Halara Anmeldelser

485.971

4,0

Jeg køber ikke normalt fra brands som disse, fordi de virker en smule mistænkelige, men så fandt jeg et par af deres bukser i genbrug, som passede helt perfekt. Kvaliteten er overraskende god og kan n... Se mere

Siden lade køber tro, at det er vestlig produceret tøj af høj kvalitet MENS det er billig tøj produceret i Kina med detaljer som ligner tøj syet hjemme. Bestilte tre par bukser stof var krøllet mens s... Se mere

Lidt langsom levering men gratis. Fin tracking og orientering om varens rejse til mig. Super gode priser. Og endelig - virkelig lækre produkter. Trænings leggings af høj kvalitet. Super pasform. Deres... Se mere

Rigtig god oplevelse! Min pakke kom 10 dage før forventet levering og varerne er fine. Jeg havde ikke så store forventninger, men det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

1. Dametøjsbutik

Halara, meaning "stress free" in Greek, reinvents athleisure, where all communities are celebrated. Halara’s design philosophy centers around high-performance fabrics and flattering silhouettes that cater to all body types. By leveraging crowd-sourced feedback and trusted manufacturers, the brand offers a vast selection of affordable, yet premium-quality activewear for a diverse population. Halara strives to minimize environmental impact through conscious sourcing practices, with sustainability at its core. To ensure a seamless customer experience, the company offers 24/7 support and obsesses over consumer feedback. Embracing inclusivity, Halara empowers women to look and feel their best, whether working out or just enjoying their day.

God

486 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(485.971)

164.653 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Man er altid skeptisk -

Man er altid skeptisk, når man bestiller et nyt sted fra. Der er lidt lang leveringstid (dog bestilte jeg i juletiden, så måske er den normale leveringstid lidt kortere). MEN! Jeg bestilte 6 par bukser. Det er første gang, at intet at det skulle leveres tilbage. Tøjet føles som træningstøj at have på, men ligner slet ikke træningstøj! Tøjet falder SÅ pænt på kroppen. Absolut ikke sidste gang, at jeg bestiller fra Halara!

2. januar 2026

Hold jer langt væk

Pengene bliver trukket med det samme.
Her en måned efter har jeg stadig ikke modtaget mine varer.
Jeg får alle mulige dødsyge forklaringer og har nu bedt om at få mine penge tilbage.
Tvivler på det lykkedes.
SVINDEL !

3. januar 2026

Hello,
Vi beklager oprigtigt den frustration og skuffelse, som denne situation har forårsaget. Vi forstår, hvor frustrerende det er at se, at betalingen er trukket, mens din ordre stadig ikke er ankommet efter så lang tid.

På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke finde din ordre i vores system, da vi ikke har kunnet lokalisere den ud fra det oplyste navn eller den anvendte e-mailadresse. For at vi reelt kan hjælpe dig videre og undersøge muligheden for en tilbagebetaling, beder vi dig venligst om at kontakte os med dit ordrenummer samt den e-mailadresse, der blev brugt ved bestillingen.

Så snart vi modtager disse oplysninger, vil vi prioritere din sag og undersøge den grundigt. Vi sætter pris på din tålmodighed og muligheden for at rette op på situationen.

Nemt at bestille - svært at returnere

Jeg er meget tilfreds med de varer jeg har bestilt.
MEN jeg ønsker at returnere 1 af de ting jeg har modtaget, og det er ikke til at finde ud af hvordan man returnerer! Der står en lang smøre om “view all” osv, men jeg kan ikke finde nogen af delene. Meget utilfredsstillende - og det trækker ærgerligt nok fra!

28. december 2025

Varer aldrig kommet frem

Bestilte et par bukser til min svigerdatter i julegave som aldrig er dukket op de bliver bare ved med at skrive at de er forsinket i dag igen skriver de at jeg skal vente til den 18/1 virkelig så dårlig stil

Ordre nu LM716358452SE

6. december 2025

Uendelig lang leveringstid på ordren

Uendelig lang leveringstid på ordren. På hjemmesiden og mail står der, at ordren vil komme indenfor 6-8 dage. Nu er der gået 3 uger - snart 4 uger, og jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Kundeservice er ikke til hjælp - overhovedet! Min ordre har været i “domestric terminal station” i 6 dage, forstår ikke hvorfor den sidder fast der. Det er ikke en “halara” feeling man står tilbage med.

19. december 2025

Rigtig god service

Jeg bestilte 3 kjoler da jeg havde vundet en woucher . Det viste sig de var for store i brystet, da min barm er lille.
Jeg skrev til dem og kunne vælge at beholde tøjet og få en kode til beløbet jeg skulle ha brugt på dem, hvis jeg selv havde betalt dem. Rigtig god service synes jeg. Det har gjort at jeg senere bestilte tre par cowboybukser som er de bedste cowboybukser jeg nogensinde har ejet. Hvis man selv lige er lidt opmærksom på størrelser og mål og længde i ben, synes jeg ikke der er nogen problemer. Rigtig rigtig god kvalitet i både kjoler og bukser.

10. juli 2025

Umulig returnering

Jeg gider normalt ikke bruge min tid på at skrive anmeldelser, men når man møder et teknisk setup som gør det umuligt at returnere varer, så er jeg nødt til at advare andre. DET ER IKKE MULIGT AT FÅ LOV TIL AT RETUNERER VARER! Det skal du være opmærksom på, når du handler her.

18. november 2025

Bestilte 2 par bukser

Bestilte 2 par bukser, de ankom hurtigt. Kvaliteten er god og de er syet pænt. Eneste lille "men" er at de ikke er lige store. Det ene par er en del længere i benene( fra samme model) og bredere over hofterne, selvom de er samme størrelse.
Kan dog passe begge par, men foretrækker helt klart det mindste par, som sidder helt perfekt på mig.
Ville gerne bestille flere, men tøver, da jeg bliver usikker på om jeg kan regne med størelsen...

29. oktober 2025

UMULIG RETUR POLITIK

Køb aldrig der med mindre du er sikker på ikke at skulle returnere noget!!! De er elendige til at hjælpe med returnering til Tyskland, jeg køber ALDRIG noget igen

23. oktober 2025

Kære kunde,
Vi beklager at høre, at din vare ikke ankom som forventet. Vi bestræber os på at levere den bedste vare som muligt, og vi sætter pris på din feedback.

Det er jo helt absurd

Det er jo helt absurd, at man som online-butik ikke laver en returløsning, der fungerer.

Det er 100% et bevidst valg af Halara.

Hvis man vil returnere, betaler man +100 kr. for at deltage i et returneringslotteri, hvor man måske/måske ikke får sine penge retur.

Kundeservice er tydeligvis ikke til nogen hjælp - selvom de her på Trustpilot gør som om, de er.

Update 20/10-25:

Halara skriver nu til mig pr. mail (som svar på ovenstående), at de desværre ikke tilbyder gratis returnering, da de gerne ville holde priserne nede.

Men det er jo ikke en efterspørgsel på gratis returnering, der er pointen hér. Jeg betaler gerne for en label, som på andre online-shops.

Pointen er, at man ikke kan rekvirere en returlabel, som gør returneringen kundevenlig.

Når man som kunde selv skal vælge et random fragtfirma til en online-shop i udlandet, er der rimelig stor risiko for, at pakken ikke modtages af Halara (tjek kommentarerne her på TP.)

Så det er som sagt et returlotteri, man kan vælge, om man tør satse sine penge i.

Det kan I altså godt vælge at gøre bedre, Halara.

19. oktober 2025

Kære kunde,
Vi beklager ulejligheden forårsaget af returforsendelsesgebyret – dette er en del af vores nuværende returpolitik, men vi forstår, at det kan være frustrerende. Vi har udpeget en servicespecialist til at løse problemet og har sendt dig oplysningerne via e-mail. Tjek venligst din indbakke, inklusive spam- eller junk-mapper, for vores svar. Hvis du ikke har modtaget den endnu, bedes du kontakte service@cs.halara.com (mailto:service@cs.halara.com), så hjælper vi dig gerne.

Virkelig dårlig kvalitet

Virkelig dårlig kvalitet.
Selve forsendelsen gik forholdvis hurtigt og fint at tingene lå i deres egne små poser. Købte sportstøj.
Men kvaliteten var elendig . Ved ikke om det hænger sammen med at der var udsalg. Men det bør det jo i princippet ikke. Passestørrelsen var i orden på nær ved et par shorts i medium. Som kun et lille barn ville kunne passe. Jeg forsøger mig ikke med retur fordi jeg af andre anmeldelser kan forstå at det ikke fungerer.

16. oktober 2025

Kære kunde,
Vi beklager meget, at kvaliteten af ​​den/de leverede vare(r) ikke levede op til vores standarder. Vi forstår, at en sådan oplevelse kan være meget frustrerende. Vi har udpeget en servicespecialist til at løse problemet og har sendt dig oplysningerne via e-mail. Tjek venligst din indbakke, inklusive spam- eller junk-mapper, for vores svar. Hvis du ikke har modtaget den endnu, bedes du kontakte service@cs.halara.com (mailto:service@cs.halara.com), så hjælper vi dig gerne.

Umuligt at returnere og dårlig størrelses guide

Jeg kan ikke få lov at returnere et par bukser. Når jeg følger returguiden, er det ikke en mulighed. Jeg kan kun vælge at bestille igen. Hvilket jeg selvfølgelig ikke vil da de ikke lever op til mine forventninger.
De er for store, trods jeg har fuldt deres størrelses guide og farven er slet ikke som på billedet. De er meget mere blå. Ikke en særlig pæn farve desværre. De svarer ikke på min henvendelse. Det er sidste gang jeg handler her!

Her d. 21 november, har jeg stadig ingen hjælp fået. Det er ren fub!

8. oktober 2025

Kære kunde,

Vi beklager at høre, at din returnering ikke var så problemfri som forventet. Vi bestræber os på at gøre processen så enkel som muligt og sætter pris på din feedback. Hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig yderligere, bedes du kontakte service@thehalara.com, så hjælper vi dig gerne.

Hvis problemet stadig er uløst, skal du ikke bekymre dig - bare svar på denne e-mail. Vi er her for at hjælpe dig.

Tak, fordi du giver os mulighed for at behandle din bekymring.

Med venlig hilsen,
Halara kundeserviceteam

Ikke prisen værd

Det tog en EVIGHED at få tøjet leveret, men det kom endelig efter 1,5 måneds tid...
Tøjet er i og for sig fint nok, men slet ikke prisen værd. Det er ikke hvad det ser ud på billedet hverken af form eller kvalitet.
Jeg købte to par bukser, samme model men 2 forskellige farver - begge i small. Det ene par var dog MEGET større end det andet. Ud fra hvad jeg læser, så kan det vist ikke betale sig at sende det retur, hvilket er pænt træls.

På trods af den "billige" pris, vil jeg stadig sige, at det ikke er det værd. Slet ikke.

26. september 2025

Dear Valued Customer,

We’re sorry to hear that your experience was not as smooth as expected. We strive to make the process as simple as possible and appreciate your feedback. If there’s anything we can do to assist you further, kindly reach out to service@thehalara.com (mailto:service@thehalara.com), and we'll be happy to assist you.

If the issue remains unresolved, please don’t worry—just reply to this email. We’re here to assist you.

Bestilte for næsten 2000kr

Bestilte for næsten 2000kr. De lover levering ml 6-10 dage. Nu sidder jeg på 15 dagen og har intet modtaget i nu. Har sendt mail 3 gange. Stadig intet hørt. Hold jer væk!

17. september 2025

Bukserne var nogenlunde

Bukserne var nogenlunde, og kom relativt hurtigt. Men kortere end beskrevet, så ville sende retur. Men det viser sig at være noget nært umuligt. Ekstrem svært at navigere i på deres side, og de bliver ved med ændre det til at man kan få et tilgodebevis. Men jeg ønsker mine penge tilbage!! Men det er åbenbart ikke muligt. Handler der aldrig igen!

1. september 2025

Dear Valued Customer,

We’re sorry to hear that your experience was not as smooth as expected. We strive to make the process as simple as possible and appreciate your feedback. If there’s anything we can do to assist you further, kindly reach out to service@thehalara.com, and we'll be happy to assist you.