Depuis des années j'achète sur Tennis Point. Grand choix de qualité, souvent des promos intéressantes, services d'expédition rapide. Et en cas de retour, procédure facile et remboursement rapide. Bre... Se mere
4 tennissnaren besteld. Echter maar 3 in de doos. Support (die moeilijk te vinden is) reageerde 1x met de vraag om een foto. Na alle informatie verstrekt te hebben geen response meer. Ook niet na... Se mere
2 paires de basket achetées mi-mars 2024. Malheureusement, par souci de pointure, j'ai du retourner les 2 articles. 1 seul remboursement sur les 2 a été effectué. Il m'a été demandé d'envoyer m... Se mere
Tennis-Point propose beaucoup d'articles, dans différentes marques connues ou moins connues, à des prix très compétitifs. Je commande régulièrement sur ce site et suis très satisfaite. Deux petits bém... Se mere
Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442, Herzebrock-Clarholz, Tyskland
- info@tennis-point.be
- tennis-point.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
4 dagen geleden aankoop gedaan maar nog 0 reactie van de aankoop of een bevestiging
04-07-2025 een slinger ballenmachine gekocht op tennis-point. Alleen na 4 dagen nog steeds geen 1 mail ontvangen als bevestiging dat ik deze slinger ballenmachine heb gekocht. Krijg nu het idee dat deze website toch niet betrouwbaar is.
Ik hoop op een snelle reactie
Issue incomplete delivery
Issue : incomplete delivery (2 padel ball tubes missing out of 72 tubes ordered) due to package not completely closed upon delivery. Upon filling out contact form and missing items forms, no reaction of customer service so far. Already 14 days timelapse.
A fuir !!!
Numéro de téléphone sur le site non attribué+32 280 80348., commande passée le 25 mai et toujours aucun statut le 6 juin, pas moyen de les joindre. Attention arnaque
slechte customerservice
Ik heb al meermaals bij Tennispoint besteld maar nu loopt het echt mis. Ik had een leuk rokje in de promo gezien en besteld. Ik kreeg echter een totaal ander artikel. Hen bereiken was een ramp. Na veel geduld moest ik het artikel terugsturen. Echter mijn verzendkosten heb ik wel moeten betalen. Ik heb dus 'lucht' gekocht. Geen reactie daarop meer. Ik zie dat het rokje terug beschikbaar is en bestel het opnieuw, blijkt het opnieuw een foutief artikel te zijn. Communicatie 0/10 en dan nog betalen voor iets wat niet mijn fout is, is echt frustrerend.
Ik wil vragen waar de refund van mijn…
Ik wil vragen waar de refund van mijn retour blijft. Onmogelijk om hen te contacteren:
- Het email adres op de website geeft een automatische retour dat je hen niet kan bereiken.
- Het telefoonnr op de website werkt niet
- de button contact werkt niet
Hoe kan ik aan iemand vragen waar mijn retour refund blijft?
Order nooit verstuurd en niet mogelijk om support te contacteren
Bestelling geplaatst op 22 april, nog steeds niet verstuurd. Het is ook niet mogelijk om contact op te nemen met hen.
"Unfortunately, we are not directly reachable by email."
Nu claim ingediend via PayPal en wachten op een terugbetaling.
Aucun service client, déplorable
J'ai commandé une raquette test, ils m'ont envoyée un mauvais modèle et ne m'ont même pas proposé un dédommagement. J'ai juste renvoyé la raquette sans l'avoir testée car par la bonne et j'ai reçu ma caution en retour. J'ai donc fait un don de 15€ à tennis-point.be.
Je commande finalement la bonne raquette car je ne peux plus attendre. Celle-ci doit normalement venir avec une promotion (le cordage) mais je n'en bénéficie pas car ils n'ont plus de stock. Je précise qu'il n'est pas précisé sur leur site que la promo est disponible dans la limite des stocks.
Pour finir, la raquette arrive avec 3 jours de retard.
J'en fais par au service après-vente qui ne propose aucun dédommagement, ni remboursement des 15€ payés injustement pour la location de la mauvaise raquette.
Bref, très mauvaise expérience sur tennis-point.be, j'éviterai toute commande à l'avenir chez eux.
Je n ai pas encore reçu ma commande
Je n ai pas encore reçu ma commande
Levering 1 à 2 dagen??
Levering 1 à 2 dagen??
Vergeet het maar. Ik kreeg nog steeds geen mogelijkheid om de zending te volgen.
Levering is vlot verlopen en hele mooie…
Levering is vlot verlopen en hele mooie schoenen ontvangen. Alles top 👍
Beste prijzen
Beste prijzen, snelle levering. Spijtig genoeg werken ze met Bpost, een ramp...
Prima service!
Snelle levering
Snelle levering, vlot te bestellen, goede communicatie
Rapide et professionnel.
Rapide et professionnel.
Parfait.
Merci.
JP
Beschadiging bij levering en weigering van retour
Schoenen van meer dan 100 euro besteld, waren reeds beschadigd bij ontvangst. Initieel was de klantenservice top, er werd mij op basis van foto's en een intern dossier beloofd dat ik ze mocht retourneren onder garantie en mijn geld terug zou krijgen zodat ik de schoenen opnieuw kon bestellen. Toen ik aangaf dat ik de schoenen dringend nodig had en doordat ik een week moest wachten op hun reactie er al een keer mee gespeeld had, bevestigde de klantendienst dat het geen probleem was omdat de garantie ook geldt op licht gebruikte schoenen.
Echter werd mijn retour toch geweigerd omdat de schoenen gedragen zijn en heb ik mijn geld nooit teruggekregen. De klantendienst weigert nog te reageren op mijn dossier, ondanks dat ze eerst beloofden mijn geld terug te storten. Op basis van hun belofte had ik de schoenen ook al opnieuw besteld, dus nu ben ik 2x geld kwijt.
Geleverd wat besteld was, relatief snel, maar slecht verpakt
Er is geleverd wat besteld was en de levering was relatief snel. Minpuntje in het hele verhaal was de verpakking: mijn doos kwam gehavend, geplooid en gedeukt aan, waardoor ik vreesde dat het tennisracket dat ik besteld had beschadigd zou zijn.
Gelukkig was dat niet het geval. Maar een tennisracket in een veel te grote doos, zonder ander verpakkingsmateriaal om het interne volume op te vullen en zo het artikel binnenin te ondersteunen loopt een groot risico. Bij mij gelukkig geen probleem nu, maar het leidt er wel toe dat ik waarschijnlijk geen breekbare of makkelijk beschadigbare zaken zoals tennisrackets meer zal bestellen bij Tennis-Point.
Producten waren zoals verwacht