TenSen Juweliers Anmeldelser 389

TrustScore 3.5 ud af 5

3,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Très mauvaise expérience, je leur demande si ils ont tel modèle, ils répondent par l'affirmative. Conversation assez courtoise, mon interlocuteur parle avec un collègue et là plus rien ne va. La montr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vendeur très réactif et très professionnel. J'ai commandé un bracelet sailing de chez Oméga. Réception du colis très rapide et soignée. Malheureusement le bracelet était trop grand. Retour effectué e... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Beste, De service was zeker naar behoren tijdens mijn bezoek voor het onderhoud van mijn tag heuer horloge. Echter vond ik de ontvangsttoog niet echt praktisch, gezien ik ook op dat moment mogelijk... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Urforretning

Skrevet af virksomheden

» Hét begrip voor uw horloge anno 1962 » Officiële 𝐑𝐨𝐥𝐞𝐱 Verdeler sinds 1975 » Luxe collecties bestaande uit 19 merken » Service- en onderhoud punt

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service voor het vervangen van 2 uurwerkbatterijen

10. august 2021

Hartelijk dank voor uw geschreven review! Vriendelijke groeten, het TenSen-Team

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

me een niet wekende horloge laten…

me een niet wekende horloge laten vertrekken

9. august 2021

Beste Hugo,
Bedankt om een review te schrijven voor ons. Jammer te vernemen dat u niet tevreden bent van uw recent bezoek en aankoop. Ik ben even in ons systeem gaan kijken naar uw historiek en ook een collega gaan raadplegen dat u heeft geholpen om wat meer info te verkrijgen. Het is gebleken dat u een horloge heeft/had aangekocht dat in afprijzing stond, als ook van een merk waarvan wij gaan Officiële Verdeler meer van zijn. We willen ons namens het bedrijf nogmaals excuseren voor dit voorval. Na uw retournering en ook het volledige bedrag te hebben terug te hebben betaald, hebben wij besloten dit specifiek horloge niet meer in verkoop te plaatsen. Alvast een fijn weekend toegewenst, Charlotte v/h TenSen-Team

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

correct

Naar aanleiding van een minder positieve ervaring nam men toch de moeite om begrip te tonen. Dat is fijn!

30. juli 2021

Beste mevr.
We vinden het zeer jammer te vernemen dat u een slechte ervaring heeft gehad bij ons in het bedrijf. Mochten we de tijd kunnen terugdraaien, hadden we het waarschijnlijk anders aangepakt... Daar onze winkel sinds 2 jaar in het luxe segment valt, kan het kloppen dat we niet volledig aan de vraagprijs voldeden in het huidig assortiment merken en horloges. Uiteraard had dit anders verwoord kunnen worden door één van onze collega's. Tijdens de zomer neemt elk van ons wel even vakantie, zeker na een lange periode van opgelegde regels...
Graveringen (net zoals het plaatsen van een batterij) wordt niet per direct uitgevoerd en moet bediend of gedaan worden door ervaren personeelsleden dat weten hoe het moet. We zouden het namelijk zeer erg vinden dat een gravering fout verloopt, want hier heb je maar 1 poging. Wanneer mislukt moet er 1) een nieuw horloge besteld worden of onderdeel of 2) heeft u een mislukte gravering op een gloednieuw uurwerk. We hopen natuurlijk dat we uw begrip hier omtrent kunnen vinden... Het is nooit onze bedoeling geweest om u te vernederen en al zeker niet om u klantonvriendelijk te behandelen... Wij zullen intern zeker de collega in kwestie aanspreken en hopen alsnog dat u plezier heeft met het dragen van uw nieuw uurwerk. Vriendelijke groeten, Charlotte v/h TenSen-Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een vriendelijke dame bediende ons en…

Een vriendelijke dame bediende ons en we waren dus heel tevreden

28. juli 2021

Beste Dr. Clement,
Hartelijk dank voor uw tijd om een review te schrijven en met ons te delen! Fijn te vernemen dat u tevreden bent van uw bezoek en dat ons personeel u warm heeft ontvangen. Steeds welkom wanneer u eens in de buurt bent! Vriendelijke groeten, Het TenSen-Team

Prima service

Prima service, degelijke uitleg. Er wordt ruim tijd vrij gemaakt om de (potentiële) klant alle alternatieven te tonen. Professionele begeleiding, zonder dat er (koop-)druk wordt opgelegd.

28. juli 2021

Beste Patrick,
Dank je wel voor uw gedeelde review! Het was een kleine moeite voor u tijd te maken en u te informeren over onze verschillende producten. Bedankt voor uw bezoek en we hopen uiteraard dat we u in de toekomst opnieuw een keer welkom mogen heten. Vriendelijke groeten van het gehele TenSen-Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zakelijk, maar vriendelijk onthaal.

Het onthaal in deze zaak van hoog niveau was zakelijk maar toch ook vriendelijk.Ik was binnen gegaan met het oog op de aankoop van een Longines uurwerk uit de Master Collection. De 2 uurwerken waar het me
eventueel om ging werden me getoond met de nodige uitleg (werking en
karakteristieken).De gevraagde prijs was voor mij O.K. en na de aankoop
kreeg ik nog een fijne attentie mee. Tevreden heb ik de zaak verlaten.

Beste Dhr. Bryssinckx,
Hartelijk dank om uw ervaring met ons te delen. Met plezier hebben we tijd voor u gemaakt om u te informeren over de twee horloges waar u interesse in had. Tevens vinden we het fantastisch dat u met een goed gevoel de zaak heeft verlaten en willen zeker benadrukken dat u zeker welkom bent wanneer u in de buurt bent of voor een volgend bezoek. Veel plezier met het dragen van uw nieuw horloge en mocht u vragen hebben omtrent uw aankoop, staan wij steeds voor u paraat! Vriendelijke groeten van het TenSen-Team

Just Perfect !!

Perfecte service, bijzonder vriendelijk en alles op tijd klaar !!!

Beste Mevr. Schouwaerts,
Hartelijk dank voor uw review en uw tijd om deze met ons te delen. Fijn dat we onze beloftes konden nakomen en u tevreden kan stellen met de geboden service. Vele groeten van het gehele TenSen-Team!

Fijne ervaring !

Een zeer fijne ervaring !
Ik had daags tevoren een online afspraak gemaakt om 10h05 met 'verkoper 1' en dacht nooit dat het op zo'n korte tijd zou lukken (teveel klanten, teveel afspraken, te korte tijdspanne, Covid-regels enz.).
Niets was minder waar ! Het onthaal was zeer hartelijk en er werd de nodige tijd genomen om mijn wensen uit te leggen. 'Verkoper 1' was zeer attent en wist me direct te begeleiden naar enkele horloges die me echt in de smaak vielen.
Er volgde een zeer duidelijke technische uitleg van de verschillende horloges, er werd een koffie aangeboden en er werd me tijd aangeboden om de verschillende horloges aan te trekken en te kiezen.
Het was gewoon geweldig te zien dat er werkelijk tijd voor me gemaakt werd ... in deze drukke 'online'-dagen waar het 'menselijke' aspect volledig ontbreekt.
Ik ben zeer tevreden van de begeleiding, het professionalisme, de sympathie. Een dikke pluim !
En ... ben natuurlijk zeer tevreden van het horloge :)

Beste Dhr. Carlier,
Eerst en vooral, hartelijk dank om een uitgebreide review te schrijven voor ons en uw ervaring te delen! Het was ons een genoegen om u te ontvangen en te adviseren over de verschillende horloges. Uw review betekend veel voor ons en uiteraard hopen we dat u veel plezier zal beleven met het dragen van uw nieuw uurwerk. Mocht u nog eens in de buurt zijn, bent u uiteraard van harte welkom om nog eens een bezoekje te brengen. Een zeer fijn weekend toegewenst van het gehele team!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Om 10:05u in de zaak binnen gegaan.

Om 10:05u in de zaak binnen gegaan.
Wat ik nodig had, een nieuwe batterij voor mijn uurwerk, ging klaar zijn om 11:15u, uiteindelijk nam het nog een extra 10 minuten in beslag.
Over de vriendelijkheid van het personeel in de winkel zelf daar viel niets op aan te merken.

Beste,
Dank je wel op een review na te laten. Wegens drukte in het atelier kan het soms gebeuren dat herstellingen een fractie uitwijken van het beloofde uur. Uiteraard willen we onze verontschuldigingen aanbieden dat u iets langer heeft moeten wachten op de plaatsing van uw batterij. Ondanks hopen we dat u nu terug een paar jaar verder kan met het dragen van uw geliefde horloge! Vriendelijke groeten van het gehele TenSen-Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden door een vriendelijke…

We werden door een vriendelijke winkelbediende ontvangen, die zelfs oog had voor ons jonge hondje. Liet zonder moeite horloges bekijken en passen. Mijn vrouw wou me een gepast geschenk geven voor mijn in aantocht zijnde verjaardag en heb gekozen voor een mooi uurwerk. De bediende nam zijn tijd om alles af te ronden.
De factuur ging per e-mail verzonden worden maar momenteel heb ik die nog niet ontvangen. Misschien is het daarvoor nog wat te vroeg , aankoop gedaan vorige dinsdag 20 juli 21.

Beste Drik,
Dank u wel voor uw review! Het was ons een genoegen u te informeren over de verschillende horloges en de tijd voor u te nemen. We hopen uiteraard dat u uw nieuw uurwerk met alle plezier zal dragen.
Betreft het factuur, wordt er u een papieren versie per post gezonden, samen met het verzekering attest met een beschrijving wat u juist heeft gekocht. Ik heb het even nagekeken en het factuur zal in de loop van volgende week naar u worden opgestuurd. Alvast onze excuses voor het uitblijven van uw documenten!
Vriendelijke groeten, Charlotte v/h TenSen-Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De verkoopster nam ruim de tijd om ons verder te helpen. Ze was heel vriendelijk en niets was te veel gevraagd.

Beste Lien,
Dank je wel voor je positieve review! Het was ons een genoegen je te infomeren en te helpen bij ons in de winkel. Vriendelijke groeten van het TenSen-Team

Super service & advies

Heel goed geholpen! Heel veel verschillende horloges mogen passen en zeer goed advies gekregen!

Beste Yanou,
Dank je wel voor je sterrenbeoordeling en je tijd om een review te schrijven voor ons! Graag tot bij een volgende gelegenheid! Vriendelijke groeten, Het TenSen-Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles is heel vriendelijk verlopen ik…

Alles is heel vriendelijk verlopen ik hoop dat het ook zo blijft met de service als ik probleem zou hebben met mijn uurwerk.

Beste Eduard,
Hartelijk dank voor uw geschreven review en het delen van uw ervaring bij ons in de winkel. Zoals u aangeeft, steeds welkom bij vragen of bij problemen. Groetjes, het TenSen-Team

Fijne zaak

Fijne zaak, fijn personeel en prachtige horloges!

Beste Bart,
Dank je wel voor je geschreven review en beoordeling! Graag tot bij een volgende keer! Groetjes, Het TenSen-Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijk en aangenaam…

Zeer vriendelijk en aangenaam ontvangen, duidelijke uitleg en informatie gekregen voor aankoop nieuwe horloge. Echt een top team bij tensen!!!

Beste Filip,
Enorm bedankt voor je tijd om een review na te laten. Het was ons een genoegen je te verwelkomen en alle informatie te delen over de verschillende horloges. Veel plezier met het dragen van uw nieuw exemplaar en wij staan steeds ter beschikking voor vragen. Vele groeten, Het TenSen-Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijk ,geduldig en kennen…

Zeer vriendelijk ,geduldig en kennen hun vak

Beste Nancy,
Dank voor uw geschreven review en sterrenbeoordeling. Altijd welkom bij ons in de winkel! Vriendelijke groeten, Het TenSen-Team

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

horloge binnengebracht voor nieuwe…

horloge binnengebracht voor nieuwe batterij,
horloge teruggekregen met nieuwe batterij,
maar horloge is defect, werkt niet meer

Beste,
Hartelijk dank voor uw review. We vinden het zeer jammer te vernemen dat er iets is misgelopen met uw herstelling. Mocht u wensen, kan u opnieuw bij ons in de winkel komen en wij zullen intern bekijken wat we kunnen.
Vriendelijke groeten, Charlotte v/h TenSen-Team

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, behulpzaam en NIET “pushen” om te kopen indien niet echt noodzakelijk.

Beste Bob,
Super bedankt om een review na te laten! Het doet ons een plezier dat u deze ervaring bij ons heeft gehad. Te allen tijde welkom bij een volgende gelegenheid bij ons in de winkel. Vriendelijke groet, het TenSen-Team

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.