In 1 keer geslaagd
In 1 keer geslaagd, vrolijke man en goede instructeur.
In 1 keer geslaagd, vrolijke man en goede instructeur.
Top rijschool scooter en autorijbewijs in 1x gehaald. Fijne instructeurs, communicatie snel en helder met het kantoor. Zeker een aanrader!
Goede rijschool 1x geslaagt
Voor bromfiets rijbewijs
Aanrader
Ik zou normaal 4 rijlessen krijgen van een uur per rijles en heb maar 45 min rij les gekregen ik heb ze een bericht verstuurd een week geleden nog steeds geen reactie voor een compensatie terug zeeer slecht communicatie en hier gaat wat aan gedaan worden!
Goede lessen en instuctor. Zeker aangeraden !
Slechte rijschool! Echt een vaag bedrijf; ze zijn heel vaag en onduidelijk, volgens mij is het een familie bedrijf, je ziet ook dat ze beetje onprofessioneel zijn. Niet alles is vermeld in de site, zoals borgsom van 30 euro. Voor het inplannen van mijn praktijk examen scooter hadden we gebeld, de mevrouw vroeg aan mij of k ooit eerder scooter heb gereden; natuurlijk niet! hartstikke illegaal toch! Opeens moest ik 40 euro bijbetalen voor een proefles waar we alleen kleine rondjes gingen rijden een uur lang. die proefles stond er niet bij. Voor de proefles en borgsom was je verplicht het contant te betalen, wat al een beetje vaag is vind ik persoonlijk.
De rijles zelf: ik geef het eerlijk toe, ik was zelf erg te laat. wat ik te horen had gekregen dat je een kwartiertje kleine refresh kreeg over de verkeersborden wat wel fijn is. Nou bij elke fout die ik maakte werd de rijinstructeur helemaal boos. Bij sommige fouten was het ook terecht maar hij kon het wel ff wat aardiger zeggen. Hij liet ook iedereen een x vooraan rijden. Maar ja voor de rest vond ik de uitleg van hem over de fouten best slecht. De uitleg over de fout was specifiek over dat moment niet over het algemeen wat net wat fijner zou zijn. Ook moest ik zomaar bij de rijinstructeur achterop zitten en ging een ander dame mijn plek innemen en moest ik maar toekijken voor een uurtje. De rijinstructeur ging ook letterlijk tussendoor stoppen zodat hij een pakje sigaretten kon kopen. Ook was iedereen van mijn groep gezakt.
Daarnaast moest ik 3 uur lang wachten tot me examen. Omdat die les begon 8 uur en was 4 uurtjes, en mijn examen was 14:45, dus ze konden het ook beter inplannen. ze hielden ook geen rekening mee dat ik mijn theorie in de zomervakantie had gehaald en ze mij waarschijnlijk expres zo laat hebben ingepland. 4/5 maanden wachttijd van theorie naar praktijk. Want mijn vrienden ging bij een andere bedrijf rijles nemen maar bij dezelfde CBR het examen doen en toch had ze een hele maand eerder dan mij, terwijl ze nog later dan mij heeft aangemeld.
Ik raad deze rijschool niet aan voor je praktijk scooter. Behalve als je al ervaring hebt met scooter rijden.
Duidelijke communicatie bij telefonisch contact, prettige rustige instructeur.
Slecht. Mijn dochter krijgt een paniek aanval en hierop wordt gezegd kom op je kan dit wel gewoon proberen. Nou nee! En dan wil je naar huis dat wordt niet geaccepteerd. Dan wordt er geadviseerd om cbr geld terug te vragen nou top! Maar nee wordt naar hun t geld gestort en dit krijg ik na heel heel lang berichten gestort ja wat 80% gaat eraf dus houd je niks over waar je wel recht op hebt!
But rijschool dus!
Ben helemaal uit Apeldoorn gekomen om wachtrijen te voorkomen alles was top en ik ben geslaagd
Dag van examen wordt er eerst gestart met korte opfris van de verkeersborden. Dan op scooter richting CBR en daar meest voorkomende eamenroutes gereden. Goede voorbereiding op examen, direct erna examen. 4 van de 4 geslaagd! Instructeur aardig en duidelijk.
Het is wel apart bedrijf, gewoon vanuit garage onder woning. Proefles was ook prima, rustige basis uitleg. Wel makkelijk verdiend 2 jongens x 40 euro voor 1 uurtje les.
Al met al tevreden en met rijbewijs op zak vertrokken.
Na het lezen van de reviews onze dochter op het ergste voorbereid. Gelukkig kijkt zij terug op een leerzame ochtend en vond ze de instructreur juist heel vriendelijk. Hij gaf complimentjes en als er iets mis ging gaf hij dat op een leuke manier aan. Hij liet haar terug komen naar het punt waar het verkeerd ging, maar daar leerde ze juist van. Al met al heeft zij zich voor niks druk gemaakt en kijkt ze positief terug op de rijlessen bij Promoot. Met als belangrijkste het certificaat in the pocket!
Ga hier niet lessen tenzij je opgelicht wilt worden.
In Mei ben ik begonnen met rijlessen bij deze rijschool, in het eerste oog is het een normale rijschool. Van te voren hebben wij afgesproken om een spoedcursus te doen dat houdt in om meerdere lessen per week te volgen.
Ik moest het bedrag in 3 termijnen betalen wat prima is, ik moest het wel contant betalen.
Het rijlessen ging best prima alleen we deden constant hetzelfde.
Ik heb nooit leren kijken terwijl ik al ongeveer 10 lessen heb gehad (Dat hoor je normaal in je eerste rijles uitgelegd te krijgen).
Na een tijdje gingen we bijzondere verrichting 3x steken doen.
Hij legde het uit en ik moest hem nadoen.
De eerste keer kwam niet helemaal goed uit en hij zei ja en nu?
Dus ik vraag of hij het misschien nog een keer kan voordoen zodat ik het nog een keer kan zien.
Waarop hij vervolgens zei ‘’Pak maar je telefoon erbij en zoek maar op youtube een filmpje op’’.
Mijn reactie erop was natuurlijk verbaasd. Je gaat toch geen youtube filmpje kijken tijdens de rijles? Een rijinstructeur moet dat uitleggen daar is hij tenslotte voor.
Erg apart.
Ik had zo’n 10 lessen gereden en ik moest daarna het tweede termijn gaan betalen (wat logisch is) maar daarna hadden wij een afspraak gemaakt voor nieuwe rijlessen maar helaas is dit nooit meer nagekomen.
Na vaak gebeld te hebben en uiteindelijk met mijn moeders telefoonnummer werd er eindelijk opgenomen. Ze wilde mij niet meer ophalen aangezien ik te ver woon (Jullie zien dat toch van te voren?)
Aangezien ik het tweede termijn al had betaald maar geen rijlessen meer heb gekregen wilde ik graag mijn geld terug.
Heel gedoe en ze wilde maar een klein deel teruggeven aangezien ze al een examen hadden betaald en ingepland voor mij (Ik wist er zelf niks vanaf en heb ook geen mailtje gekregen van het CBR).
Na heel veel belletjes en bijna een rechtszaak heb ik een deel van mijn geld gekregen.
Vind het erg onbeschoft en raad dit absoluut niet aan.
Goede instructeur, serieus maar ook leuk. Helpt met alles wat je ook in het echte examen gaat terugzien. Duidelijk en gezellig
Slechte rijschool, kinderen worden afgebekt en onzeker gemaakt voor ze moeten afrijden, gelukkig heeft m'n zoon z'n rijbewijs wel gehaald maar was echt een rot dat voor hem.
Review moeten ze schrijven onder toezicht van de instructeur en daarna krijgen ze borg terug....
Heel goed praktijklessen heel leerzaam examen gelijk erna gelijk geslaagd
Er wordt daar les gegeven door een jongere en een oudere instructeur. De oudere instructeur is absoluut en volledig ongeschikt voor het lesgeven aan jongeren. Van wat ik hoorde van mijn zoon en hij zou dit gedrag bij een volwassene vertonen zou het tot een handgemeen komen. Hij is vernedered, kleinerend, totaal niet empatisch en demotiverend.
De jongere instructeur was exact het tegenovergestelde. Door 1 uurtje met hem is onze zoon toch geslaagd.
We hadden geboekt bij Idrive2go en promoot werd ons toegewezen. Bij het maken van een afspraak was de eerste mogelijk van examen 2 maanden later. Echter konden we wel de zaterdag na de verjaardag boeken, maar moesten we wel €200,— extra betalen.
Ondanks dat onze zoon geslaagd is hebben we toch wel een rate nasmaak aan het hele verhaal. Het was op zijn op zijn minst een aparte ervaring die ik anderen zou willen afraden.
Ga AUB naar een gerenomeerde rijschool!!!
Enige (redelijk) vriendelijke is mevrouw. Vader en zoon zijn onaardig, groeten niet, blaffen instructies, zijn ongeduldig, vernederen cursisten (voor de ogen van de groep), zijn denigrerend en kortaf. Zowel tijdens de proefles (solo) als op de cursusdag. Alsof ze een oprechte hekel hebben aan het werk. Voorafgaand aan de cursusdag was er een half uurtje instructie en overhoren. Hierbij werden cursisten die t antwoord niet wisten uitgehoond en bemopperd (is les!). Lijkt wel of ze honden trainen, ipv een clubje jongeren leren scooterrijden. Mn dochter tikte per ongeluk haar voorganger aan tijdens les, de instructeur werd pislink en schreeuwde tegen haar dat de schade vergoed moet worden (zijn ze voor verzekerd). Dit alles uurtje voor haar examen, helpt goed tegen de zenuwen. Ze is geslaagd, maar niet dankzij deze instructeurs, ze heeft zitten huilen op dr scooter. Als ik dit had geweten had ik liever iets (veel) meer betaald. Beter je geld naar een andere rijschool brengen, één waar je als mens wordt behandeld. Ik heb overigens netjes telefonisch gemeld dat ik een negatieve revieuw zou geven, waarna ik meerdere keren ben gebeld om me te overtuigen dit niet te doen.
Racistische rij instructeur. Onveilig mee in de auto en je wordt er mentaal echt niet goed van... Snap t ook niet als je t aangeeft... Jammer dit
Læs mere om andre typer anmeldelser.