TenSen Juweliers Anmeldelser 389

TrustScore 3.5 ud af 5

3,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Très mauvaise expérience, je leur demande si ils ont tel modèle, ils répondent par l'affirmative. Conversation assez courtoise, mon interlocuteur parle avec un collègue et là plus rien ne va. La montr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vendeur très réactif et très professionnel. J'ai commandé un bracelet sailing de chez Oméga. Réception du colis très rapide et soignée. Malheureusement le bracelet était trop grand. Retour effectué e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden door een vriendelijke winkelbediende ontvangen, die zelfs oog had voor ons jonge hondje. Liet zonder moeite horloges bekijken en passen. Mijn vrouw wou me een gepast geschenk geven voor mij... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Beste, De service was zeker naar behoren tijdens mijn bezoek voor het onderhoud van mijn tag heuer horloge. Echter vond ik de ontvangsttoog niet echt praktisch, gezien ik ook op dat moment mogelijk... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Urforretning

Skrevet af virksomheden

» Hét begrip voor uw horloge anno 1962 » Officiële 𝐑𝐨𝐥𝐞𝐱 Verdeler sinds 1975 » Luxe collecties bestaande uit 19 merken » Service- en onderhoud punt

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bediende was naar behoren en snel…

Bediende was naar behoren en snel gedaan.

Beste,
Dank voor je review en gegeven sterren! Het was ins een genoegen je te kunnen en mogen helpen. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, het TenSen-Team

10/10

Bij Tensen wordt er altijd voldoende tijd genomen om de klant centraal te zitten en tijd te nemen voor vragen etc te beantwoorden.

Al jaren tevreden en telkens weer een leuke aankoopervaring

Beste Gert,
Ontzettend bedankt om zo'n geweldige review na te laten! Het doet ons dan ook écht een plezier dat we u na al de tijd nog steeds van dienst mochten zijn en onze hulp hebben mogen aanbieden! Alvast vriendelijke groeten van het hele team!

GrandSeiko

Die Beratung durch Hendrik war absolut perfekt - auch per E-mail. Die Lieferung kam absolut zügig und war bestens verpackt. ich würde TenSen definitiv empfehlen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Beste,
De service was zeker naar behoren tijdens mijn bezoek voor het onderhoud van mijn tag heuer horloge. Echter vond ik de ontvangsttoog niet echt praktisch, gezien ik ook op dat moment mogelijks interesse had in eventueel een aankoop van een ander nieuw horloge. Een zitplaats zou in deze wel handiger zijn, zodat de mensen rustig hun tijd kunnen nemen en vragen stellen.

Veel succes en alvast bedankt!

Beste Arno,
Dank je wel voor je geschreven review. We hadden geluk dat we uw horloge intern konden herstellen, dus dat is positief nieuws! Jammer dat één van mijn collega's u niet heeft uitgenodigd om plaats te nemen aan een tafeltje om uw vragen te beantwoorden en het horloge te laten zien waar u mogelijks interesse in had... Heeft u het signaal gegeven om een horloge te bekijken? Idealiter wanneer er een tafel vrij is, is dit de normale gang van zaken bij ons om plaats te nemen en u te ondersteunen bij uw vragen. Alsnog hopen we u op een ander moment nog eens te verwelkomen en wensen u alvast een hele fijne dag toe. Vriendelijke groeten, het TenSen-Team

Beste Ludo,
Dank voor uw geschreven recensie. Het was ons een genoegen om uw horloge te voorzien van een nieuwe batterij. Graag tot bij een volgende keer! Vriendelijke groeten, Het TenSen-Team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Horlogeband kleiner maken.

Horlogeband kleiner maken.
Goed gedaan, vlotte service.

Beste Greet,
Hartelijk dank voor uw review! Vanaf nu kan u uw horloge terug vlotjes dragen met een armband om maat. Alvast een fijne dag toegewenst en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, Het TenSen-Team

Verkopers kennen hun vak

In 2 minuten had de verkoper de juiste horloge uitgezocht gebaseerd op mijn vereisten en wat ik graag zag . Prima werk , gezien jullie assortiment .
Goede service en aangenaam gesprek

Beste Mireille,
Dank je wel voor je lieve review en geschreven sterrenbeoordeling! Het was ons een genoegen u te ondersteunen en te helpen bij ons in de zaak. We wensen je alvast een hele fijne dag toe en graag tot bij een volgende gelegenheid! Vriendelijke groeten, het TenSen-Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super vriendelijke mensen … leuke shop…

Super vriendelijke mensen … leuke shop en nog wachtend op mijn nieuwe rolex 😍

Beste Yannick & Shana,
Dank je wel voor je geschreven review en sterren beoordeling! Het was ons een genoegen jullie te helpen bij uw herstelling. Wij houden je op de hoogte van de verdere status! Alvast tot binnenkort! Groetjes, Het TenSen-Team

Super service

Super service
Zeer goede uitleg gekregen over de Tissot-t Touch Connect Solar
Zeer behulpzaam bij het installeren en activeren van het uurwerk.
Kortom zeker een aanrader

Beste Frank,
Hartelijk dank voor uw review en sterrenbeoordeling! Het was ons een genoegen u te ondersteunen met uitleg over de nieuwe Tissot T-Touch Connected Solar. We wensen u alvast heel veel plezier met het dragen van uw nieuw horloge! Vriendelijke groeten, Het TenSen-Team

merci

13. august 2021

Besvarelse fra TenSen Juweliers

Cher Hervé, merci pour votre commentaire. Amusez-vous bien à porter votre nouvelle montre ! Team TenSen

Vriendelijk

Vriendelijk, servicegericht, degelijke uitleg

11. august 2021

Beste Giel,
Hartelijk dank voor uw geschreven review! Vriendelijke groeten, het TenSen-Team

Deskundig en professioneel advies

Reeds verschillende aankopen gedaan in deze zaak met standing. Ook deze keer werd ik zeer relaxt en uiterst deskundig geholpen in het bepalen van mijn keuze, zonder dat er enige druk werd uitgeoefend op één bepaald product. Er werden eerlijke meningen gegeven wanneer ik daar om vroeg. Het was ook verbazend hoe degelijk de detailkennis ook deze verkoper ons toonde over de verschillende items. Deze zeer goede productkennis kon gestaafd worden daar mijn zoon zelf een zware passie heeft met het aangekochte product en kon bevestigen dat alles wat de verkoper beweerd ook juist was.
Als wij met een gerust hart een mooi juweel in volle vertrouwen willen aanschaffen is dit toch meer en meer de winkel waar wij ons eerst naar richten.

Beste,
Hartelijk dank voor uw tijd om een mooi geschreven review achter te laten! Wij geven alvast een pluim aan de verkoper dat u door het traject heeft geholpen bij ons in de winkel. Het is dan ook zeer fijn om te lezen dat u een positieve en aangename ervaring heeft gehad bij ons in de zaak. Laat me afsluiten dat u steeds welkom bent bij ons voor vragen, indien u op zoek bent naar iets of wanneer u in de buurt bent! Alvast vele groeten en een fijn weekend! Het TenSen-Team

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vervangen batterij in uurwerk

Onthaal: uiterst onklantvriendelijk.
Verwittiging dat de batterij in het uurwerk was gestoken, is niet gebeurd.
Het uurwerk gaf niet correct de tijd aan wanneer we het ophaalden.
De service was onprofessioneel en niet klantgericht. Hier komen we nooit terug.

Beste Chris,
Eerst en vooral, bedankt om een review na te laten op ons kanaal. Met periodes hebben we zoveel herstellingen dat er soms iets misloopt. We willen ons via deze weg verontschuldigen voor uw ervaring bij ons. Een analoog-digitaal horloge kan soms wel nodige complicaties geven daar je met zowel een display zit, als met wijzers... In ons huidig assortiment hebben we weinig tot geen van dergelijke uitvoeringen. Uiteraard mag dit geen excuus zijn voor het verkregen klantvriendelijk onthaal. Onze personeelsleden staan steeds klaar voor de klanten, daar u misschien het gevoel had dat dit niet zo was. Wij spreken alvast de collega in kwestie aan. Alvast een fijn weekend toegewenst. Vriendelijke groeten, Charlotte v/h TenSen-Team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima zaak en keurig geholpen

Prima zaak en keurig geholpen. De volgende keer zou een kopje koffie wel netjes zijn tijdens de aankoop.

Beste Mike,
Hartelijk dank voor uw geschreven review! Omwille van de niet duidelijke regels over drank serveren tijdens de COVID-periode, snappen we zeker je feedback. We hopen dan ook dat we bij een volgende gelegenheid u wel iets om te drinken kunnen aanbieden. Vriendelijke groeten, het TenSen-Team

Zeer vriendelijk personeel

Uiterst klantvriendelijk en perfect geholpen. Vandaar ook 5 sterren!

Beste Jeff,
Hartelijk dank voor uw geschreven review en uw gegeven sterren! We waarderen uw tijd en score enorm! Vriendelijke groeten, het TenSen-Team

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.