Na lang twijfelen toch besloten om me aan de sluiten bij the Femme Academy en tot de dag van vandaag enorm goed geholpen, Lisan kijkt echt goed met je mee en geeft coaching en advies waar nodig. Ook z... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Top top top!! The Femme Academy is echt geweldig. Ik heb hier heel veel geleerd in een korte tijd, alles wordt super duidelijk uitgelegd door Lisan en de templates zijn mega mega fijn. Zo kan je snel... Se mere
Ik ben al lang geïnteresseerd in UCG, maar door Lisan heb ik de keuze gemaakt om er echt mee door te zetten. In The Femme Academy word je niet alleen gemotiveerd door de coaches, maar ook door de hele... Se mere
Bij Lisan instappen in The Femme Academy is een van de beste keuzes geweest het afgelopen jaar. Ik ben heel blij dat de community nog steeds groeiende is. Ik was ingestapt voor UGC, maar deze powervro... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Een community waarin we vrouwen leren hoe je een online inkomen genereert met social media marketing.
Kontaktoplysninger
Holland
- thefemmeacademy.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een must als je wilt starten met UGC
Ik zag Lisan al een tijdje voorbijkomen met de curcus van de UGC creator academy. Eind augustus heb ik besloten om in te stappen en ik heb er geen moment spijt van gehad!
Na de inschrijving kon ik direct een korte introductie call met Lisan plannen. Super fijn, zodat ik mijn vragen kon stellen en kon delen wat mijn doelen waren.
De curcus is heel fijn opgebouwd en alle kennis die je nodig hebt om succesvol met UGC te beginnen komt langs. De video’s zijn niet te lang, duidelijk en heel leerzaam!
Ik heb nu al 3 samenwerkingen binnen en ik weet zeker dat dit alleen maar beter zal gaan. Dankzij Lisan haar open houding kan ik ook altijd met al mijn vragen bij haar terecht en de telegram groep met alle studenten is ook mega waardevol!
Dankjewel Lisan 🩷
Echt 100% een aanrader!
Door de UGC Creator Academy weet ik precies hoe ik kwalitatieve, pakkende content kan maken. Alles is wordt super duidelijk uitgelegd!
Door de academy heb ik mijn UGC business opgeschaald en veel meer zelfvertrouwen gekregen aangezien ik nu weet wat ik doe.
Echt 100% een aanrader!
Ik wilde super graag beginnen met UGC…
Ik wilde super graag beginnen met UGC maar wist eerst niet hoe. Toen ik de cursus van Lisan ontdekte, dacht ik dat het alleen ging over Nederland. Lisan heeft me naast de cursus ook uitleg gegeven over België. Het is zo een duidelijke cursus, met alle videolessen en heb er zoveel van bijgeleerd (en ja ook dingen waar ik nog helemaal niet had over nagedacht!). Ook de templates zijn erg handig, dit had ik echt nodig en is zeker een must. Daarnaast is de community die je erbij hebt, zo waardevol. Het geeft me zowel meer motivatie en je kan alles vragen aan elkaar. Ik heb er super veel van bijgeleerd.
Deze guide is enorm handig
Deze guide is enorm handig! In deze guide krijg je alle tips en tricks. O.a hoe je de perfecte pitch en portfolio kunt maken. Je leert ook alle termen over UGC. Je komt al zeer professioneel over zelfs als je net iemand bent die net gestart is met UGC.
Enorm waardevol en leuk traject!
Ik heb dit traject super positief ervaren, omdat je niet alleen alles omtrent UGC leert, maar ook over hoe je kan doorgroeien met je bedrijf en de belangrijke zakelijke punten ervan worden meegenomen.
Je leert echt van A tot Z wat er bij een eigen business komt kijken en dat was erg fijn voor iemand die hier helemaal geen ervaring in had! Ook de community is erg waardevol omdat we tips en trics delen en daarnaast inspireren en motiveren we elkaar!
Een bedankje naar Lisan voor de snelle reacties en goede hulp!
Deze academy is een MUST voor UGC creators!
Als je wil beginnen met UGC zou ik iedereen aanraden om deze academy te volgen.
Je leert alle ins & outs over UGC dus zo start je echt als een pro!
Daarbij kun je veel netwerken met andere creators uit de academy, worden er opdrachten gedeeld en krijg je een lijst met heel veel merken die je kunt benaderen.
Mijn portfolio ziet er top uit dankzij de templates van de academy.
Ook leer je waar je aan moet denken als je een eigen KVK hebt en hoe je dus facturen moet maken etc.
Ik heb geen seconde spijt van de cursus, het is het echt waard!
100% een aanrader!
Ik ben heel blij dat ik de UGC cursus van Lisan heb aangeschaft! Ik had al veel zelf uitgezocht voor ik begon, maar deze cursus zorgde ervoor dat ik alles nodig had wat ik moest weten. Daarnaast ben ik heel blij met de community. Hierdoor blijf je leren!
De beste investering
Echt de beste investering die je kunt doen als het om UGC gaat! Je leert van A tot Z hoe je begint met UGC, en hoe je dit kunt uitbouwen naar een fulltime inkomen/baan. De videolessen zijn super duidelijk, je krijgt daarnaast heel veel templates voor contracten, portfolio’s, facturen etc etc. De community is super gezellig en supportive en kun je ook 2x per maand live spreken via de online groepscoaching. Daarnaast staat Lisan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Echt enorm tevreden en petje af naar Lisan 🫶🏻
Dikke aanrader!!
De UGC Creator Academy is ontzettend leerzaam en heeft ervoor gezorgd dat ik een stuk zelfverzekerder in mijn schoenen sta en nu van alle ins en outs af weet om aan de slag te kunnen gaan als UGC creator. Via de videolessen wordt alles heel duidelijk uitgelegd, je krijgt persoonlijke begeleiding en je kunt deelnemen aan de Q&A sessies met alle studenten van de Academy. Daarnaast zijn de templates die je kunt downloaden voor bijvoorbeeld je portfolio of contracten, ontzettend handig en bruikbaar! Dus mocht je nog twijfelen, dan zou ik je zeker aanraden om je aan te melden voor de UGC Creator Academy!
Een aanrader voor iedere beginnende UGC creator
Ik twijfelde om de acedemy aan te schaffen. Ik heb eerst een gratis masterclass van Lisan gedaan en toen toch het besluit genomen om de acedemy aan te schaffen. Ik heb geen moment spijt gehad en ik heb echt super veel geleerd. Ik voel me een stuk zekerder om met UGC te beginnen. Ook heb je veel contact met andere meiden die de UGC acedemy doen. We kunnen elkaar van alles vragen + supporten dit is erg fijn! Echt een aanrader!
Waardevolle cursus
Wat ben ik blij dat ik deze cursus heb gevolgd en afgerond heb! Toen ik Lisan tegenkwam op social media had ik al meteen een goed gevoel. Na het volgen van de masterclass wist ik zeker dat ik deel wilde nemen aan de UGC Creator Academy. Wat een goede keuze was dat! Ik droomde er al lang van om meer vrijheid te hebben. Dit betekent voor mij werken waar en wanneer je wilt. Lisan is erg behulpzaam en staat dan ook altijd voor iedereen binnen de community klaar. Ik ben erg blij met mijn keuze!
Beste keuze!
Deze academy geeft veel meer dan alleen alle tips en tricks om te starten met UGC. Het geeft ook een hele supportive community waar je dag en nacht hulp krijgt van iedereen. Lisan staat ook altijd voor je klaar wat ik super fijn vindt. Een enorme aanrader!
Ik ben zo blij dat ik deze cursus heb…
Ik ben zo blij dat ik deze cursus heb gevolgd, en nu mijn certificaat binnen heb! Geen moment spijt gehad van de keuze om deze cursus te volgen. Je leert echt alles wat je moet weten en het wordt super duidelijk en fijn uitgelegd! Als je vragen hebt kun je altijd bij Lisan terecht, en geeft ze super fijn advies! Ik vind deze cursus echt een aanrader!
De beste manier om te beginnen met UGC
Onlangs ben ik spontaan in UGC gerold en vond het meteen leuk. Via internet kwam ik wel losse informatie over UGC tegen, maar ik wist lang niet alles om ook echt als volwaardig UGC creator aan de slag te gaan. Ik besloot toen om me aan te melden voor de academy en heb geen seconde spijt. De lessen in de academy zijn super waardevol. Elke keer als er een vraag in mijn hoofd opkwam, werden die vragen gaandeweg beantwoord in de cursus. Ik voel me nu een expert in UGC en raad iedereen die met UGC wil starten de cursus te volgen voor een goede basis in UGC.
Nummer 1 cursus in UGC
Na gestart te zijn met UGC direct ingeschreven voor de Academy en hier nooit spijt van gehad. Je kan het niet beter treffen dan Lisan als coach te hebben. Altijd persoonlijk contact op elk moment dat je wilt en de lessen zijn super waardevol om fulltime verder te gaan in UGC. Mijn beste keuze geweest!
Waardevolle Academy voor een succesvolle UGC Business
Inmiddels heb ik mijn UGC Creator Academy certificaat behaald! In de online omgeving wordt alles voor een succesvolle UGC Business duidelijk uitgelegd met video's, tips en downloads. Lisan is door haar eigen ervaring als UGC Creator een fijne coach met veel kennis! De community met alle andere leden zorgt voor nog meer motivatie, ondersteuning en inspiratie. Ik raad de UGC Creator Academy aan!
Fantastisch
Ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd. Erg duidelijke video’s. Leert je van A tot Z hoe je een UGC creator kan worden. Maar zeker ook heel waardevol als je wilt opschalen!
Je kan het in je eigen tempo doen :)
Lisan is anders dan andere coaches
Zo dankbaar voor de hulp van Lisan. Ik heb nu een eigen UGC business voor mijn honden. Super leuk om mijn passie zo in te zetten en er geld mee te verdienen achter de schermen. Ik maak nu ongeveer €900 per maand extra. Lisan is super behulpzaam en wil echt dat je wint!
Beste keuze die ik heb gemaakt
Beste keuze die ik heb gemaakt! Lisan legt alles super duidelijk uit en je merkt echt dat ze heel veel verstand heeft van UGC. Ik raad het iedereen aan die in korte tijd alles wil leren over UGC!
Coaching call met Lisan maakt mij succesvol!
Onlangs ben ik gestart met mijn UGC business en dit allemaal dankzij Lisan. Ik had nog nooit over 'UGC' gehoord, ik dacht dat het opnieuw scam was. Na de coaching call met Lisan waren al mijn vragen beantwoord. Ze legt het zeer goed uit en helpt mij onderweg naar succes. Geef het een kans, investeer in jezelf, you won't regret it! Lisan is een heel lief meisje die je graag verder helpt, reserveer een plaats!!

Besvarelse fra The Femme Academy