Se, hvad kunderne siger
De scooter theorie cursus was super duidelijk en goed opgebouwd. De uitleg was helder, de oefenexamens sloten perfect aan bij het echte examen, en je kon vragen stellen als iets niet duidelijk was. He... Se mere
Ik ben zeer tevreden over de Rijschool! De instructeurs zijn professioneel, geduldig en geven duidelijke uitleg. De lessen zijn goed op mijn leerstijl afgestemd en de auto was altijd in topstaat. Dan... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Scooter theorie en praktijk in Rotterdam, Barendrecht en Utrecht. Compleet scooterrijbewijs.
Kontaktoplysninger
Zeemanstraat 13a, 2991xr, Barendrecht, Holland
- 0850044369
- Info@bromo.nl
- bromo.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb bij bromo een reservering gedaan…
Ik heb bij bromo een reservering gedaan voor een praktijkexamen met hierbij de lessen. Bromo adverteert alsof ze op korte termijn plek hebben, echter krijg je een mailtje later dat je pas 2 maanden later kan. Annuleren dan maar zou je denken. Ho maar je moet ook nog eens daarvoor betalen.
Misleiding en luchtkastelen verkopen!
Tip bel ze voordat je zomaar je geld kwijt bent.
Wachten nog steeds op ons geld..
Wachten nog steeds op ons geld... Zoon heeft nooit zijn examen mogen doen, er wordt niet meer gereageerd. Ze doen net genoeg om de politie buiten de deur te houden, onder de strafrechtgrens te blijven en zo verdienen ze goud geld. Alles is terug te leiden naar een enkele BV en een particulier woonadres maar de rechtsbijstandsverzekering kost het te veel om het "lage" bedrag terug te halen waardoor ze ook civielrechtelijk net onder de grens blijven.
Vlotte en duidelijke opleiding
Ik ben zeer tevreden over de lessen bij deze rijschool. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde mij goed voorbereid op het examen. De instructeurs zijn vriendelijk en professioneel.
Te hoge prijs gerekend, maar niet opgelicht.
Ik ben niet opgelicht, maar heb wel een te hoge prijs betaald voor bij welke rijschool ik uitkwam. Ondanks dat het een goede rijschool was stond er op de trailer 299,- en ik heb rond de 450,- betaald. Vind dit wel een aanzienlijk groot verschil.
Stelletje oplichters nooit iets gehad…
Stelletje oplichters nooit iets gehad voor mijn 440 euro, nu verder onder de naam brombee trap er niet in, je bent je geld kwijt
Best prijzig voor gebakken lucht
Bij bromo besteden ze rijlessen en examens uit aan andere rijscholen .
Het is beter om zelf een rijschool in je buurt te kiezen die goed bekend staat , dan weet je waar je aan toe bent , scheelt je geld en stress. Let op: ga hier niet heen als je neurodivergent bent. Daar is geen enkele vorm van begrip voor.
Ik heb voor Bromo gekozen omdat ik lessen dichtbij huis zocht, uiteindelijk bleek echter dat lessen niet in de stad van mijn keuze plaats vinden, al staat dit wel op de site van Bromo aangegeven.
Ik kreeg als ‘oplossing’ de optie om anderhalf uur te reizen en vervolgens een paar uur te lessen en af te rijden in een (voor mij) vreemde stad. Er werd mij verteld dat anderen dit niet erg vinden. Leuk voor ze, maar ik heb mijn pakket geannuleerd. Wat overigens ook weer geld kost, daarnaast weken op de terugboeking van mijn geld gewacht.
De uitgebreide theorie voorbereiding van Bromo ter waarde van 180 ballen is online, van 15:00u tot 18:00u. Elke dag wordt echter hetzelfde filmpje afgespeeld. Het is zeker behulpzaam , maar voor mij was het niet genoeg. (Slagingsgarantie bleek geen garantie)
Ik heb mijn theorie de eerste keer niet gehaald, nieuwe oefen examens ingekocht en een nieuw examen gedaan. Die wel gehaald.
Ook grappig : het is 20 euro goedkoper wanneer je de theorie zelf aanvraagt , dan wanneer Bromo dit voor je doet.
Oplichters
Oplichters, geen examen gehad, nooit geld terug gekregen
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Al vanaf 4 september bezig om een examen te plannen....nog steeds niet gelukt. Allemaal smoesjes maar wel €440 weg. Geen contact kunnen krijgen. Telefonisch kun je ze niet te pakken krijgen. Een moment graag we staan je zsm te woord....daarna verbinding verbroken. Kijk uit....
Onbetrouwbare partij die leugens verspreid
Nog steeds bieden ze hun diensten aan. Als je ze belt zeggen ze dat ze nieuw zijn en de naam en site hebben overgenomen van de oude eigenaar en niets kunnen doen aan het feit dat er veel gedupeerde jongeren zijn die hun geld kwijt zijn. Er dat er dus een nieuwe site komt om zo de connectie met bromo weg te halen. maar intussen zijn er alweer 3 maanden verder. In gebreken stellen via brief reageren ze ook niet op.
Ik ben in 1x geslaagd
Ik ben in 1x geslaagd, erg goed les gehad en goede ervaring
Besodemieterd door deze club
Besodemieterd door deze club. 485 euro weggegooid, geen enkele begeleiding, geen contact mogelijk.
Ik ga aangifte doen.
Ga niet met deze organisatie in zee
Ga niet met deze organisatie in zee!
Handig wordt met een agenda de indruk gewekt dat je snel terecht kunt (je kunt een 'voorkeursdatum' aangeven.) In de praktijk blijkt dat je maanden moet wachten voor praktijklessen en examen. Je wordt snel naar een betaalscherm geleid. Contact is niet mogelijk (telefoon is afgesloten en op mail wordt niet gereageerd.). Weg geld, geen praktijklessen en examen.
Fantastische uitleg
Ze gaven goeie uitleg en gaven steeds tijdens het rijden aan om even te stoppen om uitleg te geven hoe iets werkt etc.
Oplichting
Oplichting. je betaald maar krijgt niets. vervolgens geen enkele reactie op mail, bellen kan ook niet, ze hebben geen telefoonnummer, wel bij KVK, maar die werken niet. Trap er niet in!!
wat een oplichters
Wat een oplichters! nooit in zee mee gaan. En dan laten ze jonge mensen gewoon meer als 400 euro betalen en vervolgens geen examen! En geen werkend telefoonnummer en op de mail wordt niet gereageerd. Niet in zee mee gaan!
Hele slechte communicatie
Hele slechte communicatie. Pakket gekocht met theorie cursusen nooit iets vsn gezien of gehoord. Mocht ineens examen maken zonder cursus gehad te hebben
Echt snelle reactie en ben snel…
Echt snelle reactie en ben snel ingepland zowel theorie als praktijk. De samenvatting en oefenexamens waren
echt genoeg om in één keer te slagen nu alleen me praktijk nog!!
Ik zou het iedereen aanraden
Ik zou het iedereen aanraden! Wekelijks hebben ze cursus van 19:00 tot 21:45. Hierin leer je echt alles wat je moet weten voor het theorie examen. Ik had niet veel geoefend maar 2 keer de cursus gevolgd en vandaag de theorie in 1 keer gehaald!! De cursus is duidelijk en zit vol met humor. Hierdoor hou je het wel 3 uur vol. Ook zitten er pauzes in heeel fijn. Anders is het lange zit! Ook kun je een telefoon nummer altijd appen met vragen. Het is echt heel erg fijn om bij Brombee te zitten. Niet twijfelen maar aanmelden :).
ik ben niet tevreden
ik ben niet tevreden. ik heb me aangemeld, een heb informatie nodig betreft de cursus want ik heb al betaald, maar nergens iemand te bekennen. Nergens kan ik terecht e-mails gestuurd maar worden niet beantwoord.
Oplichting
Oplichting, wel betaald via i deal nooit geen reactie gehad, en op mails nul reactie, geld kwijt... Vandaag aangifte gedaan maar of ik daar mijn geld mee terug krijg is de vraag
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.