Themusclechef Anmeldelser 43

TrustScore 1.5 ud af 5

1,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters. Ik heb voor ruim 110 euro aan maaltijden besteld in december 2024. Deze zijn nooit bezorgd. Ik heb meerdere mails gestuurd, inclusief ingebrekestelling en sommatie tot terugbetaling. O... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte bedrijf! Pakket nooit ontvangen gekregen & mails worden genegeerd. Inmiddels 1 hele maand wachten en wachten. Ik ga toch juridische stappen nemen want dit bedrijf is een bedrog.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Maaltijden zijn prima, maar nu 3x bij hun besteld en gewoon alle 3 de keren wonderbaarlijk dat er iets mis is gegaan met mijn bestelling / levering. Elke keer langer dan 3 weken moeten wachten. Nu... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters. Een keer eerder besteld waarbij diverse maaltijden niet geleverd werden. Geld zou terug gestort worden maar nooit ontvangen. Nu is een volledige bestelling van meer dan €100 helemaal niet... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 47 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 6 januari een bestelling á € 250,00…

Op 6 januari een bestelling á € 250,00 geplaatst welke volgens de site op 9 januari geleverd zou worden. Gekozen voor levering bij een PostNL punt.

Geen enkel bericht betreffende dat de bestelling opgestuurd zou zijn ontvangen. Gemaild maar geen reactie terug ontvangen.

Pas op 21 januari een update van PostNL dat het sorteercentrum vol was en dat de bestelling de volgende dag pas bezorgd zou worden.
Op 22 januari is de bestelling voor mijn deur neergezet, (terwijl ik had gekozen voor levering op PostNL locatie) en bij opening waren ALLE maaltijden ontdooid en vele verpakkingen gescheurd waardoor het eten door de doos heen zat. Invriezen was niet meer mogelijk.

Meerdere malen geprobeerd te bellen en te mailen met TheMuscleChef maar geen enkele reactie, echt schandalig!!!!
Ik ben ZEER ONTEVREDEN over dit bedrijf !!!

22. januar 2026

Bestelnummer ORD29355

Bestelnummer ORD29355

Goedemorgen,

Op 20 januari heb ik een bestelling geplaatst, ik keek net in me account en het staat nog steeds op "wacht op verzending

Ik heb jullie een mail gestuurd, gebeld en zijn nog steeds niet bereikbaar. Annuleren lukt ook niet via de site. Aangezien ik nog steeds geen track en trace code heb ontvangen wil ik me bestelling annuleren
Ik hoop dat dit berichtje wel wordt gelezen.

27. januar 2026

Geen levering

4 januari bestelling geplaatst, nog steeds niets ontvangen. Geen antwoord op mail of telefoon. Gelieve mijn geld terug te storten!!
bestelling ORD29237

3. januar 2026

Besvarelse fra Themusclechef

Het spijt ons te horen dat deze ervaring ervoor heeft gezorgd dat je dit zo hebt ervaren. Dat begrijpen wij heel goed.

De afgelopen periode is onze service niet geweest wat je van ons mocht verwachten. Inmiddels zijn getroffen bestellingen gecrediteerd en hebben wij verbeteringen doorgevoerd om dit in de toekomst te voorkomen.

We hopen dat we in de toekomst alsnog de kans krijgen om te laten zien dat dit niet representatief is voor onze normale werkwijze.

Onbereikbaar, geen service

Besteld op 5 januari 2026. Op 20 januari nog steeds niets ontvangen. Al 3 e-mails gestuurd en het contactformulier ingevuld => geen antwoord. Telefonisch nooit bereikbaar. Vorige bestelling verliep alles vlot, maar de tweede bestelling vlot voor geen meter meer.. Jammer dat de service onbestaande is.

20. januar 2026

Besvarelse fra Themusclechef

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons enorm dat je de bestelling en onze service niet aan je verwachtingen hebben voldaan.
In een korte periode zijn er meerdere zaken misgegaan, waaronder onduidelijke communicatie, problemen bij de vervoerder en een slecht bereikbaarheid van onze klantenservice. Dat had nooit mogen gebeuren!
Wij begrijpen je teleurstelling volledig en hopen je in de toekomst alsnog te mogen verwelkomen als tevreden klant.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet doen!!!! Geld ben je kwijt

Heb sinds verleden jaar een aantal bestellingen geplaatst, en dat ging op zich wel aardig.
Er waren wel wat probleempjes, maar daar kon ik nog mee leven.
Sinds 6 januari een nieuwe bestelling geplaatst van bijna 185 euro voor 30 maaltijden.
Heb contact via mail, sms, en website en 2 telefoonnummers gehad maar daar kwam geen enkele reactie op.
Vandaag weer een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil.
Ik denk dat ik genaaid ben door deze site, want ik zie genoeg reviews met hetzelfde probleem.
Klarna, waar ik via betaal kan ook niks doen helaas.
Klotezooi, geld ben je kwijt....

19. januar 2026

Besvarelse fra Themusclechef

Het spijt ons oprecht om te lezen hoe teleurstellend deze ervaring voor je is geweest. We begrijpen je frustratie volledig en nemen deze feedback zeer serieus.
Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden is de service in deze periode ver onder ons normale niveau gezakt. Dat is niet waar wij voor staan en daarvoor bieden wij onze excuses aan.
Inmiddels zijn betrokken bestellingen gecrediteerd en zijn structurele verbeteringen doorgevoerd. Mocht je je situatie nog persoonlijk met ons willen bespreken, dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen via onze klantenservice.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Maaltijden zijn prima, maar levering kan beter.

Nu wel bij mijn 3e bestelling dat ze het volledige bedrag terugstorten omdat het te lang duurde + niet meer op voorraad hadden.

22. december 2025

Besvarelse fra Themusclechef

Het spijt ons te horen dast deze ervaring ervoor heeft gezorgd dat je dit zo hebt ervaren. Dat begrijpen wij heel goed.
De afgelopen periode is onze service helaas niet geweest wat je van ons mocht verwachten. Inmiddels zijn getroffen bestellingen gecrediteerd en hebben wij verbeteringen doorgevoerd om dit in de toekomst te voorkomen.
Wij hopen dat we in de toekomst alsnog de kans krijgen om te laten zien dat dit niet representatief is voor onze normale werkwijze.

Slecht, slechter, slechts

Via Instagram een aanbieding, 1+1 maaltijd gratis. Deze via de site besteld. ‘Vandaag besteld? Morgen in huis!’ Dus niet. Duurde en duurde maar. Geen mail, niets. Bellen, geen gehoor. Toen een dreigende mail gestuurd met advocaat. Wat een toeval, meteen kreeg ik een reactie terug. Waarna de bestelling (28 maaltijden voor €113) geleverd werden.
Sommige maaltijden waren open gegaan. Plastic waarmee de maaltijden geseald waren, waren stuk.
Maaltijden hebben niet allemaal de juiste macro vermelding. Mist precies de eiwitten, wat ik belangrijk vind en de meeste mensen die ws bij the MUSCLE chef bestellen. De smaak, bagger. Veel rijst, weinig vlees en amper groente.

Niets kopen dus. Want áls je bestelling al komt? Is het niet te pruimen..

15. januar 2026

die 97% regel dat ze een dag later bezorgen is BS

(TAV Johan Kingma:
Geen idee of je dit leest maar ga erachteraan bij klarna, zij helpen je verder).

Ik heb de 12e maandag s'avonds 40 maaltijden besteld die ik 100% wou ontvangen op woensdag. Betaling achteraf via klarna aangezien dit de 1e keer is dat ik hier bestel. Order bevestiging netjes ontvangen waarin staat dat ik een mail krijg als het verzonden word, nou prima.
Woensdag komt, geen verzendbevestiging, hmm wat raar, de FAQ geeft aan als je VOOR 3uur besteld je dan 97% zeker de dag erna je bestelling krijgt.
Dus ik denk ik bel ze even op.. nou hij gaat 5 of 6 keer over waarna je een bericht krijgt "Sorry your call can not be taken at the moment."
wtaf? Nog een 06 nummer gevonden online, die staat ook uit. Vieze scammers lijken het wel nadat ik daarna hier alle reviews pas zag. Ik kwam bij ze uit omdat musclemeats weken niet kan leveren en fkn AI deze shop aanbeveelde. Ook zo dom, je kan op de site geen datum aangeven wanneer je geleverd wilt krijgen? Die 97% regel is dikke BS, wat verwachten ze nou echt dat je een extra of meerdere hele dagen thuis gaat zitten wachten als ze de 1e dag niet leveren?

12. januar 2026

Bestelling niet ontvangen

Helaas heb ik mijn bestelling ook niet ontvangen. Ik heb vaker besteld en ze hebben de bestelling eigenlijk nooit op tijd verstuurd. Op de mail word niet gereageerd.

Het is leuk dat jullie na ruim 3 weken een standaard slecht antwoord sturen die niet eens klopt naar alle mensen die een slechte review hebben geplaatst.

Ik heb meerdere malen gemaild dat ik mijn bestelling wilde annuleren maar kreeg geen reactie. Gister kreeg ik tot mijn verbazing een mail dat mijn bestelling verstuurd was. Deze heb ik vanochtend ontvangen. Er ontbraken meerdere maaltijden, en op de pakbon hebben jullie zelf nog bij 2 maaltijden geschreven crediteren. Ik heb helemaal geen credit nota ontvangen en mijn bestelling is helemaal niet gecrediteerd zoals jullie nu in de reactie vermelden. Jullie blijven gewoon oplichten en niet reageren.

12. januar 2026

Bestel hier niet!

UPDATE 28/01
Er is bij elke negatieve review een reactie geplaatst maar als je zelfs dan de gedane toezeggingen nog niet nakomt heb je het volgens mij niet begrepen.
Ik heb geen terugbetaling ontvangen en op mijn mail hierover wordt nog steeds niet gereageerd.

OORSPRONKELIJKE REVIEW
Bestel hier niet!

Een jaar lang vaste klant geweest maar ruim 2 weken geleden mijn laatste bestelling geplaats.
Het pakket is nooit fysiek aangeboden aan PostNL en op mijn mailtjes wordt niet gereageerd.
Uiteraard heb ik wel betaald dus het is gewoon oplichting/diefstal.

Met mijn een na laatste bestelling was hetzelfde aan de hand. Uiteindelijk heb ik die bestelling wel ontvangen maar ook pas 2 weken na de besteldatum en zonder reactie op mijn mails.

In totaal 20 bestellingen geplaatst het afgelopen jaar en met vrijwel elke bestelling was wel iets aan de hand. Incompleet, andere maaltijden dan besteld, etc.

Ik heb ze altijd het voordeel van de twijfel gegeven want de maaltijden zijn wel goed.
Maar nooit meer dus. Er zijn er genoeg goede alternatieven waar de klant wel serieus genomen wordt.

1. januar 2026

Niks geleverd!

Niks geleverd!! Geen reacties op mails. Telefoon onbereikbaar

Oplichters !!!!!!!

30. december 2025

Niets ontvangen

Testmaaltijden besteld, na een week nog steeds niets ontvangen, geen reactie op mails of tickets

15. december 2025

Eten volledig ontdooit

Eten volledig ontdooit, 3 kapotte bakjes, telefoonnummer werkt niet, geen reactie via de mail… eens en nooit meer!

1. december 2025

22 november een bestelling geplaatst

22 november een bestelling geplaatst. Nooit geleverd, geen contact te krijgen met het bedrijf om het geld retour te krijgen!

22. november 2025

Eten komt niet opdagen

Bestelling geplaatst op 27 november. Netjes afgewacht, ivm black friday duurd het mogelijk iets langer.

Krijg ik 5 december een mail dat het eten ondertussen binnen moet zijn, maar hun in het systeem zien dat het nog niet is afgeleverd.
Hierom zullen ze 8 december nieuw eten opsturen.

Nu is het 10 december, nogsteeds geen bericht wanneer het binnenkomt, en of het uberhaupt al verzonden is.

Trek je eigen conclusies, ik heb me geld teruggevraagt

27. november 2025

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bad delivery, no customer service

Do not order from this company. The phone number on their website does not work. If something goes wrong with the food/delivery, they will not reply to any emails you send so you will lose your money.

I ordered a lot of food to be delivered on a Tuesday evening. The food arrived completely defrosted and not cold at all on the Wednesday. Which means that it left themusclechef and then stood somewhere for 24 hours before delivery, which obviously makes it not safe to eat.

5. november 2025

Besvarelse fra Themusclechef

Thank you for taking the time to share your experience with us.

We are truly sorry that your order and our service did not meet your expectations. Within a short period of time, several things went wrong, including unclear communication, issues with the carrier, and poor accessibility of our customer service. This should never have happened.

In the meantime, the affected orders have been credited and we have implemented improvements to prevent this from happening again in the future.

We fully understand your disappointment and hope to welcome you back as a satisfied customer in the future.

Sportive regards,

Wat een schaamteloos bedrijf

Wat een schaamteloos bedrijf, ten eerste komt het eten veel te laat binnen, was al weg voor het werk , contact krijgen lukt niet emails worden niet beantwoord, te triest voor worden snap niet dat een bedrijf als dit nog bestaat oplichters zijn het

20. oktober 2025

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alles ontdooid geleverd gekregen en…

Alles ontdooid geleverd gekregen en reageren nergens meer op. Waardeloos bedrijf.

13. november 2025

Zeer nare ervaring.

De reviews van de vorige twee gedupeerde komen mij helaas bekend voor. Ik heb hier op 30 juli een order geplaatst t.w.v. 187 euro. Door drukte bij de post, kreeg ik een bericht dat de bezorging wat langer dan normaal zou duren (31 juli) waardoor mijn pakket op 4 augustus klaar lag bij een afhaalpunt. De 5e heb ik het pas kunnen ophalen. Het heeft dus 6 dagen geduurd voordat ik het in mijn bezit had. Van te voren de website geraadpleegd. Op die site benadrukken ze dat ze er alles aan zullen doen om de situatie op te lossen. “Wij luisteren naar jou feedback, zoeken naar een oplossing en streven naar verbetering om jou ervaring zo positief mogelijk te maken”
Dat is gewoon niet waar en dat zeggen ze alleen maar om je vertrouwen te winnen. Ook staat er op de site hoe je als consument geacht wordt te handelen in deze situatie. Maak foto’s en video als bewijs en stuur deze naar de klantenservice! Dus ik alles gefilmd (bij het openen stonk het behoorlijk en stonden een deel van de maaltijden bol). Zo alles kunnen weg donderen!
De foto’s en video beelden naar de klantenservice gestuurd samen met het ordernummer en een beschrijving van de klacht. Wat een ervaring! Op de site staat: Binnen 2 uur antwoord op je vraag van: Maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 16:00 uur. Maar er wordt gewoon niet op gereageerd, en als je ze belt wordt je gelijk doorverbonden naar het antwoordapparaat.
4 dagen later kreeg ik antwoord op mijn mail(nadat ik ze verzocht had om op mijn mail te antwoorden) Antwoord: Mijn excuses voor de late reactie! Hij had op de site van de pakket bezorger gekeken en was tot de conclusie gekomen dat het veels te laat was bezorgd. Hij gaf aan hier geen invloed op te hebben maar uiteraard zou oplossen. De bestelling zou opnieuw worden aangemaakt en mij worden toegestuurd.
Nooit wat ontvangen! Op 20 augustus maar weer een mail gestuurd. Met de vraag hoe het zat met de afhandeling van de klacht omdat ik hier nooit meer updates van had gekregen... Ook gezegd dat het een behoorlijk eenzijdig en frustrerend gesprek begon te worden (omdat ik constant genegeerd werd) Toen kwam er weer een excuus voor de late reactie en was hij in de veronderstelling dat er weldegelijk maaltijden naar mij waren verzonden maar dat hij op vakantie was gegaan en de nalevering niet in de gaten had kunnen houden. Er zou nogmaals een order worden aangemaakt en deze zou door zijn eigen koerier worden bezorgd. De klantenservice (?) zou contact met me opnemen om een bezorgafspraak in te plannen.
Nooit gebeld! 26 Augustus maar weer een email gestuurd. Geen reactie op gehad en wordt gewoon weer genegeerd. Inmiddels is het 5 September . Ik ben mijn geld kwijt en heb nooit vervangende maaltijden mogen ontvangen. Mij zijn ze kwijt als klant! Ik heb nog nooit zo’n vervelende ervaring met een online shop gehad!

5. september 2025

Besvarelse fra Themusclechef

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. Het spijt ons oprecht dat wij u met deze situatie hebben geconfronteerd en dat u zich niet gehoord en geholpen heeft gevoeld. Dat is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden.

We begrijpen heel goed dat het frustrerend is om te moeten wachten op een bestelling, vervolgens producten te ontvangen die niet meer bruikbaar zijn, en daarna ook nog weinig tot geen terugkoppeling te krijgen vanuit onze klantenservice. Dat had nooit mogen gebeuren.

Er zijn in korte tijd meerdere zaken misgegaan: van vertraging bij de vervoerder, tot gebrekkige opvolging, en onduidelijke communicatie vanuit ons. Dat hoort niet bij onze normale werkwijze en we nemen uw ervaring dan ook zeer serieus. Intern zijn inmiddels verbeteringen doorgevoerd om dit in de toekomst te voorkomen.

Het spijt ons dat wij uw vertrouwen hebben verloren en dat dit voor u heeft geresulteerd in een nare ervaring. Mocht u ervoor openstaan, dan willen wij graag persoonlijk met u in contact komen om dit op een passende manier af te ronden en recht te zetten. U kunt ons bereiken via de mail of telefonisch.

Team The Muscle Chef

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.