Très mauvaise expérience, je leur demande si ils ont tel modèle, ils répondent par l'affirmative. Conversation assez courtoise, mon interlocuteur parle avec un collègue et là plus rien ne va. La montr... Se mere
Vendeur très réactif et très professionnel. J'ai commandé un bracelet sailing de chez Oméga. Réception du colis très rapide et soignée. Malheureusement le bracelet était trop grand. Retour effectué e... Se mere
We werden door een vriendelijke winkelbediende ontvangen, die zelfs oog had voor ons jonge hondje. Liet zonder moeite horloges bekijken en passen. Mijn vrouw wou me een gepast geschenk geven voor mij... Se mere
Beste, De service was zeker naar behoren tijdens mijn bezoek voor het onderhoud van mijn tag heuer horloge. Echter vond ik de ontvangsttoog niet echt praktisch, gezien ik ook op dat moment mogelijk... Se mere
» Hét begrip voor uw horloge anno 1962 » Officiële 𝐑𝐨𝐥𝐞𝐱 Verdeler sinds 1975 » Luxe collecties bestaande uit 19 merken » Service- en onderhoud punt
Huidevettersstraat 46, 2000, Antwerpen, Belgien
- +3232319898
- info@tensen.be
- tensen.be
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Prettige medewerker
Prettige medewerker, legt duidelijk uit wat er met het horlogr moet gebeuren; stuurt emsil om bevestiging. Geeft vertrouwen, fijn zo!

Besvarelse fra TenSen Juweliers
Ik heb een longines horloge gekocht
Ik heb een longines horloge gekocht , ik zou per post nog een certificaat toekrijgen , maar helaas na een kleine drie weken nog niets gekregen ... Kan u het nodige doen om dit in orde te brengen ?
Mvg, Verhille Brigitte

Black Bay 36
Heel erg tevreden over de service bij Tensen.
Ik kwam met intentie om voornamelijk te oriënteren maar door de goede service en persoonlijke aandacht was er voldoende vertrouwen om tijdens dat bezoek het horloge aan te schaffen.
Helaas ben ik de naam van de jonge die mij geholpen heeft vergeten maar hij gaf een eerlijke mening en dat herken je meteen.
Dus erg positief, fijne winkel, fijn personeel en mooie collectie!

Besvarelse fra TenSen Juweliers
We zijn goed en vriendelijk geholpen
We zijn goed en vriendelijk geholpen. We komen zeker terug ! Anthony Schrauwen

Besvarelse fra TenSen Juweliers
Heel goede vriendelijke en korrekte…herstellîng horloge
Heel goede vriendelijke en korrekte service

Heel fijn personeel
Heel fijn personeel, ik ben erg goed geholpen en ging met een goed gevoel de deur uit

Super goede ervaring bij Tensen
Super goede ervaring bij Tensen gehad. Heel vriendelijk en benaderbaar personeel. Echte vakmensen die eerlijk advies geven en heel goed geïnformeerd zijn. Zowel mijn vader en ik zijn heel goed geholpen door Wim Verhoeven, super enthousiast Bruggeling en volledig begeesterd door horloges. Een aanrader voor iedereen die graag een horloge wilt kopen of er een als cadeau wilt geven.

Besvarelse fra TenSen Juweliers
Aankoop Breitling . Mooie ervaring enorm vriendelijk en je…
Mooie ervaring enorm vriendelijk en je voelt je thuis in de winkel van Tensen geen vraag was te veel moeite blij dat ik daar gekocht heb.

Besvarelse fra TenSen Juweliers
De verkoper begreep snel wat ik wilde…
De verkoper begreep snel wat ik wilde en heeft heel goed geholpen bij mijn uiteindelijke keuze. Met dank!

Een zeer positieve ervaring
David Compeers gaf bewijs van een uitstekende technische kennis, en gezonde begeleiding in het voorstel tot oplossen van problemen met mijn uurwerk.
Ik werd professioneel onthaald in een prachtige zaak, er werd tijd genomen voor alle vragen en om zaken uitvoerig uit te leggen, de passie voor het vak was er duidelijk aanwezig.
Een erg positieve en aangename ervaring!