Halara Anmeldelser

485.971

4,0

Jeg køber ikke normalt fra brands som disse, fordi de virker en smule mistænkelige, men så fandt jeg et par af deres bukser i genbrug, som passede helt perfekt. Kvaliteten er overraskende god og kan n... Se mere

Siden lade køber tro, at det er vestlig produceret tøj af høj kvalitet MENS det er billig tøj produceret i Kina med detaljer som ligner tøj syet hjemme. Bestilte tre par bukser stof var krøllet mens s... Se mere

Lidt langsom levering men gratis. Fin tracking og orientering om varens rejse til mig. Super gode priser. Og endelig - virkelig lækre produkter. Trænings leggings af høj kvalitet. Super pasform. Deres... Se mere

Rigtig god oplevelse! Min pakke kom 10 dage før forventet levering og varerne er fine. Jeg havde ikke så store forventninger, men det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

1. Dametøjsbutik

Halara, meaning "stress free" in Greek, reinvents athleisure, where all communities are celebrated. Halara’s design philosophy centers around high-performance fabrics and flattering silhouettes that cater to all body types. By leveraging crowd-sourced feedback and trusted manufacturers, the brand offers a vast selection of affordable, yet premium-quality activewear for a diverse population. Halara strives to minimize environmental impact through conscious sourcing practices, with sustainability at its core. To ensure a seamless customer experience, the company offers 24/7 support and obsesses over consumer feedback. Embracing inclusivity, Halara empowers women to look and feel their best, whether working out or just enjoying their day.

God

486 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(485.971)

164.653 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Leveringstid

Utrolig lang leveringstid. Jeg bestilte den 23/3 og har endnu ikke modtaget min bestilling. I følge tracking nummer vil det gå en uge endnu. Det er ikke godt nok sammenlignet med andre web butikker.

6. april 2026

Hej,
Tak for din tilbagemelding, og vi beklager dybt den utroligt lange leveringstid, du har oplevet. Vi forstår fuldt ud din frustration, især da din ordre blev afgivet den 23. marts, og vi beklager, at leveringen har taget langt længere tid end forventet.
Vi er klar over, at en lang forsinkelse i leveringen ikke er acceptabel, og vi tager det fulde ansvar for den ulejlighed, det har medført. Vi stræber efter at levere en rettidig og pålidelig service, og din oplevelse afspejler ikke de høje standarder, vi tilstræber at opretholde.
Vi har modtaget din e-mail, og vores team har behandlet din anmodning. Vi beklager, at denne forsinkelse har medført så stor frustration, og vi vil arbejde på at forbedre vores leveringstider fremover.
Hvis der er andet, vi kan hjælpe med, eller hvis du har brug for yderligere support, er du velkommen til at kontakte os. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse i denne sag.
Endnu en gang vores dybeste undskyldning for ulejligheden.

Ikke EU

Kina bras af tvivlsom kvalitet og underlige materialer. håbløst at returnere.

13. oktober 2025

Hej,
Vi er virkelig kede af at høre, at du er skuffet over produktkvaliteten og din oplevelse med returneringen. Vi forstår din frustration og undskylder oprigtigt for de ulemper, det har medført.
For at undgå misforståelser og kunne hjælpe dig bedst muligt, vil du venligst oplyse dit ordrenummer? Det vil hjælpe os med at finde din ordre og yde dig en mere effektiv hjælp.
Du kan også sende dine oplysninger direkte til vores kundeservice på e-mailadressen service@cs.halara.com, så vil vores team med glæde hjælpe dig videre med din forespørgsel.
Vi sætter pris på din tålmodighed og muligheden for at løse dette for dig.

Hmmm kvaliteten er ikke som forventet

Hmmm kvaliteten er ikke som forventet. ( har købt 3 par bukser med meeeeget vide ben). Store i størrelse, men det allerværste er deres returneringssystem! Det er ikke lykkedes mig at finde en måde at returnere på, og jeg har sendt en mail 3 gange og får samme standardsvar + oplysning om, jeg er nummer mange tusind i køen.
Har en stærk fornemmelse af, det er langt nemmere at beholde bukserne end at bytte dem!

31. marts 2026

Hello,
Vi beklager dybt de ulemper, du har oplevet i forbindelse med dit seneste køb. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, når et produkt ikke lever op til dine forventninger, især når det kombineres med problemer i returprocessen. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og din feedback.
For at sikre, at vi kan løse dette for dig så hurtigt som muligt, vil vi venligst bede dig om at oplyse dit ordrenummer eller sende dine detaljerede oplysninger til vores kundeservice på service@cs.halara.com? Dette vil give os mulighed for at hjælpe dig mere effektivt og undersøge problemet med din returnering.
Vi er fast besluttede på at rette op på dette for dig og vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at løse situationen.
Tak for din forståelse, og vi ser frem til at høre fra dig snart.

Du får ikke penge retur før efter 2 mdr.

04.05.26
Jeg har nu modtaget mine penge. Det hjalp at skrive en dårlig anmeldelse. Så vågnede de :)

Jeg har returneret nogle varer for en måned siden. Kan se at de har modtaget varerne, jeg har ikke modtaget nogen penge.

1.5.26
Tak for jeres "standard" svar.
Jeg ændre min anmeldelse, når jeg modtager mine penge :)

27. februar 2026

Hello,
Tak for din tilbagemelding – vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og forstår din bekymring. Vi har læst din anmeldelse og er i øjeblikket i gang med at undersøge sagen vedrørende den forsinkelse og de gener, du har oplevet i forbindelse med din refusion.
På grund af et stort antal henvendelser kan vores svar tage lidt længere tid, men vær ikke bekymret – vi arbejder på at finde den bedste løsning for dig. Hvis du ønsker hurtigere hjælp, er du velkommen til at kontakte vores e-mail- eller livechat-team for yderligere support.
Vi sætter pris på din tålmodighed og muligheden for at rette op på tingene.

Venter for længe på pakke

Venter al for længe på pakken, den kommer til den tid som først lovet

24. marts 2026

Hello,
Tak for din tilbagemelding – vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og forstår din bekymring. Vi har læst din anmeldelse og undersøger i øjeblikket problemet med, at ventetiden føltes for lang for dig.
Vi sætter pris på din tålmodighed og muligheden for at rette op på tingene.

RETUNERING er HELT HÅBLØS!

Vare er fin og som forventet.
RETUNERING er HELT HÅBLØST!
ALT for kompliceret og det er HELT tydeligt at de bevist har gjort det UMLIGT for helt alm. folk at finde vej i, deres beviste spænd ben for, at kunne returen.

Det kan kun lade gøre at returner fra aap´en og de gentager om man virkelig vil returnere, de laver knapper der normalt betyder at man vil returnere, en anden farve og skriver det modsatte/at man vil beholde med STORT.
Du skal ind på hver ordre separat for at kunne sende pakken afsted, du skal selv print din returseddel, selv betale porto hos et postfirma og efterfølgende selv registrere pakkenummeret i deres system , som du så skal logge ind i igen og der skal du samme proces igennem igen for du bliver automatisk logget ud når du forlader siden for at kunne bestille ekstern porto.
Som tidligere butiksejer tilbage i 2008-2016, hvor det allerede var muligt at print og lægge en returseddel med og et skema til at udfylde årsagen til at returnere dit køb.. Det her er HELT bevist chikane af de kunder de ønsker sig.
Kommer, trods en lækker vare, ALDRIG til at handle ved dem igen.
Til sammenlignelig lægger Boozts og Zelando en returseddel hvor du bare krydser af og når de har modtaget pakken går der mellem 10-24 timer så har du dine penge retur på din konto.

15. marts 2026

Ynglings butik

Jeg har utallige gange handlet hos dem, også før de blev til en kæmpe butik med et stort udvalg, og har altid været tilfreds. Jeg har aldrig haft nogen problemer med kundeservice eller tilbagesendelse, og heller ikke med produkterne.

19. februar 2026

Bukserne var slet ikke…

Bukserne var slet ikke størrelsessvarende, sad skørt og bulede på maven ved lommerne, og kvaliteten af stoffet var meget tyndt, næsten gennemsigtigt, så de faldt mærkeligt.
Returneringsprocessen er umulig. Ordren figurerer så fint inde på siden, men så snart man er i returportalen er der 'ingen ordrer associeret med kontoen', og deres chatbot bliver ved at svare det sammen; 'brug dette link til at lave en Quick Return', når man bruger linket 'siden eksisterer ikke'...

7. marts 2026

Varer ikke afsendt 14 dage efter bestilling

Jeg bestilte medio februar. penge blev trukket fra min konto med det samme. Her 14 dage efter, er varer stadig ikke afsendt. Jeg har prøvet at annullere min ordre, men får at vide at vare er pakket og på vej, så det kan jeg ikke, men i app står der at ordrer er modtaget men ikke pakket og sendt. Jeg har tidligere købt, og ved der er er lidt lang leveringstid, men at varer ikke engang er sendt efter 14 dage... jeg tvivler på om de nogensinde kommer!

13. februar 2026

Hej,
Vi beklager de gener, du har oplevet. Vi forstår godt, hvor frustrerende det kan være. Vi har sat en kundeservicespecialist på sagen og sendt dig en e-mail med nærmere oplysninger. Tjek venligst din indbakke, herunder mappen med spam eller uønsket post, for at se, om du har modtaget vores svar. Hvis du endnu ikke har modtaget det, bedes du kontakte service@cs.halara.com, så hjælper vi dig gerne.

Varerne er egentlig fine nok

Varerne er egentlig fine nok, men hjemmesiden er lavet rigtig godt, så jeg ikke gennemskuede at det var endnu en Kina hjemmeside. Så produkterne er jo derefter, fine, men tyndt og billigt stof. Jeg er ikke sikker på om produkterne er med kemikalier, som ikke er godkendt i EU. Meget lang leverance - selvfølgelig på grund af den lange afstand.
Jeg kommer nok ikke til at handle hos Halara igen. Jeg føler mig først bag lyset. De må være ærlige omkring hvad det er kunderne købe og af hvem.

21. februar 2026

Hej,
Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og at leveringstiden og produktet gav anledning til bekymring. Vi forstår godt, at det kan have været frustrerende, og vi undskylder oprigtigt for eventuelle ulemper eller misforståelser.
Vi vil meget gerne have mulighed for at undersøge sagen nærmere og hjælpe dig på bedste vis. Kan du venligst oplyse dit ordrenummer, så vi kan gennemgå detaljerne for dig? Du kan også sende dine ordreoplysninger direkte til vores supportteam på service@cs.halara.com, og vores team vil med glæde hjælpe dig.
Din feedback er meget vigtig for os, og vi sætter stor pris på, at du har gjort os opmærksom på dette.

kina virksomhed

kina virksomhed! jeg bestilte 3 par bukser der så lækre ud på billederne, og så kommer der bukser der sidder dårligt og i sær kvalitet. når jeg så skal til og sende dem retur, skal jeg sidde i over en time og snakke med en chatbot, og logge ind forskellige steder gentagende gange. umuligt at sende retur, på trods af hvad de lover.

5. februar 2026

Kære kunde,
Vi er virkelig kede af at høre, at bukserne ikke levede op til dine forventninger med hensyn til pasform og kvalitet, og at returprocessen føltes vanskelig og frustrerende. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.
Vi beklager dybt de ulemper, du har oplevet i forbindelse med returprocessen. Vi vil meget gerne have mulighed for at undersøge sagen nærmere og hjælpe dig direkte.
Kan du venligst give os dit ordrenummer, så vi kan tjekke detaljerne for dig? Alternativt kan du sende dine ordreoplysninger og en kort forklaring af problemet til vores e-mail på service@cs.halara.com, så vil vores team prioritere din sag.
Vi sætter stor pris på din feedback og muligheden for at rette op på dette.

Kæmpe store i str trods str guide er fuldt

Bukser bestilt efter str guide. De kommer og nok 2-3 str større så de slet ikke kan bruges.

5. februar 2026

Hej,
Vi er meget kede af at høre, at bukserne ikke passede som forventet, og vi forstår, hvor frustrerende det må være.
Du kan være sikker på, at vi har modtaget din e-mail, og vores team har allerede behandlet den.
Vi sætter stor pris på din forståelse og feedback.

Kan ikke komme til at returnere caren

Jeg modtager varen, men kan ikke passe den. Jeg ønsker at returnere den, men da min ordre ikke ligger på min ordre, kan jeg ikke komme til at bede om retur. Jeg har skrevet flere gange vedr. problemet, men får intet svar. Så kan absolut ikke anbefale at handle ved Halara.

28. januar 2026

Hej,
Vi beklager de ulemper, du har oplevet. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være. Vi har tildelt en servicespecialist til at løse problemet og sendt detaljerne pr. e-mail. Tjek din indbakke, herunder spam- eller junk-mapper, for vores svar. Hvis du endnu ikke har modtaget det, bedes du kontakte service@cs.halara.com , så hjælper vi dig gerne.

Ekstremt dyrt at returnere

Ekstremt dyrt at returnere

Jeg købte et par bukser til 259+porto som desværre er for store og jeg kan sagtens returnere dem, men det koster 175 at sende dem retur til Tyskland. Så vær sikker på din størrelse når du køber hos dem.

23. januar 2026

Hej,
Vi beklager de ulemper, du har oplevet. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være. Vi har tildelt en servicespecialist til at løse problemet og sendt detaljerne pr. e-mail. Tjek din indbakke, herunder spam- eller junk-mapper, for vores svar. Hvis du endnu ikke har modtaget det, bedes du kontakte service@cs.halara.com, så hjælper vi dig gerne.

Koster en formue at returnere

Koster en formue at returnere

Jeg købte et par bukser som desværre ikke sidder godt til 259 + porto, og jeg kan sagtens returnere dem, men det koster 175,- at sende dem til Tyskland.
Så vær sikker på at kunne passe dem man køber.

23. januar 2026

Hej,

Har købt for over 700,- og brugt deres…

Har købt for over 700,- og brugt deres størrelsesguide meget grundigt, men bukserne er ALT for store. Nu vil jeg gerne sende de tre par retur, men det kan jeg åbenbart ikke få lov til. Så tør da slet ikke gå ind og købe dem i en mindre størrelse nu og spilde endnu flere penge.

21. januar 2026

Hej,
Vi er meget kede af at høre, at bukserne var for store, selvom du nøje har brugt vores størrelsesguide. Vi forstår fuldt ud din frustration og beklager den ulejlighed, det har medført.
Vi har modtaget din e-mail, og vores relevante team har allerede behandlet den. Vi er glade for at se, at din retur er blevet gennemført med succes.
Din feedback er meget værdifuld og hjælper os med at forbedre vores størrelsesvejledning og service. Vi værdsætter virkelig din forståelse og håber at kunne give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Bestilte for næsten 1000kr tøj og har…

Bestilte for næsten 1000kr tøj og har nu en måned senere ikke modtaget noget og pengene er trukket ! Fik for 2 uger siden en info om at det alligevel ikke nåede frem som lovet ml 25-29 dec, herefter ingen respons på hverken mails eller hendvendelser på chatten ! Så dårlig stil !

11. januar 2026

Hello,
Vi beklager meget at høre om forsinkelsen med din ordre og den manglende respons på dine e-mails og chatforespørgsler. Du kan være sikker på, at vi har modtaget din e-mail, og at vores relaterede team allerede har behandlet din sag. Vi beder om din tålmodighed, mens vi arbejder på at løse denne sag.
Tak for din forståelse, og vi sætter pris på din tålmodighed.

Refundering ikke ok

God kvalitet, men dårlig service i forhold til refundering

11. december 2025

Lieber Kunde,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af ​​vores produkter, men vi beklager meget at høre om de problemer, du har oplevet med refusioner.
Angående ordre 6113658 kunne vi ikke finde den i vores system. Kan du bekræfte, at ordren blev afgivet via vores officielle hjemmeside, så vi kan hjælpe dig yderligere?
Vi sætter stor pris på din tålmodighed og ser frem til at løse dette problem.