svar og ikke modtaget vare
Jeg venter nu forgæves på svar fra The Sneaker Store.
Jeg bestilte d. 13/4 et par sneakers til min datters konfirmation med besked om 5-14 hverdages leveringstid. Dvs levering senest d. 6/5.
Nu er det 18 hverdage siden og skoene skal bruges på lørdag! Jeg skrev første gang på deres kontaktformular d.28/4 og fik svar d. 30/4 med besked om, at de ville modtage varen om 2-4 hverdage og herefter sende den videre til os. Det er nu 8 hverdage siden den besked. Jeg har INTET hørt. Jeg har igen skrevet på deres kontaktformular og Instagram i fredags men intet hørt. Der findes ikke telefonnummer så det er virkelig svært at komme i kontakt. Det ville virkelig være rart at vide, om vi kan regne med at skoene kommer inden lørdag selvom de skulle være kommet senest d.6/5. Vi har virkelig en datter som er ked af, da vi jo var ude i god dag og stolede 100 % at vi kunne regne med The Sneaker Store.
Jeg købte et par sko sammen med min mor…
Jeg købte et par sko sammen med min mor på the sneakerstore og ved levering stod der 5-14 dage leveringstid men nu er der gået 3 uger og de er stadig ik blevet sendt og de svare heller ikke på mails
Lang leveringstid
Firmaet lever ikke op til den leveringstid de skriver.
Vær meget OBS på dette når i bestille gennem The Sneaker Store, hvis i står og skal bruge varen til en bestemt dato..
Hurtig levering. Vi skulle bruge skoene til min datters konfirmation. Havde bestilt dem i god til i en anden butik, men de sendte et forkert par i sidste øjeblik, og så havde vi kun tre dage til at finde samme par et andet sted (Sneaker Store). Bestilte onsdag aften, de ankom fredag morgen, så nu er vi klar til konfirmation lørdag😊.
Lever ikke op til lovede leveringstid
Har intet hørt fra The Sneaker Store og man kan ikke ringe til dem. Der står leveringstid 5-10, men dette lever de ikke op til. En trist konfirmand som ikke fik sine længeønskede sko inden festdagen. Selvom vi troede vi var i god tid. Øv!
Hurtig levering af rigtig produkt.