Telia Company AB

De fortjener ikke en stjerne. De taget min folk i r…. De skylder min kæreste 2000 kr og de vil ikke betale dem tilbage. Min kæreste har desværre opgivet. Men jeg synes de fortjener en anmeldelse, så f... Se mere

Så var vi 17.000 mennesker til Fyrværkeri Festival i Viborg og her i blandt flere venner der anvender TDC's net. Og gæt engang, hvem der ingen netværksforbindelse havde eller til nød var på Edge i s... Se mere

Hold jer langt væk, telia vil ikke lade mig betale mit lån ud før I marts svineri når jeg vil ud nu ! Alt for høje telefon regninger, gb som ikke har været brugt, heldigvis hjalp anden udbyder mig ud... Se mere

Telia TV er billigt, men elendigt. Har forsøgt både med apple tv og to generationer af Chromecast. Overalt samme problem. Opløsningen er elendig og billederne stopper og hakker konstant. Pinligt at et... Se mere

Jeg er på udkik efter en nyt selskab…

Jeg er på udkik efter en nyt selskab til tv og bredbånds pakke, og derfor læst anmeldelserne da det er rart at kende til andre kunders oplevelser med deres produkt og Telias kundeservice.
Jeg må nok sige at alle de røde lamper lyser, både med service og det værste at de trækker uberettiget penge af kontoen, så jeg efter at have læst de mange klager som der er flest af vil jeg holde mig væk, jeg har YouSee , som heller ikke for mere end en stjerne for service, men jeg ved hvad jeg har men ikke hvad jeg for.
Findes der et godt selskab, det koster trods alt mange penge om året.

9. juli 2020

Det er det mest løgnagtige teleselskab…

Det er det mest løgnagtige teleselskab der er skabt nogen sinde de lukkede alt med et tryk på en knab efterfølgende skulle jeg betale for at det skulle køre igen alt hvad jeg er blevet lovet fra deres sælger er kun blevet 100% dyre så hold jeg væk 😱🥵🥶🤮🤮🤮🤮🤮🤮

12. juni 2020

Jeg føler mig bondefanget.

Jeg føler mig bondefanget.
Ringede til Telia da Yousee mistede Discovery-kanalerne, og skiftede, for den flinke mand i kundeservice sagde jo at de ikke havde det problem.
Mon ikke Telia allerede i januar vidste at risikoen var der?
Sjovt nok bliver der først meldt ud en uge før om at Discoverys kanaler måske ryger.....
Det giver måske meget god mening for Telia, for ellers havde jeg nok søgt en anden udbyder, men det er årsagen til at jeg føler mig bondefanget..
Jeg har fået TV for pengene i et par måneder så det er som aftalt, men nu skal jeg på udbyderjagt igen, og pengene til Telias TV-bokse og fjernbetjeninger er rent spild der kunne have været undgået hvis Telia havde været åbne og ærlige og meldt ud i tide.
Jeg føler mig bondefanget!

3. marts 2020

Useriøst

I ca et år har vi brugt servicen uden problemer.

Her ved årsskiftet har de ændret deres systemer så vores automatiske betaling blev stoppet. Dette opdagede vi da vi fik et girokort med trusler om inkasso. What?

I samarbejde med kundeservice har jeg forsøgt at oprette en ny betalingsaftale uden held, og derfor nu opsagt mit abonnement. Magen til elendig service har jeg aldrig oplevet før. Det er pinligt!

17. februar 2020

Undskyld - og så alligevel...

Marts 2020:
Skiftede tilbage til TeliaTV medio februar.

Det havde jo været god stil - at oplyse I var i forhandlinger med Discovery Networks - da jeg samtidig bestilte Discovery-pakken...

Men selvfølgelig en forklaring på, at det ikke kunne gøres on-line. Da Telia formentlig allerede på daværende tidspunkt, var klar over - hvor forhandlingerne ville ende.

Februar 2020 (4 stjerner):
I slutningen 2019 opsagde jeg mit TeliaTV abonnement, da jeg syntes Deres app (Android) var elendig.

Efterfølgende har jeg så prøvet nogle forskellige streamingtjenester og må sande, at Telia's app - faktisk er blandt de bedre!

De siger mere om kvaliteten af applikationer generelt, end Telia's løsning.

Den femte stjerne ville være givet, hvis der var en app til Android TV.

14. februar 2020

Jeg har åbenbart været heldigere end de…

Jeg har åbenbart været heldigere end de fleste. Jeg har en 1 gigabit forbindelse hos fastspeed og kablet forbindelse til mit Apple TV 4 hvorfra Telia app'en kører. Det hele fungerer upåklageligt. En sjælden gang skal Apple tv lige genstartes men ingen udfald eller flimren. Jeg har pakken til 99 plus discovery pakke til 59 og synes jeg får meget mere for pengene end de noget over 200 jeg betalte for mindste pakke hos Yousee. Ja, jeg ville gerne kunne optage og pause som på yousee-boksen, men jeg overlever. Synes Apple TV er den smarteste løsning da alt nu kører via denne - både Telia TV, HBO, Netflix og Cmore og med én dedikeret fjernbetjening til det hele. Jeg har i øvrigt ikke andre produkter end Telia TV hos Telia, så det kan man altså godt.

14. februar 2020

Streaming TV? Kan klart anbefales.

Undrer mig over alle de dårlige anmeldelser af TeliaTV.

Vi har haft TeliaTv (teliatv dot dk) i 1½ år nu, og det har kørt upåklageligt. Appen fungerer noget nær perfekt, på alle platforme hvor vi har brugt den (android og apple), og jeg husker ikke at der nogensinde har været udfald eller hvor det ikke virkede.

Vi har haft både Boxer, YouSee, TV2 Play mv. og TeliaTV er indiskutabel den bedste streaming TV tjeneste vi har prøvet, prisen er tilmed god og udvalget af kanaler ligeså.

Anbefales.

3. februar 2020

Kvalitet er for Telia et ukendt begreb

Vi har downloadet deres tv-app.
Lige nu, virker den absolut ikke.
Vi er begge voiceover-brugere, og kan konstatere, at Telia ikke ved noget om tilgængelighed. Ingen form for ledetekst, og det lidt der er, er ikke oversat … Nå lige meget, Appen virker i øjeblikket slet ikke. Send Telia til Mars, der generer de ingen, ud over dem som måtte ønske at ringe hjem

5. januar 2020

Telia Tv er noget møg

Telia Tv er noget møg, det hakker og fryser, nogle gange kan man slet ikke se noget tv. Jeg bestilte bredbånd med router omkring d. 1.12.2019, fik ikke af vide at boksen var rest ordrer, efter 14 dage ringede jeg til Telia og fik af vide at de havde dem i butikkerne nu, så jeg gik ned og købte en router men den var ikke trådløs. Nu har jeg opsagt mit Telia Tv, men jeg har ikke fået en bekræftelse på min opsigelse...

5. januar 2020

Uprofessionelle og uærlige.

Uprofessionelle og uærlige.
Start december skrev jeg til Telia.dk for oprettelse af TV-pakke. Modtagelsen blev bekræftet med løfte om respons inden 2 dage.
Hørte intet i godt en uge og skrev igen. Modtagelsen igen bekræftet med løfte om respons inden 2 dage. Dagen efter en med mail om ekspeditionstid 4-5 dage. Ringede for at kunne nå opsigelse af min YouSee aftale. Alt ok, men tv-boks ville blive forsinket et par dage. Modtog links til bekræftelse som ikke virkede. Måtte ringe igen for igangsætning. Tv-bokse var nu på lager og ville straks blive sendt (12.12.19). 16.12.19 skrev Telia at de nu havde opsagt mit YouSee, en dag for sent. Heldigvis havde jeg selv opsagt da alt virkede rodet og blev afsendt dobbelt (det kan man ikke rette). Skrev at jeg oplevede dem uprofessionelle, hvorefter jeg modtog en bekræftelse på at de nu havde opsagt mit nye Telia tv. Igen på telefon for at få genoprettet dette.
Har stadig ikke modtaget TV bokse og Telia svarer ikke på henvendelser. Må erkende at Telia ikke har styr på noget som helst og sælger produkter de ikke har!
Vælg anden leverandør.

4. januar 2020

Undersøg NØJE inden du skifter til Telia Tv Pakke...

Jeg er en af de (sikkert mange) Yousee kunder, der har skiftet udbyder - i mit tilfælde til Telia.

Hvis jeg vidste hvad jeg ved nu, så er det tvivlsomt at jeg havde valgt Telia produktet. Jeg har valgt at købe en tv boks - men det var først efter installering, at jeg fandt ud af at - i modsætning til Yousee - skal bruge en separat boks til HVERT tv i husstanden.
Det kan hurtigt blive bøvlet og dyrt med 700 kr pr boks.

Desuden fandt jeg ud af at man ikke kan optage programmer fra tv.
De har godt nok et arkiv, hvor nogle af programmerne gemmes en kort tid. Men det er et begrænset udvalg og gælder ikke for kanaler som f.eks BBC Brit.

At kunne optage fra tv burde være en selvfølge og burde aldrig være et issue? Hvorfor giver Telia ikke kunderne denne mulighed længere??? Svar ønskes.

Jeg har været ok tilfreds med den support og kundeservice som jeg har fået fra Telia og overgangen var også rimelig let. Dog er det ikke alle sælgere, der ved nok om de produkter de sælger og der har været misformation ved køb af Tv og internet pakken.

Jeg valgte Telia pga muligheden for at tilkøbe de programmer som nu ryger ud af Yousee til en rimelig pris.

Så før du skifter udbyder til Telia, så vil jeg råde dig til at undersøge grundigt, om produktet lever op til dine behov og forventninger.

1. januar 2020

Købte bredbånd og tv pakke hos dem.

Købte bredbånd og tv pakke hos dem.
Bredbånd virker som det skal indtil videre. Men jeg fik aldrig min tv pakke til at virke på mit tv, kun på min mobil telefon. Så har idag opsagt min tv pakke igen over e-mail, men ved ikke om det lykkedes endnu. Deres selvbetjening på mit telia virker ad h til og der er intet hjælp at få derinde. Kan hverken se regninger, ændre abornementer eller services og deres chat funktion kører bare rundt med en uden at give nogen konkret løsning. Jeg tror den eneste måde at få hjælp er på den gammeldags facon, enten ved at ringe til dem, eller møde op i en fysisk butik. De andre hjælpe funktioner er noget møg. Især nok man ikke er så teknisk indrettet, som jeg ikke er.

20. december 2019

Har været Telia Tv kunde

Har været Telia Tv kunde, og forsøger på at opsige mit abonnement på dette.

Det er utroligt at dette ikke kan lade sig gøre på jeres hjemmeside, eller på en mail, og temmelig bøvlet at man skal ringe til kundeservice, for at opsige. Hvis I tror man opgiver al det bøvl og forbliver kunde, så tro om…

Jeg ringede til jer den 27. november, for at opsige vores TV abonnement. En sød og hjælpsom person i kundeservice, “forsøgte” at opsige mit TV Telia abonnement, dette lykkedes dog ikke, og vedkommende lovede at se på det.

Jeg har endnu ikke modtaget nogen mail, der bekræfter min opsigelse, så derfor ringede jeg igen. Efter 21 minutter kom jeg igennem, og fik jeg at vide at man ikke kunne opsige hos kundeservice, men der skulle oprettes en sag på det, den skulle så sendes videre til afdelingen der behandler opsigelser. Han ville straks oprette en sag for mig, men sagde samtidigt at den afdeling der behandler opsigelser har utroligt travlt!!! Det forstår jeg godt….

I skal også have et “hak” for jeres dilettantiske hjemmesider, den er elendig.
Brug dog EN platform/indgang til alle slags kunder, hvor svært er det.

I dag, den 10. december, har jeg endnu ikke modtaget nogen bekræftelse på min opsigelse, det er virkelig dårlig service.

2. december 2019

Prøve at bestille en tv pakke hos dem…

Prøve at bestille en tv pakke hos dem men bliver så oplyst at man skal have et af deres andre produkter, bredbånd eller mobil abbonement, men det er ikke hvad der bliver oplyst på deres hjemmeside tværtimod. Og så lyver de når man skriver til dem, hvor elendigt kan et firma tillade sig at være🤤

24. oktober 2019

Bestilte Telia TV for at prøve det

Bestilte Telia TV for at prøve det, det var ikke for mig så jeg afmeldte det via Telia's hjemmeside.

En måned senere får jeg så en email om at de har trukket penge fra min konto igen, jeg tager en dyb indånding og ringer til Telia's kundeservice.

Kundeservice var rigtigt hjælpsomme og opsagde mit abonnement med det samme (Derfor 2 stjerner i stedet for 1).

De kunne dog også fortælle mig at man slet ikke kan opsige Telia TV på hjemmesiden, what? ... Så jeg kan bestille og betale online, men jeg skal ringe til Telia for at opsige det igen, mage til fupmetoder der er 90'ernes Viasat mafia værdige.

6. august 2019

Har virkelige dårlig holdning til telia…

Har virkelige dårlig holdning til telia nu! De lover så meget, men ikke overholder noget! Nu skal jeg finder mig en andet selskab som kan garantere god service! Mere and en måned jeg kæmper med dem, at de skal fikse en fejl på min selvbetjenings side, tror de ignorere alle anmeldelser! Virklige dårlig stil og urespekt til kunde!

7. juli 2019

***ADVARSEL***

***ADVARSEL***
Hold jer langt væk fra Telia.
Når deres sælgere ringer og lover lave prise fri tale osv. fylder de dej med løgn, undlader af fortælle at deres priser er plus moms og gebyrer, og kort tid efter forhøjer de yderligt priserne. Ringer man til deres kunde "service" kan man ringe i halve timer, og hvis man efter flere forsøg endelig kommer igennem bliver man affejet med de absolut ikke laver fejl.
Klog af skade sender jeg ; med rekommanderet brev; godt tre måneder før bindingsperiodens udløb en opsigelse til bindingsperiodens udløb 1 oktober. Som jeg modtager kvittering for. Alle frister overholdt og alle regninger betalt. Alligevel modtager jeg en måned senere to girokort på i alt 975,66 kr. i "Opsigelsesgebyr" så hold jeg langt væk fra firmaet med branchens dårligste ry. Ikke så mærkeligt der er masseflugt af kunder selv om de bruger alle tarvelige trick for at holde på dem.

Sven Holm

24. november 2018