Jeg køber ikke normalt fra brands som disse, fordi de virker en smule mistænkelige, men så fandt jeg et par af deres bukser i genbrug, som passede helt perfekt. Kvaliteten er overraskende god og kan n... Se mere
Siden lade køber tro, at det er vestlig produceret tøj af høj kvalitet MENS det er billig tøj produceret i Kina med detaljer som ligner tøj syet hjemme. Bestilte tre par bukser stof var krøllet mens s... Se mere
Rigtig god oplevelse! Min pakke kom 10 dage før forventet levering og varerne er fine. Jeg havde ikke så store forventninger, men det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
Halara, meaning "stress free" in Greek, reinvents athleisure, where all communities are celebrated. Halara’s design philosophy centers around high-performance fabrics and flattering silhouettes that cater to all body types. By leveraging crowd-sourced feedback and trusted manufacturers, the brand offers a vast selection of affordable, yet premium-quality activewear for a diverse population. Halara strives to minimize environmental impact through conscious sourcing practices, with sustainability at its core. To ensure a seamless customer experience, the company offers 24/7 support and obsesses over consumer feedback. Embracing inclusivity, Halara empowers women to look and feel their best, whether working out or just enjoying their day.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
returnering er til grin
tøjet og leveringen er helt i top, men returnering er meget besværligt og man skal selv betale det. Det havde været meget nemmere, hvis de havde en returlabel, man kunne printe, og så de trak returfragten fra returneringsbeløbet

Lang leveringstid
Lang leveringstid
Jeg har købt tøj sidst i juni måned og pt ser det ud til at komme sidste i august. Dvs det sommer tøj jeg skulle bruge på ferie og imens der er sommer kommer når sommeren er ovre.
I min ordrebekræftelse står levering 6-9 arbejdsdage ikke uger.

Besvarelse fra Halara
Kan ikke få hjælp til returnering og dermed ikke penge retur.
Tøjet svarede ikke overens med hjemmeside. Skulle være krølfrit, men var en stor krøllede bunke, og havde ikke samme snit. Firmaet kunne ikke være behjælpelig med returnering, da de sender link til side der ikke er i drift. Da jeg bad om penge retur, så fik jeg ikke længere svar retur. Handle aldrig her, med mindre du vil være ligeglad om du kan få penge retur.

Besvarelse fra Halara
Jeg havde købt 3 par bukser hvor jeg…
Jeg havde købt 3 par bukser hvor jeg brugte klarna til betaling. Jeg har returneret alle 3 par . Halara modtog min returpakke d. 06.07.26 kl 14.04 men af en eller anden grund har de ikke givet klarna bedsked om at det er returneret. Jeg har skrevet til halaras kundeservice inde på appen men som altid er der ingen der svarer

Besvarelse fra Halara
Shots med alt for brede ben
Shots med alt for brede ben, på billederne sidder de nogen lunde tæt på benene, men dem man får er dobbelt så brede, ret irriterende det er jo ikke en nederdel man har købt

Besvarelse fra Halara
De laver super behandlinge bukser
De laver super behandlinge bukser, men hold op hvor er jeg træt at deres lange leveringstid, købte d 22/6 , men den bliver først afsendt d 13/7. De kalder det pludselig før salg, et par dage efter man har afgivet sin order. Det vil så sige, det ihvertifald vil tage 5 til 6 uger før man modtager sit køb, og det er squ for langt til efter min mening

Elendig kvalitet tøj
Elendig kvalitet tøj, der minder mest om badetøj.

Pas på med at købe fra Halara
Pas på med at købe fra Halara
Jeg kunne IKKE få lov at refundere tøjet.
De vil ikke sende et label til mig og jeg får af vide at det tøj jeg har modtaget ikke kan refunderes???
Har brugt meget tid frem og tilbage på at skrive med kundeservice og chat og nu fremgår det efter lang tids prøven, at jeg slet ikke kan refundere.
De sendte først en adresse i Tyskland, som jeg prøvede at oprette som modtager hos DAO, men den var ikke brugbar.

Besvarelse fra Halara
Jeg har aldrig oplevet så dårlig…
Jeg har aldrig oplevet så dårlig brugerkonto. De har en virkelig dårlig login system. Brugervenlighed i deres webshop er der ikke??? Man prøver at logge ind med email, tlf, og engangskode. Men intet virker? Og når jeg skal returner så kan jeg ikke vælge mine produkter i denne kategori, siger det??? Hvad sker der med brugervenlighed?
Og deres retur vejledning viser 404 error link?? Deres returpolitik er ikke brugervenligt. Du skal betale 125 kr i fragt til Tyskland. Du skal selv sørge for betaling og adresse. Ikke særligt brugervenligt.
Jeg er dybt skuffet.

Meget skuffende oplevelse
Meget skuffende oplevelse. Først modtog jeg en mail om, at min pakke var afleveret på et udleveringssted. Da jeg kontaktede kundeservice for at få oplyst adressen på udleveringsstedet, fik jeg i stedet oplysninger om, at pakken var leveret til en adresse i Miami, USA, inklusive et leveringsbillede. Senere oplyste kundeservice, at pakken alligevel stadig var “in transit”. Oplysningerne var derfor modstridende, og jeg havde ingen mulighed for at vide, hvor min ordre faktisk befandt sig. På grund af den forvirrende håndtering ønsker jeg ikke længere at modtage ordren og har været nødt til at oprette en sag hos Klarna. Desværre ikke en tryg købsoplevelse.

Besvarelse fra Halara
Jeg har haft gode oplevelser med at…
Jeg har haft gode oplevelser med at handle hos Halara.com.
Størrelserne passer nogenlunde, priserne er gode og de lover ikke hurtigere modtagelse af ordren end de kan overholde.
Lad være!!!!
Fupfirma
lader som om det er et europæisk firma, men tøjet er fra Kina. De hævede mine penge den 1. Maj - men først den 21. Maj blev en pakkelabel udskrevet - og idag d. 1. Juni er tøjet endnu ikke modtaget. Der er end ikke en indikation af, hvornår det forventes fremme.
Det er ulovligt at trække pengene før pakken er sendt - men det er de tydeligvis ligeglade med
Virkelig dårlig reklamations service
Virkelig dårlig reklamations service
Købte et par hvide bukser som jeg vaskede en gang , og efter vask var der skjolder ved alle sygninger. Altså der må have været noget kemi eller andet i stoffet der har reageret ved vask . Bukserne blev vasket sammen med hvidt tøj intet af mit andet tøj havde disse misfarvninger . Jeg skrev til kundeservice 4 gange hvor de afviste at ville tage dem retur 5 gang blev jeg tilbudt 10 euro i kompensation på et par bukser til 449 kr . Hvilket jeg takkede nej tak til . Sidste gang jeg handler i denne butik !!
Virkelig et godt produkt!
Virkelig et godt produkt!
Tøjet er meget stramt, så jeg vil fremadrettet bestille en størrelse større end hvad jeg normalt bruger. Til gengæld når det så sidder, så sidder det også bare godt! Ikke sidste gang jeg bestiller :)
Forventede lang leveringstid, der gik ca 10 dage og det var hele ventetiden værd :)
Ok kvalitet og lever op til det jeg forventede
Ok kvalitet og lever op til det de tilbyder.
God svar service
Lidt lang leveringstid men det kom. Forventede lang leveringstid.
God svar service når man skriver til dem
Har betalt med Klarna konto, så jeg kan jo vælge at holde betaling tilbage på det jeg vælger at returnere.
Jeg valgte at returnere et produkt ud F tre.
Kunne sagtens finde på at købe her igen
Dårlig returpolitik
4 ugers leveringstid. Tøjet er fint til prisen, men lugter voldsomt af kemikalier. Det er umuligt at returnere, da det ikke kan gøres på hjemmesiden og app’en skriver fejl hele tiden.

Uduelig leverings- og kundeservice
Pengene bliver trukket med det samme.
Her en måned efter har jeg stadig ikke modtaget mine varer.
Jeg får alle mulige dødsyge forklaringer og har nu bedt om at få mine penge tilbage.
Det vil de heller ikke, jeg kan returnere pakken hvis den er ankommer.. hvis det nogensinde ankommer pg nu kan jeg tilmed læse her på trustpilot at det er dyrt at returnere. Handler der aldrig ingen pg vil råde alle til at holde sig langt væk.
Tvivler på det lykkedes.
SVINDEL !

Besvarelse fra Halara
Meget lang leveringstid og dårlig returpolitik
Meget lang leveringstid og ingen løbende opdateringer via email på hvornår jeg kunne forvente at modtage pakken.
Jeg ville returnere et par ting, men de tager så et "ikke oplyst gebyr" herfor, da nogle af tingene var på tilbud mv. Endvidere skal man selv betale for fragten tilbage til Tyskland, hvilket ikke er billigt.
Dvs. man aner faktisk ikke hvor mange af sine penge man får retur, da de kun skriver et estimat.

Virkelig god oplevelse.
Lidt langsom levering men gratis. Fin tracking og orientering om varens rejse til mig. Super gode priser. Og endelig - virkelig lækre produkter. Trænings leggings af høj kvalitet. Super pasform. Deres bukser er elegante og i lækker kvalitet. Deres løse top er enestående. Jeg modtog mine varer (6 stk) og lavede med det samme en ny ordre. 🤩
Virkelig laaaaang leveringstid
Virkelig laaaaang leveringstid. Kan ikke komme ind og lave en returnering og de svarer ikke………