Na lang twijfelen toch besloten om me aan de sluiten bij the Femme Academy en tot de dag van vandaag enorm goed geholpen, Lisan kijkt echt goed met je mee en geeft coaching en advies waar nodig. Ook z... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Top top top!! The Femme Academy is echt geweldig. Ik heb hier heel veel geleerd in een korte tijd, alles wordt super duidelijk uitgelegd door Lisan en de templates zijn mega mega fijn. Zo kan je snel... Se mere
Ik ben al lang geïnteresseerd in UCG, maar door Lisan heb ik de keuze gemaakt om er echt mee door te zetten. In The Femme Academy word je niet alleen gemotiveerd door de coaches, maar ook door de hele... Se mere
Bij Lisan instappen in The Femme Academy is een van de beste keuzes geweest het afgelopen jaar. Ik ben heel blij dat de community nog steeds groeiende is. Ik was ingestapt voor UGC, maar deze powervro... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Een community waarin we vrouwen leren hoe je een online inkomen genereert met social media marketing.
Kontaktoplysninger
Holland
- thefemmeacademy.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Raad deze cursus zeker aan!
Wanneer je er over na zit te denken om met UGC te starten, raad ik deze cursus zeker aan! Je krijg zoveel uitleg en weet aan het eind alle belangrijke stappen over wat je moet weten 💖 Je krijgt veel uitleg, en je team genootjes + coach staan altijd voor je klaar!
Hele fijne cursus
Hele fijne cursus! Als je met UGC wilt beginnen is dit een aanrader. Alles wordt van A tot Z uitgelegd, en je krijgt veel extra materiaal. Ook de community die je erbij krijgt is erg motiverend. Alle meiden zijn super supportive en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt.
Hele leerzame en duidelijke cursus
Super duidelijke cursus waarin je echt alle onderdelen krijgt die handig zijn om te weten voor als je wilt starten met UGC. Totaal geen spijt dat ik hieraan ben begonnen!!
Ik raad de UGC Creator Academy 100% aan!
Tijdje geleden was ik heel erg aan het twijfelen om te beginnen aan UGC, na een heel fijn gesprek met Lisan toch de stap genomen om te beginnen. Ik kan je zeggen, ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt.
De Academy is super fijn opgebouwd en de video's zijn duidelijk, fijn en leerzaam. Ook krijg je na het afronden een certificaat! De community binnen de Academy is heel fijn en de meiden zijn allemaal super lief.
Bedankt Lisan!🩷
UGC creator academy ervaring
Ik had zelf geen idee hoe te beginnen met UGC. Daarom was de UGC Creator Academy de perfecte oplossing voor mij! Lisan legt je in alle modules precies uit hoe je alles in elkaar moet zetten en dat geeft daarom de perfecte basis voor je UGC start. Ik ben super blij dat ik in de cursus heb geïnvesteerd en raad het ook iedereen aan
DE cursus die jou opleid tot UGC creator!
Ik ben met de cursus begonnen zonder enige ervaring met UGC.
Deze cursus legt je alles van A tot Z uit en je leert er echt enorm veel van.
De video's zijn super duidelijk.
Mocht je twijfelen over deze cursus? Ik zou zeggen DOEN DOEN DOEN!!!
Fijne community en opleiding
Zeer prettig coaching en community waar je altijd op aan kan. Ik zou geen andere willen kiezen als deze. Veel geleerd en blijf veel leren van elkaar.
Ik ben intussen 3 maanden bezig en ben…
Ik ben intussen 3 maanden bezig en ben dankbaar dat ik dat heb gedaan! Ik was vrij sceptisch in het begin maar Lisa legt alles van A tot Z goed uit in de cursus. Daarnaast kom je in een toffe communicatie terecht die je volledig steunt! Door ugc een kans te geven is mijn leven veranderd en heb ik al met 20 merken mogen samenwerken !
Hele goede academy!!!
De cursus van Lisan is heel erg waardevol. In de lessen leer je goed de juiste informatie over UGC. De lessen zijn duidelijk te volgen. Echt een goede aanrader dus!!!
Fijne academy die jou op weg helpt met UGC
Het is een gestructureerde opleiding die je alle handvaten geeft als je wilt beginnen met UGC. De lessen zijn verdeeld over verschillende onderwerpen en duren niet te lang waardoor je geconcentreerd blijft! Overal een super ervaring met de UGCcreatoracademy gehad
De beste keuze als je met UGC wil beginnen!
De beste keuze als je met UGC wil beginnen! De lessen zijn goed gestructureerd en makkelijk te volgen, waardoor je op eigen tempo kunt leren en beginnen wanneer het jou uitkomt. Ook de community is een gezellige en waardevolle toevoeging aan de cursus. Hier kun je in contact komen met andere UGC creators.
Al met al, een hele leuke en vooral leerzame cursus waardoor ik nu mijn eigen UGC business kan starten!
Ik raad de UGC Creator Academy zeker aan!
Ik ben zo blij dat in de stap heb genomen om mij aan te sluiten bij de UGC Creator Academy!
De lessen zijn ontzettend fijn en heel duidelijk. De meiden zijn allemaal super lief en Lisan is echt een fijne coach. Je mag altijd iedereen alles vragen. Ik raad de academy echt aan!
Bedankt Lisan!🩷
Ik had geen idee waar ik moest beginnen…
Ik had geen idee waar ik moest beginnen met UGC maar dankzij de cursus van lisan werd uitgelegd van a tot z wat er moest gebeuren. Je komt in zo’n fijne community op telegram die elkaar altijd willen helpen
Beste keuze om mij hier voor aan te melden!
Totaal geen idee waar ik moest beginnen als UGC creator , maar dankzij de Cursus van Lisan UGC creator academy leer je van A tot Z alles over UGC! Je kan beginnen wanneer je wilt, en het op je eigen tempo volgen!
Mijn beste keuze om hier aan te beginnen! Op naar de vele samenwerkingen 🤩
Waardevolle cursus
Na een tijdje nadenken heb ik er toch voor gekozen om de academy bij Lisan te starten. Alles wordt tot in de puntjes van A t/m Z uitgelegd, waardoor je alles heel gemakkelijk oppakt en gelijk kan toepassen in de samenwerkingen.
Zeker een waardevolle cursus!
Beste keuze!
Heel blij dat ik de academy ben gaan volgen. Alles is echt heel duidelijk en makkelijk te volgen. Ik heb er super veel van geleerd!
Super fijne cursus
Deze cursus was zo ontzettend leuk!😍 het was heel duidelijk en is een super fijne volgorde!
Ik wist nooit waar ik moet beginnen en nu weet ik meer dan dat ik ooit had kunnen denken !
Dankzij de UGC creator academy van…
Dankzij de UGC creator academy van Lisan heb ik binnen 3 weken tijd al 2 betaalde samenwerkingen binnengehaald. Lisan legt je in de UGC academy stap voor stap en A tot Z uit hoe je een UGC creator wordt, en dat doet ze heel fijn. De templates en de tips die ze je tijdens de academy meegeeft, zijn zeer bruikbaar en handig om te hebben en te weten. Ook krijg je een certificaat nadat je de academy hebt afgerond. Ik zal iedereen de academy van Lisan aanraden, Lisan en de academy zijn beide echt toppers!
Bedankt, Lisan!
Zo blij dat ik de keuze heb gemaakt om te investeren in deze cursus! Alle handvaten die je moet weten om als UGC creator aan de slag te gaan, worden heel duidelijk uitgelegd in de lessen. Daarnaast heb ik super fijne begeleiding gekregen van Lisan! Lisan is een topper en staat altijd voor je klaar.
UGC creator academy heeft echt veel…
UGC creator academy heeft echt veel deuren voor mij geopend. Ik heb super veel kennis opgedaan waardoor ik nu nog meer UGC video’s kan gaan maken. Al vanaf moment 1 waren de video’s super duidelijk. Lisan praat ook echt rustig waardoor je de modules goed kunt volgen. Als je twijfelt: niet doen! Het is echt de investering dubbel en dwars waard!